Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2014 15:44 - Как се забърква&замесва&втасва&препича световна ДезИнформация
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1338 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.01.2014 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Украйна от седмици кипи, а от 3 дни Киев е кърваво кипящ

Онзи ден, 22 ян 2014, след като в Киев, Майдана, протестиращите издигнаха плакати с надписи "Смерть жидов", площада бе окървавен. Паднаха и първите трупове...

"Броят на загиналите по време на продължаващите безредици в Киев достигна трима души." (http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3019565)

image

Следящ от години процесите там, написах: Еврейски генезис: Събитията днес в Украйна стартират от Херсон, родния град на Сергей Станишев,

където цитирах някои предхождащи събития в Украйна от 2011-та:

В Херсоне судят политика, обвинявшего евреев в геноциде славян экс-кандидата в мэры города Сергея Кириченко

«Евреи ведут геноцид славян, провоцируют кризис, грабят простой народ, распространяют гомосексуализм и наркотики»;

«Израиль обречен — в нем есть неплохие люди, но руководят им преступники»,

— в частности, заявил политик.

«Евреи резко «ворвались» в политику и экономику Украины, начиная еще с первой половины 90-х годов. Это и правительство во главе с Ефимом Звягильским, это и народные депутаты Украины — евреи, которых сегодня насчитывается больше половины от состава парламента Украины. Это и первый и второй зятья президента Л. Кучмы (Франчук, Пинчук), это и его советники (А. Волков, Д. Табачник и др.). Это и олигархи Черновецкий, Жеваго, Коломойский, Суркис, Медведчук, Фельдман, Порошенко, Боголюбов, Тимошенко, Фирташ, Тарута, Ярославский, Пинчук, Гайдук и др. Список очень длинный. Они все – евреи! Еще есть местная региональная власть и свои местечковые олигархи-евреи, контролирующие своими капиталами власть и сами участвующие во власти»,

— сказал он в интервью изданию.

Еврейская община устроила перед входом в здание суда импровизированный «концлагерь». 24 февраля у здания херсонского Дома правосудия собрались люди в концлагерных робах с желтыми шестиконечными звездами на груди.

Инициатором пикета стала еврейская община Херсона, о чем порталу
IzRus сообщил духовный наставник общины раввин-израильтянин Йосеф-Ицхак Вольф. Раввин также отметил, что публикации портала IzRus об антисемитских проявлениях в Херсоне сыграли заметную роль в привлечении Кириченко к судебной ответственности. После публикаций, посольство Израиля в Киеве направило в 2009 году официальный запрос в милицию Херсона с выражением обеспокоенности в связи с антисемитскими высказываниями

(Сергей Кириченко — народный депутат Украины 2-го и 3-го созывов, Заслуженный юрист Украины, лидер профсоюза «Народный контроль», депутат Херсонского городского совета)

източник
http://novosti-n.mk.ua/news/read/?id=28831

А нещата, ден преди окървавянето, бяха подготвени, оставаше само да се препечат във фурната на световния  ционистки печат и/или еврейските рупори на НСР и Глобализма да ги разтръбят.


Ето:

Важна ли е Украйна за Щатите?

2014-01-20

Автор: Евгений Аронов, радио „Свобода“

Американските официални лица не коментират събитията в Украйна. Експерти анализират причините за това мълчание.

Противопоставянето между демонстрантите и сътрудниците на правоохранителните органи в Киев продължава. Американските официални лица засега не коментират последните събития в Украйна - като изключим категоричното осъждане от страна на Вашингтон на приетите от Върховната Рада жестоки закони за демонстрантите, предизвикали поредната вълна от протести.

Дейвид Крамер: Янукович вече не е легитимен президент

"Как оценяват ситуацията в Киев правозащитниците в САЩ? Доколко адекватна е позицията на Вашингтон в светлината на ескалацията на конфликта между правителството и опозицията?

- Янукович вече не е легитимен президент "

Така на тези въпроси отговаря шефът на американската неправителствена организация, защитаваща човешките права „Фрийдъм Хаус“ Дейвид Крамер.

"Изглежда, че Янукович някак си ще се съгласи на диалог с опозиционерите, но не мисля, че това ще доведе до приключване на конфликта. По-реално е да очакваме нови репресии от страна на властите – като продължение на най-жестоки антидемократични закони, които предизвикаха конфронтацията. Ние във „Фрийдъм Хаус“ обнародвахме изявление, в което осъждаме тези закони и отново призовахме Янукович да подаде оставка – както го направихме и в края на ноември-началото на декември миналата година след първите противоправни действия на полицията по отношение на демонстрантите.

