Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2013 12:18 - Вторият Вавилон, Третия Рим и НАСТЪПВАЩАТА КАТАСТРОФА
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1571 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

МИСТЕРИОЗНИЯТ ВАВИЛОН И ТАЙНОТО УПРАВЛЕНИЕ

Според предсказанията на Библията един друг Вавилон ще пропадне преди завръщането на Христос.

"Когато Вавилон падне, ще се вдигне такъв голям шум и врява, че цялата земя ще потрепери и викoвете му за помощ ще се чуят от останалите държави"" (Иер. 50:46).

Това падане на Втория Вавилон ще бъде много по-катастрофално от потопа през Ноевото време. Това срещаме на много места в Библията — както за падането на Първия Вавилон, така и за падането на Втория Вавилон. Предсказанията в Новия завет се отнасят за Втория Вавилон.

Те твърдят, че там живеят потомци на Израел, потомци на Юдея и много християни. Както много пъти споменаваме в книгите си, в Първия Вавилон е поставено началото на банковото дело. Самите свещеници са били тези, които са издавали документи или разписки за съхраненото злато в храма. Тогава тези разписки са се равнявали на днешните долари, лири, франкове и други парични знаци. Още тогава те започват да издават все повече и повече разписки за злато, което фактически не е съществувало на склад в храма. И днес дори много американци наричат своя незаконен федералелен резерв Тайните на храма.

Трябва да отбележим, че нито Южна Африка, нито Форт Кнокс притежават повече зклато, отколкото притежава Федералният резерв в град Ню Йорк. Интересно е, че Библията го е предсказала още преди много години. "Жената бе облечена в лилаво и алено, покрити със златни орнаменти, скъпоценни камъни и перли. В ръката си тя държи пълна чаша със, скъпоценни неща, резултат на нейната неморалност (Откровение 11:4). Да контролираш по-голямата част от парите на света — това те прави богат. Но това става по тайнствени пътища. Мистерия значи тайна. Коя религиозна група контролира повечето банкови резерви на света?

Това тайно, религиозно управление е мощно, богато и зло. То е навсякъде и никъде.

Ще се позовем пак на Библията.— Новия завет:

"... Ти си направила всичко това, което прави една безсрамна проститутка. На всяка улица ти строиш места за боготворене на идеали и практикуване на проституция. Но ти не се отдаваш за пари като обикновните проститутки. Ти си като една жена, която върши прелюбодеяние с чужденци, вместо да обича своя съпруг. Една проститутка е платена, докато ти даваш подаръци на всички твои любовници и ги подкупваш да идват отвсякъде да спят с теб. Ти си специален вид проститутка. Никой не те задължава да бъдеш такава. Ти не си платена; ти им плащаш! Да, ти си различна". (Езек. 16:30-34).

Всички банкерски фамилии чрез женитби, финансови сделки (включително войни) в момента контролират всички царски фамилии на Европа. Разбира се, кралицата на Англия претендира да е англичанка, кралят на Испания претендира да е испанец; кралицата на Холандия претендира да е холандка и т.н. Мистерия. Вавилон е богат. Двете кралици, които то-ку-що споменахме, са двете най-богати жени на нашата планета. Същата тайнственост се провежда и от най-богатите фамилии на Америка. Водещите фамилии от всесилния Ню Йорк (Втори Вавилон) са също потомци на Първия Вавилон. Рокфелерови, Розенфелдовци и др., крият, че са потомци на Юдея и Хазария. Много бивши президенти на САЩ, пък и найскорошният — Джордж Буш, е далечен братовчед на английската кралица. Същият Буш оглавяваше ЦРУ — супep тайната организация на САЩ. Всъщност излиза, че тази организация е инструмент на Тайния Вавилон. Мистериозният Вавилон контролира всички световни шпионски организации (ЦРУ, КГБ, Мосад, М15), тайни организации, масови движения от всякакъв вид, работнически синдикати, политически партии, образователни организации, всички религии (английската църква, католическата и повечето от протестантските групи), историята (те твърдят, че контролират историята, което ще рече, че създават историята; разпространяват всяка лъжа, която искат), цялата преса (кино и телевизия); медицината, включително разпространението на болести (стигна се дотам, че всеки се страхува дори от иглата на спринцовката), всички войни (да убиват тези, които смятат за свои неприятели и Същевременно да правят пари), данъците, организираната престъпност (чрез криминалността и пресата се стремят да отслабят резистенцията на хората за по-лесно управление) чрез банките (те контролират политическите партии и управленията).

