Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2014 09:52 - ДАНС е шлякана измишльотина отначало докрай
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Зачезването" на Петко Сертов и медийните излияния са некролог за "спящата клетка" ДАНС. Б.Б. се ослушва...

image

Липсата на актуална и конкретна информация принуди медиите да предъвкват стари истории около Петко Сертов - Сергей Станишев, Алексей Петров, Ахмед Емин, Младен Червеняков. Покрай продухването на отлежалите сюжети лъсва и нещо знайно отдавна - ДАНС е шлякана измишльотина отначало докрай. Скандали от първите месеци - "галеристи", постановчици на мръсни комбинации срещу "онези на Петков", шамаросване, сблъсък на лобита, акапелно пеене към Сарая, та до малоумната провокация с назначаването на "експерта", пардон, Делян Пеевски за председател на Агенцията след олигофренски претупано "проучване".

image

И най-важното - никаква работа, нищо свършено. Оставете контраразузнаването, ех, защото, както ниже Владимир Писанчев, било страшно тайна работа. Колко да е "тайна" - поне експулсиранията на сгащените шпиони са медийно отразявани. Такива няма от 15 години. О, да - агентите по няколко пъти на ден си хващат малките меки "шпиончета" в кенефите - особено педофилите и бисексуалните в ДАНС. Владимир Писанчев изби рибата, след като започна да бори корупцията, вервайте, удряйки районни и селски кметове. Защо ли не ровне около мегамафиотите, свързани с покровителствани от Сарая кръгове, докато се натяга на Бойко Борисов?

image

Раздувките за Петко Сертов са потресаващи - педантичен, угнетен, разсеян, акуратен, кротък, стабилен, лабилен, няма заболявания, които да го принудят да посегне на живота си, вероятно може да се е самоубил заради онкологично заболяване, може да е получил инфаркт, докато е карал автомобила си към вилата в Копривщица, независим носител на информация, ходещ без охрана, което го правело опасен за определени кръгове, аналитик, кабинетен учен, експерт. Така "световните конспирации" се сблъскаха челно с "проблеми от битов характер".

image

Обичайното дърдорене заля телевиденията. "Звездичките", които обикновено се правят на големи познавачи, плещят глупотевини в тв студията. Тези са напълно безпомощни, ако не им подхвърлят инфо от службите. Не че бивши шефове на спецслужби също не се излагат. Атанас Атанасов опря дъното, акцентирайки върху "отвличане на вниманието" от казаното от Бойко Борисов в парламента за "Южен поток" в понеделник. Като че ли Б.Б. не е доказал, че може да прави медийни кампании чрез прислужничките си - седмици наред е биел тъпана. Кой му пречи и сега да стори същото? Информационната оскъдица по Сертов не можеше да му е конкуренция - и три дни да се дъвчеха старите истории, все тази.

image

Ако влезем в конспиративните схеми на Атанас Атанасов, дали не бихме могли да спекулираме кой има най-голям интерес за отклоняване на вниманието от обясненията по "Южен поток". Бойко Борисов, разбира се. Това означава ли, че той е имал хабер какво се случва около бившия председател на ДАНС? Апропо. Петко Сертов е обявен едва ли не за последен бедняк. Глупост на квадрат. Някой да е чувал за бедстващ масон, който е бил и шеф на специална служба? Наминал към банката и дръпнал осем хиляди лева - джоб парасъ. На такъв му се вика - "обикновен консултант" на частна практика...

image

Колкото до отвличането на вниманието от "Южен поток" - Атанас Атанасов да поразпита дали П.С. и още двамка-тримка не са консултирали през последните две години чорбаджиите на банка във Виена, свързана с транзакции по мегапроекта за стотици милиони евро. (Владимир Писанчев да не си бърка в носа, а да насочи ресурса на Службата към разнищване на далаверите на Семейството около "Потока". Иначе да се пръждосва немедлено!) Егати "отвличането на вниманието". Ако изобщо има схема по "зачезването", а то не е плод на депресивен епизод на обявения за "много стабилен" Петко Сертов, което не е така заради комплексите и зависимостите му от "СИЛОВИ ФИГУРИ" като Алексей Петров, това е свързано с паниката на знакови фигури за замитане на следите по мегакорупцията покрай "Южен поток".

image

В това време "корифеят" Пис-пис-пис-анчев гони районни кметове, въх, уби ма. ДАНС се била включила в издирването на бившия си шеф. Владимир Писанчев одма да хуква с фенерче из гористата местност, в която бил засечен след "стандартна операция", пардон, трети мобилен телефон на Петко Сертов. Трети телефон, леле, леле, Д.П. да не би да няма цяло куфарче, апропо. И? Само си го представете Писанчев в гористата местност, върховно е. Иначе циркът е пълен - световната конспирация и битовите проблеми се вихрят с пълна сила, а Петко Сертов беше изваден от нафталина чрез "зачезване".


bgsniper.com




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6483527
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!