Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2014 02:20 - Днес, преди 125 години се роди Адолф Хитлер, едно скрито оръдие на еврейския ционизъм и "фронтмен на Камарата на Ротшилд"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 995 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.04.2014 02:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image АДОЛФ ХИТЛЕР 1889 - 1945

.

 

Адолф Хитлер е роден на 20 апр 1889 г. в Браунау, Австрия.

 

Може би няма друга фигура в историята, която да е оказала такова влияние върху живота на 5 млрд. жители на планетата. Освен 120-те милиони, загинали общо във войната, избухнала по негова вина, както и в нацистките концентрационни лагери, още милиони остават без покрив или животът им е напълно съсипан.

 

Исторически погледнато има три главни анахронизма-противоречия и до днес:

 

1. Хитлер изгаряше от желание да унищожи евреите

 

--- но само петнайсет години след идването му на власт възникна първата от 2000 години насам независима еврейска държава. 2000 г. лелеен и исконен стремеж за "бащин дом" на евреите, но не би, не е бил роден Фюрера.

 

2. Хитлер ненавиждаше и комунизма и особено Русия

 

--- обаче непосредствено след смъртта му през 1945 (???) и донякъде в резултат на започнатата от него война руснаците (СССР) успяха да разширят своя контрол над голяма част от Източна Европа, като комунистическото влияние в света се разрасна чувствително, вкл. над най-близкия до братушките народ, българите.

 

3. Хитлер презираше демокрацията и се надяваше да я заличи не само в други страни по света, а и в самата Германия

 

--- въпреки това Германия до 1990 беше едновременно в две демокрации – източна и западна, а днес е действаща обобщена демокрация, като гражданите й синхронно и с овча стъпка - от Бундес и ГДР републиката - проявяват искрено по-голяма нетърпимост към авторитарната власт, отколкото всяко германско поколение преди Хитлер, даже и от Хитлерюгент.

 

 

Но Клифърд Шек прави един много интересен анализ за участието на клана Родшилд във Втората световна война и създаването на държавата Израел в книгата си "Династията Ротшилд, Чърчил и Крайното решение" (The Rothschilds, Churchill andThe Final Solution)
 

Той пише:



В съответствие с общоприетата история, Адолф Хитлер е планирал, организирал и ръководел Холокоста. За съжаление, въпреки че тази история е представена много авторитетно ... това е просто не е вярно. Адолф Хитлер е фронтмен на Камарата на Ротшилдови. Също така, просто не е вярно, че Уинстън Чърчил е бил негов противник. Както, че Йосиф Сталин също е бил негов противник (Съжалявам, но отговорът на въпроса дали Сталин е имал принадлежност към Родшилдови няма да бъде включен тук) [бел. Н.Т. - тук Клифърд Шек намеква за разкритията на Дейвид Айк, че Сталин е незаконороден син на барон Едмунд дьо Ротшилд]

Историческа ирония е, че след като всички факти са известни, е по-вероятно, самият Уинстън Чърчил да е имал повече от Хитлер пръст в планирането, организирането и ръководенето Холокоста. Това би трябвало да звучи скандално ... но такъв е бил “дизайна на системата”.
Голяма част от усилията отидоха в укриване на факта, че Втората световна война е война на фалшививо и лицемерно инженерство на Глобалния eлит, сред които има хора като Чърчил.

Уинстън Чърчил веднъж заявил:

 

"Във военно време истината е толкова ценна, че тя винаги трябва да се придружава от бодигард на лъжите."

 

За плановик и военен стратег като Чърчил, военното време започва много години преди действителната физическа война да се случи. То започва като една мисъл в съзнанието на човека. Такава мисъл може дискретно да се сподели с мъже с подобно мислене. От там тя печали инерция и се обвързва с изпълнението. След това планът се обработва внимателно и с хитрост, където са работили с години сръчни и опитни планиращи, детайл по детайл. На всяка стъпка, истината  внимателно се охранява от "бодигард на лъжите".

Тя е добре известна сред онези, които сериозно изследват предмета на войната и знаят, че войните, които са много скъпи, те трябваше да бъдат финансирани от специална група от банкери, наречена "Международни банкери". Най-голямата сред тези банкери е банката на Родшилд, която тихо упражнява своята финансова и политическа власт над събитията от света и зад кулисите на повече от двеста години. Влиянието и значимостта на тази велика многонационална банкова династия не може да се подценява. До 1914, дори се признава, че е било лесно да стане най-голямата банка в света. Въпреки това, след 1914, за заблуда и налагане на тенденция към намаляване на нейното влияние и да се държи на
 разстояние от касапницата, трябваше да се появят и други в света до началото на Световната война.

 

 ...

 

 ...

 

Елиминирането на евреи от Европа е от съществено значение за успеха на Новия Световен Ред. В Родшилдовата операция, известна днес като Холокоста, която се извърши от върха на кулата, работят всички от опита и връзките, и на разположение на огромната банкова империя. Използване на таланта и усилията на подставени лица като Чърчил, Хитлер, Пачели (папа Пий XII), Рузвелт и Сталин, ще бъдат свързани помежду си с невидима супер секретна Ротшилдова наднационална разузнавателна мрежа.  

Тази мрежа,
най-добрe пазeната тайна на двадесети век, на практика аранжира Втората световна война от начало до край. Не по-малко иронично и за целите на тази еврейска разузнавателна паяжина беше унищожаването на части от еврейските маси от Европа, като по този начин се застраховат за успеха на държавата Израел и нейната роля в рамките на системата за сигурност на петролния регион в Близкия Изток.


Днес е вторник, 06 май, 2008




Оригинал и Източник:

 

The Rothschilds, Churchill and “The Final Solution”

A view of the Rothschild’s involvement in World War II and the founding of Israel

By Clifford Shack

 

Превод: д-р инж. Никола Тодоров, доцент
(курсивът - мой)




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6499832
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!