Идва ли всичко това от дявола? 

Да!

И Библията го потвърждава:

"... Цялата тази власт и всички тези богатства, Дяволът му каза. Всичко ми бе дадено на мен, и аз ще го дам на всеки, който аз реша." (Лука 4:6).  

"Вие сте деца на вашия баща, дявола, и вие искате да следвате бащините си желания. Още от самото Начало той бе един убиец и никога не е бил на Страната на истината. Когато той каже една лъжа, той прави само това, което е естествено за него, защото той е един лъжец и бащата на всички лъжи." (Йоан 8:44).

Много отдавна тайнственият Вавилон научи, че е най-добре да се преследва тайно, твърдейки през същото време, че той е преследван. Обикновено убийствата, които той извършва, се правят тайно. По този начин този, който той мисли за враг, е убит, но няма никакви следствия. И за прегрешенията на жертвата не се говори повече. Повечето от големите войни също са били манипулирани от потомците на Първия Вавилон, в момента от Втория Вавилон, за избиването на християни. Ярък пример е геноцидът в Босна и Херцеговина, който можеше да бъде спрян още в самото му начало. Има ли още някой наивник, който да не вижда, че става със знанието и под диктовката на световния господар, живеещ във Втория Вавилон? Тези убийци не използват само войната за пъклените си планове. Чрез вмешателство в икономиката на дадени страни те предизвикват нечуван глад, какъвто бе случаят с Русия, Китай, Куба, Сомалия и др. Милиони хора гладуваха в резуятат на колективизацията на земята в Русия. И един друг начин за избиването на невинни хора бе използван — разпространяването на болести (една от найсъвременните е СПИН-ът). Абортите само за последимте 25 години са унищожили повече от 40 милиона бебета. Някои от тях са били използвани от една компания за козметични продукти за приготовляването на специален крем за лице. Чудя се как по света съществуват толкова слаби хора, които да не могат да разберат истината и всичко това, което става около тях.

Вярно е, че Библията казва:

"Не отмъщавай на този, който те онеправдава". (Матея 5:39).

            Но достатъчно е вече, достатъчно! Христос също казва:

"... светът ви мрази. Запомнете това, което ви казвам." (Йоан 15:19-20).

Вторият Вавилон е една държава, съществуваща днес на земята. Това е една държава, която се контролира от духовния Вавилон.

Коя страна е това?

Тя се описва и като един град. Ню Йорк сам се нарича финансовият център на света. Никой не го отрича. Тук големите банкери посрещат повече световни лидери, отколкото президентът във Вашингтон. 

Много хора са на мнение, че банкерите в Ню Йорк решават кой ще бъде президентът на САЩ.

Това, което Библията приписва на Втория Вавилон:

В Библията думата държава се използва (може да бъде) също и за град. 

—Един надменен град (Исая 13:2);

—Най-хубавия град (Исая 13:19);

—Град, който е предизвиквал страдания (Исая 21:2);

—Държава (град), никога непобеждавана във война (Исая 47:1);

—Град на науката (Исая 47:11);

—Град, където живеят израелтяни (Иеремия 50:8);

—Един град с много реки и големи богатства (Иеремия 51:13); 

—Град в държава, която е побеждавала много народи (Иер. 50:23, 51:20-25);

—Град, който цял свят възхвалява (Иер. 51:41);

—Град, който причинява смъртта на хора по цял свят — той иска да бъде велика сила (Иер. 51:49); 

—Град, който мисли, че не може да бъде покорен (Откровение 18:7);който използва сексуална неморалност, за да корумпира политически лидери от други държави (Откровение 18:9-10); 

—Град или държава с най-голяма търговска дейност в света (Откр. 18:11-19);

—Град или държава, която корумпира другите държави (Откр. 19:2). За да се убеди читателят за кого се отнася, и кой е действително Вторият Вавилон, следва една таблица с всички водещи държави в света. Ние сме поставили знака X под всяка държава, за която мислим, че се отнася съответната квалификация.

Истината е такава, че както в положително отношение, така и в отрицателно Америка е водеща страна в света.

—Най-големият износител и вносител в света.  

—Най-голям пазар на всякакви стоки.

—Предполага се, че притежава най-силната армия в света.

—Американският долар е все още определящ световната валута. 

—САЩ са единствената досега държава, пуснала атомна бомба върху друга държава.  

