Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2013 21:25 - Очертанията на Новия Свят във въпроси и отговори – Част 4
Автор: oppt Категория: Новини   
Прочетен: 4382 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Очертанията на Новия Свят във въпроси и отговори – Част 4

Линк за Част 3:

http://oppt.blog.bg/politika/2013/02/28/.1059227

 
В: Като чуе човек новините, нищо не говори за идването на всички тия промени. Медиите не са ли длъжни да кажат за всичко това, което обявява OPPT? Ако трябва, да го опровергаят.

О: Има някои новини, които са знакови за тия, които виждат знаците. За пръв път от 600 години папа подава оставка. Светкавицата, ударила Ватикана, май все пак е истинска. Метеоритът, който ни удари и ни припомни, че Космосът не е празно място. Кралицата на Холандия абдикира, а се очаква и кралицата на Великобритания да я последва. Но наистина, това са само знаци.

Ако медиите са "средства за масова информация", би трябвало да се чувстват длъжни да разпространят информацията за OPPT, щом е станала публично известна (от 26.12.2012), да я проучат, ако трябва да я опровергаят, да изкажат становище, защото въпросите са от световна значимост. Но това е нормално, ако медиите са "средства за масова информация". Ако медиите обаче са "средства за масова дезинформация", както им казвам аз, то те казват само това, което искат (или което им е наредено), и го казват (представят) така, както те искат. В случая явно им е забранено да говорят за това.

Не бива и за момент да се помисля, че в големите медии не знаят за OPPT. Ето една публикация за OPPT в местен вестник, от 14.01.2013, би трябвало поне тях да следят, за това им плащат:

http://guardianlv.com/2013/01/in-the-money-federal-reserve-world-banks-foreclosed-on/

Авторът коментира  Разкритието на Нулева Точка, не вярва, че основните финансови институции може да са обявени в несъстоятелност, тоест приема го за "конспиративна теория" и посочва ред възможни проблеми, ако се раздадат на хората много пари, общо взето основателни. Само тази грешка е допуснал, че смята информацията за "получена от инсайдер", докато OPPT, според това как ни се представят, не са "хора, свързани с инсайдери", а са самите инсайдери, които генерират новини (от световна значимост, ако са верни). Аз мислех, че статията е някаква дезинформация, но общо взето, информацията се оказа достоверна.

Ето тук хората се готвят да щурмуват мълчанието на медиите, да ги информират, ако са останали неинформирани. Намирам това за добро начинание, в смисъл мнозина в медиите да бъдат информирани, ако още не знаят. Като казах по-горе, че те знаят, имах предвид единици. Добре е обаче да го научат повече хора в медиите, евентуално и тия, които досега не знаят.
http://removingtheshackles.blogspot.ca/2013/02/so-you-want-to-contact-media-and.html


Но да погледнем и по-общо. В цялата работа (с медийното затъмнение) има и един голям урок за хората, които продължават да вярват, че новините са това, което им казват по-големите медии. Ето го същият момент като при изборната лъжа - ние предаваме на някого правото да ни информира, без да поставяме условия и без да следим дали неговата информация изпълнява определени условия (като например пълнота, точност, безпристрастност и пр.). И какво е станало - някой пак се е възползвал от нашето безотговорно лековерие и ни лъже и манипулира до краен предел, крие от нас дори за най-сериозна информация и т.н. Но това е урок за всички тия хора, които продължават да вярват на медиите. 

Тук явно ще има урок и за медиите, които ще имат да се сблъскат с отговорността за продължителното и преднамерено скриване на важна информация, лъжи и манипулации... и ред други работи. Определено нямам предвид само информацията за OPPT. Разкриването на истината за същността на медиите, особено най-големите медийни корпорации, е важна част от разкриването на Абсолютните Данни, на Истината. Искам да кажа още това, че вероятно има хора в медиите, които и знаят, и дори искат да кажат определена информация, и за OPPT, и за други неща, но все още се страхуват или изчакват подходящия момент.

