Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2013 10:03 - Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 9481 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Разкритият шифър на ДНК кода на евреи и българи обяснява хилядолетната им омраза към нас  

Генетикът Еран Елхаик потърсил мутации в ДНК кода, свързани с географския произход на дадена група, който разкрива произхода на евреите в Европа.

Произходът на евреите в Европа е свързан със смесване на родословия, много от които произхождат от кавказки племена, приели юдаизма, сочат резултатите от генетично изследване, цитирани от Франс прес.
Там е посочено, че генетикът Еран Елхаик от медицинския институт "Джонс Хопкинс" в Балтимор, Мериленд, внимателно анализирайки данните и търсейки мутации в ДНК кода, свързани с географския произход на дадена група е открил, че евреите ашкенази, които са с европейски произход, днес съставляват около 90 % от евреите по света, и които в момента са 15 млн., вкл. Израел.
За да хвърли светлина върху този въпрос, новото изследване сравнило геномите на 1287 души от осем несвързани помежду си групи еврейско население и на 74 неевреи.

"Заключихме, че геномът на евреите в Европа е мозайка от древно население, което включва хазари, приели юдаизма, гръко-римски евреи, евреи от Месопотамия и Палестина. Тази структура на населението им е сформирана в Кавказ и на брега на р. Волга, а корени на това население се простират до Палестина и брега на р. Йордан.",

отбеляза Елхаик.  

Генетикът, както виждате, говори в ДНК изследването за хазари и евреи ашкенази, които са с европейски произход и днес съставляват около 90 % от евреите по света.

По темата ХАЗАРИЯ

"Какви са фактите за евреите?

"Наричам ги евреи, тъй като са известни като „евреи”. Но аз ги наричам „така наречените евреи” тъй като знам кои са те. Източноевропейските евреи, които формират 92% от световното население, от този народ, които наричат себе си евреи, са всъщност хазари, племе, което преди векове е живеело дълбоко в Азия. Те са били толкова войнолюбиви, че азиатците са ги изпъдили."

Това пише Бенджамин Фрийдман още през 30-те на миналия век.

image

И продължава:

"Те са създали Хазарското царство, което по онова време е давало под наем своята армия от 40 000 войници. Кланяли са се на фалуса и повечето са били хомосексуалисти. Краля на хазарите е бил толкова отвратен от дегенерирането на своето царство, че решил да приеме монотеистична вяра – християнство, ислям или онова, което днес се нарича юдаизъм, или по-точно талмудизъм. Кралят избрал юдаизма, който станал държавна религия. Той изпратил в тамудистките училища в Саура ученици, които станали равини и отворили синагоги за хората, които се нарекли „евреи”. Нито един от тях не е имал прародител и не е бил стъпвал в свещенната земя. Не са били чували въобще за Стария завет. Нито един от тях.

Но дошли при християните в Европа, за да повярват в техните претенции към Палестина и „тяхната обетована земя”. „Това е християнски дълг. Ние дадохме едно от нашите момчета, което става ваш Спасител, ходите на църква и му се кланяте. И ние сме евреи.” Но това са били хазари, погани, конвертирани евреи. Смешно е, че те се наричат „народа от Свещенната земя”.

Но тези хазари, погани, азиатска монголоидна раса, изпъдени от своите съплеменници в Източна Европа, тъй като техния крал приел талмудистката религия, станали изведнаж „евреи”. Представяте ли си вече, колко глупаво е за християнските народи да говорят, че помагат на тези хора да се върнат в тяхната древна земя. Може ли да има по-голяма лъжа? Но американците и европейците са повярвали в тази лъжа, в която е затънал съвременния свят.

Знаете ли какво правят евреите, когато влезат в синагогата? Знам, защото бях един от тях. Влизат и казват първата молитва три пъти. С тази молитва те сключват сделка с Господа, че всяка клетва и обещание, която направят през следващите дванадесет месеца няма да има никаква сила. Клетвата няма да е клетва, обещанието няма да е обещание, тяхната църква ги освобождава и опрощава. Това не е престъпление.

Това е тяхната религия – талмудизмът."


Бенджамин Харисън Фрийдман (на английски: Benjamin Harrison Freedman) - р. 1890, у. 1984 - е влиятелен еврейски общественик и индустриалец, живял в Ню Йорк.
Бенджамин Фридман е противоречива личност сред еврейската общност, тъй като отхвърля фундаментални постановки за историята на евреите, като застъпва радикално становището на Артур Кьостлер за хазарския произход на източноевропейските, полски и германски евреи ашкенази. От своя страна еврейската общност го обвинява в предателство и оказване на дестабилизаращо влияние върху американското и световно обществено мнение, понеже възгледите и твърденията му застрашават съществуването на Израел.
Спорът ескалира и Фридман приема християнството и в частност католицизма. Произведенията му засягащи основно юдаизма са забранени във Федерална република Германия, предвид нацисткото минало и наследство в страната. ...


По темата Хилядолетният враг

"Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив."