—САЩ са най-големите търговци на оръжие в света.

—САЩ са победили повече народи във война, отколкото всички други държави.

Някой от победените от САЩ държави са: Англия, Германия, Япония, Северна Корея, Виетнам, Испания, Филипините, Ирак, Италия, Турция, Мексико, Китай, Канада, повечето народи от Централна Америка и всички индианци, които някога са притежавали Северна Америка. Чрез операции на ЦРУ, търговия, санкции и други средства САЩ са се намесвали в работите и живота на почти всички народи по света — в Африка, Европа, Азия, Южна Америка и дори в островните държави. Един от най-големия експорт на САЩ — за около 10 милиарда долара годишно — износът на чнецензу-рирани видеокасети, порнографски и криминални филми, нецензурирани списания, телевизионни програми и др., повечето от които поощряват чхомо-сексуализма, изневярата, грозотията, извратеността, разстройването на семействата, израждането и деградирането на всички хора.

Това не е случайно. 

Това е запланувано и умишлено.

Ние сме убедени в едно — на този свят всичко се връща и се заплаща скъпо. Това съществува още от времето на Адам и Ева.

Не само те, но и много други след тях бяха наказани. Содом и Гомора са били разрушени за същите престъпления, извършвани днес от Втория Вавилон — Ню Йорк.

Уверяваме ви, Господ ще трябва да се извини на Содом и Гомора, ако не накаже тези, които днес вършат тези злини на цялото човечество. Наказанието е съществувало в миналото, ще съществува и в бъдеще. През октомври 1994 г. посетихме Москва по, покана на Руската академия на науките. Освен големите научни постижения, които видяхме, бяхме изумени от руския национален и патриотичен дух. Всички говорят срещу световното попечителство и за борбата им срещу него.

Не мога да не си помисля за връзката между Рим и Русия.

Москва е позната като Третия Рим.

Седалището на властта на Римската империя бе преместено от Рим в Константинопол (Втория Рим).

Оттам бе преместено в Москва (Третият Рим).

Царете, които управляваха Русия от 1613 до 1917 г., бяха от Романовата династия (Roma Nova — Новия Рим).

Съществува една нюйоркска връзка между тези, които яздиха Русия от 1917 до 1991 г.

Болшевиките, включително Ленин, Сталин и Троцки, бяха от тази вавилонска раса, както и 95% от 500-тях управляващи.

Разбира се, и Карл Маркс бе същият.

Стотици напуснаха Ню Йорк (по едно време наричан новият Ерусалим), за да помогнат на Революцията през 1917 г. 

Десетки милиони долари (някои в злато) бяха изпратени от Ню Йорк за финансиране на революцията.

Бившият СССР през 1991 г. се промени съществено. Сега е Руска федерация и на още 10 независими държави с население:

1.Армения - 3,500,000

2.Азербайджан - 7,000,000

3.Белорусия -  10,500,000

4.Казахстан —17,000,000

5.Киргизстан -  4,500,000

6.Молдавия -  4,500.000

7.Таджикистан - 5,500,000

8.Туркменистан -  4,000,000

9.Украйна -  52,000,000

10. Узбекистан - 21,000,000

Десетте съюзници имат население (всички заедно) около 130 милиона, докато само Русия има около 150 милиона. Или цялото население на сегашната Руска федерация е 280 милиона. Тези хора са ходили на училище. Доскоро те живяха под един жесток тоталитарен режим. Те притежават найголямата световна подводна флота, хиляди междуконтинентални ракети и хиляди атомни зарядни глави. Задаваме си въпроса — при всичко това, което притежава тази Руска федерация, и огромните естествени ресурси, няма ли този народ правото да развие патриотичното си и национално чувство, след като толкова време бе използван и изискван като гъба от един малък международен елит? Да, те не само имат това правo, нo е и тяхно задължение да се справят с този международен октопод.

