Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2013 17:12 - Ексразузнавачът Красимир Райдовски: "Пичи косъм кораб тегли!"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 3526 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.06.2013 18:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Интервюта - Интервюта от страната image
 
 
Красимир Райдовски е ексразузнавач и шеф на пресслужбата на Министерския съвет при Жан Виденов. Роден е в Пловдив. Завършил е ВНВУ "В. Левски" - Велико Търново и Висшия икономически институт в София. Работил е в “София прес”, БНТ и в Министерството на външните работи.След сексскандала с шефа на ЦРУ Дейвид Петреъс ексклузивно пред “ШОУ” Краси Райдовски разкрива извънбрачните връзки на хора от родните служби за сигурност и във висшите ешелони на властта.


- Наскоро в САЩ гръмна скандалът с извънбрачната връзка на шефа на ЦРУ Дейвид Петреъс, след разкриването на която той подаде оставка. Вихриха ли се през годините лавсторита и в родните служби за сигурност?
- Ако в България нещата бяха така, както в САЩ, нямаше да остане началник на поста си! Но ние сме на Балканите и българският обществено-политически живот се ръководи от една гръцка поговорка, която гласи:

“Пичи косъм кораб тегли!”

Тези взаимоотношения са навсякъде. Ръководството на ЦК на Димитровския Комсомол беше люпилнята на прелюбодейците в бившата НРБ. Не оставаха по-назад и някои от ръководителите на БКП.

Извънбрачните връзки в структурите на МВР винаги са съществували. Дори в средата на 50-те години, когато се говори за един измислен псевдоморал, има един случай, който е известен на малко хора. Двама служители на МВР от едновремешното ДОИ /Дирекция за оперативно издирване/ - външното наблюдение или проследяване, имат извънбрачна връзка. И една вечер те седят на някаква пейка и се държат за ръце. Минава техен колега, те решават, че той ги вижда и тия двамата се... самоубиват!

Позорът от това да бъдат изключени от БКП и да бъдат уволнени е много по-страшен за тях, от това да си отнемат сами живота!!! Това, разбира се, е пълна простотия!

Няколко години след 9 септември племенникът на ген. Иван Винаров имал извънбрачна връзка. Искал да се разведе, но не му разрешили. Тогава се е искало разрешение и за брак, и за развод! И той... убива съпругата си в Парка на свободата /Борисовата градина – б.а./! Беше заловен и екзекутиран! Това е било може би истинска любов, а не един гол секс!

- Това са ужасни крайности. Няма да отречеш, че най-малкото прелюбодейците са били уволнявани от МВР по соцвреме?
- Едно време най-големите курвари в МВР уволняваха своите подчинени! А няма съмнение, че най-големите курвари в МВР бяха началниците! От тях нямаше такъв, който да няма извънбрачна връзка!
Мирчо Спасов беше един от хората, които дори не се криеха!

Една от неговите любовници беше художничката Захаринка, която рисуваше с ръце. После се омъжи за един много известен тогава украински режисьор Мащенко, който направи филма “Пътят към София”. Не беше в първа младост, но беше стройна и приятна жена, бивша състезателка. Тя беше пич,

съумяваше да инкасира своята сексуалност –

кола бяха й купили, съпругът й замина търговски представител някъде по Южна Америка, живееше на “Аксаков”...
Между другото, като казах “Аксаков”, там съм виждал, че влизат и излизат от една гарсониера виден български социолог и голфър, който поддържаше сексвръзка с една известна твоя колежка-журналистка! Няма да му споменавам името, защото не е редно – той има тежко семейство...

А синът на Мирчо Спасов - Румен, мой колега от Първо главно, беше достоен негов наследник в това отношение! Той можеше суха жаба да размекне и да я наебе! Жена му Венета го търпеше, защото без Мирчо Спасов да й е свекър, щеше да е никоя!

Вътрешният министър Ангел Цанев имаше дете от извънбрачна връзка! Шефът на Комитета за Държавна сигурност Ангел Солаков обаче има доблестта да се разведе и сключи втори брак, на който кум му беше Боян Радев със съпругата си.
Виж, за Григор Шопов, другият зам.-министър на МВР, никога не се е говорило. Но аз не мога да повярвам, че той не е имал такива контакти!

Мъжът по принцип е полигамно животно. Поне аз не знам моногамен мъж, жена може да има. За мъж е изключено - трябва да е увреден нещо, да е сбъркан! А най-сериозното обстоятелство, което действа като афродизиак за мъжа, това е властта.