(т. XV. 3. от ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , приета на московския ционистки конгрес 1988 г.)



А Спасилите 50 хил. български евреи не бяха ли осъдени и избити от други български евреи

Тези дни тече масова медийна кампания за 70 годишнината от спасяването на българските евреи. Един от спасителите на 35 000 евреи Димитър Йосифов Пешев на 8 март 1943 г. научава от делегация на свои съграждани от Кюстендил, че съгласно подписаната тайна спогодба с Третия Райх, близо 50 хиляди евреи от старите предели на България ще бъдат депортирани в лагерите на смъртта в окупираната от германците Полша (Auschwitz). Въпреки приноса на Димитър Пешев, през 1945 г. Народният съд го осъжда на 15 години затвор „за фашистка дейност и антисемитизъм". След застъпничеството на евреи, имащи влияние в правителството, доминирано от Българската комунистическа партия, той е освободен след 13 месеца.

Друг, изключително допринесъл пред Цар Борис III, като негов Таен съветник за спасяването на евреите, Любомир Лулчев е осъден и разстрелян от Народния съд на 01. февруари 1945г. заедно с регентите и 144 бивши министри и депутати.

Кои ги осъждат от т.н. Народен съд? От съдии и съдебни заседатели, в болшинството от евреи.

Съдии - евреи от Народния Съд:

 

1.      Еми Барух - съдия - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.

2.      Исак Данон - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.

3.      Йосиф Кутев - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.

4.      Манчо Рахамимов Мошев (1902-1986 г.) - юрист, партиен деец, член на БКП, участва в нелегалните групи; съдия "народен обвинител" в VII състав на Народния съд след 09.09.1944 г., "палач в тога".

5.      Пепо Менахем Коен - юрист, завършил в Софийския университет (1936 г.), съдия - главорез от съставите на Народния съд след 09.09.1944 г.

6.      проф. Нисим Меворах (Юридически факултет на СУ); Н. Меворах е член на БКП, дипломат след 1944 г. Участвал е като съдия в т. нар. "Народен съд" !!!
 Представител на България в ООН и посланик в САЩ ; той и синът му са суперактивни членове на БКП, червени шамани, палачи с писалки, идеолози на тоталитарната власт!

Затова една от наследниците им, Леа Коен и до днес се радва на благополучието, поднесено от всички нас, вече близо 70 години.

image
Леа Пепо Коен - еврейка, беше член на СДС, депутат от Великото НС, бивша посланичка на Р. България в Швейцария по времето на Иван Костов, а след това наша посланичка в Белгия, Люксембург и Лихтенщайн. В момента живее в Швейцария и все още изпълнява някакви дипломатически функции.
 
Когато се връща към миналото си, тя обаче упорито избягва да говори за
баща си Пепо Менахем Коен,  - юрист, завършил в Софийския университет (1936 г.), съдия - главорез от съставите на Народния съд, които избиха цвета на българската интелигенция (убити са над 40 000 души и репресирани около 200 000 техни роднини и др.). А после става началник на концентрационния лагер "Росица".

В ГРУПАТА на БИЛДЕРБЕРГИТЕ  в България Леа Пепо Коен е заедно с:

Николай Камов - бивш член на БСП, активен деятел в евролевици, социалдемократи и пр. Народен представител в 36, 37, 38, 39 и 40-то Народно събрание. 
Валентин Златев - шеф на Лукойл в България и
милиардер. Най-голямата петролна компания в България притежаваща контролния пакет акции на Нефтохим - БургасБившата депутатка във Великото народно събрание,.


За Плевен Онлайн Портал:

Д-р инж. Никола Тодоров, доцент



 



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. nikikm - Поздравления
20.03.2013 19:00
за материала!До толкова ми е интересно,макар и не съвсем ново, ми се иска да има продължение.На картата,където са Хазарите,е било Велика България.Водили са десетилетни битки!Това ли е корена на омразата,за по-точно? Хазарите са били многократно разбивани от българите,преди да унищожат Велика България.Какво става с Българите,обаче?А,и кои са Русите на картата?Освен това Ромеи не е етнос,както и Руси?
Много интересна тема,ако я развиете.Поздрави!
цитирай
2. demograph - Знаеш отговорите приятелю!
21.03.2013 18:56
nikikm написа:
за материала!До толкова ми е интересно,макар и не съвсем ново, ми се иска да има продължение.На картата,където са Хазарите,е било Велика България.Водили са десетилетни битки!Това ли е корена на омразата,за по-точно? Хазарите са били многократно разбивани от българите,преди да унищожат Велика България.Какво става с Българите,обаче?А,и кои са Русите на картата?Освен това Ромеи не е етнос,както и Руси?
Много интересна тема,ако я развиете.Поздрави!

цитирай
3. shtaparov - Всъщност Христос не е евреин и ни...
04.05.2013 19:07
Всъщност Христос не е евреин и никога не е бил,и евреите не са ни го дали,а са ни го взели.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6465141
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!