Ние вярваме, че единствено тази Руска федерация ще разруши Втория Вавилон и ще спаси света от настъпващата мизерия и глад, които умишлено се налагат на човечеството. Ние очакваме това да стане скоро. Но колко дълго е това скоро? Ние не знаем. Знаем, че за да ни помогне Бог, трябва да си помогнем сами. Настъпило е вече времето те да бъдат отстранени от световното кормило и наказани. Ние принадлежим на един друг свят, а не на този, който е под господството и законите на злото. Някои факти, засягащи въпросния международен елит, хвърлят допълнителна светлина върху тяхното съществувание: Те разполагат с трите най-силни тайни шпионски организации в света — Мосад, ЦРУ и КГБ. На последната — КГБ, от 1991 г. много не могат да разчитат. Същата постепенно преминава в ръцете на нов патриотичен кадър. На тяхно разположение е най-голямата въздушна сила на света — тази на САЩ и тази на Израел, която е четвърта по сила в света. Не им липсват и атомни бомби: американските плюс израелските (които според последни сведения са над 200 броя). Невъзможно е да се определи тяхната парична мощ, тъй като те са свързани с всички парични центрове в света. Този малък и незначителен по брой елит има възможностите на една свръхсила. Много собственици на вестници, списания, телевизионни и радиостанции претендират да са граждани на странната, в която живеят, но действителните собственици са други, които никой не познава.

Същата обстановка е и в България. По-голямата част от пресата е оръдие За защита на интересите на други, но не и на нашата страна. Много силни политици по света, включително и в България, не са лоялни на страната, в която живеят," а служат пак на "тях". Истинските и честни граждани са разстроени и недопускани да разрешават проблемите на собствените си страни. "ТЕ" не са само банкери, те са и религия, и най-организираната нация в света. Живеят в други държави и пазят в тайна добре организирания си народ.

Като религия те приемат нови членове, но са много внимателни новите членове да не разрушат забулващата ги тайна. Самите те не познават и не разбират своето собствено управление.

В началото на VIII столетие цялото Хазарско царство приема Юдеизма.

Те са евреите, наричани ешкенази. Твърди се, че евреите ешкенази са дошли от Вавилон.

Другите евреи — сафарди, не могат да се търпят с ешкеназите, но са винаги в същия параход с тях. 

Евреите морано (така наречените тайни евреи) всички са приели християнството, но следват еврейската програма (те наричат това солидарност).

Бившият автомобилен индустриалец Хенри Форд, научавайки за всички тези непочтени маневри в Европа, дължащи се на една шепа хора, натоварва детективската агенция "Пинкертон" срещу много голямо заплащане да проверят кой е виновникът за Първата световна война, както и за всички неудачи в света. Агенцията "Пинкертон" потвърждава, че в света съществува една "програма, която стриктно се изпълнява по "Протоколите на циониските мъдреци"". Форд се опитва да публикува всички тези сведения, дадени му от агенцията, но — Уви! — никой не желае да ги публикува. Всички вестници и издателства са собственост на Талмудистите. Форд се принуждава да закупи един провинциален вестник "The Dearborn Independent", и лично изнася фактите. Оригиналите, печатани още през 1921 — 1923 г. съществуват и днес в четири тома с около 1000 с. в библиотеката "Bell Press" — Риди, Западна Вирджиния.

Всеки, който е купувал нова кола "Форд", е получавал тези четири книги.

Цялото световно еврейство бойкотира колите на Форд и само за няколко години той е пред фалит. Всичките му книги изчезват от пазара и библиотеките. Днес само в няколко библиотеки, а останали тези книги на Форд. Евреите протестират и твърдят, че "Тайните протоколи" не са еврейски документ и не са били писани от евреи. Никой не може да потвърди коя е истината. Ние също не твърдиме, но много интересно е тяхното сходство с Талмудата, с комунистическия манифест на Маркс и с много еврейски писания за Израелско доминиране на света. Евреите са с правото си да твърдят, че те не са ги писали.

Две неща обаче са сигурни: първа — някой е написал "Протоколите"! , второ — всичко, което е написано в протоколите, досега се е изпълнило и продължава дословно да се изпълнява.

Понеже малко хора са ги чели, съвсем накратко ще представя техните желания:  

"Ние ще"

— Разрушим семейни» живот.

— Доминираме човечеството чрез насаждане долни инстинкти и пороци

— Нашият девиз е: хитрост, лицемерие, насилие, грабеж и терор.

— Използваме всички човешки слабости.

— Поддържаме икономическите войни, с което ще държим в ръцете си всички народи.

— Отклоняваме влиянието на хората чрез публични развлечения, спорт, разни игри, наградни състезания и др., за да не им остава време за мислене.

— Подстрекаваме и провокираме класова омраза и бит:си между различните класи хора.

— Нашата символична змия е спасила света.  

— Деморализираме с всякакви средства висшата класа на обществото и обратното — ще увеличим омразата на народа срещу нея.