- Имаше ли някой шеф в МВР, уволнен по тази причина?
- Един началник на Първо главно на ДС през 1968 година беше уволнен точно по тази причина – извънбрачна връзка! Но в решението на Секретариата на ЦК на БКП беше написано: поради занижена партийна и не знам каква си още дисциплина... Изключително читав и честен човек, но харесваше жените! После, какъв шпионин може да бъде един мъж, който е мухльо и михлюзин и не може да се обърне след една хубава жена!

- Имаше ли случаи, когато някой е успявал да мине между капките, а да е въртял извънбрачна връзка?
- Ген. Бриго Аспарухов е емблема в това отношение! Той години наред живееше със своята машинописка. Дай Боже всекиму! Дори секретарка не му беше, това беше машинописка от машинописното бюро на управлението. Тогава той беше зам.-началник на Информационния отдел на Първо главно. Още преди да стане директор! Ако ние по онова време се съобразявахме с американските норми на поведение, колкото и да са лицемерни, той никога не трябваше да става директор на разузнаването, а трябваше да бъде отстранен поради своята извънбрачна връзка! Съпругата му ми се обаждаше с молба да й бъда свидетел по бракоразводното дело, но аз отказах. Но те след третото дело стигнаха до споразумение и не се разведоха.

Но това не попречи на Бриго Аспарухов като секретар на 102-ра първична партийна организация на ПГУ да прави негативни партийни оценки за тъста ми, който ни беше колега,

защото... тръгна да се развежда!

Беше разнасян по партийни събрания, а в същото време Аспарухов поддържаше контакт с девойката, за която стана вече дума! А моят тъст беше срещнал друга жена и честно и почтено се развеждаше, вместо да се крие и лицемерничи.

Ген. Бриго Аспарухов вече е един достатъчно възрастен човек. След последните няколко години не прилича на нищо. Не виждам коя жена може да прояви интерес към него /смях/. Това е вследствие на отговорностите, които носеше, и от страха, че ще влезе в затвора, където му е мястото, разбира се! Ако имахме правосъдие, моят приятел Аспарухов сега трябваше да е точно там, заради унищоженото дело на Атанас Тилев с псевдоним Румянцев! Там има още едно престъпление, на което никой не е обърнал внимание! Протоколът за унищожаване на 5-те тома от агентурното дело на Атанас Тилев с псевдоним Румянцев не е подписан от хората, които са унищожили делото! Подписите са фалшиви и са поставени от друг човек! Той вече е покойник и беше назначен като фалшификатор в управлението. Читав човек, но употребяваше алкохол повече, отколкото трябва...

- Имало е назначен на щат фалшификатор в Първо главно?!
- Беше офицер в службата. Предполагам, че и сега има такъв. Това не е комунистическа измислица - такава структура съществува навсякъде по света! Когато изготвяш документ, който трябва да бъде представен извън рамките на България, този човек можеше да подпише всекиго, само като види оригиналния подпис. И то така, че и самият му притежател да не може да го познае!

Та и за този фалшив документ трябваше да бъде подведен Аспарухов под съдебна отговорност! Но вместо това, го направиха шеф на разузнаването след промените! Но вместо това, от „Позитано” 20 го назначиха за народен представител!
Но това съвсем между другото, говорехме за извънбрачните връзки в службите...

- И в парламента през годините се съешиха доста дами и господа, народни представители...
- В българския парламент след 10 ноември редовно припламват много силни, опустошителни любови, които мотивират народните избраници в законодателната им дейност. Там мислят, че живеят в една затворена общност и никой не знае кой кого е.е! Решават, че там всичко остава скрито и покрито! Но колко брака се разстроиха и колко нови двойки се заформиха! Конкретен, скорошен пример, е моят близък приятел Атанас Мерджанов от БСП, който направи бебе на една твоя колежка и отеба своята съпруга с три деца. За такова нещо едно време щяха да го изключат от партията...
Преди години имаше дори

“кръвосмешение” между сини и червени депутати!

Когато навън имаше барикади, вътре в парламента припламваха искри между сини и червени! Любовта е по-силна от диарията, както би казал поетът...

Мая Манолова и Ангел Найденов са червена любовна двойка в днешно време. В СДС се говореше за връзки на Надежда Михайлова. Е, нормално е човек да пожелае Надежда!...

А преди време беше много известна връзката на Елена Поптодорова с Филип Боков. Чудя му се на акъла на него – вместо да си подбере едно младо 20-годишно момиче,

той се беше хванал с леля си!

Човек подбира или по-млада от него жена, или по-възрастна жена от него! Много рядко един мъж поддържа извънбрачна връзка със своя връстница!

