Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 18:12 - Тъп сценарии на кукловодите, съчетан с глупостта на марионетките: Агент "Сава" спретнал атентат на агент "Буда"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1861 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.02.2013 18:55


Тъпотата на кукловодите и глупостта на марионетките

imageimage

image

Бойко Борисов пристига в парламента в 13.20 на 22.02.2013 след като депутатите от 9.00 започнаха дебатите, а в 13.15 гласуваха неговата оставка и тази на кабинета му  с 209 от общо 240 гласа.
В дадената му последна дума хвърля направо бомба от трибуната:

"Срещу мен е подготвян атентат с поръчител Ахмед Доган преди години. Предлагам да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва, че заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган".

...

"Досега си мълчах, но след като Бисеров си позволява такива клевети по мой адрес, след като съм си заложил здравето и живота да ги изловя и екстрадирам, нямам жал.

...

Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчвате. Затова четири години никой не смееше да ги залови и да ги екстрадира и за мен това действително е заплаха",

добави Борисов.

А накрая:

"Г-н Местан, лично вие определете една комисия, отидете и го прочетете",

допълни Борисов и напусна трибуната.

Обвинението към бившия лидер на ДПС и негов пожизнен почетен председател Доган бе по повод на репликата на депутата от движението и негов зам.-лидер Христо Бисеров час преди това, когато на изказването на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов по негов адрес, Бисеров напомни, че:

" Борисов е призоваван като свидетел в Белград по делото срещу международния наркотрафикант Сретан Йосич. Действително призовката към Борисов от сръбската прокуратура е от октомври 2009 г., когато Борисов вече е министър-председател и с този мотив той отказа да даде показания. Досега Борисов не можеше да даде показания, защото беше министър-председател, сега вече е само лицето Бойко Методиев Борисов и ще трябва да отиде."

 

Тъпотата И глупостта на марионетките, подредени по ред на екшъна...

imageimage

 

Доган, агент “Сава” поръчал атентат на агент “Буда”

image Тази жалка сататнинска твар, скрила се под портрета на Дякона изигра всички, както сега и Пожарникаря.

 

Освен Почетен Пожизнен Председател на ДПС, той стана и "Почетен Пожизнен Мъченик". Доган изигра всички, вкл. и тези, които планираха и изпълниха този световен сеир в типичен анадолско-гаджалски стил на 19 януари в НДК!

Но той е бил същата сатанинска твар и като агент на Държавна сигурност.

В електронния архив на Плевен онлайн портал е запазена публикация (линка към нея е все още валиден), която ще цитирам.

Началото започва така:

Доган разтривал клитора на девствена туркиня, за да разбере дали ще бяга в Турция

Авторimage 

Лидерът на ДПС Ахмед Доган е носил ценна информация на Държавна сигурност за съселяни, войници, с които е служил, и свои състуденти.

Общото между обектите на доносите му е, че са турци и мюсюлмани, които негодуват срещу комунистическия режим, смяната на имената и изселването. 

Въпреки че днес Доган се припознава като гарант срещу нов възродителен процес, с който плаши електората си, досието му разкрива скандални факти за това как е помагал на политическата полиция за асимилация на турците и мюсюлманите в България. 
Освен това агент Сава не е пожалил и любовниците си. Той подробно описва в ДС интимните си преживявания с тях и информацията, която е успял да изкопчи в услуга на Държавна сигурност.

През 1980 г. Ахмед Исмаилов Ахмедов, както е истинското име на Доган, вече живее и учи в София. Доказал се е като изключително лоялен към ДС, на която дава информация от 6 г. През януари получава поредната си задача от водещия офицер - да се сближи и проучи за протурски настроения 26-годишната Зухра Османова Абазова от Сливен, която работи в София. Това, което Ахмед и Зухра не знаят един за друг, е, че и двамата са вербувани за агенти на ДС. Псевдонимът на Ахмед е Сава, а на Зухра - Дора.

Ето какво е написал агент Сава в собственоръчен ръкописен донос до ДС за срещата си със Зухра.

Документът е приложен в досието му.

