Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2017 16:41 - ДемоНкратичен задник.ПЛЕВНЬО.АЛИЕВ В КАРТИНА С ГНИЛИ ЯБЪЛКИ.ОСКВЕРНИ ХАРИЗМАТИЧНА ЖУРНАЛИСТКА.Беновска СТАНА ЖЕРТВА НА СОРОСАДИСТКО НАСИЛИЕ В ЧЕХЛЬО-АГОВИ ОБОРИ
Автор: natashav Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3155 Коментари: 10 Гласове:
7

Последна промяна: 18.01.2017 17:44


image Тя питаше държавния глава на брифинг: Какво са му платили, за да стане проводник на американските интереси? И да нажежи до червено отношенията с Русия!
 
ОСКВЕРНИХА ХАРИЗМАТИЧНАТА БЕНОВСКА, КОЯТО СТАНА ЖЕРТВА НА СОРОССАДИСТКО НАСИЛИЕ В ЧЕХЛЬО-АГОВИТЕ ОБОРИ.
ДЕМОНЪТ ПЛЕВНЬО АЛИЕВ ПРИЗОВА ИНСТИНКТИВНО НА ПОМОЩ АУАХУ...АК...БАРАК, В КАРТИНА С ГНИЛИ ЯБЪЛКИ.
"Извиват ми ръката в момента и се борят с мене", стенеше на микрофона в Президентството журналистката от радио К2, докато продължаваше с въпроса си към Пленелиев.

"Пуснете ме, не ме натискайте. Искам да чуя отговора, искам да си взема вещите", стенеше Беновска.


image   Тя извади от чантата си ябълка, докато питаше държавния глава на финалния му брифинг какво са му платили, за да стане проводник на американските интереси и да нажежи до червено отношенията с Русия. В момента, в който го нарече "гнила ябълка", Беновска държеше плода в ръцете си и тогава гард на НСО й го взе.
...Още в изборната нощ след втория тур на президентския вот Беновска хвърли по Румен Радев червена ябълка, Бивши кадри на службата за охрана обаче определиха тогава липсата на реакция като пропуск! А тогава официалната позиция на НСО бе, че няма право да иззема плодове и зеленчуци и че охраната в НДК е била на ниво.
----------------------------------------------------------------------
Грозна сцена на брутална цензура се разигра на последната пресконференция на Росен Плевнелиев като държавен глава. Президентът се уплаши от неудобните въпроси на журналистката Илиана Беновска,
а в момента, в който тя понечи да му направи подарък, гардовете от НСО буквално я изнесоха.

...Потърсихме Беновска за коментар за случилото се. Ето какво сподели тя пред медията ни като уточни, че го прави в добро настроение:

- Какво очаквахте от отиващия си президент, когато тръгнахте към него с ябълката!

- Очаквах от президента Плевнелиев смел отговор какво е получил, за да води абсолютно национално безотговорна и антибългарска политика, пропагандирайки и насаждайки, като момче за доставка на пица, в България най-мрачната от американската политика, а именно соросоидната, грантаджийската „Америка за България” и капиталската. Той очевидно нямаше смелост да отговори на този въпрос, а продължението ми съвсем не беше удобно, май. Попитах защо си позволи, в името на своите интереси, да нажежи до червено отношенията между България и Русия в разрез с националните интереси на родината ни и народопсихологията на България.
   Исках да му подаря, не да му хвърля и не да го замерям, а да се приближа до него и да му подаря една зряла българска червена ябълка, защото той беше една гнила ябълка в българската политика, използвам метафората на заминалия си посланик Ксавие Лапер дьо Кабан, който обвини определени кръгове, без президента, че са гнили ябълки в българската политика и съдебната система.

  Този път НСО вероятно бяха подготвени, защото тръгнаха към мен, преди аз да съм тръгнала. Няма да го нарека цензура, ще го оставя на вас журналистите да го квалифицират".


- Защо охраната нападна една крехка жена, толкова ли сте опасна?
- Аз съм много тренирана. Двама мъже, силни, атлети, които имат за задача всеки ден на тренират, така доста сериозна сила приложиха срещу мен. Не се оплаквам. За мен беше също една добра форма на фитнес, да си докажа, че тежестите, които вдигам, фитнесът, който правя всеки ден, имат смисъл.
  Един приятел политик с когото споделих какво имам намерение да направя ,ми каза, че може би сега ще ме обезвредят като видят в чантата ми ябълките, защото това сега се смята за преносима бомба.
   

