Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2014 11:05 - «БОЖЕСТВЕНАТА ЧАСТИЦА» ("Частицата Хигс бозон") - ИЛЮМИНАТИТЕ ОТВРЪЩАТ НА УДАРА
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 3488 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

През последните 20 години в експеримента на Европейския център за ядрени изследвания /ЦЕРН/ в Женева за търсене на частицата Хигс бозон, известна още като „божествената частица“, за първи път e постулирано през 1964 г. от шестима физици. Сред тях е и британецът Питър Хигс, чието име носи частицата.

Вие като езотеричен изследовател, как бихте коментирал „божествената частица“?

- За мен лично експеримента „божествената частица“ е поредният научен опит за постигане на нови хоризонти. Човекът дълбоко в себе си е иноватор, търсач на всичко, което го заобикаля. Трудно ми е да възприема  „божествената частица“ , като научно понятие, определено считам, че трябва да се използва като „Частицата Хигс бозон”. Според учените-това е начинът да се изучи произходът на Вселената, да се изолира така наречената „Божествена частица”. Разкрити са 11 частици от Стандартния модел на физиката, „Частицата Хигс бозон” е все още неразгаданата частица от цялото звено.

image

Леонардо Да Винчи в своята фреска „Тайната вечеря” подрежда по езотеричен начин 12-те частици/апостолите/, които са подредени по групи. Всеки един от апостолите във фреската е част от 12-те звена, които науката търси да сглоби и да завърши своят експеримент , като цяло. Този опит крие много опасен и рисков фактор за човечеството и планетата ни като цяло, в случай че попадне в ръцете на илюминатите и тяхната цел.

Целта, която ще установи контрол над хората, световните ресурси?

- Да, както и да  промени из основи съществуващия ред. Илюминатите са, „един малък елит от окултисти, заклели се във вярност на „Всевиждащото око“ на Луцифер! Повече от два века аристокрацията на Англия и САЩ е била замесена в тайни сатанински общества и е заемала всички важни позиции във властта, политическите организации, медиите и военните служби.”- това ни представя документалният филм  „Илюминати”.

image
През 1668 г. църквата отвлича четирима учени-илюминати и жигосва гърдите на всеки един от тях, това е символика на разпятието-един вид пречистване от греховете им. Оспорване господството на църквата чрез науката се е смятало за ерес. Това предизвиква бунт сред учените и те търсят отмъщение. В днешни времена това се изразява чрез създаване на технологии за антиматерията, или илюминатите отвръщат на удара.

Според учените първата милиардна част от секундата след Големия взрив Вселената е била гигантска супа от частици, които не са имали ясно изразена маса и са препускали наоколо със скоростта на светлината. Вашето мнение?

- Големият взрив е хаосът създаден във Вселената.  Това вече е доказано от самите учените. В началото на XX век е имало теория за “статичен модел на Вселената”, след което се отхвърля. Нещо повече, учените са установили, че Вселената, обратно на твърдението на материалистите, е статична и устойчива, се намира в едно постоянно движение и изменение, и се разширява. Днес целият научен свят приема тези факти.

image

Както се знае, „Чувствителните скенери на сателита КОБЕ, който бива изстрелян от НАСА през 1989г., улавят остатъци от радиацията, която се предполага, че се е разпръснала във Вселената в резултат на Big Bang. Това откритие се превръща в доказателство на теорията на Big Bang, която представлява научното обяснение факта, че Вселената е сътворена от небитието.” Сътворението е точно описано и двете свети писания, Библията и Коранът: „И небето изградихме с [Нашата] сила. Ние даваме простор.” (Сура Зарийат, 47) , „В начало Бог създаде небето и земята.”-Битие 1:1.

И в двете писания под „небе” се тълкува – космос, вселена. „И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина.“-Битие 1:3. Това всъщност е и Големият взрив-Хаосът, който в последствие ще въдвори Редът на Вселената.

Има нещо съществено, което ни разкрива Библията и то е, че след Хаоса се заражда елемента Вода – вид кристал: “ И Бог каза: Да бъде простор посред водите, който да раздели вода от вода.“-Битие 1:6.

image

Разделянето „вода от вода“ ни отвежда към превъплъщението от елемента Вода към материята – водата. Преди да се оформи всичко съществуващо,   преди Сътворението е било Любовта-Светлината, тук именно и се съдържат  основите на трите качества: Разширяване, свиване и тяхната движеща сила-енергията.

Жан-Мишел-Гарние пише: „На втори етап коагулацията на елемента Огън дава друг елемент-Въздух, а коагулацията на водата поражда елемента-Земя“.

След това произтича от четирите елемента, съдържащи се в петият елемент-Етер.

„Материята, която познаваме, не е нищо друго, освен кондензирана и концентрирана кристализирана Светлина- Любов“.

Така или иначе въпросното Сътворение е плод на верижната реакция изразена в подредбата на четирите елемента-земя, въздух, огън и вода, които пораждат петият елемент-Етер.

Този елемент-Етер, науката не е в състояние да го клонира.

image 

Атлантите са знаели това и въпреки всичко са се опитали да създадат такава антиматерия, която да им служи. Според древните апокрифи неправилното боравене с елементите, в търсене на господството настъпва и гибелта на атлантите.

В една от легендите на илюминатите също се споменава за петте клейма (елементите). До ден днешен това тайно общество търси реализация на петият елемент – Етер.

Какво общо може да има научният експеримент в ЦЕРН с илюминатите, които визирате и какви опасности крие разкриването на „Божествената частица ?

- В никакъв случай не правя съпоставка с научните работници и илюминатите.

Учените правят проучвания и разкрития в полза на човечеството, илюминатите търсят власт над човечеството.

И все пак в търсенето на последната частица от звеното е една опасна игра наподобяваща трагичният край на атлантитите, които всъщност разкриват дванадесетте  тайнства чрез кристалната тръба на камъка Туаои.

image

Попаднала в недобросъвестни ръце, това разкритие води до невероятният катаклизъм-Свършекът, породен от активирането на обратната подредба на петте елемента. За радост няма да се разкрие цялостно „Божествената частица”. За зло обаче, в това галопиране може да се състави физична схема, която да превърне това уникално проучване в пет килотонна бомба…големият взрив.

Едно интервю на Силвана Марини с Красимир Куртев-Алеф, 11 юли 2012


image Красимир Куртев-Алеф-Професор (Адепт) по Психомедиаторика, Ултрасензорика и Феноменалност. Международен експерт в областта на езотеричното, паранормалното и метафизичното. Фънг Шуи кристал мастер, в областта на минералолечението /литотерапия/. Езотеричен изследовател и окултен наблюдател, обучен от старейшините на Кабаластичните и Херметичните традиции. Тибетски лечител в областта на алтернативната медицина– минералотерапия, билки, аромотерапия, акупрексура и други. Член на Международната Академия по Българознание, Иновации и Култура- МАБИК

 

 

източник: chudesa.net

 

http://www.chudesa.net/%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5/




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6493901
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!