Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2013 23:50 - ИСТИНАТА ЗА ПРЕВРАТА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2013
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 3700 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Русия призна, че наказва Бойко Борисов заради отказа му да строи АЕЦ”Белене”. Руснаците организират бунта, който предизвика падането на правителството.

Руският електронен проправителствен официоз “Известия” на 24.02.2013 г. в апогея на демонстрациите, публикува тенденциозно дръзката статия срещу страната ни: “Правителството на България не се задъръжа на власт без руската АЕЦ”.  “КЪМ РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ВЪПРОСА ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ВЕЧЕ НОВИЯТ КАБИНЕТ”.  Явно Москва е убедена, че новото българско правителства ще бъде социалистическо, което ще разреши строителството на АЕЦ”Белене”.  В уводната статия под това заглавие, с типично руско самочувствие и голяма доза наглост „Известия” пише, че срещу високите цени на тока и парното, “нарочно се прави бунт, за да се докаже, че без АЕЦ “Белене” токът и парното в България ще поскъпват”. Статията дори не крие, че Русия стои зад бунта чрез който падна правителството на Бойко Борисов. “ИЗВЕСТИЯ” пише: image “Българското правителството на Бойко Борисов подаде оставка, след непрестанни хилядни демонстрации, предизвикани от високите цени на електроенергията”! И вестникът назидателно продължава: “Който и да формира нов кабинет, той ще трябва да внимава за грешките на предшествениците и сериозно да обмисли въпроса за строителството на територията на България руските атомни електроцентрали”. Официозът “Известия” надменно диктува какво трябва да прави България! Да, Цар Путин, както вече го наричат в Русия, не се отказва от България! image Той отвръща на “удара” на Бойко Борисов, който дръзна твърдо да се изправи срещу него, показвайки характер и това, че няма да приеме руски диктат.  ПУТИН беше сериозно уязвен от българския премиер Борисов и той – чекистът с вонната закалка от КГБ и високото самочувствие трудно понесе унижението. Путин искаше да покаже силата си и реагира бързо по много суров начин, наказвайки непокорния Борисов чрез преврат и сваляне от власт. Защото “чекистът” не познава поражение.  ПУТИН не можеше да предположи, че Борисов – премиер на една бедна и изостанала страна каквато той счита  България, икономиката на която изцяло зависи от руската енергетика ще има такова дръзко поведение. Защото Путин продължаваше да счита България за руски сателит, който завинаги е обвързан с Русия.   image

Първият сериозен удар ПУТИН получи, когато Борисов ИЗГОНИ РУСКИТЕ И БЪЛГАРСКИ ПОСРЕДНИЦИ – МНОГОТО ЛЕШОЯДИ при сделки с Русия в областта на енергетиката.

Това струваше на Русия 300 милиона евро годишно и няколко “дребни” милиончета за българските посредници! Но чрез прекъсването на този “пладнешки обир”, ограничаваха се руските възможности да купуват висши български държавници и партийни кадри и то с български пари.

Вторият голям удар, който БОЙКО БОРИСОВ нанеса на ПУТИН е когато постави твърдо въпроса, че цената на руския природен газ за България, трябва да се приравни с европейската. И ПУТИН отново беше принуден да намали цената с ЦЕЛИ 20 ПРОЦЕНТА! “Братска Русия” винаги досега е продавала по – скъпо на бедната България.

Това беше не само голяма загуба за Русия на пари, но и на руски престиж и най-вече този на ПУТИН. Огромната руска резидентура в България му докладваше, че българското правителство под ръководството на премиера Борисов постепенно отхвърлят руското опекунство.

Обиграният “чекист” ПУТИН чувстваше, че България започва да му се изплъзва и че това се дължи най-вече на Бойко Борисов, който постепенно се превръщаше в неговия враг №1.

image Напрежението между Русия и България и по-специално между БОРИСОВ и ПУТИН нарастваше. Растеше, защото голямата цел на ПУТИН – АЕЦ” Белене” започна да се отлага и отдалечава във времето.

