Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2014 16:17 - За Шестата чакра и защо ни блъскат с флоур?
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 2510 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.08.2014 17:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Или епифизата, т.н. пинеална жлеза (Pineal gland), която е с форма на шишарка и се намира малко над хипофизата (Pituitary gland) или ощеТретото око:

Third Eye - Pineal Gland

 


image 


 


Още когато физиологичната функция на епифизната жлеза е била неизвестна, то от векове мистични традиции и езотерични школи отдавна са знаели, че тази област в средата на мозъка, е свързващото звено между физическите и духовните светове. Смятан за най-мощният и най-висш източник на ефирна енергия на разположение на хората, епифизната жлеза винаги е била важна за опознаване на свръхестествени сили.

Развитие на психически таланти е тясно свързан с този орган на висшата ни визия.
Третото око контролира различни био-ритми на организма. Тя/То работи в хармония с хипоталамуса, жлезата, която ни посочва жажда, глад, сексуално желание на организма и е биологичния часовник, който определя нашия процес на стареене.

В миналото са открили, че има своята функция като физическо око, което може да види отвъд време-пространството, и е смятано за мистерия, свързана с суеверието и мистицизма.

Днес тя е свързана с Шестата чакра (Third Eye Pineal).


image
Chakras - Spiraling Wheels or Cones of Energy

7-те Чакри - спираловидни колела или шишарки на енергия


image

 

Става въпрос за окото, нулевата точка, където се фокусира вашето съзнание и доверие в това, което виждатеБеше доказано, че третото око е с обектив, който се отваря, за да видите зад физическата реалност. При третото око, когато то/тя се отваря може се чувства едно налягане в основата на мозъка. Ние всички искаме да бъдем по-психически и с увеличаване на връзката с другата страна, което е нашето съзнание чрез холограма, коато се затваря, а душите ни се връщат към светлината.
Т.е. Ние искаме
да ни се даде възможност и най-вече да се разбере отвъд физическото. Медитация, визуализация, йога, както и всички форми
на опит и помощ, извън нашето тяло.

image 

7-те Чакри - спираловидни колела или шишарки на енергия

Съществуват твърдения, че Шестата чакра или Третото око, е "устройството", с чиято помощ се осъществява връзката на човека с Божественото начало.

Според някои изследователи и независиме източници, за да бъде "затворена" тази чакра, днес масово се влага флуор в много продукти: паста за зъби, мляко, вода и т.н., което води до нейната калцификация и по този начин - блокиране на нейната функция, т.е. да ни блъскат с напоен с флоур мокър парцал.


Защо ни тъпчат с флоур ли? - С флуор от много продукти - паста за зъби, мляко, вода и т.н., което води до нейната калцификация и по този начин до блокиране на нейната функция!

 

Защото тя произвежда мелатонин, хормон, който влияе на модулацията на събуждане, моделите на съня и други photoperiodic (сезонни) функции.

"Човешката епифиза е с отказан достъп до светлина директно, но подобно на "трето око" на гущера, тя показва подобрена версия на своя хормон, мелатонин, през нощта. Предизвикателството е да се разберат механизмите, които регулират синтеза и освобождаването на мелатонин. Епифизната жлеза е "окото на ума." Разчленени, епифизната на влечугото много прилича на око, с една и съща форма и тъканта. За съжаление, епифизната жлеза може да се превърне в калцифицираната жлеза от тежки метали и флуорид, който пък може да ограничи нейната биологична функция като производител на мелатонин (който регулира цикъла на съня) и може да инхибират и психически или духовни дисфункции."

1. Това горното го казва д-р Шерил Крафт, Ph.D., председател на Департамента по клетъчна и невробиология в Университета на Южна Калифорния.

2. Френският философ Рене Декарт (1596-1650) е подчертал в неговите писания, че епифизната жлеза, наричайки я седалището на душата е "част на тялото, в който душата упражнява пряко неговите функции." Той твърди, че това е център, в който душата и тялото си взаимодействали, и когато ние получаваме нашите послания от Божественото.

3. Дори Исус казва в Матей 6-22: "Светлината на тялото е окото, ако окото ти е здраво, то и цялото ти тяло ще бъде осветено."
...
Ето защо!

 image

Допълнение

4. “Всевиждащото око
Окото на Провидението (или всевиждащото око на Бог) е символ, показващ едно око често заобиколена от лъчи светлина или слава и обикновено ограден с триъгълник. Това понякога се тълкува като представляващи окото на Бог бди над човечеството (или божествено провидение).
 image
В съвременната епоха, най-забележително изображение на окото е на обратната страна на Големия печат на Съединените щати, което се появява на САЩ законопроект за един долар. През 1782, Окото на Провидението е приет като част от символиката на обратната страна на Големия печат на САЩ.

На печата, Окото е заобиколен от думите Annuit Coeptis, което означава "Той одобрява нашите Начинания", както и Novus Ordo Seclorum, което означава "Нов Ред на Вековете (или Нов Световен Ред)".
Окото е разположена над една недовършена пирамида с тринадесет стъпки, представляващи оригиналните тринайсет държави и бъдещото развитие на страната. Най-ниското ниво на пирамидата показва 1776 година в римски цифри. Комбинираният Изводът е, че окото, или Бог, благоприятства просперитета на САЩ.
 
В съвременната епоха, най-забележително изображение на окото е на обратната страна на Големия печат на Съединените щати, което се появява в САЩ със законопроект за един долар.

image 

  

 

/за Плевен онлайн портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент



Тагове:   епифиза,   шеста чакра,   флоур,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6486561
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!