В: Не могат ли "светлите сили" да направят "пробив" в медийната блокада и да излезе информацията за новото, което идва?

О: Според мен, а мисля и не само според мен, те могат, но не искат. Това има отношение и към свободната воля на хората, работещи в медиите, например те не искат да имат проблеми с висшестоящите за информацията, която оповестяват. Има контрол върху разпространяваната информация (кое може, кое не), има страх от уволнение и дори по-сериозна разправа за неподчиняващите се. Блокадата си е блокада.

Все пак това според мен не е основното. Работата е там, че медийното затъмнение явно се оказва удобно и за "светлите сили". Масовото съзнание, което имат повечето хора, не е твърде готово за подобни новини. То е пълно с всякакви страхове, страсти, внушения и идеи, концентрирани около това колко човек е слаб и от него нищо не зависи, а всичко зависи от разни външни фактори.

Има вече едно пробуждане на съзнанието, но в мнозинството хора продължава да ги има и много от старите идеи, предишното мислене и схващане на света и живота. И ако досегашните господари на света биха били сваляни от власт в условията на публична известност за протичането на тоя процес и при оставаща у тях възможност за манипулации, лъжи, подстрекателства и други стари и изпитани похвати, то това би могло да създаде доста трудности поради мятанията в настроенията и поведението на голяма част от хората. А Бог ни е обещал мек и мирен преход. Така че явно така е било преценено за най-добре, и аз доста добре осъзнавам защо.

От друга страна, тъмните също не смеят да нарушат медийната блокада. Явно те смятат, че пусне ли се веднъж духът от бутилката - край, не може вече да се върне обратно! И аз смятам, че те правилно преценяват - стане ли ясно, че тайните господари на света не са "конспиративна теория", а самата истина, с тях е свършено, дори ако те могат да предизвикват все още хаос и смущение сред хората. Така че те също държат на медийната блокада.

Освен това, струва ми се, че някои хора от висшите етажи на банки, финанси, политика и изобщо власт просто не могат да повярват, че с тяхната власт, с цялата тяхна "система" е свършено. Те сами са си повярвали, че са непоклатими, сами са си повярвали, че нищо не се случва и съзнанието на хората продължава да е под техен контрол. Те сами са си повярвали на собствените си лъжи и пропаганда. Но към настоящия момент вече се говори, че плъховете се разбягват, включително до най-високи нива - хора от семействата Буш, Рокфелер, дори папата е в бягство.

Като че ли медийната блокада се отрази най-зле на "работниците на светлината", но те са и най-духовно издръжливите, а трябва и да се упражняват. Но наистина това бе едно голямо изпитание и за вяра, и за различаване.

Особено тежък "удар" бе периодът около 21.12.2012, когато всички  "работниците на светлината" смятаха, че "нещо ще стане", в смисъл видимо за повечето хора. Е, това не се случи, макар всички източници на ченълинг, които намирам за сериозни, да потвърдиха единодушно - НОВИЯТ СВЯТ НАИСТИНА ЗАПОЧНА, поне на квантово ниво.


А на 26.12.2012 се появи публично OPPT. Трябва да се отбележи, че през цялото време най-различни съмнителни или откровено дезинформационни канали за разузнавателна информация, ченълинги и какво ли не си работят с пълна сила и си продават стоката на всеки, който се закачи. Но все пак дори характерът на дезинформациите говори понякога сам по себе си. Сега примерно може да се срещне дезинформация от типа "положителни новини" - "след 5-7-10 дни Обама ще обяви старта на новата система и новите пари". Ако се хванеш, рискуваш доверието в теб и източниците ти да бъде компрометирано. Но "информации" от такъв тип досега не бе имало. Както каза и "Poof" - това (денят Х) е държавна тайна, не очаквайте да я срещнете в нета.