Елена беше известна още когато беше преводачка във Външно министерство. Тя по този начин стана и дипломат в Италия! Преводач на Тодор Живков стана, дипломат, после и депутат! Това й беше единственото женско достойнство. Цялото Външно министерство знаеше с кого поддържаше контакти като млада. С един мой приятел, който беше само началник на отдел, но остана разочарован от нейните умения.

Лично аз проявявам известно учудване защо и как Елена Поптодорова е била обект на такова силно сексуално внимание, защото според мен тя няма необходимите качества, поне физическите... Но не е хубаво да обсъждам така една жена в нейно отсъствие! Пък и вече толкова години представлява България в Америка... За нея, между другото, се говорят какви ли не неща за съпричастност към бившата Държавна сигурност... Аз не бих се изненадал! /смях/ Нейният съпруг - Жоро Лимона, ми е колега от една структура на Държавна сигурност. Имахме едно време приятелски отношения, той се разболя, не съм го виждал дълго време.

- Какви по-интересни случаи на “слаб ангел” имаше в службите по твое време?
- Случвало се е мой колега от Първо главно да установи извънбрачна връзка със съпругата на друг мой колега, и то когато са на работа зад граница! Това е изключително непочтено! Чисто професионално това е недопустимо! Остави моралът – той е разтегливо понятие!

Друг мой колега на два пъти беше отзован от ръководството на службата, защото му е “слаб ангелът”. На два пъти от местното контраразузнаване му подставят една и съща жена и го дискредитират! Ти не отиваш шпионин зад граница да е.еш, а да работиш! Но... след това, като стана директор на НРС, Бриго Аспарухов го направи началник на един от отделите, след това пак го изпрати на задгранична работа! А той не заслужава да бъде портиер в службата и да вдига бариерата! Няма да му споменавам името, въпреки че много ми се иска, но той има жена и две големи деца.

Един друг мой колега, също няма да му споменавам името, защото има няколко деца, беше върнат от чужбина, защото поддържаше извънбрачна връзка с дъщерята на друг наш колега!

Един Иван Гарелов беше изгонен от службата заради извънбрачна връзка,

която му докара болест, дето се лекува с антибиотици!

Освен това той излъга началника си Димитър Кьосев, който не понасяше да го лъжат.

Не мога да скрия - нямаше школник в школата на КГБ в Москва на Първо главно управление, който да не поддържа връзки с местни жени. Ако се появеше такъв, той трябваше или да е педераст, или да е луд! Аз съм бил два пъти там - и преди, и след 10 ноември.
Там бяхме зрели мъже - не можехме да стоим и да мастурбираме! Да не забравяме, че едно от достойнствата на българския шпионин, е неговата мъжественост...

- Имаше ли извънбрачни връзки в правителството на Жан Виденов?
- Между министрите – не знам... поне в това правителство нямаше хомосексуалисти! Виж, в парламентарната група на БСП тогава имаше!

Но един служител в пресцентъра на Министерски съвет беше с много слаб ангел и когато отиде с Жан Виденов в Китай, там избухна любовта му със стюардеса от правителствения самолет. Разведе се и се ожени за нея, като остави известната си жена! Замени кон за кокошка! А и разбрах, че стюардесата го изгонила!

- А какво мислиш ти за брака по сметка?
- Извънбрачният секс движи света, а бракът с подходяща личност служи за нещо като ракета-носител. Най-големите бездарници и некадърници, но сериозни кариеристи, се женеха за БКП, която брутално беше изнасилвана от тях! Този сексуален контакт не беше искрен! Те използваха вагината на партията и нейната утроба, за да растат в йерархията!
Един келеш - художник по професия, се ожени за дъщерята на един вътрешен министър. След 10 ноември този лайнар я заряза! И не само това, но и поведе едни бракоразводни дела от Щатите и й взе почти всичко! Независимо, че не беше допринесъл нищо в това семейство!

Такива случаи има много! Ами самата Лили Иванова от какъв зор се омъжи за Янчо Таков?! Защото му е леля ли?! Или защото е педофил?! Аз се изненадах от постъпката на Янчо тогава, защото той винаги е имал млади, хубави момичета, а в един момент се ожени за вуйна си! Може би е бил влюбен... Но мен нищо не може да ме убеди, че Лили Иванова би събудила тръпка у когото и да било! Тя получи всичко като материални облаги в живота си по време на брака си с Янчо! Но после запя на митингите на СДС за свободата! А преди това спеше със сина на един от тези, които тъпчеха свободата...

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА

/ плевен онлайн портал



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6497683
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!