Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2014 15:42 - 9 май 1945 - Ден Пабедъй, но ... Хитлер вече пътува с 3 подводници за Аржентина
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1968 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 09.05.2014 18:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой капитулира през ноща на 7 срещу 8 май 1945 и кой победи на 9 май 1945,
А кой капитулира през ноща на 8 срещу 9 ноември 1989 и кой победи на/с/пред/зад Берлинската стена?...

Кой да ти каже? Ни Путин, ни Меркел...

И двамата СЕГА са в амок относно Украйна!

Глобализмът е така зашеметяващ, че не трябва да ги безпокоим...

Важното - Днес е Ден на Европа!

Но...

дали се "самоубива" Адолф Хитлер, едно скрито оръдие на еврейския ционизъм и "фронтмен на Камарата на Ротшилд"?

image АДОЛФ ХИТЛЕР 1889 - 1945

Официалната версия: През ноща на 1 срещу 2 май 1945 г., в бункера под "Унтер дер линден" в Берлин, нацисткият лидер се жени за Ева Браун, поглъщат заедно цианкалий и се отнасят в небитието. Така е според официалната казионна Световна история.


 

През 2006 г., разследващият журналист Абел Басти пише книга, в коята е събрал голям брой данни, най-вече от свидетели и много документи, с които цели да докаже, че смъртта на нацисткия лидер в неговия бункер в Берлин е голяма лъжа , а е бил поддържан жив повече от шестдесет години ... "Хитлер в Аржентина" е отлична работа по разследване, чиято основна цел е да докаже, че Хитлер не се е самоубил в Берлин, а това, че вероятно е избягал в Аржентина.

 

Той пише:

 

image Абел Басти с книгата си

 

 

  image "Хитлер в Аржентина"


Предговор

За повече от петнадесет години, след получаване на свидетелства от няколко свидетели, аз имах възможността да разследвам обстоятелството Адолф Хитлер да е живял в Аржентина, където тази нацистки идеолог може да е намерил мир и защита, след като е избягал от Берлин.

Лично като журналист и пионер в публикуването на статии на тази тема в няколко вестника, както и интервюта с хора, които са споделили моменти с Хитлер след Втората световна война, аз се убедих в достоверността на това. Всеки нов къс информация, някои разпространявани и чрез национални и международни информационни агенции, са били основа за книги, документални филми и по-нататъшни проучвания.

 

Въпреки това, в много случаи, след като бяха цитирани в контекста на общото разследване, придобивт значението, че тази работа, която, като ги представя заедно с нова информация под формата на пъзел парчета, могат да си пасват перфектно. 


След като изпълних тези работи, последното от които е моята книга "Барилоче нацистки", в който аз потвърждавам, че Хитлер избягал и, че официалната версия за самоубийство си е измама, създадена със значителни противоречия. 
Това, което исках да кажа е, че с течение на времето от идеята, че Хитлер не е допуснал почетено самоубийство, а в действителност, като квалифициран магьосник, изчезва пред световната публика, която никога не е успяла да научи окончателния трик, е една проверка, нужна повече от всякога. 

Разследванията, представени в книгата, се състоят от резултатите на една по размер титанична работа, за да се знае, какво наистина се е случило. Всички тези изследвания се извършвани в Аржентина; това е причината тези изследвания се основават само на факти, намерени в тази страна, които да покажат, че Хитлер оцелява от касапницата.


Основната цел в това разследване е да се съберат най-голямото количество доказателства за пребиваването на нацисткия лидер в Южна Америка след Втората световна война. Очевидно е, че няма абсолютни и дирекно забелижими улики и доказателства за пребиваването на Хитлер в Южна Америка , а че има заговор за мълчание сред засегнатите сектори, което носи сериозни трудности при разследването на случая. Бягството му, най-напред от бункера си в Берлин до един европейски град, а след това дълго пътуване до Южна Америка, не са обхванати в тази книга. 

Някои автори вече постигнаха напредък в тази последна тема и е ясно, че в по-близко бъдеще материалите ще бъдат на разположение да покажат, че бягството е станало. 


Истината, какво ме мотивира в тази работа, е да дам някои разкриващи части в общия принос за наследство на човечеството. Документацията, която е класифицирана като «Строго секретно» и принадлежащи на световните сили, които са участвали във войната, ще бъде много полезно, ако се разсекрети. 

Съществена част от моята работа е била направена, докато бях кореспондент на «Dyn», «Diarios Y News” и агенция «Noticias” в град Барилоче, където живея от 1978 г., и вестник «La Maсana del Сур», принадлежащ към “Ambito Financiero» в Буенос Айрес. 


В продължение на няколко години са се търсили следи от Хитлер, а аз и сега продължавам с това начинание. Трябва да призная, че с всяки нов къс информация, която е известна, а това се случва постоянно, дори и по време на редактирането на книгата, ме учудва напълно. 

Езикът, използван в тази книга е журналистически, защото това е работа на репортер и по всяка глава някои неизвестни събития, които не са част от официалната история, са приведени към светлината. 