Но след като информацията излезе чрез документите от OPPT, важно е да я разпространим. Хората, които знаят за всичко това и няма да са изненадани, объркани и така нататък, когато информацията излезе пред всички хора, създават една опора и стабилност в обществото. Защото явно ще има много хора, които ще са доста изненадани.

В: Ако това стане, това ще е огромна промяна. Нужни са ТВЪРДИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че тя идва.

О: Подобно на идващо цунами или ураган, ако не вярваш на информацията за неговото идване, докато не го видиш с очите си, тогава просто може да бъде твърде късно нещо да се направи, да не говорим, че тогава човек може да се поддаде на страх, дори паника, и да не съобрази да направи дори това, което му е възможно.

Цунамито на тая Голяма Промяна е уникално, такова нещо не се е случвало хилядолетия. За щастие това цунами е благосклонно настроено към нас, то би искало да не пострадат колкото се може повече хора, но все пак това е цунами. Нужно е да се качим по-нависочко в своето съзнание, понеже разрушителното действие на вълната ще бъде най-вече по ниските части, където се намират различни построения на масовото съзнание.

Това цунами ще почисти "авгиевите обори" на масовото съзнание. Също така да не се поддаваме на страха и паниката, които ще обземат тия, които ще погледнат на промяната като на край на света, защото не искат да се разделят със старите си разбирания за света. Надявам се, че тези, които докрай няма да се разделят със старото и ще потънат заедно с него, няма да са много. Все пак това е техен избор и те имат право на него. Добре е ние да сме готови да помогнем на всеки, който се обръща за помощ, и да му кажем как да отиде на по-високо място в своето съзнание.

Твърди доказателства смятам, че ще има, например президентът Обама вероятно ще направи обръщение за началото на промените, които започват да се осъществяват, ще бъдат пуснати новите, обезпечени с ценни метали пари в САЩ, също закриване на Федералния Резерв и други действия може би ще има.

Но промяната ще бъде голяма, а досегашните господари на света са привикнали, дори дресирали хората да гледат винаги със страх на всяка рязка промяна. Затова всичко трябва да е подготвено, за да тръгне промяната бързо и хората реално и бързо да видят, че промяната е за добро, да не се страхуват или да са в недоумение, а да започнат сами да съдействат.

Нови съдилища, органи на реда са нужни (всички сегашни са незаконни, както вече се каза в Разкритията на OPPT), нови централни банки - щатски и национална - трябва да се пуснат, както и да се договорира с някои банки разпространението на новите пари.

И, разбира се, преди всичко това да се направи, трябва да се прочистят държавната администрация и разните агенции, особено тия по сигурността и разузнаването от нелоялни елементи, за да не извършват подривна дейност спрямо подготовката на промените. Това може би звучи обезкуражаващо по отношение на времето, но трябва да се каже, че това е процес, който тече интензивно поне от година и половина и последните информации са, че сме на финала.

Може би Исландия бе един пилотен проект за проверка на това как се развива процесът на промяната, като подготовка за осъществяването му в по-големи страни и в света като цяло. Ами сякаш добре си работи, макар че за контролираните медии това явно не е много удобно, мълчат като риби.

Все пак не твърдя, че точно това ще стане и че ще започне от САЩ. Оперативна информация ние едва ли ще научим, а това се отнася към оперативната информация. Такава информация не е желателно да е известна, не само защото може да помогне на противодействащи сили, но и защото при промяна на плановете можем да помислим, че сме били подведени и да се усъмним в достоверен източник. Подобна "информация" вероятно ще излезе, но по-скоро ще е дезинформация. Така че трябва да изчакаме хората, които подготвят нещата отвътре, да свършат своята работа, а ние да свършим нашата отвън.

Но при всички външни доказателства не бива да забравяме, че НАЙ-ТВЪРДОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО Е В САМИТЕ НАС - нашият стремеж, нашето твърдо намерение и нашето решително действие за това да бъдем свободни - и сега, и винаги занапред.

В: Защо гледаме пак към САЩ?

