Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2014 09:29 - 21-ви век. Преходът: От НСР (Нов Световен Ред) към СЕР (Световен Еврейски Ред)
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1282 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СЕР (Световен Еврейски Ред) като краен етап от НаСеР (Нов Световен Ред)

Автор: budha2

image                                             

През април 1952 г. в Москва се провежда международно икономическо съвещание, на което Съветският съюз предлага на страните от Източна Европа и Китай да бъде създадена търговска зона, алтернативна на доларовата. Към този проект проявяват интерес също Иран, Етиопия, Аржентина, Мексико, Уругвай, Австрия, Швеция, Финландия, Ирландия, Исландия.


image


На съвещанието Йосиф Ротшилд Сталин предлага да бъде създаден “общ пазар” с единна валута – рублата.    

  image           
Сталин и Хитлер-двама братчеди във фамилята Ротшилд

Първото предложение е горещо подкрепено.

По второто предложение възникват разногласия...

На 10 октомври 2000 г. в Астана, Република Казахстан, от главите на държавите Беларус, Казахстан, Киргизия, Русия и Таджикистан е подписан Договор за учредяване на Евразийската икономическа общност. Евразийската икономическа общност (на руски: Евразийское экономическое сообщество, ЕврАзЭС), ЕАИО става международна икономическа организация на редица постсъветски държави, занимаваща се с формирането на общи външни митнически граници, изработване на единна външноикономическа политика, тарифи, цени и други съставящи на функционирането на общия пазар.

На 6 октомври 2005 г. в Санкт Петербург е изградена организацията Централно-азиатско сътрудничество (ЦАС) и е прието решение във връзка с предстоящето встъпване на Узбекистан в ЕврАзЭС да се подготвят документите за създаване на обединена организация ЦАС-ЕврАзЭС, т.е., фактически е решено да се премахне ЦАС. 2-те страни-наблюдателки Грузия и Турция ще имат неопределен статут, тъй като са наблюдатели на ЦАС, но не и на ЕврАзЭС, като се очаква да останат извън ЕврАзЭС, понеже ЦАС фактически вече не съществува.

През август 2006 г. на Междудържавния съвет на ЕврАзЭС е взето принципно решение за създаване на митнически съюз в състав само от 3 държави, готови за това - Беларус, Русия и Казахстан.

Членове са Русия, Беларус, Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Киргизия, а наблюдатели - Украйна, Молдова и Армения.

Да се върнем към есента на 2013-та...

Русия. Статия на Путин за Евразийския съюз бе поместена в "Известия" през октомври - Новият съюз ще бъде "голяма страна", което ще обедини от 1 януари Русия, Беларус и Казахстан.

«"Целите на модернизацията" обаче изискват продължител на "идеята на Владимир Путин за единно икономическо пространство", като Русия да се обедини не само с бившите съветски републики - днес членки на ОНД, но и с държави, "лоялни към руските икономически интереси: Финландия, Унгария, Чехия, Монголия, Виетнам, България (учудвате се? – бел. Н.Т.), Куба и Венецуела.»,
                                
«Налице са "инструменти и исторически аргументи", за да бъде осъществен "големият проект" за Евразийски съюз, който може да обедини към 250 милиона души. Не става дума за "единна държава", а за "съюз на суверенни държави". Един от аргументите е "общата история на страните" от постсъветското пространство, а сред инструментите - руският като "език за междунационално общуване" и "кооперирането в икономиката". »,

посочил пък председателят на Държавната дума Борис Гризлов.

« Евразийският съюз трябва "да събере не толкова земите, колкото народите и гражданите в единно държавно тяло."»,

смята пък посланикът на Русия в НАТО Дмитрий Рогозин.

Той предложил създаването на славянски батальон в руската армия, който да включва българи, сърби и представители на други славянски народи, съобщава на сайта си вестник "Новие известия", като се позовава на агенция Интерфакс. Рогозин взел идеята от френския Чуждестранен легион.

Разговорът на САЩ и Западът със Съветския съюз от позицията на силата, докато начело е Сталин, нямал никакви шансове, но днес начело с евреите Путин и Медведев шансовете са необятни…

А сега да си дойдем на 2014-та.