 
Съжалявам, че не можах да кажа финалното изречение, то е към бъдещия президент Радев, може би той сам ще се сети и неговият екип също: „Да проветрят хубаво, да отворят всички прозорци на президентството и да проветрят”.
http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/benovska-pred-blits-sled-skandala-s-plevneliev-neka-radev-khubavo-provetri-prezidentstvoto-ot-dkha-na-gnilite-sorosoidni-yablki_news480585.html
------------------------------------------------------
http://www.blitz.bg/obshtestvo/posmeshishcheto-plevneliev-oplyu-zlobno-trmp-na-forum-organiziran-ot-prokopiev_news480272.html
    Посмешището Плевнелиев оплю злобно Тръмп на форум, организиран от Прокопиев
  Отиващият на политическото бунище досегашен президент Росен Плевнелиев хвърли тежки укори срещу новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп на бизнесфорум, организиран от покровителя му Иво Прокопиев.

 
Политическото ни нищожество пророкува, че Доналд Тръмп можел и да направи американската икономика по-богата и по-силна, но Тръмп не бил моралният компас за хората и дори попита: "Какво избираме - пари или ценности?".
Той обаче посочи какъв е собственият му избор и каква роля в него имат парите на Сорос, който понесе колосални загуби от идването на Тръмп на власт и накара нашенските му фенове от кръговете "Агнешки главички", "Капитал", "Дай България" и пр. да изпаднат в истерия и да хвърлят от всяко кюше кал по новия стопанин на Белия дом.
   "Тръмп е символът на глобалния възход на национализма, той не вярва в европейската интеграция. За съжаление, вярвам, че не я и разбира. Руският президент също не вярва в европейските ценности и европейската интеграция и отдава се опитва да дестабилизира Европейския съюз (ЕС). Сериозни щети вече бяха нанесени - по-лошото тепърва предстои", очерта апокалиптичното според него бъдеще Плевнелиев.
  Той обаче премълча, че глобалната причина за днешното дередже на ЕС и НАТО са именно алчните неолиберални пладнешки приватизации и умопомрачителните мултикултуралистични концепции, докарали на Стария континент нашествието на бежанците. 





Гласувай:
8



1. bojinkata - БЕновска сменя тротоара!
18.01.2017 16:45
БЕновска сменя тротоара!
цитирай
2. natashav - какво е получил, за да води абсолютно национално безотговорна и антибългарска политика, пропагандирайки и насаждайки, като момче за доставка на пица, в България
18.01.2017 16:57
...Очаквах от президента Плевнелиев смел отговор какво е получил, за да води абсолютно национално безотговорна и антибългарска политика, пропагандирайки и насаждайки, като момче за доставка на пица, в България най-мрачната от американската политика, а именно соросоидната, грантаджийската „Америка за България” и капиталската. Той очевидно нямаше смелост да отговори на този въпрос, а продължението ми съвсем не беше удобно, май. Попитах защо си позволи, в името на своите интереси, да нажежи до червено отношенията между България и Русия в разрез с националните интереси на родината ни и народопсихологията на България.
цитирай
3. natashav - Журналистиката е много-тротоарна тогава, когато не служи на една и съща политическа платформа, а
18.01.2017 17:00
Журналистиката е много-тротоарна и много-пистова тогава, когато не служи на една и съща политическа платформа, на един и същи юмрук, на един и същи господар, който ни води към обезлюдяване, обезкървяване и обезличаване..
Останалоте е шушу-мушу в конюнктурата...Какво са питали останалите в залата шушу-миги говедо-журналистически прасета???
bojinkata написа:
БЕновска сменя тротоара!

цитирай
4. bojinkata - Точно!
18.01.2017 17:10
Точно!
цитирай
5. natashav - ДемоНкратичен задник.ПЛЕВНЬО.АЛИЕВ В КАРТИНА С ГНИЛИ ЯБЪЛКИ.ОСКВЕРНИ ХАРИЗМАТИЧНА ЖУРНАЛИСТКА.Беновска СТАНА ЖЕРТВА НА СОРОСАДИСТКО НАСИЛИЕ В ЧЕХЛЬО-АГОВИ ОБОРИ
18.01.2017 17:14
"Извиват ми ръката в момента и се борят с мене", стенеше на микрофона в Президентството журналистката от радио К2, докато продължаваше с въпроса си към Пленелиев.
"Пуснете ме, не ме натискайте. Искам да чуя отговора, искам да си взема вещите", стенеше Беновска.
цитирай
6. kuschel - Всеки, който задава неудобни въ...
18.01.2017 17:29
Всеки, който задава неудобни въпроси става жерва на на байганювските демократи.
цитирай
7. natashav - жертвите на сороссадистичната философия и демоНкрация не са само в България, за да го локализираме като чисто-български проблем. Проблемът е навсякъде По света
18.01.2017 17:55
Не много точно, защото жертвите на сороссадистичната философия и демоНкрация не са само в България, за да го локализираме като чисто-български проблем.
Проблемът е навсякъде По света и у нас, където се появи лумпеноид, спонсориран от соросоидната философско-демоНкратична ДемоНкратГенозе гнусотия!
Гладни, бедни и мизерни има навсякъде, където се е появил мракобесния демоНкрат, познат у нас като Стани Да Седна и производните му...
На местото на водачи и партии на относително добре уредени народи и държави, Те... вдигат кървави метежи, убиват милиони невинни деца, майки старци...Заграбват ресурсите на предишната цивилизация и оставят мизерията да съсипва и да прокужда в емиграция обезверените в своята национална значимост граждани и селяни на съсипаната държава - България, Афганистан, Либия, Ирак, Югославия, Усрайна, Сирия,Турция...
kuschel написа:
Всеки, който задава неудобни въпроси става жерва на на байганювските демократи.

