Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2013 11:21 - Реформаторският блок е новия мост на Борисов отново към властта
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1280 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 05.08.2013 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
България от четвърт век насам е заплюта от промоутърите на Новия Световен Ред (НСР) като територия на експеримента! Територия за ситуационното номиниране и дозиране на истината, лъжата и съвременния политически макиавелизъм (според конкретния случаи) върху народонаселението (етноси, наречени от тях); за номиниране и дозиране, легитимиращи се чрез утвърдената устойчивост (понякога с пълна подмяна на истинността) на методите на експеримента. Преди известно време, разсъждавайки по тези въпроси, написах, че ако световните експерименти на 20-ти век бяха основно в Европа, с налагането на НСР и ставайки апогей на световните социални експерименти на юдео-масонския ционизъм, за да се осъществява хилядолетната идея на евреите за световно господство, то експериментите в 21-ви век са вече локални, регионални и общностни.
България е типична територия за експериментиране днес, за тестване в региона, на Балканите, в ЕС, Европа и Света.
Този подход си има своя естествен ход на нещата, дори и днес.

 «Много разчитам на Реформаторския блок, на които трябва да им стане ясно, че няма кой да победи такава коалиция между БСП, ДПС и "Атака". Това би трябвало да послужи като генератор за идеи, за обединение, иначе те ще си управляват вечно. 200 000 протестиращи могат да уплашат управляващите, но единствения демократичен начин да падне едно правителство е с вот на недоверие към БСП, ДПС и "Атака", които държат мнозинството и колкото и да не ги искаме, те няма как да паднат. Не е нужно да се политиканства и да се казва, че искаме избори веднага. Ние искаме, но по демократичен начин това не може да се случи, а и какво искаме няма никакво значение за управляващите»,

заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред радио „К2” в Неделя, 04 август 2013.

Според екс премиера народът трябва да се вдигне на масов митинг, да излязат 100-200 хиляди души и да покажат отношението си, за да ги уплашат. Той обвини "Атака", че благодарение на тях актуализацията на бюджета е минала в парламента.

"Сега мандатоносител е БСП, за това се фокусираме върху тях. Цялата отговорност за това, което се случва, е на Сергей Станишев. От него трябва да се търси отговорност, не от Орешарски, не от ДПС, не от Сидеров. Отговорност сега може да се търси за всичко, от скандалните назначения, до това, че в условия на криза, онзи ден си вдигнаха с 30% заплатите на областните управители. ",

заяви Борисов.

"В такава ситуация под обсада с тоталното неодобрение на хората няма как да се очаква повече от това НС. Г-н Микoв не се срамува от това, което прави с кворума - той прекратява регистрацията по-рано, не изчаква 1 минута и по този начин е по-нисък кворумът, с които се работи през целия ден.",

оплака се лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че е предложил на партия "Атака" да излязат от парламента, за да няма правителство.

"Те не само че не го направиха, ами при първото гласуване на Закона за СРС президентското вето остана, защото им бяха необходими 121 гласа, а имаше 120. Тогава пак с трик БСП поискаха прегласуване, а от "Атака" тичаха да влязат в залата и ветото вече беше прието.

ГЕРБ иска незабавна оставка на това правителство, а изборите трябва да са през септември, за да може хората да се приберат от улицата.",

обясни Борисов.

„За БСП, ДПС и "Атака" няма никакви морални норми. Оставям на българските избиратели да правят оценки”,

обобщи той. 
Явно този път Бойко Борисов бяха го добре подготвили...

Сега разбирате ли защо създадоха Реформаторския блок!

Защото кои са те?

Първо. Трябваше реанимация на СДС. Петима се впуснаха в битката за лидер на СДС на  21-ва национална конференция на партията, провела се на 6 юли. Проведе се тайно гласуване, след като Емил Кабаиванов подаде оставка, заради провала на изборите.
Кандидатурите бяха на Иван Сотиров, настоящият главен секретар на партията Константин Арабаджиев, на Детелина Симеонова, Божидар Лукарски и Драго Михайлов.
Делегатите на 21-та Национална конференция на СДС избраха Божидар Лукарски за нов председател на партията. Лукарски е избран с 392 гласа.

Второ. Доста преди това и вече забравено. През март 2009 г. US посланичката у нас Нанси Макълдауни изготвя секретна каблограма до Държавния департамент и ЦРУ по повод създаването на Синята коалиция. Тя прави един унизителен анализ, относно участниците в преговорите, за скритите от народа перипетии при създаването на Синята коалиция между Иван Костов (ДСБ) и Мартин Димитров (СДС). Тя буквално пише:

4. (C) Докато все още течаха преговорите за коалицията, двете партии протегнаха ръка към Посолството. Костов ни помоли с искане да натиснем СДС, за да се уеднаквят техните условия с условията му, а пък СДС допълнително попита колко трябва да струва този компромис. Четкайки ги отстрани, Посланикът ясно постави въпроса в отделни срещи с Костов и Димитров, че единството е от ключово значение за оцеляването на център-дясното, и че двете партии трябва да вземат своите собствени трудни решения за в бъдеще.