— Направим парламентите и всички други събрания само арени на бърборство. 

— Преорганизираме обществото и ще превъзпитаме масите за пълната им робска експлоатация.

— Променяме постепенно всички конституции, така че да подготвим почвата за абсолютен деспотизъм.

— Разрушим всякаква финансова стабилност и доведем света до банкрутиране; натрупаме цялото злато от света в ръцете на няколко подбрани от нас лица.

— Двадесет века подготвяме смъртна борба между народите чрез страдания и страх от недостиг на храна — гладът създава робуване.

— Ограничим "свободата", която е принцип на животинска сила. —Насадим безбожието, за да наложим нашата вяра. —Наложим спекулата, за да заграбим богатствата.

— Отслабим обществената мисъл, което води към обществен хаос, който ще наложи нашето господство.

— На всяко противодействие ние ще отговорим с война. —Турим ръка на всички сили в държавите.

— Нашето най-вярно оръжие са масоните.

— Народите уважават силата, дори когато е тира ническа.

— Въведем либерализма, който отравя държавния организъм.

— Всички президенти са наши кукли.

— За нас народите са от стадо овце и затова ще ги обезправим.

— Нашият ценз за журналистите изисква те да имат срамни дела, които ние ще оповестим само в даден случай. — Когато настъпи, нашето царство, масоните и всички други наши поделения, които ни служат, ще бъдат разгонени и ликвидирани.

— Поощряваме външните държавни заеми, които са само в наш интерес.

Всичко това дословно е извлечено от "Протоколите", които са писани преди много години. Има ли човек, който да не вижда на практика днес всичко това, което пише в тях? Как всичко това се сбъдна, без да го провежда някой? Предоставяме на читателя възможност сам да си състави мнение. Ние виждаме как нашата родина и целият свят много бързо отиват надолу към гибел (унищожение). Ние сме против взимането на каквито и да са външни държавни или частни заеми. Най-сигурният начин за една държава да избегне заемите е да избегне войните. Но как, когато ни се налагат от други? Как един пенсионер с една определена и много оскъдна пенсия ще избегне заема или глада? Невъзможно! Така са ни обвързали, че ако не се опитаме да разкъсаме здравите въжета, всичко това, което е описано в "Протоколите" скоро ще бъде действителност. Съвсем наскоро град Манаус в Бразилия, който не бе в състояние да събере 200,000 долара, за да построи крайно необходимата му канализационна система, изразходва 28 милиона долара за Дворец на танца "Самба". Не става ли същото в България с "градът на мечтите", който Анжел щял да построи? Глобализъм, интернационализъм и планиране са днес най-сивите понятия, които хората и народите подготвят за третото хилядолетие. Маргарет Тачър се опита да забави малко този обединителен процес в Европа, но веднага бе свалена и отиде като много други в историята. Сатанинската идея за едно световно управление се придвижва много бързо. Тези, които я придвижват, са децата на дявола. Да. Дяволът си има свои деца! Световната диктатура не е една нова идея. Това е същото старо понятие, което се е излюпило още в Първия Вавилон. Градът бе най-главният център. Кулата бе най-високата сграда. Толкова висока, че е могла да се вижда от много километри. Нейното значение е било да се създаде име на тези, които са живяли там, а не да се разпръснат по целия свят. Те са искали икономическа, политическа и религиозна сила, но за непокорство срещу Божията заповед са били разпръснати по цял свят. Те искаха една империя. Един Комънуелт. Едни съединени щати. Един СССР. Една Свещена Римска империя. Една обединена държава. Един Райх. Една Лига на нациите и едно ООН. Един нов световен ред. Една Универсална Република. Така, както мечтите на Първия Вавилон не можаха да се сбъднат, така и лидерите, които пропагандират един нов световен ред и които живеят във Втория Вавилон — Ню Йорк, ще си отидат скоро. Човечеството е вече много изморено от непочтените манипулации, непоносимите данъци, разпоредби и всички тези, които стоят зад тях. Според английската телевизия Русия работи усилено върху една миниатюрна ядрена бомба. Същата е на базата на червения живак. Тя има 300 пъти повече експлозивна сила от TNT (тротила*. Западните разузнавания, включително ЦРУ, твърдят, че това е лъжа. Руските учени обаче официално твърдят, че такава субстанция съществува» Големината и е била колкото една кафена чаша и е в състояние в радиус 1000 километра да избие всички живи същества, без да засяга сградите. Руският ултранационалист Владимир Жириновски потвърди неколкократно съществуването на такова оръжие, наречено "elipton". Ние никак не се съмняваме е едно такова изобретение на руските учени. Когато посетихме Москва, посетихме и един физико-математически институт, където в течение на 4—5 часа директорът на института академик Андрианкин ни запозна с голям ентусиазъм с техните противоатомни постижения. Там се срещнахме и с други научни сътрудници, които работят само в тези насоки. При все че е момента Русия изглежда немного стабилна, от това, което лично видяхме, убедени сме, че тя е в състояние да поддържа своята армия на високо ниво, както и че е способна на едно. изискано оръжейно проучване.

