Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2014 12:47 - Маоист, комунисти и ченгета, повечето евреи, оглавяват ЕС
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.01.2014 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image Сн. urubin.com 

Бивши комунисти и агенти на тоталитарните тайни служби се разпореждат днес със съдбата на Европа, твърдят евроскептиците.

И са напълно прави. Достатъчно е човек само да направи кратък преглед на биографиите както на настоящи, така и на бивши еврокомисари. Сред тези хора има дори маоист. И той не е кой да е, а самият председател на Еврокомисията

Жозе Барозу,

португалски евреин-маранос. От много години насам той е член на Социалдемократическата партия в родната си Португалия. Въпреки названието си обаче тя е дясна и е член на Европейската народна партия. Социалдемократите в иберийската страна са в Социалистическата партия. Като португалски премиер Барозу бе сред най-яростните привърженици на войната в Ирак Нещо повече – преди 10 г. той бе домакин на спешна среща на Азорските острови с американския президент Джордж Буш и колегите си Хосе Мария Аснар от Испания и Тони Блеър от Великобритания. Четиримата се събраха на 16 март 2002 в опит да убедят ООН в правотата си. А войната в Ирак започна само 4 дни по-късно.

image Този кадър от знаменитото тв интервю на 20-годишния Барозу е качен на сайта на евроскептиците от Британската национална партия. Те са добавили и емблемата на КППР-РДПП, в която той тогава е членувал. СНИМКА: БРИТАНСКА НАЦИОНАЛНА ПАРТИЯ 

Като ученик обаче Барозу изповядва съвсем други възгледи. По време на режима на Марселу Каетану той членува в нелегалното маоистко Реорганизиращо движение на Партията на пролетариата (РДПП). По-късно то прибавя отпред абревиатурата КППР – Комунистическа партия на португалските работници. И става КППР-РДПП.

Години по-късно, като десен, Барозу се оправда публично, че се присъединил към това движение, за да се бори срещу друго, контролирано от просъветските комунисти. В архивите обаче се пази негово интервю от 1976 г. за държавната телевизия РТП. Тогава едва 20-годишният Барозу яростно критикува буржоазната образователна система, която според него “насъсква студентите срещу работниците и обратно”.

Само след 4 г. обаче Барозу прави завой на 180 градуса и влиза в Народната демократична партия, днес десни социалдемократи.


Зам.-председателите на Еврокомисията също не са цветя за мирисане.

Катрин Аштън

image   Баронеса Катрин Аштън, ЕВРЕЙКА , Заместник-председател на ЕК и външен министър на ЕС (за първи път в общността) - втория по важност пост в Европа


image На младини баронеса Катрин Аштън е активист на антиядрена организация, обвинявана, че е подкрепяна от СССР --- 

Британската баронеса ъф Ърхоланд (Baroness Ashton of Upholland, West Lancashire, England) Катрин Аштън, английска еврейка, която се явява и първи дипломат на ЕС, в периода 1977-1983 г. е била ковчежник на Кампанията за ядрено разоръжаване КЯР в родината си, или - CND (Campaign for Nuclear Disarmament). Тя се бори и до днес за едностранен отказ на Обединеното кралство от всички ядрени оръжия. Говори се, че тогава СССР финансирал и всячески подкрепял тази организация. Британските служби създават проамериканската Коалиция за мир чрез сигурност (КМС). Веднъж нейни привърженици пускат над Лондон самолет с плаката “Помогнете на Съветите, подкрепете КЯР”. През 1990 г. от разсекретените архиви на бившите тайни източногермански служби Щази стана ясно, че те вербували за свой агент Вик Алън – един от най-видните членове на КЯР.

На 20 ноември 2009, баронеса Аштън и белгийският премиер Херман ван Ромпуи (също евреин) бяха избрани, по тъмна доба, за новите европейски постове на среща в Брюксел, при това, анонимно от лидерите на 27-те страни членки.


  image Баронесата на ЕС Кати

 

Catherine Margaret Ashton, 

Baroness Ashton of Upholland (West Lancashire, England)

 

One of Leaders of the House of Lords:

 

The Lady Ashton of Upholland

Lord President of the Council 27 June 2007 2 October 2008 Labour 

 

Била ли е баронеса Катрин Аштън съветски комунистически агент?