О: САЩ е бил сърцето, центърът на властта на досегашните господари на света.  Първият и единствен засега контракт за активиране на CVAC-клон е този за САЩ (по-точно "съединените щати на Америка"). Той е от 12 декември 2012 и дава срок от 90 дни за съставяне на CVAC-правителство и OPPT му предоставя "бюджет" от около 3.6 квинтилиона "законни пари на съединените щати на Америка, в злато и сребро" (1 Долар(нов) = 1 трой унция (около 31.1 грама) 99.9% чисто сребро, според документ от OPPT от 14.02.2013). Говори се, че сега се подготвя създаването на CVAC-правителства и на други страни. Все пак хората на всяка страна трябва сами да решат какво искат да правят.

Всички или повечето държави-корпорации са регистрирани именно в САЩ и всички работят по правилата на американския UCC. Както се каза в Разкритието за Нулева Точка, той е де факто върховен световен закон. За да може да се обяви официално фалитът на държавите-корпорации и да започне да се дава официална информация за разследването на незаконната им дейност, явно промените в САЩ трябва да са факт, защото цялата документация е там.

Разбира се, свалянето на кабалата от власт е операция, която е от световен мащаб, с участието и на хора, и на извънземните, и на висши същества, и най-после е ръководена от Бога. Поне аз считам, че е така. Разбирам, че някои хора не вярват в участието на тия същества, дори не вярват в съществуването им. Но това е сложна операция. Съгласуване на действията явно има и по хоризонтала, и по вертикала.

Съгласуването по хоризонтала означава да има съответна подготвеност на хората в съответните страни за извършване на съответни действия спрямо банкрутиралата тяхна държава-корпорация. Нашата информираност и подготвеност за всичко това също е част от тая подготвеност на съответната страна. Така че и от нас лично зависи, и от човечеството като цяло зависи.

Така че има много фактори, от които зависи, но при всички случаи смятам, че ролята на Обама и САЩ ще е доста важна в по-материален план. А в по-духовен план най-важната роля смятам, че ще е на Русия. Това разделение материален-духовен, което правя тук, е условно. Естествено, че материалната промяна "сваляне на кабалата от власт" ще позволи да се извърши огромен скок във възможностите за духовно развитие на хората, тоест това е нещо твърде духовно. А духовните идеи, които очаквам да дойдат от Русия, ще се отразят на това как уреждаме материалните си отношения и живот, тоест това е нещо твърде материално. Движим се към Единството.

Така че гледаме и към САЩ, и към Русия, и към света като цяло. И към България гледаме. Гледаме в много посоки.

В: Какви са тия "временни правителства"? Какво имат да правят?

О: Според документа на OPPT за създаването на CVAC-правителство (CVAC = Creation"s Value Asset Center - Център за ценни (стойностни) активи на творението) от 28.11.2012 целите му са:

   1) незабавно абсолютно публично служене на хората ("в съответната страна" бях написал, но не така пише - изобщо на хората, на всички хора по земята);
   2) пълно РАЗКРИТИЕ на абсолютната истина;
   3) осигуряване на незабавен достъп до стойност на и към хората;
   4) да изпълни незабавно ПОМИРЕНИЕ

CVAC-клоновете може да се наричат "временни правителства", но все пак те имат по-ограничени функции - те са временно управляващите на част от световното богатство, което им се дава, за да се погрижат (под пълна лична и клетвена отговорност) за хората, основно за хората, постоянно живеещи в тая страна, но по принцип за всички хора, които са пребиваващи в тая страна. Какви спомагателни системи за общественото функциониране и под каква форма ще се създадат - това хората трябва сами да решат, а CVAC-правителството ще подкрепя осъществяването им.

14-22 февруари 2013

Автор: ууу

Източник:

http://indigota.com/index.php?topic=6744.msg81366#msg81366

Следва продължение...

 





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: oppt
Категория: Новини
Прочетен: 63889
Постинги: 17
Коментари: 5
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031