Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 09:48 - Какви ги вършат triple Jews (Обама, Путин, Порошенко) относно Боинг трипъл севън (Boeing 777)
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1229 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 22.07.2014 10:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

 

Експерт нарече фалшификат снимките с уж извозваните в Русия установки „Бук”,

пише worldissue , цитирайки vz.ru, 20/07/2014

Разпространените в украинските медии видео и снимки (може да ги видите в сайта, от който взех статията – бел. прев.), съгласно които бойците на опълчението уж са извозили комплекса „Бук” на територията на Русия не отговарят на истината, заяви експертът на Фонда за открита нова демокрация Виктор Леванов.

Става дума за снимките, на които се виждат ЗРКАнализатор: какво премълчават САЩ за Boeing-а, не публикувайки спътниковите си снимки (ria.ru, 21/07/2014)

Известният със своите разследвания журналист Робърт Пери предполага, че САЩ, не публикувайки спътниковите снимки на катастрофата, крият истината.

МОСКВА, 21 юли – РИА Новости. В "медийната истерия" по повод на катастрофата на малайзийския лайнер отсъства професионалния скептицизъм, смята американския публицист и политически аналитик Робърт Пери (Robert Parry): никой не си задава ключови въпроси и не дава отговора на тях. В своята статия в независимия интернет портал consortiumnews.com той се учудва от това обстоятелство, че досега Вашингтон не е предявил никакви доказателства в полза на своите обвинения.

"Трудно е да повярваш, че не е било забелязано преместването на няколко големи ЗРК "Бук" от Русия в Украйна, а след това обратно в Русия, имайки предвид вниманието, с което щатското разузнаване следеше Източна Украйна последната половин година", отбелязва журналистът. По негово мнение дори със всички технически ограничения американските спътници е трябвало да засекат преместването на такива едри обекти. Освен това самолетът е бел свален през деня, а не по тъмно, което би могло да скрие ракетната батарея. 

Най-вероятно, пише Пери с препратка към неназован източник, американското разузнаване наистина е получило снимки от спътник, но ракетната установка на тях се оказва принадлежаща на киевските войски.

Обаче водещите медии не искат от Вашингтон конкретни детайли, а само „разпространяват пропаганда”: например системата "Бук" в западната преса неизменно е наричана руска. „Безсмислен факт, повтарян безкрай”, чиято цел според Пери е да повлияе върху умовете на лошо информираните американци. 

Робърт Пери също отбелязва, че повечето доводи срещу Русия изхождат от украинското правителство, което дойде на власт в резултат на антиконституционен преврат и има не особенно добра репутация що се касае търсенето на истината. Още не е известно кой е стрелял на 20 февруари по милицията и протестиращите на Майдана; не са изяснени обстоятелствата на пожара в одеския Профсъюзен дом.

Пери напомня и че Киев веднъж вече излъга вестник New York Times, разпространявайки снимка на уж руски военни в Украйна.  И днес водещите СМИ отново се опират върху непроверени заявления на киевските власти, което, по мнение на анализатора, "приближава света до много опасен момент": журналистика от подобен род вече стана причина за "кръвопролитията" в Ирак и едва не предизвика войни в Сирия и Иран.

 „Бук” на градска улица. Подписът под тях гласи, че установките се транспортират от Украйна в Русия.

„На снимките се вижда банер с надписа „Автосалонът на Днепропетровска, блок 34”. Това е гр. Красноармейск, в момента намиращ се под контрола на украинската армия, но не и на опълченците (…) Съответно, там няма как да попаднат опълченци”, казва експертът, предава агенция РИА «Новости».

Той отбеляза, че опълченците не контролират Красноармейск от май насам.

По-рано американското разузнаване, не съобщавайки подробности за получената информация, заяви, че Москва в последно време уж е доставяла на украинските опълченци съвременни системи за противовъздушна отбрана (ПВО), а след това ги е прехвърляла обратно в Русия.

Освен това вътрешния министър на Украйна Арсен Аваков публикува в своя акаунт във Facebook видеозапис, в който в петък сутринта, 18 юли, уж е бил фиксиран теглич с ракетния комплекс, движещ се към руската граница. Аваков отбелязва, че комплексът носи с една ракета по-малко. Украинският министър изказва предположението, че именно с този комплекс е бил свален малайзийският Boeing.