 

image Ковчежничката на младини - Photo at Downing street No10 in 1982

Аштън е фанатичен симпатизант на британската комунистическа партия, твърдят от  Daylymail News.

Фамилия: Аштън. Име: Катрин. Длъжност: Европейски комисар по въпросите на търговията и скоро висш представител на Европейския съюз по външна политика и сигурност. Нейната биография е полирана до блясък и затова си има добра причина: едно десетилетие от средата на 1970 до средата на 1980-те, тя еволюира в много затворена среда – сред група от агенти на Съветския съюз в Западна Европа. Била ли е тя самата агент? Това е въпросът.

Коя е тя?

Най-общо казано тя е Госпожа Никоя. Аштън е почти неизвестна във Великобритания и в Европа. Влиза в Камарата на лордовете като представител на лейбъристите благодарение на благородническата си титла, която получава през 1999 г. От тогава тя е известна като баронеса Аштън от Ъпхоланд. От 1983 г. до 1989 г. е директор на организацията “Бизнес в обществото”. От 1998 г. до 2001 г. оглавява здравната служба в Херфордшър, а през 2001 г. Аштън е назначена за помощник-държавен министър в министерството на образованието Тя има много малък дипломатически опит, но по време на мандата си в Брюксел води редица ключови преговори с Китай и Русия. Шокиращо нали? Нито един от постовете и не оправдава избирането и на толкова отговорна длъжност в ЕС … освен ако има нещо, което официалната биография на баронесата се опитва да прикрие, а то е че във втората половина на седемдесетте години на миналия век, Аштън е фанатичен симпатизант на британската комунистическа партия.

Под постоянно наблюдение от
MI5

Статия в «
Mail on Sunday» от 22 ноември , ни информира, че Катрин Аштън (или Кати както я наричат познати и близки, които не са много защото тя никога не се е представяла на преки избори) е между 1977 и 1979 г., ковчежник на едно агресивно пацифистко движение, чието име днес е забравено. Дори в онези години движението Кампания за Ядрено Разоръжаване - CND (Campaign for Nuclear Disarmament) е слабо познато, но Аштън е много активна в него. Организацията има около 4 000 члена и целта и е едностранно ядрено разоръжаване на Запада.

С други думи, по онова време, организацията
CND е била заподозряна от западните разузнавателни служби в съзнателно подкопаване на отбрана на Атлантическия съюз в служба на СССР.

CND е създаден за да изпълнява задачи поставяни му от съветското КГБ. На свой ред, осъзнавайки опасността, която представлява просъветската организация за националната сигурност на Великобритания, MI5 внедрява свои агенти и поставя под постоянно наблюдение ръководните и кадри.

Според някои от докладите на службата(за съжаление малка част от тях са достъпни), може да се проследи и част от активността на Аштън в
CND. Възходът и в организацията е забележителен.

На 23 години тя става отговорна за финасите и остава на този пост в продължение на три години. 

Дали е била „полезен идиот” и не си е давала сметка за истинските цели на тези хора и на кого служат те? Възможно, но малко вероятно. Още повече като се знае, че президент на CND, John Cox , е бил член на британската комунистическа партия.

За британското разузнаване е без съмнение, че Катрин Аштън е симпатизантка на комунистите. 

Не е сигурно дали е била член на партията, но тя работи усилено за реализиране на целите на британските комунисти залегнали в програмата им: „… едностранно отказване на Великобритания от ядрено оръжие и закриване на базите на НАТО на британска територия …”

В чий интерес е било това през 1978 година е много лесно да се отговори.

До ден днешен, Катрин Аштън отказва да отговаря на въпроси за характера на дейността си в
CND.

imageТя токущо е номинирана за външен министър на ЕС (за първи път в общността) - втория по важност пост в Европа.

imageЦелувка с ван Ромпуй, евреин, номинираният на 19 ноември 2009 г. за президент на ЕС, също за първи път в общността. С това Херман ван Ромпуй заема вече първия  по важност пост в Европа.

(бел. Н.Т. - Тук пред тази снимка, Европа трябва исторически да ръкопляска и да изпада в особено умиление за историческите цели на Европейския Съюз !)

Хоакин Алмуния

Испанецът Хоакин Алмуния – зам.-шеф на ЕК и комисар по въпросите на конкуренцията, е бил член на марксисткото, или крайнолявото, крило на Испанската социалистическа работническа партия. И тогава той се е изказвал против независимостта на прибалтийските републики Литва, Латвия и Естония от СССР.

