Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2013 10:19 - Лъчо Мозъка печели милиони от ваксина срещу рак на маточната шийка за 12-годишни момичета
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 2174 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.02.2013 10:24


Настоящият депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов и личен лекар на Бойко Борисов заслужава незабавно съд и присъда като престъпник...

ГЕРБ промотира скандалните ваксини на Лъчо Мозъка!

Производителите на ваксините за рак на шийката на матката са GlaxoSmithKline (GSK) и Merk

Ваксините се поставят на момичета на  12-годишна възраст imageimage

Личният лекар на премиера Бойко Борисов Лъчезар Иванов стана депутат от ГЕРБ и заместник-председател на Народното събрание след избори 2009. 

image
 

„Всичко дължа на Бойко Борисов, той ме вкара в правия път.”,

признава веднага след това той.

И вкарването в ”правия път” стартира пак веднага.

 

Продаваме незаконно органи за Германия и Австрия,

съобщи dnes.bg  през септември 2010 г.
 

Става дума за ляв и десен бял дроб, за черен дроб, без да е предоставено разрешение за него, без МЗ да има договор с Евротрансплант, които са взели органите, както и без лечебните заведения, които са ги дали, да имат подобни договори с двете страни, приели органите – Германия и Австрия.


Как е възможно ли?
Ами много просто! Мафия за органи!
А Лъчо Мозъка кой го води на разходка до Щатите през ноември 2009 г.?
И така стигаме до:

Истината за договора "Остеотек".
 

image 

Здравният министър Божидар Нанев заявява на 14.01.2010 г., че не вижда конфликт на интереси в пътуването си до САЩ през ноември, разходите по които бяха поети от две неправителствени организации.

Тогава Нанев, зам.-председателят на парламента и шеф на здравната комисия Лъчезар Иванов и директорката на Агенцията по трансплантациите Теодора Джалева пътуваха до САЩ по покана и за сметка на федерацията "Американски граждани от български произход" и на "Евроатлантическия фонд".

Шеф и на двете организации е Румен Хичев *

Той обаче е и директор на тъканната банка "Остеотех", чиято дъщерна компания "Остеоцентър България" в момента работи с 13 държавни болници, чийто принципал е здравното министерство. Сред лечебните заведения са "Света Екатерина", ВМА, "Царица Йоанна", "Пирогов".

Предния ден (13 януари - бел. Н.Т.) премиерът Бойко Борисов съобщи пред спортния журналист от Канал 3 Сашо Диков, че ДАНС проверява "Остеотех" във връзка с пътуването на Нанев. Борисов обаче е получил уверение от Нанев, че няма конфликт на интереси. Иначе по думите на Борисов той не успял да получи отговор кое е наложило пътуването да стане на чужди разноски.

За периода 2004 - 2006-та година в България са експлантирани около 1,800 трупа. В абсолютен брой това вероятно е световен рекоорд. При минимална цена за кубичен сантиметър алографски материал (костна тъкан след преработка) от 100 евро, продажната цена на костния материал от един труп може да достигне 100,000 евро. По официалните данни продажбите на “Остеотек” за 2005-та година са в размер на приблизително 60 милиона евро.

image д-р Божидар Нанев: "Получаването на един алографт струва между 7 000 и 50 000 долара" 

"Защо се търси само конфликт, а не се посочват позитивите и с това, че "Остеоцентър" снабдява болниците с безплатни алографти, които са много скъпи. Алографтите са обработени по специални методи тъкани - костна тъкан, сухожилия и др, които се трансплантират. Получаването на един алографт струва между 7 000 и 50 000 долара.",

казва Нанев пред mediapool (на 15.01.2010 г. - бел. Н.Т.).

(А продажбата в САЩ? Или както още бившия министър д-р Гайдарски при Станишев обявява този въпрос  за секретен, а разкриването му -  заплаха за националната сигурност. - бел. Н.Т.)

Какво сочат обобщените данни?

