Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2014 01:23 - С какво Христос е по-лош от Хитлер? Автор://frognews.bg
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1669 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.05.2014 08:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С какво Христос е по-лош от Хитлер?   image Спомняте ли си "Монахинята от Монца"?
Ето един нов прочит...


Бил ли е Христос женен? Христос - гей. Христос - измамник. Религията е отрова - пазете народа! Лозунът идва от Лениновото "Религията е опиум за народа". Хиляди играят казачок, когато Библията е забранена в СССР. Исус Христос - първият комунист, според Горбачов. Кой ли не се е упражнявал върху християнството и Исус Христос? Забранявани преследвани, осмивани, отричани. Всякакво е било. По времето на социализма ходенето в църква беше грях, а вярата в комунизма - упование.

По същият соц забраняваха ходенето в храма на Великден, а "провинилите" се бяха записвани в "черни" списъци. това обаче имаше и едно добра страна. На Великден по телевизията се излъчваха концерти, някои от които на западни певци и групи. Рекордьор в това отношение бе предаването "Шарено котле" на гедееровската телевизия, пълно с голи мацки. Навръх Великден са пускани концерти на Том Джонс, песни на Бийтълс, Джони Холидей, Шарл Азнавур, концерти от Сан Ремо и др. Все е нещо. Дори тогавашната пропагандна машина е съзнавала, че ако пусне срещу Христос Йосиф съветския трубадур Кобзон, например, резултатът ще е трагичен.

Името на Христос е свързано и с различни теории, проучвания, сензационни разкрития, провокативни твърдения, абсурдни тези и черен хумор. Предлагаме ви текстове, които всеки може да тълкува както прецени. Някои от тях са за хора с чувство за хумор и въображение.

И така:

 

С какво Христос е по-лош от Хитлер?

Магаргарет Тачър прави свирка на Рейгън. Точно такава карикатура е публикувана във френски медии преди много, много години. И никой не се възмущава от гледката. Защото е в реда на нещата да се появяват политически карикатури, доказващи свободата на словото. Затова и аз реших да задам този въпрос за Христос. Впрочем, защо може да има карикатури и всякакви вицове за Хитлер, Сталин, Ленин, Обама, царя, вожда, президента, а за Христос не? Защо? Това е отличен въпрос, според мен. Представете си, че Хитлер бе гледал филма на Чарли Чаплин "Диктатор". Та той веднага би разпоредил да се откарат в концлагер неговите създатели. Или Сталин да види своя карикатура... Майко мила! Не мога обаче да си представя Исус Христос, който удря с юмрук по масата и крещи, защото някой се е пошегувал с него или учението му. Та той да не е идиот като гореупоменатите субекти? Затова ми хареса шегата на този неизвестен художник, който поставя на мястото на носа друг орган от тялото на Христос. Какво толкова.

image

 

 

Трябва да признаем, че е малко прекалено...

Православните фанатици ще се разгневят и ще ме анатемосат. Те ще се ядосат по същия начин, както ортодоксални комунисти биха се ядосали ако бяха видят карикатура на другаря Ленин. Днес вече всеки може да се шегува с Хитлер и Ленин. Никой няма да бъде преследван. Това вече не е идеологически мейнстрим. На мода е нова идеология. Сега се опитват да въведат термини като "обида на държавата", "застрашаване на демокрацията" и прочие дивотии. Няма да те приберат, но ще бъдеш публично анатемосан като враг на човешките (Христовите) права, на цивилизационния избор и пр. Защото и днешните идеолози разбират: смехът над идеологията я разрушава. Човечеството се разделя със своето минало смеейки се. Именно заради това Те искат да Ни забранят да се смеем над партийните идеологии, наричайки това оскърбление на чувствата.

Ние обаче ще продължим да се смеем на техните идеи, защото борбата на идеите се води и на територията на смеха. И защото ни е нужен свободен свят, а не тайни завери и православни заклинания. В свободния свят никой не може да забрани на хората да се смеят. Още повече в своя блог, интерет или Фейсбук. Мрежата е на всички и никой няма право да казва на другите какво да правят. И не ми говорете за благоприличие, а вижте първо себе си. Не ви се бъркам, оставете ме и вие на мира. Не желая да се нагаждам към чужди разбирания и интереси! Искам да се смея на това, което ми е смешно, а не на което се смеете вие. Да вървят по дяволите всички, даже православните!


Александър Никонов

livejournal.com

 

Сърбинът Горан Йованович по свой начин поздравява всички за Великден.

Братя и сестри,

Поздравявам Ви с големия празник Великден!  Христос Воскресе!

Много се старах с яйцата в четвъртък!

image

 

 

Постарал се е, то се вижда...

 

Христос е бил мюсюлманин

С тази теория се прочу американският професор Роберт Шедингер от Колежа "Лютер" в щата Айова. Сензационното си разкритие той описва в книга, продадена в огромен тираж. Шадингер твърди, че окритието си направил след многогодишни проучвания, започнали през 2001 г. Повод да се заеме с темата било питане на негова студентка, защо се различават преподаваните истини от тези, на които са я учили нейните родители. Тогава професорът преосмислил цялата концепция, върху която се гради религията. Така стигнал до извода, че Христос повече приляга на исляма, защото се е занимавал не толкова със самата религия, а с "движението за справедливост". Това е проповядвал Божият син и това го прави мюсюлманин.

image

 

 

Карикатурист от Франция показва свой поглед към разпятието.