Амбицията на Цар ПУТИН не беше толкова до голямата – няколко милиардна печалба от строителството на АЕЦ”Белене”.

Той не можеше да приеме отказа за довършване строителството на атомната централа, поради сериозните геополитически предимства, които постигаше чрез нея.

В братска сателитна България “руският ботуш” започваше да губи позиции.

image И ПУТИН беше разбрал, че ако не се намеси и то сериозно,  имаше опасност влиянието им да бъде под сериозна угроза и руските интереси трайно да пострадат.

Българската земя от десетилетия е под “ботуша” на Русия и ПУТИН не искаше да бъде първият руски държавник, който лишава Русия от това историческо завоевание.

Вновник за българския отказ от строителството на АЕЦ”Белене” пак беше премиерът Бойко Борисов.

С цел запазване позициите на Русия в България, по указания на президента ПУТИН руската резидентура и многобройната й 5-та колона, хвърляха много усилия и не жалеха пари. Купуваха държавници, политици, цели партии, дори финансираха и Референдума за АЕЦ”Белене”, организиран от послушната БСП и нейният лидер от руски произход Сергей Станишев. Но не беше постигната целта  - да се осигури продължаване строителството на АЕЦ”Белене”.

Според бившия полковник от КГБ Олег Гордиевски, руската резидентура в България е една от най-големите, не само защото Москва третира страната ни като свой “сателит”, където всичко и е позволено. А най-вече защото ПУТИН счита България за ключов геополитически фактор на Балканите.

България е единствената страна от руските социалистически сателити, която максимално запази голяма част от могъщата репресивна машина Държавна сигурност. Висши нейни кадри продължават да работят в държавния апарат и най-вече в МВР.

Тя действа и сега, оказвайки пълно съдействие на руската резидентура в България. Много от активните мероприятия, включително и по подслушването, които непрекъснато се появяват, са съвместно дело на Държавна Сигурност с руските чекисти. В дни преди избори ДС денонощно работи! 

image Когато българският парламент гласува спиране строителството на АЕЦ”Белене “, това беше ТРЕТИЯТ И СЪКРУШИТЕЛЕН ” УДАР” на Бойко Борисов срущу всемогъщия руски Цар ПУТИН!

От АЕЦ “Белене” руснаци и българи вече бяха спечелили стотици милиони евра, но ПУТИН преследваше сериозни стратегически цели чрез централата в България.

ПУТИН разбра, че единственият ход е да премахне ГЕРБ и Бойко Борисов от власт и да постави марионетно правителство начело с руснака Сергей Станишев, за да си върне “васална” България!

Руската резидентура у нас бързо нарастваше и последвалите събития съвсем не бяха случайни!

Гротескното покушение над Ахмед Доган имаше театрален нюанс, но то даде възможност да се използва максимално. Защото беше извършено срещу символа на турските националисти в България. Покушението стресна както турци, така и българи и целта беше постигната – нагнетяване на напрежение между българската и турска националност, хвърляйки вината върху управляващите.

image Последва едно показно покушение –  стрелба по мафиота Златко Баретата, който беше поставен под леката форма – домашен арест. Избрано е специално място, макар и много трудно за изпълнение на покушението. Вместо да се използва излизането му от мястото на домашния арест, атентаторите съзнателно са избрали най-трудният вариант - в центъра на София, пред централния вход на Съдебната палата – “символ” на правосъдието.

Показният разстрел на Баретата беше организиран толкова професионално, че само опитните руски снайперисти от школата в Авганистан могат да го изпълнят.

Целта беше да се покаже, че МВР и министърът не могат да се справят с престъпността, както и да продължи нагнетяването на обстановката преди изборите. А министърът Цветанов, който в деня на атентата, заедно с главния прокурор Цацаров бяха на визита в Брюксел, е двигателят на предизборната организация на партия ГЕРБ и е постоянна цел на атаки от Станишев и хората му. Въпреки това, все още ГЕРБ се сочеше за големия фаворит на изборите.