ТРЕТИЯТ РИМ

Политиката на Англия и Америка след 1991 г. бе изцяло насочена срещу Русия. Някои предвидливи политици, като Ла Руж, предупредиха Буш и Тачър, че една такава атака срещу Русия, засягаща нейния културен облик, който е по-силен в руската история дори и от комунизма, неизбежно ще стигне до идеята за Трети Рим — т.е. Москва да стане последният Рим.

Във всяка една държава и нация съществуват традиции, които оформят характера и тяхното поведение по път, който трябва да се разбере от някой.

 В Русия съществува една съвсем различна цивилизация, която хората от Запада трудно разбират.

Русия има свой собствен културен идеал и отпечатък. При руската историческа еволюция е възможно приложението само на някои неща: невъзможно е една руска политика и в същото време политика на Международния валутен фонд. Запада трябва да внимава много добре и да не се опитва да прилага реформи и системи, целящи нейното разбиване и разрушение, защото ще рефлектират в идеята за Третия Рим. В другите по-малки страни, които също са придобили нещо от своите традиции, може също да се получи нещо много драстично. Много е важно това да се разбере не само заради всичко, което става в Русия, но и заради това, което става днес на Балканите.

Връщайки се в Русия, през 988 г. принц Владимир покръсти Русия и се ожени за византийската принцеса Ана, която е била сестра на двама византийски императори — Базил и Константин. С това гръцката Ортодоксална вяра става задължителна е Русия. По-късно през XV-то столетие възниква голям спор между източното православие и католицизма във връзка с произхода на Светия Дух.

Най-после на известната Конференция във Флоренция се постига пълно споразумение между Източната и Западната църкви, а именно, че Свети Дух произхожда, не само от Бог-Баща, но и напълно от Сина, което ще рече, че Баща и Син в Светата Троица са еднакво богове. Независимо от това, че Руския Митрополит — гъркът Изидор, подписва споразумението, руското християнство е мислило, че единствено Русия е истинската християнска държава в света. 

Принц Василий Слепият, царят на всички руснаци, затваря Митрополита Изидор, който по една случайност спасява живота си. В 1448 г. епископ Йоан от Рязан, горещ привърженик на Василий, е избран за Митрополит на цяла Русия и под негово ръководство държавата напълно скъсва отношенията си както с Византия, така и с Рим. Великият херцог Василий се е смятал за спасителя на истинското източно православие.

Съветът от Флоренция и падането на Константинопол през 1453 г. навлизат в руското съзнание като загадъчен и тъмен знак за пропукването и разкъсването в историята на православието.

С падането на Константинопол те са виждали потвърждението на ерестта във Византия — Божие наказание за връзката с Рим. Това е било и мнението на хората, които до известна степен са били доволни от наложеното им наказание. От този момент Русия е била смятана като единствената страна с истинска вяра. 

През 1473 г. Иван III, сина на Василий Слепия, се оженва за София Палеолог, племенничка на последния византийски император, което дава на Москва известно законно основание да мисли, че след падането на Константинопол е официален наследник на Византийската империя..

Византийският орел става официална емблема на Русия като трети и последен Рим — така се установява спасителната (избавителната) идея в Свещена Русия.

По това време в ортодоксално отношение Русия единствена се е смятала като последния бастион на преданост и чистота, докато останалите православни църкви, включително Византийската, са се изменили. Следователно Русия е трябвало да заеме мястото на Византийската империя или на практика да стане световна империя на всички правилно вярващи християни.

