Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.03.2018 06:10 - КАТАСТРОФА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 900 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 28.03.2018 06:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                 ПОЗНАТА ИСТОРИЯ

 


image


Руският академик Дмитрий Лихачов преди повече от 20 години предупреди руския народ, но тогава никой не го чу и не го разбра: 


" Русия няма и не е имала никаква особена мисия! Не трябва да се търси никаква национална идея за Русия - това е мираж. Животът с национална идея отначало ще доведе до ограничения, после ще възникне нетърпимост към друга раса, към друг народ или към друга религия. Нетърпимостта задължително ще доведе до терор. Не трябва Русия да се връща към каквато и да е единна идеология, защото единната идеология рано или късно ще докара Русия до фашизма."

 

Точно затова светът настръхна срещу Русия. Стигна се дори дотам, че започнаха да гонят руснаците отвсякъде. Защото цивилизованият свят не може да търпи повече арогантния руски модел на поведение. Нито един нормален, порядъчен човек не иска да има взимане- даване с нагли, безогледни и агресивни руснаци.

 

Положението на Русия става страшно, катастрофално. Сега вече страната ще изпадне в пълна стопанска и политическа изолация. Страшни дни очакват руския народ, който стана заложник на един глуповат бивш милиционер...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190099
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575