Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2015 14:43 - Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1217 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Автор: budnaera.com

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

image

 ht"Престъпления с органи", маслени бои, художник Xiqiang Dong (2007). (Xiqiang Dong/FalunArt.org)


Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Жертвите са държани в концентрационни лагери преди техните органи да бъдат извлечени, след което телата са незабавно кремирани или продавани на пластинационни фабрики.

Цялата история е толкова ужасяваща, че е трудна за вярване и за първи път бе разкрита през март 2006, когато една жена излезе с твърдението, че около 4000 Фалун Гонг практикуващи са били убити заради органите им в болницата, в която е работила. Тя каза също, че нейният съпруг, хирург в същата болница, намираща се извън североизточния град Шенянг, й е разкрил, че е отстранявал роговиците от живи тела на 2000 практикуващи Фалун Гонг.

Една седмица по-късно китайски военен лекар не само потвърди казаното от жената, но и твърди, че подобни зверства са се случвали в 36 различни концентрационни лагери на територията на цялата страна. Като според казаното от него най-големият от тях е държал 120 000 души. Той каза също, че е бил свидетел на това, практикуващи Фалун Гонг да бъдат масово транспортирани из цялата страна във влакове за превоз на говеда, през нощта и под прикритието на засилени мерки за сигурност.

Фалун Гонг привърженици и активисти в областта на правата на човека в чужбина веднага започнаха разследване на твърденията. Те правят телефонни обаждания до китайски болници, като се представят, че търсят да закупят бъбреци или черен дроб. За техен ужас, лекари един след друг открито потвърждават: имаме Фалун Гонг в наличност, просто елате и ние можем да ви уредим орган в рамките на една седмица.

Шокирани от тези доклади, двама видни канадски адвокати по правата на човека започват свое собствено разследване. През юли 2006 г. бившият държавен секретар за Азиатско-тихоокеанския регион Дейвид Килгор и адвокатът по човешките права Дейвид Матас публикуваха 140 страници доклад, който стигна до "жалкото заключение, че твърденията са верни".

Тяхното изследване заключи също така, че големият брой на трансплантирани органи в Китай от началото на преследването на Фалун Гонг през 1999 г. е невъзможно да са осигурени от доброволни донори или екзекутирани затворници.

Твърди се, че служители на ККП са в надпревара да унищожат всички доказателства. Те предоставиха организирани обиколки под наблюдение и отстраниха уеб сайтове, които рекламират органи за продажба (макар и не навреме, тъй като следователите вече успяха да запазят скриншотове на тези страници). Един китайски уебсайт се хвалил, че може да осигури съвпадащи органи в 1-4 седмици, което медицинските експерти казват, че е невъзможно, освен ако китайските болници нямат достъп до огромен запас от органи от живи "донори".

Малко след като се появиха доклади за отнемане на органи, партийните лидери обявиха ново законодателство за забрана на използването на органи без съгласие. Над една година по-късно, този закон не изглежда въобще да е приложен, давайки подкрепа на онези, които твърдяха през цялото време, че законодателството не е нищо повече от пиар каскади.

Заедно с Килгор и Матас, Комитета за разследване преследването на Фалун Гонг (CIPFG) пое водеща роля в разкриването и излагането на зверства по отнемането на органи.


Четете още на: http://www.budnaera.com/2012-04/2012-10-26_04.html#ixzz3tpBU5Yrv
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

----------------------------------------------------------------------------------------



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. ok3223 - Глупости , необосновани клевети
09.12.2015 16:49
на БАНДИ ОТ религиозни фанатици ...
КЛЕВЕТЕЩИ КИТАЙ И ККП.
ППРЕДАТЕЛИ ПРЕЗРЕНИ ОТ НАРОДА КИТАЙСКИ ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6485941
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!