Сим Калас

Какво да кажем и за естонеца Сим Калас – също зам.-председател на ЕК и комисар по транспорта. Роден и отраснал в СССР, на младини той е бил член първо на Естонската компартия, а след това и на КПСС. Издига се дори до член на Президиума на Върховния съвет на СССР – еквивалент на българския комунистически Държавен съвет. Когато Талин номинира Калас за еврокомисар през 2004 г., имаше настоявания кандидатурата му да бъде оттеглена. Естония не го стори и Сим Калас днес е еврокомисар, вече като член на либералната Естонска реформистка партия. Комунисти са били почти всички комисари от бившите соцстрани. Сред тях са словаците Марош Шефчович и Щефан Фюле. И двамата са членували в Чехословашката комунистическа партия – една от най-ортодоксалните в бившия соцлагер, която открито нападаше перестройката на Михаил Горбачов. Тя изчезна преди 20 г. заедно с Чехословакия.

Екскомунисти са латвиецът Андрис Пиебалгс и литовката Далия Грибаускайте, която днес вече е президент на страната си.

Може би миналото тежи по-малко на съвестта на словенеца Янез Поточник, членувал в Съюза на югославските комунисти. Все пак режимът на Йосип Броз Тито в бившата федерация бе значително по-либерален.

Меглена Кунева

image Меглена Кунева, ЕВРЕЙКА, бивш комисар по защита на потребителите


 

Българката Меглена Кунева, заемала поста еврокомисар за защита на потребителите през 2007-2009 г., е “по-чиста”. Затова я атакуват чрез семейството . Изтъква се фактът, че тя е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на някогашния секретар на ЦК на БКП Иван Пръмов. Блогъри твърдят, че именно той я е вкарал в тогавашното “голямо добрутро”.

Кристалина Георгиева

image Кристалина Георгиева, ЕВРЕЙКА, комисар по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи

Краят на света отложи българската еврокомисарка Кристалина Георгиева на 22 Декември 2012 в 21.14 българско време. В последната за 2012 "Панорама" на БНТ, еврокомисарката за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи, заяви:

"Краят на света се отлага... Моята работа е да отговарям за 500 млн. европейци. Ние дежурим 24 часа, 7 дни в седмицата... Нашата икономика, заедно с Естония, Латвия и Литва показват стабилна фискална стабилност и затова наред с абревиатури като PIGS* по имената на затъналите в големи дългове страни – Португалия, Италия, Гърция и Испания, BRICS - Бразилия, Русия, Индия, Китай и Република Южна Африка  се появи и BELL** - България, Естония, Литва и Латвия."

Даже така развълнувано ръкомахаше, като че ли дирижираше спасението на света, че злите сили, предсказани от маите, че ще дойдат още преди 5125 години, така се уплашиха, че очевидно избягаха, поне до следващите 5125 години.

(бел. Н.Т. - Леки пояснения:

* англ. PIGS - мн. ч. на прасе, свиня, прасенце

**англ. BELL - звънец, камбана)

Вивиан Рединг

imageВивиан Рединг, ЕВРЕЙКА, Заместник-председател на ЕК и комисар по Правосъдие, основни права и гражданство


Същата Вивиан Рединг, която извади от гардероба идеята на Ленин, КАТО предложи да бъдат създадени Съединени европейски щати (СЕЩ). Скоро беше в България, но защо..., они си знаят.

Мария Даманаки

image

Гъркинята Мария Даманаки – комисар по рибарството и морското дело, явно е антипод на шефа на ЕК Жозе Барозу.

От преглед на биографията става ясно, че тя е извървяла точно обратния на неговия път. През 1972 г., едва 20-годишна, Даманаки става член на Гръцката комунистическа партия, известна с твърде консервативните си, почти сталинистки позиции. Била е и неин депутат в парламента в Атина. През 1991 г. обаче тя основава и оглавява центристката партия “Синасписмос”.

Както се вижда, съвсем не са неоснователни страховете на евроскептиците в Източна Европа, че са попаднали от едни на други, но още по-корумпирани и нагли до бляскав финес, комунисти.

Източници:

urubin.com

Daylymail News

24chasa.bg

 

/за Плевен онлайн портал,

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6474557
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!