Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2016 15:40 - Симеон СаксКобург и Гота ни пита: Защо си мислим, че ние сме центъра на света?
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 909 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Днес пред bTV Симеон Сакскобургготски риторично пита:

"Защо мислим, че ние сме центъра на света, че само у нас е така, но светът е толкова пъстър, нека малко да се поогледаме и после да се самобичуваме. Когато говорим помежду си, винаги се изкарваме най-нещастните и най-жалките, но пък пази Боже чужденец да ни критикува - тогава сме най-великите.",


Сакскобургготски призна, че е разбрал, че е наследник на трона, в момента, в който адютантът се е обърнал към него, както се е обръщал към цар Борис Трети.

"Баща ми си отиде в най-критичния момент за България, но че се е ползвал с любов и симпатии сред хората няма съмнение, фактът, че толкова години се говори за него, не е свързано само с пропаганда и емоции. А че е убит -  за това трябва да има доказателства, защото иначе да се създават митове и интриги, което е безсмислено.

Баща ми идваше рядко, ние си лягахме преди той да се върне от София. Вече ми е смътно и ми е трудно да намеря точно един момент на радост. Майка ми обожаваше баща ми и всичко българско и ни възпита по много специален начин, в една безкрайна любов към България, а тя беше чужденка. При религиозното ни възпитание, тя беше католичка, но толкова държеше да спазваме православието, че на моменти дори беше комично, а като пораснахме й се подигравахме, че е била един стълб на православието в запада.

Майка ми имаше страхотно самообладание и винаги се опитваше да не разберем и да не почувстваме нищо, но усещахме, колкото и да бяхме малки и наивни, нещата които се развиваха около нас, а в деня след екзекуциите, на 7-годишно дете да му кажеш, че всички хора, които са били около него, са били разстреляни, това не може да се забрави. Със жена ми се понасяме вече 54 години и то не е лошо като рекорд, почти политически е некоректно - съвети на внуците не давам, защото вече ме намират толкова стар и старомоден, че един ме попита:

 "По твое време имаше ли автомобили?",

каза той на 30 май 2016

А
на 27 май 2016, също пред bTV, той си корегира 800-те дни от 2001 г., които можели да бъдат 1000 дни:

"Не обещах категорично, че след 800 дни ще живеем в рая, а хората може би си представиха Бог знае какво, ама не малко, които биха могли да помогнат, не помогнаха. Останаха да гледат встрани и то сеир и с доза, сега може да си го кажем - с доза злорадство, надявайки се, че ще се проваля, вместо да участват, защото, ако действително всички се бяха запретнали, мисля, че можеше да се постигнат и 800 дни. А ние, което постигнахме, колкото и да го въртят сега и да го анализират, ако видим фактите и пространството на времето, може би са били 1000 вместо 800, ама се постигна много и това няма как да се упрекне".

Иначе:

image

Малцина знаят, че истинската фамилия на Симеон, която е носена до Фердинанд е Кобург-Кохари. Богата фамилия покатоличени евреи, които са купили благородническата си титла от австроунгарския двор. През 1816 г. дядото на Фердинанд се жени за богатата наследница Мария-Антоанета принцеса Кохари, чиито баща е един от най-богатите хора в Европа и е свързан с клана Ротшилд във Виена.
В свое интервю пред израелското списание "Фар", Симеон Сакскобурготски изтъква своя произход. Същото той прави и пред наши сънародници-емигранти в Мадрид през 90-те години на миналия век. Затова не бива да се учудваме, че в плана за докарване на Симеон в България и безогледното му лансиране във властта се включиха хора като Уилям Монтгомъри, Яков Джераси, Линдел Грей, равин Хаим Асса, Емил Кало и др., както и масоните Гиньо Ганев, Георги Марков, Стоян Денчев, Любен Гоцев, Васил Гоцев, Илия Павлов, Стоян Ганев и др.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6472544
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!