По време на лекция на Шедингер преди година негов противник го попитал публично: А не е ли бил случайно Мохамед християнин? И без да дочака отговор допълнил: Върви на майната си и си заври дипломата в задника!

Причудливи и невероятни теории, свързани с Христос, се появяват непрекъснато.

Проф. Джон Вейнстел твърди, че е възможно Исус да не е бил мъртъв, когато са го погребали и след три дни да е намерил сили да "възкръсне", т.е. да излезе от гроба, да отмести камъка, с който е била запушена пещерата, където е погребан и да се появи пред своите ученици. Ти да видиш.

 

Леонардо да Винчи: Исус е бил гей

image

Известни са някои залитания и на великия Леонардо да Винчи. Той споделял пред приятели, че според него Христос е бил хомосексуалист. Аргументирал се с теорията за гениите, които харесвали партньори от своя пол. Млади момчета пък харесвали тях. Такъв бил Сократ, а защо не и Христос. Освен това Леонардо разказвал, че обикновено такива хора държали край себе си кръг от бездарни и семпли ученици и последователи, които обаче им били предани. Дори давал пример със себе си. За тези свои приказки самият да Винчи едва се спасил от гнева на Инквизицията.

image

Елтън Джон

"Исус е бил чувствителен, суперинтелигентен гей, мъж, който е разбирал проблемите на хората". Преценката е на феноменалния музикант и слаб тълкувател на Библията Елтън Джон. Сърът изрече тези думи в началото на 2010-а, след което е разпънат от медии и църкви. Гневът срещу него донякъде бе смекчен от факта, че той защити правата на хомосексуалистите в Средния изток. "Опитайте се да сте гей там - все едно си подписвате смъртната присъда", рече Джон, обявявайки общоизвестната истина. Така се превърна във втората звезда след Ленън, който дръзва да посегне върху имиджа и статуса на Христос.

image

Джон Ленън
 

Рок иконата на всички времена Джон Ленън през 60-те години заявявя: "Бийтълс" са по-известни от Исус Христос". Това първо смущава, а след това взривява християнския свят. Дори най-верните фенове на групата я нападат за това богохулство. По-късно Ленън публично се извинява за "неподходящия" израз, а папата му прощава.

image

 

 

Мерилин Менсън

"Не е вярно, че се отнасям неуважително към Библията. Чета я с интерес. Тя е пълна с прекрасни истории за болести, убийства, прелюбодеяния и жертвоприношения“, заяви преди време в свое интервю Мерилин Менсън. Той направи скандалното изявление, след като разкъса Светото писание на един от американските си концерти.
Бунтът на певеца срещу християнството е съвсем разбираем. Менсън израства в религиозна среда - баща му е католик, а майка му - последователка на епископалната църква. В ранните си години бъдещата звезда се буди от кошмари, свързани с Антихриста.  

 

Исус Христос дори е бил осъждан на смърт, а присъдата изпълнена. Разбира се само във въображението на американски жудожник карикатурист.

image

 

 

През 1916 г. в САЩ сп. "Дезертьор" публикува карикатура, в която войници от армиите на воюващите през Първата световна война страни дружно разстрелват осъдения на смърт Исус Христос.

 

 

В статията дори се защитава тезата, че Божият син си е заслужил наказанието и то е справедливо.

 

Казачок срещу Библията

image

 

 

Руски пляски в чест на забраната на Библията в най-голямата православна държава.

Борбата с религията е дълга, противна, а понякога смешна и жалка. На 31 март 1931 г. в СССР е издаден указ на Президиума на Върховия съвет, с който се забранява Библията. Забранява се също печатането й, както и внос от чужбина. От този ден нататък съветските граждани имали право да изповядват само комунистическата идеология. Тази "книга" (Библията) противоречи на идеите на Маркс и Ленин, затова е антисъветска литература, заявява самият Сталин. Това е велик ден за съветската страна, тръгнала по нов път - пътя на комунизма, допълва Вожда на народите.

image

 

 

Днес в Русия нещата са малко по-ралични...

 

Ако Исус беше мексиканец, щеше да е разпънат на кактус, твърят от своя страна наследниците на ацтеките.


image

 


 

 



До къде стига неизвестния автор-сатанист от //frognews.bg: - Такава статия в livejournal.com с автор Александър Никонов не намерих!!!

Явна провокация на някой руски жид, та ЖабНюз се е хванал много тъпо... (ако не е Е и да е самия криптоАвтор!)

Тъпо, ЖабНюз!
 

Учудващо е как не е включил

Австрийската певеца Кончита Вурст, иначе Томас Нойвирт от Австрия, който спечели тазгодишният конкурс "Евровизия" с баладата Rise Like a Phoenix.

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473071
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!