Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2015 18:51 - Как идиотски забравяме!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 756 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.04.2015 18:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В тогавашната 4-ри дневна еуфория написах и аз - увлечен от първосигналното  и подсъзнателното "така ми се искаше" - следното:
   
Провокацията "Пеевски" - шедьовър на кукловодите за зазобване с медийна плява на Стадото
 
 

Първата победа срещу мафията от 24 години насам: Само 10 000 от народа свалиха един мафиотски тулуп

Първата победа срещу мафията от 24 години насам трябва да е само НАЧАЛОТО!

image

image

Абсолютната пешка П.Ор. прави втори огромен гаф само за 24 ч. – след като предложи мафиотския тулуп Пеевски и го избраха урборишката в 42-то НС - за 12 минути само, сега ще търси нов за ДАНС.

А след Брейкинг Нюз  за мафиотския тулуп Пеевски и премиерът П.Ор. е вече гол дибидюз.
 

image
 

И да последва другото:

·         – протести  срещу престъпното по своята природа правителство;

·         – протести  срещу подменения вот на гражданите, които не са гласували да ни управляват комунисти и турци-гаджали, показали същността си на 19 януари в НДК;

·         – протести  срещу вонящата кочина, наричана парламент.

  За да има СТОП на олигофрени, раздвоени и болни мозъци в управлението на България
За да има България !

 

Но като чух клишетата, които изрече тази сутрин по бТв, 17 юни 2013, П.Ор., т.е.:

"Подаването на оставка в този момент е лесно лично решение, но е крайно безотговорно поради опасност от нова дестабилизация на страната, невъзможност за подписване на споразумение с ЕК за следващия програмен период и загуба на милиарди евро европейско финансиране, стабилизиране на енергийната система и решаването на спешните проблеми за обществото ни.

При избора на председател на ДАНС търсехме силна фигура (а каква по-яка от тази на мафиотския тулуп Делян Пеевски – бел. Н.Т.), която би могла да предприеме решителни действия по отношение на ширещата се контрабанда. Фигура, която да ...",

нещо като че ли прозрях, защо беше тая дандания от изневиделица от петък сутринта, та до днес.

Или, какъв е смисълът зад Безсмислицата Пеевски или Провокацията "Пеевски".

Изключено е някой да е смятал, че назначаването на един отдавна доказан мафиот Делян Пеевски за шеф на ДАНС ще мине по мед и масло, и той спокойно ще встъпи в длъжност и ще се заеме да укрепва националната сигурност.
   

Режисьорите на този епизод са пределно наясно, че няма начин Пеевски да бъде оставен да оглави българската тайна а ла ФБР суперслужба.

Така че автоматично отпадат елементарните обяснения, че това било завземане на власт.

Ако някой се кани да завзема ДАНС, то със сигурност няма да го направи по такъв безцеремонен и глупав начин, а значително по-незабележимо, неусетно и най-вече надеждно.
 

Защото нещата си имат предистория...

" ...
- Каква е ролята на Борисов в тази ситуация?

- Много пъти съм казвал, че премиерът (Б.Б. – бел. Н.Т.), не е юнакът от приказките, както го схващат и мислят хората според изказванията му. Вижте, хубавото на простите обяснения е, че са лесно смилаеми, а лошото - че почти винаги са погрешни и заблуждаващи. Като всеки български властник той е безкрайно зависим от външни и вътрешни фактори. Външните са доставките на енергоресурси от Русия, петата колона на Москва у нас, европейските фондове, кредитният рейтинг на България и отношенията є със световните кредитори. Вътрешните са лобитата във властта и медиите. Самата партия ГЕРБ въобще не е кохорта от верни войници на Борисов и Цветанов, а сборище от клубове по интереси - от радетелите на заменки като Емил Димитров до нотариалните кръстници като Искра Фидосова, от хората на БСП до пажовете на Доган, от гвардейците на ТИМ до бойците на ВИС и СИК, от убедени демократи до явни и тайни редници на ДС.
 

 - Защо не се търсят отговори на по-скандалните въпроси: Има ли чадър над контрабандата у нас и кой го осъществява?

