Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2013 14:10 - Червеният юдеизиран боклук и масон Николай Младенов реве срещу Червените боклуци
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 18305 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 28.07.2013 14:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

24.07.2013 · by Светът днес · in Анализи, България. ·

“Взехте властта с измама, искате да я задържите с терор! 40 дни България е в политическа криза; 40 дни протестиращите бяха пренебрегвани, хулени, обиждани; на 40-я ден накарахте жандармерията да ги пребие хората заради една шепа депутати!”.

Tова написа на личната си страница във фейсбук бившият външен министър Николай Младенов.

“Затова сте червени боклуци, винаги сте били червени боклуци и винаги ще бъдете червени боклуци! ОСТАВКА! Всеки, който сътрудничи на това правителство е съучастен в неговите престъпления!”,

казва още Младенов.

“Светът днес” припомня как изригна Фейсбук на 22 януари 2013 г.: “Искат оставка и съд за Николай Младенов”, за обвързаността на Н. Младенов с Американския еврейски комитет и мн. др.

---
Eто я и публикацията:

Искат оставка и съд за Николай Младенов 22.01.2013 · by Светът днес · in България. ·

image В социалната мрежа Фейсбук набира скорост нова кауза, призоваваща активните българи да поискат оставка и съд за Министъра на външните работи на България Николай Младенов. В страницата, озаглавена “Оставка и съд за министър Николай Младенов”, се казва следното: “С действията си, Николай Младенов служи на чужди интереси и застрашава националната сигурност на България”.

Инициаторите се позовават и на последното изявление на министър Младенов, което гласи “Ако Иран удари Израел, удря България”, направено на 18 януари тази година.  Тогава Николай Младенов направи изненадващо понещение в Йерусалим, където се срещна с президента Шимон Перес и с премиера Бенямин Нетаняху, както и със съветника по въпросите на националната сигурност Яков Амидрор. Не остана скрито от обществеността и заявлението на министър Младенов, че той бил пътувал до Израел, за да “помогне на Иран и да спре ядреното въоръжаване без война”, но в прав текст добави, че “атаката срещу Израел е като атака срещу България”.  В същия ден израелската телевизия Канал 2 съобщи, че Младенов е занесъл доклада на българските служби около атентата в Бургас на израелските власти и лично го е предал на премиера на Израел Бенямин Нетаняху. Говорителката на външното ни министерство Весела Чернева опроверга информацията пред БНР.

Припомняме, че в Народното събрание това възбуди духовете на депутатите, които поискаха незабавно изслушване в парламента на министър Младенов. Мнозинството депутати, обаче, отхвърли предложението за изслушване на външния ни министър, макар израелската телевизия да твърдеше, че в доклада, предоставен на израелските власти, България “е посочила като виновна за атентата в Бургас организацията “Хизбулла”.

Според активисти от социалната мрежа Фейсбук, това създава много опасна ситуация за страната ни и накърнява българските национални интереси.

В страницата във Фейсбук, призоваваща за “Оставка и съд за Николай Младенов”, се споменава участието през 2011 и 2012 г. на Николай Младенов като почетен гост на AJC (Американски еврейски конгрес). Организацията е популярна в САЩ като привърженик на “ястребите” зад океана, които бяха в лагера срещу Барак Обама, и които настояваха Щатите да възприемат по-агресивна политика в подкрепа на Израел срещу Иран и Палестина.

В страницата във Фейсбук четем следното: “В речта си от 2011 г. Николай Младенов цитира Талмуда – пасаж от “мишна” (повторение), който представлява устно предаван кодекс от закони за еврейския начин на живот. Мишната се разпространява като се заучава наизуст от талмудистите, за разлика от писмените закони – микра ( “това, което се чете”)”.