“На 16 февруари 1982 г. прояви желание да ми гостува. Същата вечер пожела да спи с мен. Направи опит да ми събуди сексуалния апетит и накрая заяви, че е девствена, и заплака. Аз като културен и умен мъж казах, че я разбирам и именно затова се прекланям пред нравствената чистота. После тихомълком я съблякох, но предварително я предупредих, че няма да се стига до крайности. С този жест целях да покажа действителната си съпричастност към водовъртежа на емоциите в този миг. Започнахме “благородна” сексуална игра: гушкане, милувки, целувки... лирически отстъпления. До полов акт не съм стигал. “Френска любов” също не сме правили. Таванът на сексуалната ни игра беше клиторното възбуждане с ръка и притриване на члена ми по външните устни на влагалището. Умря си от кеф момичето, а моя милост се реши да отиде до Мека, но не посмя да влезе във вътрешността на “свещения град”. В процеса на сексуалната игра ми направиха впечатление три неща: 
Първо, тя сама ми хвана ръката и я насочи към интимните си части. Второ, доста смело ми хвана члена и като че ли искаше да разбере дали съм рязан.
Трето, след като я доведох до трудноконтролируемо психическо състояние, тя няколко пъти ми прошепна:

“Нали няма да ме дадеш в ръцете на някой лош човек.”

Доколкото се касае за това защо не съм я обезчестил, ще отговоря направо:

“Не съм получил подобни указания (от офицера на Държавна сигурност).”

Това не е единствената сексуална случка между двамата. Четири дни по-късно цялото сексуално упражнение се повтаря. Тогава Доган вече има конкретна информация, която интересува Държавна сигурност:

“Зухра има вуйчо в Турция. Подхвърли ми: “Не би ли било добре да избягам в Турция”, като това се отнасяше за нея. Интересуваше се дали съм рязан. Обвини ме, че нямам хабер от конспирация (на което аз вътрешно се зарадвах). Отговорих , че се занимавам само с наука. Разочарована е, че не е приета в партията.”

Историята на Доган (Сава) и Зухра (Дора) започва през 1980 г. в предложение на офицер от ДС двамата да се сближат, за да доносничат един за друг. Преди сексуалната игра впечатленията на Доган от нея, описани в донос до ДС, са, че има пъргав ум. Сава си задава и въпросите как е дошла на работа в София, коя е причината да учи немски и турски и защо има интерес към литературата с разузнавателен характер. Той не подозира, че Зухра също е агент на ДС и оттам е интересът към необяснимите за Ахмед неща. Дора пише впечатленията си от него:

“Квартирата му е в книги от пода до тавана. Поставени са в собственоръчно изработени рафтчета. Стаята е чиста, спретната и подредена до педантичност.”

Историята на Ахмед и Зухра е само дребен детайл от битието на Доган като агент на ДС. Досието му разкрива как комунистическата служба се е грижила за него като син, давали са му пари за обучение, наем, храна и облекло, насочвали са дори интимния му живот в желаната от тях посока.

... (край на цитирането)

 

Сретен Йосич платил на Бойко за бягството си от Централния затвор

Сретан Йосич платил на Бойко да му уреди бягство от затвора, в панделата чакали Буда с голямо нетърпение

Сретан Йосич е бил в Първи отряд на Софийския централен затвор под фалшивото име Марко. Той е бил скатан там от Бойко Борисов, който подготвял бягството на сръбския бандит от затвора. Тогавашният главен секретар на МВР взел пари, за да уреди бягството, но то се провалило ден преди да бъде осъществено.

Това разказа ексклузивно пред ПИК затворникът Георги, който лежал в лечебницата на зандана със сръбския мафиот. Той е гледал интервюто на Кеворк Кеворкян с бившия главен прокурор Никола Филчев по Нова тв в неделя (24.02.2013) и ни потърси, за да разкаже своята версия за случая Сретан Йосич-Бойко Борисов.

„Когато го докарват Сретан Йосич, го вкарват в Първа група, която е най-тежка и в нея са най-опасните престъпници, Там са хора само с доживотни присъди. Сърбинът успява от килията да се свърже с един от защитените свидетели по делото “Валтер Папазки” – Велин Добрев. Последният прави връзка с хората от лечебницата. Когато го пращат в болницата на затвора, записват Сретан Йосич с името Марко. Там започват да го третират като болен, започва да излиза на терен, ползва лек режим. През това време отвън д-р Лалев, който преди бе обвинен за подкуп и изхвърлен от затвора, го урежда за неврологията и му уреждат извеждане навън за преглед. ”,

разказва пред агенция ПИК затворникът.

”Всичко това го подготвя тогавашната администрация на болницата на затвора. По това време зам.-началникът на затвора се обажда в Първа група и пита там ли е Сретан Йосич и разбира, че такъв човек няма. Те изпадат в паника, обаждат се на главния прокурор Никола Филчев. Правят проверка и в болницата и им отвръщат, че и го няма, защото те там го познават като Марко. Бях свидетел как в 2,30 ч. дойдоха барети, натовариха го и го отведоха в Транспортна болница. Иначе за следващия ден беше подготвено бягството му”.