- Защото всички са вътре в играта, а чадърът е в ръцете на политическия елит. Вижте историята с Мишо Бирата (тогава още жив – бел. Н.Т.): от една страна, го крепи президентски съветник - вече бивш, след като нещата излязоха наяве. От друга - шефът на митниците се разсеял да участва в съдебното дело, което отменило акта за нарушения; от трета, е човек на олигарха Валентин Златев, от четвърта - има връзка с Путин, понеже в неговия бар “Синатра” се развличаше бащицата на Русия при гостуването си през 2008 г. у нас. От пета страна - жена му е рода с генералитета на Живков. От шеста - облажил се е от масовата приватизация, когато знаем какви хора намазаха при сините от тази баница. От седма... Или да вземем историята с цигарите - при обложени 22 млрд. къса при сините и царя имаше контрабанда с емблематични фигури като Доктора и Самоковеца, при Станишев емблематичните фигури изчезнаха, но обложени бяха само 17 млрд. къса, при ГЕРБ са обложени едва 10 млрд! Т.е. всяко управление си е взело “дела”. И никакви задгранични фабрики не играят, както твърдят Танов и Цветанов. Защото данните за нарастващия “износ” на Булгартабак точ в точ съвпадат през годините с изчезващите милиарди бройки цигари от полезрението на митницата и данъчните. Е, “изнасят” - за Бенин, Того, екзотични държави в Латинска Америка и Азия, дори за Хонконг, където и без пари да продават българска цигара, никой няма да я захапе. А оттам пристига фалшиво “Виктори” у нас - например от същото Того през септември м.г. Ясно е, че става дума за едни и същи цигари - първия път “изнесени” легално, втория път - “внесени контрабандно”, без въобще да са напускали страната. Без участието на държавата, и то на равнище министри, подобна далавера е невъзможна! Естествено, за прах в очите на публиката Танов и службите ще говорят за фабрики в Гърция, Македония, Сърбия, МВР ще удари някои и друго нелегално “цехче”, но никой няма да посегне към държавния монополист, където се крие загадката.

Точно този чадър на политиците и скритите зад тях олигарси виси върху престъпността и мафията. Точно затова озаглавих книгите си “Тайните на големите играчи”. Сред тях не са контрабандистите и мафиотите, а шайка бандити, наименували се елит - от сините през царистите и червените до герберите.

...",

казва Григор Лилов – най-добрият разследващ журналист в България в областта на икономиката - в едно интервю на Хенриета ГЕОРГИЕВА

от 06.02.2011 г.


Въпреки това обаче, мафиотския тулуп Делян Пеевски беше сложен за шеф на ДАНС. И то с допълнително скандализиращи детайли - претупване на гласуването в НС за 15 минути в петък  10 ч. и незабавно последвалата среща с Цацаров и Йовчев в 13 ч. Това би било нормално при отдавна оповестена, подробно обсъдена и консенсусна кандидатура. В случая е точно обратното, по всички показатели.

Какво тогава стои зад безсмислицата Пеевски?

ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ
  - от сегашната власт, властта на ГЕРБ и властовите остатъци от правителствата на Костов, Кобурга и Станишев, взети вкупом - 
КЪМ НАРОДА
!
ПРОВОКАЦИЯ за зазобване с медийна плява на Стадото,
за да не мисли,
а да се бунтува (протестира) срещу "фактора Пеевски"!


И да не се "сещат" за колосалните грабежи от 1990 насам. 
 

Конспирация: Любен Гоцев, Борисов и Доган изиграли хода с Пеевски, за да спасят лидера на ГЕРБ Авторите се представят като служители от МВР, огласили скандалните СРС-та от Банкя 14:22 | 17.06.2013 |     Три дни след избухването на масово недоволство срещу скандалното назначение на медийния магнат и депутат от ДПС Делян Пеевски за шеф на ДАНС, в понеделник до някои медии бе изпратено поредно анонимно писмо, очертаващо заплетена конспиративна схема.

Според нея известният кадър на бившата Държавна сигурност ген. Любен Гоцев, член на известния кръг "Монтерей" и смятан за един от "кукловодите" на прехода, посредничил между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и бившия председател на ДПС Ахмед Доган на 8 юни т.г. в Неапол.

Там тримата договорили издигането на Пеевски за шеф на ДАНС, като планът бил това да предизвика масови протести, в които да се включат криминални елементи, лоялни към бившите управляващи. Идеята била да се стигне до безредици, които да свалят кабинета "Орешарски" и по този начин да се възпрепятства разкриването на всички далавери на ГЕРБ.

Това твърдят авторите на доста неграмотно написаното писмо, подписано с имената "Бойко, Цветанов, Доган". Авторите му се представят за служителите на МВР, изкарали на бял свят
скандалните СРС-та от разговора между Мирослав Найденов, Николай Кокинов и Борисов в дома му в Банкя....
 

/За Плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6487602
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!