Като доказателство за каузата си, социалните активисти привеждат и изявленията на Кеворк Кеворкян, дадени в предаването на Мартин Карбовски, в което Кеворкян пита “колко пъти още ще вика в България Николай Младенов представителите на т.нар. “сирийска опозиция”?! “Може би следващия път той ще извика тук и някаква афганистанска опозиция. Бройте после колко пъти ще има атентати в Сараево”, попита тогава журналистът в национален ефир. Кеворк Кеворкян казва в предаването и следното: “Не харесвам външен министър, който играе еврейски танци на сватбата си. Младенов е най-големия опортюнист, той е срещу всичко – срещу комунизма, срещу Живков, макар да е от най-доверените хора на онзи режим. Как да реагира тогава един прост български човечец, който се пита: какво става, та нали той е от семейство на някогашните храненици?! Той е от розовите пантери, братко!”, заяви в предаването на Карбовски Кеворк Кеворкян.

image image Активистите откриват доказателства за каузата си и в предаването на Велизар Енчев. В предаването се показват няколко снимки от сватбата на Николай Младенов. Сватбената церемония на външния ни министър е затворена, скъпа и е проведена в Евксиноград. На снимката е видно, че Бойко Борисов “коронясва” Николай Младенов, а другия “коронясващ” е Светослав Спасов, съветник на Бойко Борисов по изотерика, който, според твърденията на Велизар Енчев, е подредил кабинета на Борисов, съобразно учението фън-шуй. Същият Спасов е настоящ посланик на България във Виена, става ясно от предаването. Светослав Спасов става за първи път депутат през 2001 г. от НДСВ. Телевизионното предаване твърди, че Николай Младенов е поканен от Американския еврейски комитет, заедно с още четирима “световни лидери”.

image А ето и текст, разпространяван от същия този Американски еврейски комитет: “Чуйте от световните лидери! Присъединете се към панамския президент Рикардо Мартинели, който с голям кураж промени панамската външна политика по посока към Израел – германският министър на отбраната Карл Цюкерберг и израстващата звезда, българският министър Николай Младенов, един от най-доверените лица на Израел и на израелския народ”.

image Следващият аргумент е открит в официалната страница на израелското духовно лице в Панама – Габриел Коен Енрикес. Ето какво казва Енрикес : “Беше предоставена възможност на Николай Младенов, външен министър на България, да изнесе доклад и да защити тезата си”. Под линка към гореописаното събитие е добавено, че “Николай Младенов е една много важна фигура за отбраната на Израел”.

image Антон Тодоров, политолог, твърди, че Николай Младенов е извън юристдикцията на България, макар да е български външен министър. Според Тодорив, “в началото на април 2012 г. парламента набързо приема споразумение с Израел за военно сътрудничество и то веднага е вкарано в употреба – израелски самолети започват да тренират в нашето небе. Николай Младенов не е служил в българската армия, а е бил тайно на военно обучение в Израел. Той предпочита, явно, да бъде представител на израелските национални интереси, на израелската държава”, твърди политологът. “Той е изредил поне четири партии в живота си до сега и винаги е бил на някакви позиции”, продължава Тодоров.

image “Светът днес” припомня, че Светослав Спасов е бивш съветник на Бойко Борисов и постоянен представител на Република България във Виена при службата на Организацията на обединените нации /ООН/ и преговорите с Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа /ОССЕ/ и други международни организации.

image Припомняме още, че Спасов, когато през ноември 1989 г. започва демократичната промяна, той основава в Шумен, където е роден, Алианс на свободните средношколци срещу комсомола и започва да пише стихове срещу Тодор Живков. Като депутат от НДСВ, Светослав Спасов се облича в царски доспехи, за да пресъздава славните битки във Велики Преслав, за да покаже къде е живял славният цар, на когото жълтият лидер е кръстен. А когато става ясно, че партията на Бойко Борисов ще вземе властта, Спасов става член на ГЕРБ.

image image Когато Спасов бе съветник на премиера, той заяви, че парламентът е в черна дупка – под него имало гробища и езера, а според народните вярвания там не бивало да има обществени сгради. Тогава съветникът твърдеше, че баба му е била врачка и той е наследил дарбата да гледа на ръка. Специализирал е в Държавния департамент на САЩ “Външна политика и държавна администрация”.

image Припомняме още, че Антония Първанова също е изнасяла доклади и е участвала в работата на AJP. Тя е инициатор за учредяването на 15.02. 2012 г. на Еврейски парламент в Брюксел, в която инициатива активно участие има AJP.

