Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2015 07:44 - Величието Кери, без малко да се насери, но тук в Бегето, Боко държеше гърнето!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1289 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 17.01.2015 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нещо яко от нощните световни медии...


Автор: mt46 Категория: Забавление   image Кери пред CNN: „Щастлив съм, че излязох жив от България.

16 петък яну 2015

image

Предлагаме на вашето внимание интервюто, което държавният секретар на САЩ, Джон Кери, даде за CNN след завръщането си от България.

- Г-н държавен секретар, бихте ли споделили за нашите зрители, как мина посещението ви в България. Разбрахме, че това е била една от най-опасните ви визити зад граница?

- Позволете ми да ви поправя, това беше не една от най-опасните, а най-опасната ми визита зад граница и не мисля скоро да я повтарям. Надявам се Конгресът да оцени моите заслуги и да ме почете с медал за храброст. Всички ние знаем, че нашата политика е преди да отидем на посещение в някоя държава, първо да я бомбардираме. Когато президентът Обама, ме натовари с тази мисия, аз го попитах дали не е по-добре да хвърлим няколко бомби, преди да стъпя на българска земя, все пак това е изискване на протокола, но той ми отговори, че ние сме сторили това още през далечните 1941 -1944г. и то в огромни мащаби. Аз все пак изразих опасенията си, че България не е Япония и над нея не е хвърляна атомна бомба, така че не можем да бъдем сигурни в топлото посрещане. Дори самите българи имат поговорка „Бий, за да те уважават“, което е точно като нашето изискване на протокола „Бомбардирай, за да те уважават“, така че да отидеш в страна с подобни разбирания, без да си си постлал пътя с бомбардировки си е направо луда работа. Но както и да е - всичко приключи и както казах, щастлив съм, че се прибрах жив у дома.

- Бихте ли обяснили по-подробно, какви точно опасности ви дебнеха в България?

- Първо, там има много безработни бивши военни, както и специалисти от разбития им военно-промишлен комплекс и всички те са възпитаници на бившият Съветски съюз. Не знам дали ви е известно, но там се правеха най-добрите калашници в света, представете си за какви хора става дума – родени убийци. И всички те са ни много ядосани, че им забранихме да продават оръжията си и се наместихме на тяхно място. Освен това от ЦРУ ме предупредиха, че волно или неволно, но самият техен премиер е създал условия за терористичен акт срещу нашата делегация, като съобщил, че ще се срещне с Джим Кери. И мнозина българи се втурнали да си купуват маски, като от филма, за да изразят радоста си от неговото посещение и да му махат от тротоари и балкони. С оглед на това, трябваше изрично да забраним, излизането на български граждани по тротоарите и прозорците на маршрута на конвоя, защото между тях като нищо можеше да има маскиран с маската снайперист, който да ме застреля и да хвърли целия свят в хаос.

А знаете ли, че и тази заповед доведе до допълнително покачване на нивото на терористична заплаха, защото българите си държат храната на балконите и там си сушат прането. А те са много злобни, когато не могат да достигнат до домашно приготвените си храни и напитки. Имаше доклад от предишни посещения, където се споменаваше, че наши снайперисти, заварени на тавана на български кооперации, са били пребивани, защото са вземани за крадци. Ами случаят с пребитите френски командоси в село Коиловци? Така че въобще не бе шега работа това посещение. И да не забравя, още един щрих от множеството заплахи за моят живот там - в България има една особена порода хора, наречени „червени бабички“, те са върли фенки на починалият бивш комунистически диктатор Тодор Живков и могат да урочасат с погледа си всеки политик, който ги погледне в очите, щото те не виждат в него своя идол, още повече ако този политик е американец като мен.

- Наистина е живо чудо, че сте се прибрал жив. Кажете ни накратко, какви са впечатленията ви от срещите с официалните български власти?

- Много са смешни и постоянно те гледат в ръцете. С тях няма да имаме проблеми, те обичат парите повече от всичко, повече от себе си дори. Техният президент ме увери, че ако започнем война с Русия, той е готов да управлява безпилотен самолет, натоварен с атомни бомби, да ги пусне над Москва и да запише името си в историята на демокрацията. А премиерът им е готов, ако се наложи, да предизвика на спаринг Владимир Путин, така както се е правело в древни времена и изходът от войната да се реши именно в този двубой. Но аз лично смятам, че той е въздух под налягане и не бих заложил нашите геополитически и бизнес интереси на качествата на подобна личност.

- А от самите български граждани имате ли някакви впечатления?

- Какви впечатления, те се бяха изпокрили по дупките си и не смееха да си отворят прозорците. Само един полицай се опита нещо да ми каже, но както ме инструктираха от ЦРУ, аз му дадох 50 долара и той ми целуна ръка. От нашите доклади знам, че сред българските граждани от една страна се подклажда безпросветност, бедност и аморалност,  а от друга - алчност и готовност за корупционни практики. Те много уважават нашата валута и също като техните управници са готови да се жертват за нея. Много от тях, умират да ходят на мироопазващи и демократизиращи мисии на НАТО и няма да има проблем срещу съответното заплащане да ги изпратим да воюват и срещу Русия. Както винаги „Парите побеждават всички.“

- А имате ли някакви опасения, относно лоялността на България и нейните граждани в една бъдеща военна операция за демократизирането на Русия?

- Имам опасения, но те не са породени точно от българските граждани, както казах в България важи максимата „Парите побеждават всички“. Притеснява ме по-скоро тяхната история, защото през последните две световни войни, страната, към която избират да се присъединят, губи войната катострофално, а знаем, че историята се повтаря като фарс. Затова може би е по-добре първо да ги въоръжим с някаква наша остаряла техника и да ги подбудим финансово да се втурнат на своя глава срещу Русия, та когато ги унищожат, да не се притесняваме от този проблем. А междувременно, колкото и щети да нанесат на Русия все е кяр...

neverojatno.wordpress.com/2015/01/16/keri/


ПП: Кеф ли ви е - Кери
да ви се възкатери?...
М. Тачков



Бъзиклийкс бе, Уили!




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473135
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!