"За периода 2004-2006-та година в България са експлантирани около 1800 трупа. В абсолютен брой това вероятно е световен рекоорд.

При минимална цена за кубичен сантиметър алографски материал(костна тъкан след преработка) от 100 евро, продажната цена на костния материал от един труп може да достигне 100000 евро. По официалните данни продажбите на “Остеотек” за 2005-та година са в размер на приблизително 60 милиона евро.

За същата година от България са били експлантирани около 500 трупа. Простата съпоставка на данните показва, че огромната част от продажбите на “Остеотек” са всъщност продажби на алографски продукти, получени от костите, извлечени от трупове в България.

Страната не е получила почти нищо от този продукт. По данни на Изпълнителната агенция по трансплантация за последните две години сме получили едва стотина алографски продукта, които стигат за лечението на най-много на десетина болни. Статистиката е безмилостна.

Срещу 1800 трупа са ни дали материал за лечение на 10 души. На това в министерството на здравеопазването му викат международен обмен. Истината е, че става дума за организиран канал за трафик на костна тъкан. С костите на нашите мъртъвци сме осигурили фантастични печалби за компанията Остеотек."

Това са фактите.
  

Макар, че още в началото на март 2008 г. доклад на Съвета на Европа посочи България като „най-големия износител на органи в Европа“.

Тогава член на Европарламента поиска Европол да се заеме с разследването на нелегалната търговия с органи, защото Доклада на Съвета на Европа сочи страната ни за първенец с най-много нелегални трансплантации

България е сред най-големите "износители на органи" в Европа. Страната ни е една от държавите в Европейския съюз (ЕС), където се провеждат най-много нелегално извършени експлантации, се казва в доклад на Съвета на Европа.

Или:

BG - първенец в износа на органи!


Това не смущава ОБАЧЕ нито Бойко Борисов, нито здравния му министър Божидар Нанев, идвайки на власт.
И те продължават с търговията на трупове, т.е. на алографски материал, ДОБИВАН от костна тъкан от мъртавци!!!

Бизнесът с трупове е изключително доходоносен.

Но за за кого?

За тях - от Мафията за органи – of course!

Божидар Нанев под сурдинка получава прозвището "Търговецът на трупове”. Тук е и Лъчо Мозъка. Под заплаха от нов доклад от ЕК, Бойко Борисов сменя здравния си министър Божидар Нанев с откритата на магистрала край Велико Търново нов здравен министър, Анна-Мария Борисова или т.н. здравно Куку, т.е. Министър №2 на МЗ.

Така в родното здравеопаСване от юли 2009 Бойко Борисов стартира т.н. L "великолепна" четворка:
 

Неслучайно в интернет се появи единствения шарж на държавно учреждение у нас:
 

image Новата Табела на МЗ

А Лъчо Мозъка Бойко Борисов го свали от 3-те поста: заместник-председател на Народното събрание, шеф на здравната комисия в НС и председател на софийската организация на ГЕРБ.

Но неговото вкарването в ”правия път” не беше забравено.

ГЕРБ започва скандална кампания за рекламиране на спорни ваксини за рак на шийката на матката. Софийската секция на партията ще подарява гинекологични прегледи в три столични болници, обявиха официално от ГЕРБ.

Опасна ваксина, довела до десетки смъртоносни случаи на млади момичета по света, успя да пробута скандалният депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов, известен с прякора Лъчо Мозъка, пише през август 2012 в-к "България Днес".

"Лъчо Мозъка пробутал смъртоносна ваксина. След негово предложение правителството намери 2 млн. лв., за да купи ваксини срещу рак на шийката на матката за 12 - годишните момичета у нас.

Лобирането за ваксините ще се осъществи под формата на инициатива, свързана с Европейската седмица за превенция на рака на шийката на матката.

Болниците, в които ще се извършват прегледите на 4, 5 и 6 февруари, са “Света Анна”, “Пета МБАЛ-София” – МЦ “Княгиня Клементина – 06″ и Шести ДКЦ – София.

Прегледите ще се правят без предварително записване.