Предсрочни избори за президент. Според мен това е единственият разумен начин да се реши проблемът с това, че на практика Януковски вече е загубил своята легитимност като президент – която изначално безспорно е получил по честен, демократичен път. Легитимността не е даденост. Тя трябва да бъде препотвърждавана във времето. Такава е позицията не само на „Фрийдъм Хаус“, но и на други водещи световни правозащитни организации. Ние поддържаме тесни контакти и с опозицията в Украйна, и с представителите на администрацията на Обама. Имаме достъп до информация, която ни дава реална представа не просто за конкретните санкции, които украинските чиновници и парламентаристи налагат с антидемократичните си закони, но и за прилагането им в живота. Не изключваме и самия Янукович, ако той не обуздае своите силоваци.

Същите настроения, много ярко изразени, се наблюдават и в Конгреса. Най-важното е САЩ и Европейският съюз да действат в синхрон. Бих се върнал към въпроса за загубата на легитимност на Янукович като президент. Това е резултат не на откъслечни събития, а на редица негови решения – в частност, от 30 ноември и 9-10 декември, които подкрепят с нищо неоправданата физическа разправа с демонстрантите.

Преломният момент в загубата на легитимността му обаче е, когато, за да угоди на тогавашните си политически сметки за разчистване – за да угоди на каприза си Юлия Тимошенко да не бъде освободена от затвора, за което настояваше ЕС – само с едно махване с ръка Янукович пожертва интересите на нацията и обърна курса на сближаване с Европа на 180 градуса.",

завършва заученото си предварително експозе, Дейвид Крамер


Ричард Вайц: Украйна не е фактор от първостепенно значение за САЩ и ЕС

image

"Каква е вероятността да бъдат санкционирани украинските висши чиновници, въпросът за които за пореден път бе повдигнат в Сената на САЩ в края на миналата седмица от председателя на Сенатския комитет по международните въпроси Робърт Менендес?",

това попита радио „Свобода“ водещия анализатор в американския Хъдсън Институт Ричард Вайц.

И продължава, очевидно предварително подготвено:

"Предприемането на мерки против украинските чиновници е напълно вероятно, защото това е един сравнително лек начин щатската администрация да откликне на обществения интерес по въпроса както в Америка, така и в Европа.

Протакането във вид на санкции обаче не е равносилно на признаването на цялото украинско правителство за нелегитимно.

Към този момент Вашингтон възнамерява да продължи диалога си с Киев. И много се съмнявам, че би признал паралелно правителство, за чието формиране настояват някои опозиционери.

Аз лично не бих преувеличавал значимостта на Украйна за Съединените щати. А и нашето влияние там никак не е голямо. В това отношение интересът на Русия е далеч по-сериозен – без да коментираме лостовете на влияние: Вашингтон няма да се конкурира с Русия на политическия аукцион и няма да предложи на Янукович повече от 15 милиарда долара, за да не подпише съглашение с ЕС. Но допускам, че ако украинската опозиция се консолидира още повече, Белият дом може да преразгледа подходите си в бъдеще.

Анализирайки политиката на САЩ и Европа по отношение на Украйна, президентът на авторитетния изследователски център „Стратфор“ Джордж Фрийдман, пише: "В концепцията за своята национална безопасност Русия залага на Украйна като водещ фактор. За западните държави Украйна е важна само като плацдарм за евентуално нападение над Русия – нещо, което за последен път демонстрира Германия по времето на Втората световна война. Но доколкото нито САЩ, нито Европейската общност имат намерение  да влизат във въоръжен конфликт с Русия, Украйна за тях не е фактор от първостепенно значение.“

Естестевено нашата прекрасна проститутка – журналистиката ни – не спомена нито за жидове, нито за снайперисти, нито преоблечени руски спецчасти..., нищо..., а само за трите трупа..., но как, кои – кой да ти каже, и "Вашингтон поуст" не казва.

 

Иначе:

"Украйна не е фактор от първостепенно значение за САЩ и ЕС"

и

Украйна хич не е важна за Щатите ...

или

image

Jews in action!



/

ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6472971
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!