Както пише Ridus, украинските СМИ разпространиха колажи, на които са изобразени две установки «Бук». Легендата под снимките твърди, че са заснети по време на пресичането на украинско-руската граница.

Картинката се явява стоп-кадър от един от видеозаписите, може да се забележи названието на  предприятието наблизо – Сталь-снаб. Това предприятие се намира край гр. Старый Оскол, около ст. Котел. Котел и Старый Оскол се намират много далеч от мястото на катастрофата на полет MH17, а най-близкия голям украински град е Харков (не е зает от опълченците).

Обаче тэзи „Букове” минават край банер, на който е изписан адреса на автосалон в град Красноармейск, на 11 май преминал под контрола на силите на АТО. Не е изключено, че във видеото наистина е установката, която свали Боинга, но тя принадлежи на Украйна, а не на Русия или на опълченците. На екрана се вижда Бук с бортови номер 312. Обаче е известно, че машина с такъв номер принадлежи на Украйна. Тя се „разкри” по време на мартенската ротация на украинските войски край Горловка.

Ако се погледне картата на маршрута на сваления самолет, ще видим необичайна картина: той летя именна над това място, а след това пое точно натам, където по-късно се разби.

Малко по-рано в интернет бе пуснато видео с две предполагаеми машини (уж „Букове”, скрити под брезент, но да се определи с точност съдържанието им е невъзможно).


А
на страницата на abv.bg излезе новината, че американците доказали, че малайзийския Боинг-777 е свален от опълченците. И как го доказват? С помощта на фалшив запис, разпространяван от Службата на безопасност на Украйна. За този съмнителен запис вече пуснах постинг, може да го прегледате тук. Освен всичко друго полевият командир Безлер казва в записания разговор, че самолетът (не пояснява дали той е пътнически или боен) е паднал край градчето Енакиево в Донецка област. Работата е там, че пътническия борд МН-17 се разби край друго населено място в Донецка област – Грабово. Може сами да проверите на картата на какво разстояние са те едно от друго. Самият Безлер призна в интервю, че гласът е негов, но че е говорил за свален боен самолет на украинските ВВС.
Това естествено е дреболия, на която никой от слушащите американската пропаганда няма да обърне внимание. Именно на това и разчита тази пропаганда. Пък и като няма други по-сериозни доказателства, и това става.
   
image

[снимка: regnum.ru] 

 

Същият автор: worldissue , цитира и regnum.ru, 21/07/2014

Разследването на катастрофата на Боинга в Донбас от страна на OSCE ще се координира от син на бандеровец от Канада

 (статията е преведена със съкращения)

След трагедията с малайзийския Боинг в небето над Донбас в световните медии започна да се споменава името на Майкъл Боцюркив, назначен за ръководител на Специалната мониторингова мисия на OSCE в Украйна, която ще координира разследването на катастрофата. Боцюркив се настани практически в центъра на Киев, на ул. Тургеневская, бл. 26, което му позволява да наблюдава направо от прозореца на кабинета си кипящата украинска столица и да съставя професионални доклади за началството – официалното и истинското.

[…]

Между другото, в своя блог в канадския вестник "Политикс" Майкъл Боцюркив в статията "След Крим, единственият въпрос е: кой е следващият", анализирайки връщането на Крим в състава на Руската Федерация, се старае да озвучи обвиненията по адрес на Кремъл от името на трети лица, например професора на Киевско-Могилянската Академия на Михайло Винницки или бившия съветник на президента на РФ Андрей Иларионов. Професионално манипулирайки със състава на населението на полуострова, функционерът на ОSСЕ изпъква правата на украинците и татарите, но нищо не казва за правата на руснаците, гърците, арменците, българите и другите народи, не желаещи да живеят под властта на бандеровците.

Отчетлива анти-руска тенденция се промъква и в заявленията на Боцюркив относно катастрофата на малайзийския самолет. В частност той счита, че това е "сцена на най-голямото световно престъпление"... "за това са отговорни, разбира се, са Русия и руско езичните въоръжени опълчени". При това "наблюдателят" от ОSСЕ публично обвинява опълченците в агресивност и в това, че те се намират под влияние на алкохол и наркотици.

