Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2014 18:41 - Глобалният предиктор, НСР, Китай, ЕС, "пролетните революции", Русия и ... Украйна – част 1
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 4301 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 02.05.2014 16:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Темата, както казват е глобално-необятна, и обхващата един исторически низ, започвайки от хилядолетния надюдейски предиктор (историческите факти доказват, а и ако се обърнем към "свещената книга" ще видим, че от всичките равни 12 колена на израелитяните, едното – по-равното от другите – левитите, са допуснати до "върхушката" и единствено могат да тълкуват "свещените писания"), низ, прескачащ много епохи, низ, обхващащ  и 30-те години на ХХ век, когато бе формулиран НСР, паденето на "стени" и "завеси", минавайки през периода 1994-2001, когато бе обявен НСР от двама президенти на САЩ – баща и син, низ на разшириението на ЕС, арабските "пролетни революции"  и достигайки  днешната 2014 г., с последните събития в Украйна. В wiki-kob.ru Глобалният предиктор е описан така:

"Глобалният предиктор - предмет на глобалната политика, планиращ сегашния господстващ режим на глобализацията и социалните процеси на цялото човечество. Режим на глобализация в контекста на "елитарната" тълпа, за организация на управлението на обществото по образец на регионалната Западна цивилизация, когато всяко ниво на обществото се организира от висшето масонството, управляващо и "клуба на милиардерите", и световната банкова система, поглъщаща благосъстоянието и на неродените поколения, а не само на живеещите сега.

...

Под натиска на тези обстоятелства окултната върхушка се оказват еврейските лихварски кланове, които монополизират банковото дело, които контролират трансрегионалните производствени корпорации, МВФ, Световната банка за възстановяване и развитие, Билдербергите, Трилатералната комисия, а чрез агенциите на ООН започнаха да налагат господство в различни региони на Земята, за да се изгради "нов световен ред" NWO, според плана им."

 Превод: д-р инж. Никола Тодоров, доцент

Според Красимир ИванджийскиРазхерметизирането, т.е. истината за великата лъжа и за "антисемитизма" - генезиса на нещата се корени още от дълбока древност:

"Възприемайки тактиката на християнската религия, евреите натрупаха богатство чрез лихварство. В течение на много поколения бе оформен в тях дезинтегриран биоробот, който се управлява дистанционно от единен център, благодарение на неговата нарушена психика. Биороботът не може да действа самостоятелно. На него му е необходима програма. Такава програма на обрязаното племе беше дадена по време на синайския му туристически поход под ръководството на египетския екскурзовод Мойсей. Тази програма беше заложена в паметта на биоробота, който след проникването в телата на другите народи я изпълнява в течение на столетия. А равините - пастири с бича на юдеизма пасат колективния биоробот, носещ в себе си програмата за постигането на световно господство. Но пастирите също не са свободни. Те винаги са имали господар.

...

Древноегипетските жреци са успели да осъществят описаните по-горе планове, трансформирайки левитите в течение на столетия в цяла система, наричана Глобален надюдейски предиктор. В тази система, на върха, са съвременните левити, под формата на световното окултно правителство. По-долу са равините - идеологическото управление, а още по-ниско световното еврейство, биороботите като сляпо оръдие на своите господари. Етническият произход при тях се определя по майчина линия. Когато това оръдие престава да изпълнява своята роля или я изпълнява твърде открито и хората започват да разбират същността на ставащото, от него се избавят по пътя на изкуственото разпалване на антисемитизма и погромите. Лошите биороботи са унищожавани чрез ръцете на възмутената тълпа. На Глобалния предиктор не му е жал да ги изтребва. При него е отработена технологията на отглеждането на нови още по-послушни биороботи, които още по-добре ще изпълняват поставените задачи. Що се касае до националностите, тук господарите правят подмяна на понятията. Маскират своята управленска периферия като еврейска националност и създават за нея жив щит от добри и порядъчни хора, в чийто паспорт е указано националността - евреин."

сл. Част 2...

 




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. podvodni - Надявам се, това да бъде един от р...
16.04.2014 19:18
Надявам се, това да бъде един от рядко срещаните смислени анализи на последък. Започва повече от добре.
Поздрави!
цитирай
2. fascindoo - podvodni, благодаря за оценката, но
17.04.2014 02:13
при толкова много вече реална, а не подвеждаща, предубедена и заблуждаваща информация, въпросът не е до анализ, а до синтез и извличане на есенцията, и ... нов прочит.
Поздрави и за Вас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473123
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!