Последва съвсем ясния като замисъл и изпълнение компромат “Буда”. Той максимално беше въртян като стара, изтрита грамофонна плоча от послушните медии и използван, докато не втръсна.

Цялата тази поредица от остри активни мероприятия за толкова кратко време можеха да бъдат организирани само с активното участие на тайните служби на “големият брат”. Но и тези активни мероприятия не доведоха до сериозни промени в баланса на политическите сили или в полза на строителството на АЕЦ”Белене”.

И тогава руснаците пуснаха в ход болшевишката тактика – “бунта”.

Ето какво пише известният политолог ЕМИЛ КОШЛУКОВ:

“Аз, ако печеля от електромерите по един милиард на година, нямам никакъв проблем да дам 100 хил. лв. на хулигани, за да обръщат кофи по улиците и да създават усещането, че тази власт не се справя”.

Предвестник на това, което ще се случва в България беше дръзкото поведение на Сергей Станишев – поведение на истински руски революционер. Той дръзна в парламента да каже: Ако това правителство на ГЕРБ не подаде оставка, то ще бъде свалено с други средства”!

image Болшивишкото революционно изказване на Станишев стресна цяла демократична Европа. И може би това изяде шансовете му и в бъдеще да бъде”ГЛАВА на ПЕС”. 

Ръководството на най-голямата партия в Европейския Съюз - НАРОДНАТА поиска Станишев да се извини затова провокационно и антидемократично изказване, но той си затрая, защото изпълняваше поръчението на Цар Путин и на Мать Росия – неговата родна страна!

В болшивишки дух премина и организирания от Станишев конгрес на БСП, който не случайно съвпадна с протестите в България.

Острият тон и радикалните революционни лозунги също целяха нагнетяване на напрежение в страната. Стреснаха се дори и такива опитни комунисти като бившия президент Първанов и бившия вътрешен министър Румен Петков, които даже реагираха срещу поведението на Станишев.

Много са съмнителните факти свързани с основателните протести на българските граждани срещу високите сметки за ток и парно, но невинните българи бяха брутално и цинично употребени от хората на Станишев.

image Чрез подбрани лица от младежката организация на БСП излязли от Конгреса,  успяха да се вмъкнат в протеста и да превърнат мирните гражданските бунтове от икономически – срещу високите цени на тока в политически – сваляне  правителството на ГЕРБ.

Видно беше, че в сценария е влизало и проливане на кръв, особено ако полицията се намеси.

Станишев и партията му не спечелиха от падането на провителството на Бойко Борисов, защото електоралните им възможности не нараснаха от това. Те дори и не разбраха, че политическата наивност и невежество на българското гражданско общество е голямо и затова те лесно бяха подведени и употребени от социалистите. Обединенията им се разпадаха, а исканията им множаха, както и противоречията между тях.

Но Станишев постигна целта  - падна правителството на Борисов и ГЕРБ и в България настъпваше хаосът – това което преследваше Сергей Станишев и руските му съветници. Хаосът убива желанието у хората да гласуват, а БСП имаше твърд електорат.

Затова кой стои зад протестите има много факти, за които прокуратурата си затваря очите. Ние ще споменем само един: “организатор на протестите е председателят на младежката организация на “Русофилите в България”? Коментарът е излишен?

Руската активност с участието на ДС ще продължи до и дори след изборите с извършване на още активни мероприятия. За сега на дневен ред са”подслушванията“. Целта е да се поддържа напрежение в политическите партии и обърканост на обществото, защото в “мътна вода се ловят най лесно риби” и то големи.

“Това е времето, когато се ловят “агенти”, казва бившият полковник от КГБ  Олег Гордиевски, който в дългата си кариера е бил от двете страни на барикадата. А за тази цел Русия имала много пари!

Трябва да посочим един характерен момент в статията на “Известия”, който явно сериозно дразни Русия. “Известия” пише: 

„Част от напрежението между България и Русия е и в резултат от политиката на Брюксел, който иска да раздели България, както и цяла Европа, от Русия в енергийния сектор”.

