Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2014 07:16 - "Тримата от РМС" - Цветелина Бориславова, Меглена Кунева и Петър Стоянов в "Трилатералнaтa комисия"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.12.2014 07:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Петър Стоянов, заедно с Цветелина Бориславова и Меглена Кунева са тримата български представители в много влиятелната, участваща в решаването на всичко важно в Европа, САЩ и Япония "Трилатерална комисия".
Ето факсимиле от списъка на членовете на тази организация. Питате се откъде съм го взел. От официалния и сайт. Воала, Цветелина Бориславова е на стр.2, Меглена Кунева – стр. 4, а Петър Стоянов на стр. 7:
http://www.trilateral.org/download/file/EU_list_12-12.pdf
(THE TRILAТЕRAL COMMISSION)

И не смейте да го наричате повече конспирация. Тази комисия кадрува, налага зад гърба на избирателя разни човечета на най-високите публични места, без самата тази Трилатерална комисия да е избирана от когото и да било. Тези хора нямат за интерес нашите интереси. Интересите им са рязко противоположни на всичко, което интересува българските избиратели. Затова и никога няма да ни допуснат да ги избираме. А когато и където се налага все пак да допуснат някакъв избор, тогава много вещи и обиграни политтехнолози ще ни налагат марионетки като Плевнелиев.

image

Ето Ви снимка, направена в самото начало на една от сбирките  на Трилатералната комисия преди три години – виждате другарката Меглена Кунева и аваринът Петър Стоянов, заедно със съпругата си. След това заседание Меглена Кунева дава интервю за информационна агенция Фокус, където директно намеква, че е ненужно България и Румъния да строят две ядрени централи:


„Фокус: Г-жо Кунева, кои бяха сред участниците на тазгодишната среща на Трилатералната комисия между САЩ, Европа и Япония в Букурещ?

Меглена Кунева: Срещата беше много интересна, председателствана от Марио Монти - ректора на Университета Бокони и комисар в два мандата - по вътрешен пазар и конкуренция. Присъствието на Питър Съдърланд, Ишингер, министър- председателят и министърът на външните работи на Румъния, Елизабет Гигу, Лукас Цукалис, Марек Белка, президентът Петър Стоянов, много други забележителни политици даде плътност на дебатите. Кризата и икономиката присъстваха, но с толкова важните за нас политически изводи.

 

Фокус: Кои са основните приоритети на Балканския регион, според очертаните теми на форума в Букурещ?

Меглена Кунева: Ако трябва с една дума да изразя извода за нашия регион - не, няма достатъчно сътрудничество. И това трябва да е първата ни задача. Не само да го формулираме, а да му направим пътна карта. Кога, кой, как? Коя област да е първа? Умението да се правят приоритети е изкуство. Останалото са любезни приказки. Но политиката не е въпрос на любезност към външния свят, а на резултат „вътрешния” - за хората, които живеят в границите на държавите. Дори в енергетиката, която е дежурна тема за региона – погледнете - трите балтийски страни строят обща ядрена централа, ние с Румъния строим по една от двете страни на брега на Дунав...” ( „Меглена Кунева: Без пари за образование, ние се обричаме на вътрешна суша”, информационна агенция Фокус, 17 октомври 2010 г., http://www.focus-news.net/?id=f16132 ). 


Към тази много непрозрачни структура, каквато е Трилатералната комисия, принадлежи и Цветелина Бориславова, която е основният  лобист за включването на Плевнелиев в правителството през 2009 г. Цветелина Бориславова е част и от абсолютно нелепата като политическо кръвосмешение група, наречена „Глобална България“, която от 2002 г. кадрува по най-арогантен начин в българската политика, стопанство и финанси. Част от хората там са доста известни, част не са. Всички обаче са обединени от култ към непрозрачността на миналото си, към господарите си. Съдете сами: за Левон Хампарцумян е говорено много, но колко хора знаят, че този човек през 1988-1992 г. е бил представител на съветски (през 1992 г. руски) логистични фирми в Канада! Съветски логистични фирми в Канада през 1988 г. – изводите са елементарни, всеки да си ги направи сам. В „Глобална България“ е и Огнян Шентов – шеф на Центъра на изследване на демокрацията. Също малко познат за широката публика човек. Ето какво казва за него моят архив – човекът е номенклатура на Секретариата на ЦК на БКП и е назначен с негово решение в Института по история на БКП. Пак ЦК, пак БКП, пак комунистическа номенклатура, пак задкулисие. Аман от тези. Бактън.

 

Чудно ли е тогава, че всичко в отечеството върви като лоша кавър версия на комунистическа България, след като целия висш ешелон на днешната българска публична власт е пряка и много безсрамна проекция на ЦеКа-то на БКП-то?

 

Антон Тодоров




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473176
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!