По този повод руския калугер Филосфей пише на императора: "Всички християнски империи идват заедно във Вашата империя. Два Рима пропаднаха, третият ще бъде траен и никога вече няма да има четвърти. Вие сте царят на всички християни под небесата, според великите евангелисти Вашата империя никога няма да падне под други". Идеята за Трети Рим е била най-силното културно определение в руската история поне от 500 години. Тя се проявява при староверците през седемнадесетото столетие, по-късно чрез Достоевски, днес чрез Солженицин.

Когато Жириновски през декември 1994 г. спечели изборите в Русия, целият Запад нададе писък: "Един нов фашист спечели, един нов Хитлер!" Вярваме, че това е съвсем неправилно, тъй като този епитет след Втората световна война, пък и днес го чуваме по отношение на много уважавани от нас патриоти, които нямат нищо общо с идеята на фашизма, която бе създадена пак от тези, които я ругаят.

Пък и вярваме, че е съвсем неправилно днес да се нарече някой "фашист", което не значи нищо в днешния свят, щом като и Буш, бившият президент на САЩ, и Лорд Оуен, който движеше въпросите в Босна и Херцеговина, са много уважавани политици. Когато Жириновски каза, че иска много скоро руските войниците да си мият краката в Индийския океан, това доказва, че идеята за Третия Рим сега е ействителност и че голяма част от руския народ мисли така. Военната карта на прочулия се Жириновски, която се появи на Запад, се взе за основание на това, което мислят руските военни.

Жириновски е само предварителната представа; и веднага настъпва страшен страх в западните политически кръгове. В Германия и Франция, които са по-близо до действителността; не мислят точно така. "Suddeutche Zeitung" съвсем правилно пише: "Забравете Жириновски. Той е само една много лека версия. Съществуват движения, много по надясно от него." Френският вестник "Quotidien de Paris" пише: "Всерусийският патриарх Алексей изглежда много лош, но той е представителят на прозападната Клика. Много обвиняват българския Максим в какво ли не! Той е също прозападен представител. В момента в Русия антикатолическото движение е много голямо. То атакува Папата и нарича католицизма по-опасен от атеизма". 

Михаил Малия, председател на Руския съвет за безопасност, в едно интервю пред френския "Фигаро" казва: "Ние сме в тежко положение, но нашата военна индустрия ще определи следващите политически промени. Днешното наше управление има (разполага) с месеци, но не и с години, за да разреши нашето положение. Хората от цял свят трябва да си припомнят, че ние сме ядрена свръхсила независимо от това, че станахме икономически пигмеи. Нас ни удушиха и само военноиндустриалният комплекс ще спаси тази страна, а те са 6 милиона хора. Те ще разрешат всеки проблем, те са нашата карта, тази на която залагаме".

 

НАСТЪПВАЩАТА КАТАСТРОФА

Чрез инфлация, данъци и лихварство международният банков елит постигна много големи успехи. Те прехвърлиха повечето от своите авоари и активи на себе си.

Следват земята и сградите. Ние трябва да се стараем колкото е възможно повече да им пречим, като избягваме задълженията като цяло, ако желаем да не станем техни роби. Един длъжник в действителност е роб на заемодателя.

Вижте какво казва президентът на Английската банка — сър Josiah Stump, който в момента е втори по богатство във Великобритания:

"Банковото дело започва в порочност и се заражда в грях...Банкерите притежават cвета. Вземете им всичко, но оставете им властта да произвеждат пари и в много кратко време те ще са в състояние да си възвърнат всичко онова... Вземете ли им властта и богатствата, и те ще изчезнат, след което светът ще стане много по-добро място за живеене... Но ако желаете да бъдете роби на банките и да плащате стойността на вашето собствено робство, тогава оставете ги да продължават. Да произвеждат парите и контролират кредита." 

Международните банкери, които притежават изцяло американския резерв и контролират всички американски банки, всеки момент могат да заграбят контрола върху всички авоари и активи на всяка държава. Първата, която ще падне най-лесно, е САЩ, защото задълженията и са повече от 5 трильона долара, следвана от всички други длъжници, какъвто е и България.

Цялата тази истина е много добре замаскирана и покрита от строго контролираната информационна среда, която "не вижда нищо лошоти не чува нищо лошо".

Давид Рокфелер, един от големите световни босове на тайното събрание на Билдербергите в Германия, през 1991 г. каза следното:

"Ние сме благодарни и признателни на "Вашингтон Пост", на "Ню Йорк Таймс", на списанието "Тайм" и на други големи публични издания, на които директорите винаги са присъствали на нашите събрания и държат на обещанията си за дискретност повече от четиридесет години... За нас щеше да бъде невъзможно да развием плановете си за света, ако бяхме оповестени и дейността ни станала обществено достояние".