[…]

Оказва се, че Украйна и всичко украинско е особена страст за Майкъл Боцюркив, свързана с нюансите на произхода му, за които на Запад знаят всички, но предпочитат дружно да премълчават...

Майкъл-Михайло Боцюркив е роден в Канада, в семейството на бандеровец и виден деец на украинската Гръко-католическа църква и местната украинска диаспора. Баща му, Богдан Ростислав Боцюркив, се ражда през 1925 година в Галиция, в тогавашна Полша. Към началото на немското нахлуване в Польша (1939-41) бащата на сегашния ръководител ва Специалната мониторингова мисия на ОSСЕ в Украйна е учил в университет в Германия, в град Франкфурт-на-Майн. Разпадът на "втората Полска държава" му дава възможност активно да се включи в украинското национално движение. След това, вече по времето на Втората световна война, случайно (или не...) попада в тъмниците на Гестапо, в концентрационен лагер Флосенбург и след 1947-ма, когато емигрира в Канада, си спечелва радушен следвоенен прием в северната част на Западното полукълбо. Там се жени за своя сънародничка от западна Украйна. Вера Василишина, която му ражда три сина и три дъщери.

Своето висше образование Боцюркив-старши завършва едва през 1954г в университета в канадския щат Манитоба, а дисертация си защитава през 1961г в Чикагския университет на тема: "Съветската църковна политика в Украйна: 1919-1939". Преподавал е политически науки (специализирайки се на политиката на СССР, Съветска Украйна и отношенията между църквата и държавата в социалистическия лагер) отначало (1956-69) в университета на щата Албърта в Едмънтън, а след това (1969-92) в университета Карлтън в Отава. В Едмънтън той основава Канадския институт за украински изследвания, а в Отава – Института за съветски и източно-европейски изследвания, които първи и оглавява. Посвещава себе си на изучаването на националната политика и правата на човека в бившия СССР. Занимавал се също и с проблемите на мултикултурализма в Канада, където е заемал съответните държавни постове.

Тези факти от биографията на Богдан Боцюркив са добре известни на възрастното поколение от "политпросветните" петъчни събрания. Там той е бил представян в качеството на един от двамата главни антисъветчици в средата на украинските националисти отвъд океана (вторият е постоянният представител на САЩ в ООН Константин Варварив). Роднините на Богдан и Михайло активно присъстваха на киевския Майдан, авторът на тези редове ги е виждал там със собствените си очи, и предаваха подкрепа на демонстрантите от името на канадската украинска диаспора и самата канадска държава. Именно те лежат в основата на строгата позиция на Канада по адрес на Руската Федерация във връзка с украинската криза. Остава да си зададем въпроса: може ли Майкъл Боцюркив да бъде обективен арбитър по инцидента със сваления над Донбас малайзийски самолет? И най-важното, кой му присвои статуса на арбитър и защо Русия не протестира срещу тази кандидатура?

Автор: Георги Коларов – кандидат на политическите науки, докторант на РУДН, преподавател в МГУ и ЕУ-Варна.


Посочен е и сайта ria.ru, 21/07/2014, където пише:

Известният със своите разследвания журналист Робърт Пери предполага, че САЩ, не публикувайки спътниковите снимки на катастрофата, крият истината.

МОСКВА, 21 юли – РИА Новости. В "медийната истерия" по повод на катастрофата на малайзийския лайнер отсъства професионалния скептицизъм, смята американския публицист и политически аналитик Робърт Пери (Robert Parry): никой не си задава ключови въпроси и не дава отговора на тях. В своята статия в независимия интернет портал consortiumnews.com той се учудва от това обстоятелство, че досега Вашингтон не е предявил никакви доказателства в полза на своите обвинения.

"Трудно е да повярваш, че не е било забелязано преместването на няколко големи ЗРК "Бук" от Русия в Украйна, а след това обратно в Русия, имайки предвид вниманието, с което щатското разузнаване следеше Източна Украйна последната половин година", отбелязва журналистът. По негово мнение дори със всички технически ограничения американските спътници е трябвало да засекат преместването на такива едри обекти. Освен това самолетът е бел свален през деня, а не по тъмно, което би могло да скрие ракетната батарея. 