Това казва шефът на отдел „Икономика и политика” на висшето училище „Икономика” Максим Братерски. Той допълва, че “голяма роля изиграла и съревнованието между българските политици да се конкурират кой е по-голям европеец”.

“Затова сега оставката на правителството на БОЙКО БОРИСОВ може да отвори пътя на ОПОЗИЦИОННАТА БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ”.

Ето го разковничето – РУСИЯ ОТКРИТО ЗАЛАГА НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ – руският гражданин, който с помощта на Москва успя да свали законното правителството на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов.

МОЖЕ БИ НОВИЯТ ПРЕМИЕР ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА КАК ВИКА ОТ БАЛКОНА “ЗДРАСТВУЙТЕ БРАТУШКИ”? 

СТАНИШЕВ СТАНА ПРЕМИЕР В СЯНКА НА БЪЛГАРИЯ И ВЕДНАГА СЕ ПОЯВИ ВЪПРОСА ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ “Белене” – СТРАТЕГИЧЕСКАТА ЦЕЛ НА ПУТИН!

image
Posted by admin  on авг 18, 2013 |  razuznavane.com/

 

 


Тагове:   протести,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. sande - Всичко в този коментар е точно. Борисов бе свален от КГБ и Станишев!
20.08.2013 16:59
Доган като хищна хиена помагаше с каквото може.

От Брюксел Станишев отправи закана срещу Борисов да се маха. Или ще бъде махнат.

Което и стана.
цитирай
2. fascindoo - правилно sande,
20.08.2013 17:42
sande написа:
Доган като хищна хиена помагаше с каквото може.

От Брюксел Станишев отправи закана срещу Борисов да се маха. Или ще бъде махнат.

Което и стана.


но основното стадо не мисли, не помни или ...кво ми пука!
цитирай
3. fascindoo - a има и нещо друго, много подмолно...
20.08.2013 18:23
Ами, ако Станишев и Борисов играят - под "айсберга", на най-дълбоко ниво - ЗАЕДНО???
Разбира се със знанието на Путин и съгласувано с непрозрачния еврейски задкулисен ЦЕНТЪР в САЩ за световно геополитическо глобално влияние. (Путин тук е пионка)

Целта ли?
БСП на власт 4 години! Боко президент през 2015-та за 4 години!
И вълкът сит и агнето цяло.

И АЕЦ “Белене”, и шистов газ в България!
цитирай
4. vencivaleri1951 - А не беше ли по лесно Станишев да беше подписал договора за АЕЦа
20.08.2013 19:42
когато беше премиер и да се свърши всичко. Мисли преди да пишеш групости?
Борисов най големият враг на Путин!? :)))) А бели мишки по станата виждащ ли?
цитирай
5. fascindoo - това не сам писал аз, Глупако,
20.08.2013 21:10
vencivaleri1951 написа:
когато беше премиер и да се свърши всичко. Мисли преди да пишеш групости?
Борисов най големият враг на Путин!? :)))) А бели мишки по станата виждащ ли?


Още ли не разбираш, че това е АНАЛИЗ на руският електронен проправителствен официоз "Известия" от 24.02.2013 г.?

Анадъмо или не?
А бели мишки до сатаната виждащ ли?
цитирай
6. zaw12929 - Доган като хищна хиена помагаше с ...
21.08.2013 04:54
sande написа:
Доган като хищна хиена помагаше с каквото може.

От Брюксел Станишев отправи закана срещу Борисов да се маха. Или ще бъде махнат.

Което и стана.


А НЕМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ НЕ МОЖЕХА ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ. ОЛИГАРСИТЕ ОТ РУСИЯ БЯХА ПРЕКАЛИЛИ... ДА ТЪРПЯТ ЛЪЖИТЕ НА КОПЕЛЕТАТА РУСОФОБИ БРАБО ЗА СТАТИЯТА... ПЪТИН Е ВИНОВЕН, А ЕРП ИЗНЕСЛИ 4 МИЛИАРДА ... ПРОДЪЛЖАВАЙ, КОЛКО Е ХУБАВО...
БАЛАМИТЕ СА ТУК
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6486051
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!