Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2015 14:37 - Квотен принцип на разпределение на мигрантите в ЕС или как България става утайник на терористи и утрепки
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 749 Коментари: 0 Гласове:
0



България става утайник на Новото Световно Преселение (НСП).

НСП е ново следствие на НСР (Новия Световен Ред).

"Пагубното заселване на Европа, в това число и на България с ново, добре управлявано население, е крачка към Новия Световен ред.

Ислямска Държава не е възникна сама, тя съществува благодарение на косвената помощ на САЩ и някои страни от НАТО и ЕС. Процесът стана видим по време на Арабската Пролет, която бе с лозунг за повече „демокрация“ и премахване на „диктаторите“ и „тоталитарните лидери“. Показно са убити Моамар Кадафи, а по-рано и Садам Хюсеин, които и двамата са се опитвали да балансират между американските и националните си интереси и не дават страните им да бъдат ограбвани тотално. Например още след Втората Световна Война в Иран бе премахнато правителството, защото то открито отказа да дава безвъзмездно своя петрол на американците, които след това поставиха послушен управник. (Колко познато?! Опитът да се овладее богата на шистов газ и други природни богатства Южна Украйна и сега находищата в Черно море, включиелно природните богатства и у нас).

Истината е жестока и медийте умишлено не я отразяват. През последните 10-15 години се наблюдава целенасочено създаване на емигрантски вълни към Европпа. И то не какви да е вълни, а от мюсюлмански емигранти, защото това вероизповедание е превърнато в идеологическо оръжие срещу Русия и Европейските държави от страна на САЩ и реално управляващата я върхушка.

Това заселване с мюсюлмани е пагубно за България, където има необратима демографска криза. На фона на самоунищожаването ни, тук се заселват все повече имигранти и това не само е подкрепяно, но и дори се финансира от нашите „избраници“ с нашите пари!

БРИКС и един НЕЗАВИСИМ Европейски съюз са пречка пред създаването на послушна и заселена с лесно управлявано население територия. Затова се прави всичко възможно ЕС да се превърне в колония на САЩ.
И затова, вече открито от 2011-та година, на практика се води Трета Сетовна Война!",

пише през август 2015г.  Емилия Славкова в експозето си "Доколко осъзнаваме, че масовото преселение на бежанците към Европа не е спонтанен процес?!"

"В момента се получава ново велико преселение на народите. Само за един месец 300 000 души са преминали през гарата в Будапеща. Повечето от тези хора не са бежанци, а икономически мигранти. Войната в Сирия не започна от само себе си, това е геополитически сблъсък!",

коментира пък на 7 септ. 2015г. пред Nova ТV евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

 

Аз го наричам Новото Световно Преселение (НСП).

В средата на 2013 г. потокът на НСП тръгна през България – първата външна граница на ЕС, но по указани причини от началото на 2015 посоката се промени. Така естественият път на движение стана през Турция до гръцките острови, а оттам на север през гръцка територия до Македония, Сърбия и първата шенгенска страна - Унгария. Всички тези държави обаче си остават преди всичко транзитни, защото основната цел на тръгналите да се преселват са Германия, Франция, Белгия, Холандия, Великобритания, а също и мечтаните със своите социални блага скандинавски страни.

Македония и Сърбия първо затвориха границите си и изпратиха полиция и армия да ги пази, но тези бариери удържаха по-малко от 24 часа. Двете страни бързо разбраха, че е по-добре да отворят границите си и дори да създадат ред в придвижването на имигрантите, за да могат те както са влезли, така и да излязат от района на Западните Балкани. Гърция пък, едва избягнала фалита, намираща се в постоянна политическа нестабилност и залята от 160 000 пришълци, започна с фериботи да ги извозва до северната част на страната с инструкции как да хванат автобус и влак за Македония.

В последните дни имигрантската криза се съсредоточи в Унгария, където вече има 141 000 пристигнали от началото на годината. Тя така и не успя да довърши навреме прословутата си антиимигрантска стена, когато бе залята от вълната. В момента там влизат по 3000 души на ден, а гарите в Будапеща са се превърнали в истински бежански лагери. Гледките са сюрреалистични, твърдят жп служители. Навсякъде са налягали хора с малки деца, които плачат, дрехи се сушат по парапетите.

А какво става днес с този квотен принцип на разпределение?

ЕК планира въвеждането на квоти за разпределение на мигранти според числеността на населението и брутния вътрешен продукт на страните в ЕС, като така държавите членки да бъдат принудени да „споделят бремето“ на мигрантския поток.

 

Още на 13 май 2015 г. ЕК обсъди предложението на председателя на комисията Жан-Клод Юнкер за въвеждането на квотна система за преразпределение на бежанците и създаване на законни канали за приемането на икономически имигранти.

 

Така наречената "задължителна солидарност" по този въпрос бе обаче отхвърлена през април от Европейския съвет, който препоръча доброволен подход за разселването на потърсилите убежище.

 

Боко Тиквата през май беше "против"...

Но ето, през септември, Боко Тиквата "обърна резбата".

"България ще подкрепи предложението за разпределянето на мигрантите в ЕС, но като временна, а не като постоянна мярка."

Това съобщи на 14 септември пред български журналисти в Брюксел вицепремиерът Румяна Бъчварова, която пристигна за извънредното заседание на Съвета на ЕС по вътрешни работи.

Подтвърди го и БТА.

 

А какво ще става в България в близките години?

Някой знае ли броя на мигрантите у нас в момента – 2000, 5000, 14 000? (обсъждана бъдеща квота - 2400)

И по националност какви са?

А утре, а догодина?

Просто - един бъдещ утайник на терористи и утрепки!

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6498199
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!