 

Книгата е незавършено изследване, тъй като хора и ситуации, както и класифицираната официална документация трябва да бъде допълнително изследвана, така че най-накрая да се разкрие най-добре пазената тайна на 20-ти век



Абел Басти
Сан Карлос де Барилоче
Аржентина
30 март 2006 година

(бел. Н. Т. - Книгата все още не е преведена в целия бивш соцлагер)                                                              

 

А

Клифърд Шек, наричайки Хитлер "фронтмен на Камарата на Ротшилд",  прави през 2008 един много интересен анализ за участието на Ротшилдови във Втората световна война и създаването на държавата Израел  в книгата си "Династията Ротшилд, Чърчил и “Крайното решение“" (The Rothschilds, Churchill and “The Final Solution”)
 

Той пише:

В съответствие с общоприетата история, Адолф Хитлер е планирал, организирал и ръководел Холокоста. За съжаление, въпреки че тази история е представена много авторитетно ... това е просто не е вярно. Адолф Хитлер е фронтмен на Камарата на Родшилдови. Също така, просто не е вярно, че Уинстън Чърчил е бил негов противник. Както, че  Йосиф Сталин също е бил негов противник (Съжалявам, но отговорът на въпроса дали Сталин е имал принадлежност към Родшилдови няма да бъде включен тук) [бел. Н.Т. - тук Клифърд Шек намеква за разкритията на Дейвид Айк, че Сталин е незаконороден син на барон Едмунд дьо Ротшилд]

Историческа ирония е, че след като всички факти са известни, е по-вероятно, самият Уинстън Чърчил да е имал повече от Хитлер пръст в планирането, организирането и ръководенето на Холокоста. Това би трябвало да звучи скандално ... но такъв е бил “дизайна на системата”. Голяма част от усилията отидоха в укриване на факта, че Втората световна война е война на фалшививо и лицемерно инженерство на Глобалния eлит, сред които има хора като Чърчил.

Уинстън Чърчил веднъж заявил:

"Във военно време истината е толкова ценна, че тя винаги трябва да се придружава от бодигард на лъжите."

За плановик и военен стратег като Чърчил, военното време започва много години преди действителната физическа война да се случи. То започва като една мисъл в съзнанието на човека. Такава мисъл може дискретно да се сподели с мъже с подобно мислене. От там тя печали инерция и се обвързва с изпълнението. След това планът се обработва внимателно и с хитрост, където са работили с години сръчни и опитни планиращи, детайл по детайл. На всяка стъпка, истината  внимателно се охранява от "бодигард на лъжите".

Тя е добре известна сред онези, които сериозно изследват предмета на войната и знаят, че войните, които са много скъпи, те трябваше да бъдат финансирани от специална група от банкери, наречена "Международни банкери". Най-голямата сред тези банкери е банката на Родшилд, която тихо упражнява своята финансова и политическа власт над събитията от света и зад кулисите на повече от двеста години. Влиянието и значимостта на тази велика многонационална банкова династия не може да се подценява. До 1914, дори се признава, че е било лесно да стане най-голямата банка в света. Въпреки това, след 1914, за заблуда и налагане на тенденция към намаляване на нейното влияние и да се държи на  разстояние от на касапницата, трябваше да се появят и други в света до началото на Световната война.

 

...

...

 

Елиминирането на евреи от Европа е от съществено значение за успеха на Новия Световен Ред. В Ротшилдовата операция, известна днес като Холокоста, която се извърши от върха на кулата, работят всички от опита и връзките, и на разположение на огромната банкова империя. Използване на таланта и усилията на подставени лица като Чърчил, Хитлер, Пачели (папа Пий XII), Рузвелт и Сталин, ще бъдат свързани помежду си с невидима супер секретна Ротшилдова наднационална разузнавателна мрежа.  

Тази мрежа, най-добрe пазeната тайна на двадесети век, на практика  аранжира Втората световна война от начало до край. Не по-малко иронично и за целите на тази еврейска разузнавателна паяжина беше унищожаването на части от еврейските маси от Европа, като по този начин се застраховат за успеха на държавата Израел и нейната роля в рамките на системата за сигурност на петролния регион в Близкия Изток.


Днес е вторник, 06 май, 2008

 

 

По оригинала:  Източник:

The Rothschilds, Churchill and “The Final Solution”

A view of the Rothschild’s involvement in World War II and the founding of Israel

By Clifford Shack


_________________________
Hitler En Argentina
Author: Abel Basti
Publisher: A. Basti
Publication Date: 2006-01-01
Language: Spanish
Format: Book
ISBN-10: 9874395125
ISBN-13: 9789874395122
Product ID: EPID60703891

_________________________

image

  image Хасиендата в Аржентина imageimage Хитлер и Ева

 

 

_________________________________

 


 

Преводи: д-р инж. Никола Тодоров, доцент

[червения (и кафявия) курсив - мои]




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. fascindoo - и нещо ... оченъй интересна!
09.05.2014 16:14
Маршал Жуков пише в спомените си, че на 2 май 1945 в Бункера под "Унтер дер линден" в Берлин, неговите разведки намерили силно овъглен труп, оченъй приличащ (пахожъй) на Фюрера..., щото Сталин му заповядал вече по трубката "объйзателна найти"...
И там едни зъболекари при огледа,... по коронките в устата на трупа и так далее..., наканец сказали "Той е!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473824
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!