Защо цялата информация е затъмнена?

Отговорът е в тези, които я контролират. 

Съветът за международни отношения (СМО) чрез своите членове, корпорации и фондации притежават или контролират всяка една по-голяма или главна телевизионна и радиокомпания, всеки по-голям вестник, всяко по-голямо списание и всяка поголяма издателска къща.

CNN, ABC, NBC, CBS — всички са контролирани и им принадлежат.

Следват някои от информационните служби, изцяло контролирани от елита:

—Телевизия: CNN, CBS, NBC и ABC.

—Телеграфни служби: API, UPI и Reuters.

— Вестници: Ню Йорк Таймс, Вашингтон Пост, Даун Джонс и КО (Уол Стрийт джърнъл), Бостон Глоб, Балтимор Сън, Чикаго Сън Таймс, Лос Анжелис Таймс, Хюстън Пост и др.

— Списания; News Week, Fortune, Time, Life, Money, People, Businessweek, US News & World Report, Saturday Review, Reader"s Digest, Atlantic Monthly, McCall"s, Harper"s Magazine и др. .

— Издателства: Mac Millan, Random House, Simon & Schuster, McGraw Hill, Harper Brothers, Xerox Corp, IBM Publishing & Printing, Jale University Press, Little Brown and Company, Viking Press, Cowles Publishing, Harper and Row и др. — Някои от членовете на CFR: William Patey ... CBS — истинското му име е Паликски. Роден в Русия и е хазар, приел юдеизма. 

Той е председател на Съвета на CBS, който притежава 200 телевизионни канали и 255 радиофилиала. Той е опекун на фондацията "Форд" и е бивш британски разузнавателен агент. . Давид Сарнов ...RCA, Той също е роден в Русия и е също хазар, приел юдеизма. Той е основател на RCA, NBC и CBS. Много голям поддръжник на CFR и е също бивш британски разузнавателен агент. Както виждате, участието на британското разузнаване е навсякъде.

Не само британски разузнавателни агенти, но хазари са в пълен контрол на цялата комуникационна система на САЩ, Великобритания и бившия СССР. Известният съветски вестник "Правда" съществува не само. в Русия! Разликата бе само в това, че в САЩ тя се казваше "Свободна преса". За тази "Свободна преса" трябва много да се внимава и никога да не се казва нещо лошо. За нея и въобще за световната конспирация говори открито и професор Caroll Quigley, преподавател по история на Йезуитите в университета Georgetown. Неговата книга "Трагедия и надежда", изчезнала отдавна от пазара, обхваща една изключителна информация за много тайни и непочтени маневри в света. До края на дните си той непрекъснато е треперел за живота си. Йезуитите, както и папата, изглежда имат вътрешна информация за съществуващата конспирация. Фактически папата очаква да оглави всички религии през Новия Световен Ред.


АНГЛОФИЛИТЕ

Европейските царе със съучастието на папите близо хиляда години, та до ден-днешен управляват Европа с железна ръка. Народът е бил дословно роб и на благородниците, и на Ватикана.

Тези владетели претендират да са непосредствени потомци на Исус и Мария Магдалена (т.е. "Черната Дева") и вярват, че са богоизбрани да управляват света.

Те твърдят също, че са потомци на римския Цезар и много интересно е да се отбележи, че повечето от тях претендират да са евреи. Много от тях са членове на католическата църква.

Те са черните благородници от Венеция и Генуа. Мартин Лутер даде лъч на надеждата. И оттогава насам силата на елита намаля. Една голяма реформация започна, която донесе на милиони хора политическа и религиозна свобода. Но това не продължи дълго, защото бе измислен нов план за заробването на света.

-------------------------------

Идвадки от глава Втора:

2.4. МИСТЕРИОЗНИЯТ ВАВИЛОН И ТАЙНОТО УПРАВЛЕНИЕ

2.14. ТРЕТИЯТ РИМ  и 2.15. НАСТЪПВАЩАТА КАТАСТРОФА

от книгата:

«СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ

(Черната кутия на световната конспирация)

Nicola M. Nicolov P. 0. Box 784 Portland, OR. 97207 U.S.A.

© Никола М. Николов — автор © Божидар Б. Палюшев — автор ISBN 954 - 90060 - 2 - б, СОФИЯ, 1996 г.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6487006
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!