Манипулациите по кампанията – прегледите и евентуална цитонамазка, се поемат от субсидията на софийската организация на ГЕРБ. Сключени са договори със съответните здравни заведения. Медицинските центрове са избрани нарочно в трите краища на София – за да може всеки, който иска, да се включи.  

Кампанията е насочена предимно към младите момичета. Защото статистиката сочи, че предимно млади момичета се разболяват от рак на шийката на матката и е важна превенцията, отбелязват още от пресцентъра на ГЕРБ.

Инициативата на ГЕРБ – София за безплатните гинекологични прегледи обаче няма да включва поемането на разходи по евентуално ваксиниране.

Спорни ваксини

Изключително спорните ваксини се прокарват от депутата от ГЕРБ и бивш шеф на здравната комисия в парламента Лъчезар Иванов. По негово предложение бяха отклонени 2 милиона лева държавни пари от бюджета на здравното министерство към здравната каса. Противно на всяка логика, на НЗОК бе вменено да плаща за поставянето на ваксините срещу рак на шийката на матката.

Ваксините се поставят на момичета на  12-годишна възраст. 

Същите тези ваксини са все още много спорни, защото от появата им досега са минали необходимите поне 10-ина години, за да е потвърдено от практиката, че тези ваксини са подходящи за масово прилагане. Затова и сериозната подкрепа на управляващите от ГЕРБ за популяризирането им е силно смущаваща.  

Производителите на ваксините за рак на шийката на матката са GlaxoSmithKline (GSK) и Merk."


Накрая, припомням само, че през юли 2012 г. парламентът, малко преди лятната си ваканция, прие решение от 1 октомври 2012 г. имунизациите с ваксините да се слагат безплатно на 12 - годишните момичета!

Ето защо настоящият депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов и личен лекар на Бойко Борисов трябва да бъде съден като престъпник, който залага увреждания и стерилитет на бъдещите майки на България!


/
за плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

пояснения:
*  д-р Румен Хичев - биографична справка:
През последните 15 години д-р Хичев работи в областта на здравеопазването на САЩ и по-конкретно в сектора на органната и тъканната трансплантология. Пристига в САЩ в началото на 90-те години като първият български военен лекар, допуснат с конкурс от американските военни власти да специализира в елитни американски военни и медицински институции, вкл. Военномедицинската академия „Сам Хюстън” и Езиковия институт към Министерството на отбраната на САЩ. Д-р Хичев завършва с отлична диплома (Distinguished Graduate Diploma) Езиковия институт към Пентагона, който е водещият център за езикова и комуникационна подготовка, обслужващ нуждите на американското военно разузнаване. Впоследствие той завършва с отличие и пълната следдипломна програма за напреднали офицери на щатската Академия на военно-медицинските науки „Сам Хюстън”. През 1995г. Министърът на военноморските сили на САЩ г-н Джон Далтън и Председателят на Съвета на началник щабовете на американските въоръжени сили Адмирал Уйлям Оуенс присъждат на д-р Хичев специален статус „Избран от Министъра на военноморските сили” (Secretary of the Navy Designee Status) за да се извърши медицинска евакуация на семейството му от България в САЩ с цел лечение на 4-годишния му син, който боледува от рак. Изпратен е специален военен самолет, който каца в гр. Варна и взема на борда си семейството на д-р Хичев, за да ги откара във Вашингтон. Синът му претърпява поредица от операции във Военноморската болница в Бетезда във Вашингтон и бива излекуван. Няколко години по-късно д-р Хичев и семейството му получават американско гражданство.

 



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. olivie - ???
12.02.2013 11:29
Няма нищо общо м/у безплатните гинекологични прегледи и ваксинациите на 12 годишните. На гинекологични прегледи подлежат полово зрелите жени. При наличие на химен, прегледът се извършва през ануса и шийката на матката не може да се огледа. А ако това е скрининг за брой на изнасилени /така се води/ момичета, трябва организиралите го, да бъдат публично изнасилени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6488996
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!