Посланичката Макълдауни ясно разкрива продажната им колониална и предателска същност с насмешките за протегната ръка и “Четкайки ги отстрани...” (тя, като обучен дипломат, ясно подсказва на работодателите си - ЦРУ и Държавния департамент, че предателите не трябва да се уважават). Пълният текст на каблограмата е показан тук.

Трето. Реформаторският блок е скалъпен овреме (4 г. след това, за да се забрави напълно). Петте партии, които се обединиха в "реформаторски блок", след като Радан Кънев беше избран за лидер на ДСБ и обяви, че започва преговори, ще оповестяват принципите и дългосрочните цели на обединението. Формациите са:

1.                  Демократи за силна България - Радан Кънев,

2.                  Движение България на гражданите - Меглена Кунева,

3.                  Народна партия "Свобода и достойнство" – Касим Дал,

4.                  Зелените - ??? или Капон,

5.                  Синьо единство - Христо Панчугов,

+

6.                  СДС – от 6 юли с нов лидер - Божидар Лукарски,

 

и така:
Новата синя мъгла СДС е вече с конгломератни фарове "ДСБ/ДБГ/Свобода и достойнство/
Синьо единство
" и главни осветители Костов, Пръмова и Касим Дал!

  А и Пазителите на Статуквото до новия вот са тук!

"Нищо ново под слънцето", особено под райското Слънце над експерименталната територия България!

Една чисто комунистическо-фашистко-турско-гаджалска Коалиция в 42-то НС с едногънкова ГЕРБерска окраска, това ни поднесоха и това се получи в България!

 

Още през април 2011 Велизар Енчев написа:

image
"Само за две години два култови символа в българската политика, които събираха хиляди по площадите, се превърнаха в герберски слуги и жертваха принципите си за 30 сребърника. Говоря за някога революционната АТАКА и Съюза на демократичните сили, чиито лидери предадоха своите членове и симпатизанти. 
В името на парламентарното оцеляване и личния комфорт на лидерите.
Вече втора година Волен Сидеров е покорният пудел на Бойко Борисов, готов да захапе всеки премиерски враг и да гласува всеки закон. Сидеровият национализъм се оказа жалка имитация на патриотизъм, прикриващ пресметливата същност на оялия се еснаф.
Срещу този дребен буржоа възрожденските просветители и бунтарите в Букурещ изляха тонове мастило. Уви, той се оказа неунищожим. Духовният еснаф сменя калпака с фес, ако това му донесе сто гроша отгоре. За един златен наполеон пък ще продаде и народа си.
Щото личният келепир е над всичко, а народните дела са вятър работа, плащат ли се с имане и живот."

 

"Факторът Пеевски": И това беше необходимо на Бойко Борисов. 

Парламентът го избра само за 15 минути за председател на ДАНС, след като на 14 юни депутатите изненадващо решиха да включат избора като извънредна точка в дневния ред на заседанието.

Номинацията на тлъстото влечуго беше представена от премиера Орешарски, като тя беше защитена само от лидера на БСП Сергей Станишев.

image

Апогеят дойде от Геят. Агентът "Павел" докладва веднага резултата...

Затова Бойко Борисов "рита" срещу Орешарски, а наесен или зимата, чрез кукловодите, отново на власт!

image 

А дотогава много анализатори предугаждат след Орешарски  за "междинен" премиер -  милиардера-изрод Огнян Донев или Саша Безуханова.

image 

image 

Безуханова със съратника си Иво Прокопиев преди години (След общите събрания на БИБА и СРБ Саша Безуханова и Иво Прокопиев вече ръководят една обща организация - КРИБА, май 2006)

Като че ли още не разбираме (и в момента) играта на Голямото Задкулисие (ГЗ) на междуПартийния Конгломерат (мПК):

 

 БКПsup>::




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. nikikm - Реформаторски блок!
05.08.2013 18:33
Дрън,дрън!Но май за него се правят и одобряват от евр.политици т. н. протести! А,самият блок е коктейл от старите и неотишли си партии,муцуни и техни протежета!Костов,Кунева и пр.антураж! Всички с коренчета топнати в червената основа! Кое му е новото тогава? Пак лъжат и пак заради власт и пари,вместо да са в затвора! Точно на това му казват:"Да си тръгнеш без да си отидеш!" Те го играят вече 23 години.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6475222
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!