Припомняме още, че през 1995 г. Николай Младенов завършва Университета за национално и световно стопанство, специалност “Международни отношения”. На следващата година защитава дипломна работа на тема “Израелските ядрени сили” и получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон.
Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация “Отворено общество”, София. Според признание на самия Младенов в ефира на БНТ, по онова време участва в международна контрабанда на валута за централата на “Отворено общество” в Белград.[11]

Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Народен представител от ОДС в 39-ото Народно събрание, както и парламентарен секретар до март 2002, заместник председател на Комисията по европейска интеграция и член на комисията по външна политика, отбрана и сигурност.

image На 12 март 2002 е избран за член на Националния изпълнителен съвет (НИС) на партия Съюз на демократичните сили. По-късно е назначен за говорител на партията. От 22 февруари 2004 е на поста заместник-председател на СДС, който напуска с оставката си от 16 август 2005 г.
От 2005 до 2007 работи като консултант на Световната банка, Международния републикански институт и Националния демократически институт в България, Афганистан, Йемен и други страни от Близкия изток. През 2006 е съветник към парламентарните комисии по отбрана и външна политика и сътрудничествно с Иракския парламент.

Николай Младенов е в кандидатската листа на партия “ГЕРБ” за изборите за членове на Европейския парламент (ЕП). Регистриран е под номер 3. Като депутат в ЕП Младенов е член на комисиите по вътрешен пазар и защита на потребителите, външна политика, подкомисията за сигурност и отбрана. Също така е първи заместник председател на делегацията на ЕП за отношения с Ирак и член на делегациите за Израел и Афганистан.

След парламентарните избори през 2009 година спечелени от ГЕРБ, Младенов става министър на отбраната в правителството на Бойко Борисов. От 27 януари 2010 Николай Младенов заема поста външен министър на мястото на подалата оставка Румяна Желева.

---
/За Плевен Онлайн Портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. olivie - Отврат
28.07.2013 16:09
Два пъти повърнах и 3 пъти срах докато го дочечета до края. Не вярвах, че има по - недойстойни хора от Симеон Дянков, но винаги има какво да научи човек.
цитирай
2. fascindoo - Тотален юдеизиран боклук, отцепродажец и масон...
28.07.2013 17:32
olivie написа:
Два пъти повърнах и 3 пъти срах докато го дочечета до края. Не вярвах, че има по - недойстойни хора от Симеон Дянков, но винаги има какво да научи човек.


--- http://www.plevenonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2065&Itemid=98
Николай Младенов влиза в Английската гимназия в София като внук на активния борец против фашизма /кога в България е имало фашизъм?/ и капитализма Николай Младенов и е последният комсомолски секретар на Учкома на ДКМС в 114-та столична Английска гимназия, която завършва през 1990 г. Приет е в Университета за национално и световно стопанство, специалност “Международни отношения”, където завършва висше образование през 1995 г. На следващата година получава магистърска степен по военни науки от Кралския колеж, Лондон, където защитава дипломна работа на тема “Израелските ядрени сили”.
Масон.
Не е служил в българска казарма, но според непроверена информация, е преминал тайно военно обучение в израелската армия - факт, малко известен в България. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация “Отворено общество”, София. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001. Междувременно Младенов се запознава с Надежда, по баща –Парунова, по първи мъж – Михайлова, по втори – Нейнска, на международен форум и с малко помощ от масона Иван Станчов. Така той се озовава на 5 място във Варненската листа на ОДС за изборите 2001.
...
По-късно се отказва от баща си ... не мога просто да намеря линка в момента...
цитирай
3. olivie - Благодаря за труда
28.07.2013 17:50
Оная снимка на сватбата с короната на главата му ми изясни доста неща. Тоя боклук вероятно се изживява за преродения цар Давид от предсказанието на Севрюкова. А ние мислехме, че Бойко има такива претенции. Оказва се че тоя му е бил резервния вариант. Никога повече май няма да гласувам, ако такава информация се публикува в нета предварително. Ако това е сиви-то му, то да ходи на майната си в САЩ, или Израел. Благодаря още веднаж. Проклети да са такива навеки! Ъ
цитирай
4. tomcat2 - американо-ционистки урод!Абс...
28.07.2013 18:21
американо-ционистки урод!Абсолютен предател!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6484800
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!