На 29 май 2014, Беларус, Казахстан и Русия подписаха Евразийски икономически Съюз, влизащ в сила от 1 януари 2015 г.
image   

 

Евразийският съюз се ражда на 29 май в АСТАНА столица на Илюминатите/Основни религии ИСЛЯМ и ТАЛМУД                 
Нов Световен Ред: От ЕС към Евразия и това ще бъде факт през 2015-та!


image


 САЩ ПРЕДАВАТ ЛЕВИТСКОТО господство над света НА ДЖУСИЯ И "ЙОУ-ТАЯ" КИТАЙ                                                                                                    

Междудържавните отношения през последните месеци отбелязват нова динамика, която красноречиво говори за променения облик на света. Сблъсъкът на глобалните интереси в Украйна доведе, както до присъединяването на Крим към Русия, така и появата на Евразийския икономически Съюз, образуван между Беларус, Казахстан и Русия с тенденцията към него да се включат и други страни. И ако по времето на блоковото противопоставяне България не успя да стане 16-та република на тогавашния Съюнетски Съюз, сега възможността да се присъединим към този нов Съюз е реална. Единственото нещо, което се изисква е да се появят политици, които да свършат тази работа.

Двете страни на общоформационния, възпроизводствен процес – интеграционната и глобализационната, вече са откроени сравнително по-ясно и докато САЩ стоят на върха на глобализационната тенденция на процеса, Русия влиза в процеса като главна интеграционна сила. В същото време, отношенията в света са такива, че съществуват възможности за участие и в Европейския Съюз, който, чрез НАТО, се ръководи от САЩ, но и в Евразийския Съюз, който се обяви като интеграционен.

Светът навлиза в нов етап на своето съществуване, свързан с икономическата надпревара, когато, от една страна, Брюксел ще преразгледа позицията си към България, а, от друга страна, присъединяването ни към новия Съюз застава като необходимост за интегрирането на страната ни със света..

И така, СЕР (Световен Еврейски Ред) като краен етап от НСР (Нов Световен Ред) от 1 януари 2015 г. е вече в действие!
image

   Без да си дава сметка какво върши, Адолф Хитлер разчисти пътя на световния комунизъм.                                                                                                 

За пръв път СЕР се формулира от проф. д-р Оскар Леви през септември 1920 г. Това твърди Григор Симов в публикацията си "Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред".

И той посочва неколко цитати от еврейски публикации:

Хаим Вайсман - World Conquerors, p.227, by Louis Marschalco. Joseph Sueli Publishers London,1958: "Hue сме един народ независимо от привидните различия, които причиняват раздор и пукнатини между американската и съветската демокрация. Ние сме един народ и не е в наш интерес Западът да освобождава Изтока, защото, освобождавайки тези поробени народи, Западът несъмнено ще лиши евреиството от източната половина на неговата световна сила".
Блументал - Judisk Tidskrift, 57, Sweden, 1929 г.: Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: единият е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другият е Карл Маркс - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали.
Райнхолд Нибур - Реч пред Еврейския институт по религия New York, Octcober 3,1934 г.: Марксизмът е модерната форма на еврейското пророчество".
Американски вестник “Jewish Chronicle”, от 4 април 1919 г.: "Това, че между болшевиките има толкова много евреи, просто отразява факта, че идеите на болшевизма, са и най-добрите идеи на юдаизма".
Вестник, "Американски евреин", - проф. д-р Оскар Леви, London, от 20 септември 1920 г.: "Болшевишката революция в Русия бе дело на еврейските мозъци, еврейската неудоволетвореност, еврейското планиране, целта на което е, създаване на световен еврейски ред. Това, което с такива превъзходни способи бе извършено в Русия, скоро ще стане реалност в целия свят".                          

  image 

--0---

"В съзнанието ми няма никакво съмнение,/ казва д-р Hachneker/, че руските евреи са заразили американския народ с шизофрения."




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. jelezov - Антисемитизмът е страшна зараза. ...
13.09.2014 13:52
Антисемитизмът е страшна зараза. Способен е да превърне в идиот всеки нормално роден човек.
цитирай
2. fascindoo - Да бе, jelezov,
13.09.2014 14:57
jelezov написа:
Антисемитизмът е страшна зараза. Способен е да превърне в идиот всеки нормално роден човек.


както и този нормално роден идиот, който е измислил понятието "Антисемитизъм"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473176
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!