цитирай
8. natashav - САЩ започнаха трета световна война… (…както при първата и втората световни войни – “Интереса клати феса”…) (май 2014г.; юни 2015г.; октомври 2016г.) Фактите: 1
18.01.2017 18:29
Фактите:
1. САЩ и НАТО капитулираха политически пред Русия… и загубиха икономическото състезание с Китай.
2. Е.С. иска САЩ да спре войната срещу него за отнемане на африканските и близкоизточните му пазари, но… САЩ я продължават… и си търгуват с Русия и Иран…!!!
(ръста е 17% за година…)
3. Реалностите
– Европейската Олигархия направи своя избор за ПАСИВНА СЪПРОТИВА, срещу американските агенти на влияние, прикрити като евро-политици.
– Тоталната война на САЩ, срещу Е.С. премина към 3-ти етап – “Ескалация на войните в северна Африка, Близкия изток и Украино-Молдовското пространство и планирано и финансирано насочване на милионни тълпи емигранти, от зоните за налагане на американска “демокрация” в Ирак, Афганистан и Сирия, към Европа…”
Принципа е:
– “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”
4. Началото:
– Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с “банковите кризи” в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ (“Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…)
5. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:
– Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…
– За да “разбият” европейските пазари, САЩ предизвикаха “Арабската пролет”, създадоха и въоръжават ИДИЛ и с наше оръжие боеприпаси, а гербаджийският външен министър Младенов им правеше срещи в Правец и им беше пръв ибрикчия…
– С фашистки преврат, ръководен от Политическото разузнаване на държавния департамент, през февруари 2014г. запалиха Украйна и сега процесите водят към… кърваво раждане на “Конфедерация Украйна”.
6. Ескалация
– Освирепяване на войните в Северна Африка, Украйна, Ирак, Сирия. Масиран терор организиран от Политическото разузнаване на държавния департамент, но представен за действия на ИДИЛ и предизвикване на милионни тълпи от нелегални емигранти към Европа (дано Е.С. не “проспи” това…)
– Налагане санкции на Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС и България (“Северен поток”, АЕЦ-Белене и “Южен поток”)…, но и рязко засилване на американо-руската търговия…!
– Изнудване на слабоволевите съюзници, като Молдова, България, Прибалтика и Полша, за пряко участие в украинската гражданска война…

7. Действия в България:
– Ликвидиране на всички съпротивителни сили в “русофилска” България, чрез ниски доходи, финансово задължняване на страната и предизвикване на етническа криза.
(дебелоочието на БНБ и мълчанието на прокуратурата подсказват, че КТБ, финансирала фирмите които щяха да строят “Южен поток”, е “поръчана” от ЦРУ…, а наглостта на ДПС и циганските барони е симптоматична…)
– Чрез “Американски агент на влияние”, Плевнелиев, Митов и Ненчев, американците целенасочено предизвикват политическо, икономическо и военно (“хибридно”, а на времето се казваше “комплексно”…) противопоставяне с Русия…!

8. Последващи действия:
– Запазване на световно господство…, чрез разпалване на войни със “средна” интензивност в Сирия или Украйна.
– Американска икономическа (и малко военна) окупация на Европа, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!

9. Крайна цел на САЩ:
– Икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…!

Аргументи:
– С класически американски цинизъм експерта Пол Кристи заяви – “Трябваше да измислим как американците да си живеят добре за сметка на други…”
– Заместник военният министър на САЩ Робърт Уорк заяви в Арлингтън…:
“… САЩ не може да си позволи Русия и Китай да бъдат равни по сила като САЩ…! Ако те продължават да се развиват технологично и научно повече от нас, това налага да започнем гореща война с тях и да бъдем първи и категорични с ударите си…”
Експертите от Пентагона, които командват Плевнелиев, Митов и Ненчев смятат, че военен конфликт с Русия, освен от Украйна може да започне и чрез провокации от държави като Полша, Прибалтика, Румъния и… България……
цитирай
9. luky - Хм,
19.01.2017 07:29
Това нещо е зло, защото е недъгаво или е недъгаво, защото е зло?
-И двете, дедо попе, и двете.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: natashav
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 122032
Постинги: 45
Коментари: 100
Гласове: 277
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031