Най-вероятно, пише Пери с препратка към неназован източник, американското разузнаване наистина е получило снимки от спътник, но ракетната установка на тях се оказва принадлежаща на киевските войски.

Обаче водещите медии не искат от Вашингтон конкретни детайли, а само „разпространяват пропаганда”: например системата "Бук" в западната преса неизменно е наричана руска. „Безсмислен факт, повтарян безкрай”, чиято цел според Пери е да повлияе върху умовете на лошо информираните американци. 

Робърт Пери също отбелязва, че повечето доводи срещу Русия изхождат от украинското правителство, което дойде на власт в резултат на антиконституционен преврат и има не особенно добра репутация що се касае търсенето на истината. Още не е известно кой е стрелял на 20 февруари по милицията и протестиращите на Майдана; не са изяснени обстоятелствата на пожара в одеския Профсъюзен дом.

Пери напомня и че Киев веднъж вече излъга вестник New York Times, разпространявайки снимка на уж руски военни в Украйна.  И днес водещите СМИ отново се опират върху непроверени заявления на киевските власти, което, по мнение на анализатора, "приближава света до много опасен момент": журналистика от подобен род вече стана причина за "кръвопролитията" в Ирак и едва не предизвика войни в Сирия и Иран.

 

Хенри Makoу още през 2010 е написал:

image

 

"Ако в Google въведете ключовата фраза "America"s First Jewish President First" (Първи еврейски президент на Америка), ще намерите линкове към много еврейски издания "kvelling" (за хвалба според идиш говорящите) за това как Барак Обама е спонсориран от евреи и той е "един от нас"
(явно е имал предвид първи евреин-афроамериканец за ЮЕс-президент - бел. Н.Т.)

Иначе Путин ни е ясен ---
просто си е..., както казват руснаците, 100% жид!


image



- Истината била друга и скоро щяла да излезе на яве;

- Да не се използва в този случай антикомунистическата риторика, която не върши работа,
пишат по разни мрежи и блогове тук!

И по разни медии там.

Аз лично дълбоко се съмнявам за другата Истина!
А колкото до "антикомунистическата риторика" - добре, сега малко антиимпериалистическа (пак от световните медии):

Съединените щати потвърдиха, че Русия е снабдила сепаратистите в Източна Украйна с ракетни установки, както и че е имало опити те да бъдат върнати обратно през границата на руска територия след свалянето малайзийския самолет. Това пише в. "Вашингтон пост", цитирайки официален американски представител, пожелал анонимност заради това, че става дума за разузнавателна информация. "Смятаме, че са се опитали да върнат обратно в Русия поне три системи "Бук", казва източникът на изданието.
---

Това какво е... взаимни обвинения... Обама срещу Путин, Порошенко срещу Путин, (Меркел и тя срещу Путин) ..., Путин - срещу всички, т.е. Украйна е виновна, Украинская танковая колона пытается прорваться и так далее...

Даже, ако сега Порошенко хвърли атомна бомба върху Донбас, западната "цивилизована" общественост няма да обърне внимание на това, тъй като е заета да доказва, че лично Путин е изстрелял ракетата по Боинга, а Обама е много "загрижен" от това, и естествено ще бъде много сърдит....

Или Едно Яко

Американо-руско-украинско риалити "шменти-капели" ала "9/11" и 298 трупа !!!


Какъв е проблемът на тримата ли?
Поредните ротшилдови пионки за пред световното Стадо!!!

(Нали разбирате какъв "тюрлю-гювеч" сътвориха с този Boeing 777)



/ за Плевен онлайн портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент



Тагове:   Путин,   Обама,   Boeing 777,   Порошенко,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. fascindoo - забравих за таваришч Вальцман (Порошенко)
22.07.2014 10:27
--- http://fascindoo.blog.bg/politika/2014/07/20/putin-ukraina-poroshenko-kakyv-e-problemyt-mai-vsio-iasna-al.1282417
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6486432
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!