...

”Бойко Борисов, когото ние тук наричаме Пожарникара, тогава е главен секретар на МВР и го свързва (Сретан Йосич) с лекарите от болницата. Той взима парите, за да му уреди излизането от затвора. Сретан изобщо не знаеше, че целият му арест е организиран от Бойко. Бойко Борисов го арестува, вкарава го вътре, после взима пари, за да го оправи. Никой не знае какви пари точно е прибрал. Говори се, че пари са предлагани и на главния прокурор тогава Никола Филчев. Те после се успокояват, защото мислят, че като го предадат в Холандия, той ще остане там заключен доживот и няма да си иска париите, успокояват се. Това е цялата история, Филчев няма какво да говори глупости пред Кеворк.”,

твърди Георги.

Велин Добрев, който прави връзката и подготвя бягството на Йосич, в момента е в чужбина. Той е защитен свидетел по всички дела. Той е един от хората, давали показания и срещу Маргините.

Членувал в бандата на Валентин Алексиев –Лисицата. Взел 20 хил. марки в повече, а те искали да им ги върне. Те обаче били изхарчени и Добрев получил смъртни заплахи, разказват затворници.

За да се отърве, той се предал в Националното следствие с думите:

”Аз съм убиец, затворете ме”.

Следователите му се изсмели и казали:

”Какъв убиец си ти, бе?”.

Но го привличат като защитен свидетел, защото Добрев говори всичко, което му наредят прокурорите.

В Софийския централен затвор твърдят, че се подготвят да посрещнат Бойко Борисов с ”почести”.

 ”Нали е Буда, как да не се радваме, че се запътва към нас? Половината лишени от свобода ги е пъхнал той зад решетките, нямате представа с какво нетърпение го чакат”,

твърди затворник.

Георги е готов да свидетелства в съда, ако Бойко Борисов бъде изправен пред Темида.


Лалета с баклава от БСП

Бойко Борисов умело избяга от журналистическите въпроси за папката „Лале", за която намекна Христо Бисеров и която предизвика бившият премиер да съобщи, че партньорски служби имат данни, че Ахмед Доган е поръчал покушение срещу него.

Нищо не зная за папка „Лале",

коментира и Искра Фидосова.

Нека Бойко Борисов поиска от МВР да бъде разсекретена папка "Лале", в която да се види как един подземен бос, разстрелян преди няколко години, (става дума за наркотрафиканта бай Миле), казва:

"Бойко взе парите",

бяха думите на Христо Бисеров.
Още от предишния парламент, когато Бисеров оглавяваше комисията за Сретен Йосич стана известно, че след тези думи „Бойко взе парите" е арестуван сръбския бос. През 2002 МВР започва разработката „Лале" срещу Сретен Йосич.

Младата надежда на ГЕРБ Александър Ненков е шокиран от новината, че почетният председател на ДПС е поръчал покушение срещу Бойко Борисов преди изборите 2009 година. На въпрос, ако сигналът за покушение срещу Борисов е верен, защо Ахмед Доган не е арестуван, Ненков посочи:

"Това не е моя работа да го коментирам, това е работа на службите".

Преди предстоящите избори никой вече няма да говори за политики и управленски решения, а всички ще се замерват с папки. Това заяви в кулоарите на НС червеният депутат и бивш вътрешен министър Румен Петков.

„Споменаването на този сигнал измести реалния дебат. Вече не говорим за телета и за трактори, не говорим за оставката и за провала на управлението",

категоричен е социалистът.

Той не пожела да коментира възможността бившият премиер в качеството си на главен секретар да е накърнил чак толкова интересите на международната организирана престъпност, че да се поръча атентат срещу него. По думите на Петков всеки, който е работил в МВР се е борил с криминалните среди и "не може да се хареса на всеки".
Той призна, че в службите преди време са постъпвали сигнали за готвени атентати срещу Борисов, но те са били проверявани и не са били потвърдени.

 

Една хубава баклава за успокоение от бившия вътрешен министър Румен Петков към папка „Лале" на Бойко Борисов, "... който е работил в МВР".

Каква воня от, непознато в света, политическо осиране!
И то в гаджалско-анадолско-банкянски стайл!



/плевен онлайн портал
Автор: д-р инж. Никола Тодоров, доцент





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6487150
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!