Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2014 10:53 - Найджъл Фараж печели изборите за Европарламент
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 853 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Партията на Найджъл Фараж спечели изборите за Европейския парламент и получи солидна подкрепа на провелия се паралелно местен вот във Великобритания. Анализатори определят очаквания резултат като голям удар за демокрацията на Острова.

image

Цялата кампания на Фараж се основаваше на спекулации и откровени лъжи за броя на имигрантите, които биха могли да се заселят във Великобритания. Той си играеше със страховете на хората, че новите англичани ще изземат работните места на кореняците – нещо, което никога не е било реална заплаха.


Официалните резултати от гласуването за Европейския парламент ще бъдат обявени в днес, заедно с другите страни от ЕС, уточниха от британската централна избирателна комисия.

Според YouGov, Партията на независимостта на Фараж получава 27% от гласовете. На второ място е опозиционната Лейбъристка партия, която се подкрепя от 26 на сто от избирателите. Консервативната партия на премиера Дейвид Камерън е едва на трето място с 22%. Партията на "зелените" се подкрепя от 10 на сто от участниците в екзитпола. Влизащите в управляващата коалиция либералдемократи са на пето място с 9 на сто и може изобщо да не влязат в Европейския парламент.

Партията на Фараж получи повече от очакваните гласове и на местния вот, който се проведе заедно с евроизборите. Там националистът отново взема места в общински съвети и от управляващите консерватори на премиера Дейвид Камерън, и от основната опозиционна сила - лейбъристите.

Според междинни резултати Партията на независимостта ще има 99 места (т.е. добавя нови 83). Консерваторите имат 935 (или -79), лейбъристите добавят 61 места и имат общо 1199, а либералите имат 300 места (т.е. губят 54). В местните избори се разпределят общо 4216 места в oбщинските съвети.
Партията на Фараж иска Великобритания да излезе от Европейския съюз и да намали броя на имигрантите, включително от Румъния и България. Партията се възползва от недоволството на британците от неуспехите на политиците в редица сфери и особено по въпроса за имиграцията, която според мнозина е прекалено голяма.

Заради засилената антиимигрантска кампания през миналата и особено в началото на тази година на Острова се засили допълнително негативното настроение спрямо българите и румънците. От 1 януари отпаднаха ограниченията на британския трудов пазар и политиците, сред които и премиерът Дейвид Камерън, обявиха, че се очаква огромна имигрантска вълна от София и Букурещ. Нападките продължиха, въпреки че подобно нещо не се случи.

Заради острите изказвания на британските политици и нарушаването на едно от основните права на ЕС - това за свободното придвижване в рамките на общността, Лондон бе силно критикуван от ЕК.

Зам.-председателят на ЕК и еврокомисар по правосъдието Вивиан Рединг припомни на Великобритания, че свободното движение в ЕС е основен стълб на единния пазар и той не подлежи на преговори.

Коментарът бе направен по повод мерките с цел ограничаване на социалния туризъм, които бяха подготвени от кабинета на премиера Дейвид Камерън. Промените в доста либералната, по думите на министър-председателя, социална система на Лондон включват лишаване на новодошлите на Острова от помощи за безработни първите 3 месеца след пристигането им, а средствата за безработица ще бъдат спирани 6 месеца след отпускането им, ако получателите им не полагат "истински" усилия, за да си намерят работа. 

Освен това имигрантите, които не си търсят работа, ще бъдат екстрадирани без право да се върнат в следващите 12 месеца. Граждани от ЕС, които живеят на открито или просят, ще бъдат депортирани със забрана за завръщане в рамките на 1 година, "освен ако не демонстрират подходяща причина да са тук, например, че са си намерили работа".

Определено дискриминационната политика на британските власти спрямо българите и румънците намери приложение и срещу студентите от София и Букурещ, пристигнали на Острова, за да учат. Голяма част от младежите, обучаващи се в британски университети, получиха отказ от продължаване на стипендиите и дори им беше забранено да изтеглят студентски заеми.

А ето една от спекулациите на Фараж:

UK националист в ареста за сексуално насилие над българин 40-годишният Питър Лело е гей и е бил задържан миналата седмица

image   Снимка: Дейли Мирър Лондон. Кандидатът на Британската националистическа Партия на независимостта (ЮКИП) Питър Лело е бил арестуван заради обвинения за сексуално нападение срещу бездомен български мъж, пише в. The Daily Mirror. Държавният служител, който е хомосексуалист, е бил арестуван миналата седмица, след като предполагаемата му жертва е съобщила в полицията.
Лело, на 40 години, е кандидат за кмет на Люишъм, Южен Лондон.
От полицията заявиха, че в момента се води разследване на обвиненията за сексуално посегателство, които са били отправени на 11 май. Смята се, че нападението е било извършено и в нощта на 2 срещу 3 май.

Превод и редакция: Гергана Тенева

Кандидатът за кмет в една от общините на Лондон от Партия на независимостта (ЮКИП) Питър Лело е бил арестуван заради обвинения за сексуално нападение срещу българин, бездомник.

Това пише британският вестник "Дейли мирър".

40-годишният Питър Лело е гей и е бил задържан миналата седмица, след като предполагаемата му жертва съобщила в полицията. Лело, който е държавен служител, се кандидатира за кмет на общината Люишам в Южен Лондон.

След ареста му той е бил уволнен от държавния отдел за кредитните гаранции при експорта.

По-късно Лело е освободен от ареста под гаранция до края на месеца.

Според лондонската полиция нейните детективи в Люишам са започнали разследване по обвинение за сексуално нападение. Оплакването е направено на 11 май, неделя.

Престъплението е станало в нощта на 2 слещу 3 май, са съобщили от полицията. Екипът на вестника не е успял да осъществи телефонна връзка с Лело.

А шефът му
Найджъл Фараж преди 2 месеца:

image

Не съм враг на българите, а на емиграцията.

Това заяви британският националист Найджъл Фараж, станал известен с негативната си реторика срещу българските и румънските граждани преди отварянето на пазара на труда на ЕС за тях от 2014 г.

И какво излиза от двамата английски евреи:
Гонят българите,
но ги търсят за педерунгелски свалки!

Европедерасти in action!



/ за Плевен онлайн портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6487967
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!