Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2013 11:17 - Черноморската мафия каза СТОП и политическите ни марионетки веднага стартираха цирка "Дюнигейт"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1241 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.01.2013 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
- отдавна Черноморието е бетонирано
- всяко ново строителство е конкуренция в утвърдения бизнес
- имотният скандал (Дюнигейт) в Несебър е само част от добре и отдавна (2001 г.) отработена схема за злоупотреби с държавни земи, но закъсняла спрямо Черноморската мафия
- по сценарии главната марионетка стартира Дюнигейт


В продажбата на 29 дка дюни до Несебър, от които тръгна шумотевицата по медиите излезоха дребни риби като името Димитър Петров, който пък се оказал тъст на шефа на БФС Борислав Михайлов. И името на депутата от ГЕРБ Емил Димитров изплува в скандала с дюните в Несебър. Свързана с него фирма е започнала процедура да купи терен край морето, който да бъде изключен от държавния горски фонд. Даже и кумеца на формалния лидер на ГЕРБ до 2009, а след това вътрешен министър Цветан Цветанов.
Дребни риби, даже и едри като
Росен Плевнелиев - няма значение.
Важното по сценарии бе - да има  Дюнигейт!
Важното е Черноморската мафия да спре конкуренцията, пъплеща от 2001 г. по дюните около Несебер, Влас, Елените и не само там, но непостроила още нищо!
И главната марионетка бе активирана!

image
 
"В момента, в който се каже, че това не е кабинет на Министерския съвет, а е плод-зеленчук, всички процедури тръгват за изграждането на плод-зеленчук. Първият човек, който подвежда всички останали институции е този, който е казал: това не е дюна. От кмета на Бургас зная, че вече са намерили документа, с който тогава са дали становище, че това са дюни. Вторият е сегашният - да си заминава – началникът на Агенцията по горите. Като е прочел Несебър, като е гледал тези цени, можело е да попита, можело е да дойде да ме попита, не сега да вървим след събитията. Ако ме бяха уведомили, всичко това щеше да е спряно много отдавна. Всяко зло за добро. Покрай тази сделка ще видите още колко много дюни ще спасим, и какви промени ще направим. Ще видите, че много хора ще понесат отговорност за тези безобразия, които са направили. Нали ни атакуваха и политически, поради което се поразрових, защото някои случаи бях забравил. ", казва премиерът Бойко Борисов, видно от стенограма, публикувана в правителствения сайт.
След това премиерът призовава министрите:
"И сега виждате, че пак по всяка една тема – това е бъдещите поколения ще дойде ден, ще кажат: Добре, че е бил жив Тома Белев, а и за мене и всички вас, че са ни оставили „Камчийски пясъци”, че са ни оставили Черноморието, да има някъде да се разходят, да видят врабчета, птички, червеношийки. Хубаво, ще отиде до магистралата до морето, но ако има археология, ако има дюни, ако има атракции, тогава е истинският туризъм, това е истинската дестинация. И тогава като дойдат - и българите като отидат, и от чужбина като дойдат, ще кажат: Ей, тая държава върви по правилен път. Като отиде в Слънчев бряг да се напие с бира и уиски, той почва да я прави тази дестинация с друго разбиране. И като няма дюните, като няма природата, той друго не вижда. "
След това премиерът разпорежда:
"Днес ще уволним директора на РИОСВ – Бургас. През 2007 г. първият, който е виновен, е този, който е казал, че това не са дюни."
Пред журналисти:
"Тук говорим, госпожо, за по две-три хиляди декара на първа линия, в гора, в природа, в красоти! Представяте ли си каква наглост е била! Да го вкарам на Министерски съвет сега и да съм взел две-три решения на Министерски съвет за толкова заменки! Но за радост едно по едно се подреждат нещата. Сега с тия две-три промени, които казвате, те са елементарни и са разбираеми и са точно в нашето виждане за прозрачност. Правим го, участвате активно. Всичко това се вади, говори. Аз ви казах – анкетна комисия, само един наш представител. Всички други – от другите депутати, но с вашето и на медиите участие. И – сделка по сделка. От тази да започнат и да върнат от 2003 г. и което е – прокурор, разваляне; прокурор, разваляне! Ще видите колко природа ще се спаси. Иначе те чакат: паднем ли, отиват и строят и нищо не можеш да им направиш. И да направят един, два, три протестанали ги биха тук пред парламента доста. Те не се съобразяват като нас. На обществото предоставяйте – ето, това, което казвате, как са скрити „Камчийски пясъци” в края на краищата, как са скрити еди кои си. Ние тук говорим за четиринадесет декара. Виждате, с цялата мощ държавата колко министри, агенции, всичко е там, за да не са багерите там. " От Стенограма, публикувана в правителствения сайт.
Но най-важното - покрай, че е бил жив Тома Белев, са живи и той, и всички негови министри, «че са ни оставили „Камчийски пясъци”, че са ни оставили Черноморието, да има някъде да се разходят, да видят врабчета, птички, червеношийки.»

Важното по сценарии бе да има  Дюнигейт - за да се включат и подмарионетките от НС.
И те веднага се активизираха:
  • - стар закон
  • - нов закон
  • - има ли дюни, няма ли
  • - ако има, какво е дюна
  • - пък ако има, това не е дюна
  • - сравнения като тия за тия - "това не е кабинет на Министерския съвет, а е плод-зеленчук"
  • - багери, врабчета, птички, червеношийки (както виждате по-горе) ще има ли, няма ли да има, а ако има  - те ще се дължат на "плод-зеленчук"-а
  • - и так далее
Подготвените от три министерства законодателни промени след скандала с дюните в Несебър съвсем не разрешават проблема и на практика не отразяват предложенията на природозащитните организации, заявиха природозащитници. Те припомнят, че 15 януари 2013 г. е срокът за коментари от всички заинтересовани страни по направените предложения.
А днес на 9 януари - едва започнал работа след дългата коледна ваканция - лидерът на РЗС Яне Янев, който е председател на временната комисия за проверка на корупционни схеми по високите етажи на властта, обяви, че неговото звено ще се самосезира до края на седмицата и обеща резултати след месец. 
  "Затова толкова се радват сега, че с тази сделка искат да ни изкарат "и ние сме маскари като тях". Те, ясно е, че са маскари, но ето виждате ли ги - и тези са маскари.
Само че няма заради 15 декара да ставам маскара, да си заминават всички, които са маскари"
реагира веднага, неспиращата да работи нон-стоп от 2009, главна марионетка. Забелязахте ли защо и как - "няма заради 15 декара да ставам маскара" и "да си заминават всички, които са маскари"?
Велика циркова комедия безкрай!
Безкрай ли? Поредният краткотраен цирк за запазване на статуквото на Черноморската мафия (който бетонирал, бетонирал!) чрез приемане на поправки в “законите” за екологичната среда и опазване на природата на България е всичко дотук! Важното е да манипулираш стадото безкрай!
В първото за годината парламентарно заседание, днес на 9 януари,  ГЕРБ призова всички заедно да играят в един отбор в името на гражданите.
От левицата обаче отговориха: "Късно е, либе, за китка". От ДПС пък: "Корупцията в България мирише на гербери"
Не бе, глупак, "Парите не миришат" – би му отговорил учителят му Карл Маркс.

И така - показен едномесечен идиотизъм без край е, и ще бъде!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6485566
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!