Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2016 14:51 - Пак затова как евреите закопават България
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 528 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 16.10.2016 14:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Автор: kolevm38

07.04.2012

КАК ЕВРЕИТЕ ЗАКОПАВАТ БЪЛГАРИЯ

Като говоря за евреите имам в предвид онази високопоставена, олигархична прослойка от еврейския народ, еврейската мафия, която управлява най-мощните финансови институции по света способни да създават финансови катаклизми, придизвикват финансови кризи в световен мащаб. Дори съм склонен да вярвам, че и настоящата финансова криза е тяхно деяние.

Първо малко факти за този „ праведен „ народ и какво евреите направиха на България ?

Талмудът„ учи евреите, че всички останали друговерци и особено християните са „ГОИ„ т. е. Говеда за клане, а не хора.

С други думи десетте божи заповеди не важат спрямо „ГОИТЕ„ и те могат да бъдат подлагани на всякакви мъчения, робска експлоатация и безмилостно изтребление.

Ето ви някои цитати от „Талмуд„ :

Не общувайте с не евреи, те проливат кръв !

Християните са мръстни защото не са от Синайската планина.

Невинен си в убийство ако намерението ти е да убиеш християнин.

Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.

Позволено е да измамиш християнин.

Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.

Нека видим какво стори на България този „богоизбран народ„ !

Евреите от фамилия Ашкенази заличиха стара Велика България и подложиха на геноцид останалите там българи в перода 7 – 9 век. Гръцки и френски литературни източници свидетелствуват, че цар Иван Александър е бил женен за еврейката Сара – дъщеря на един венециански банкер – евреин и че този брак е бил устроен от евреите с единствената цел да отслаби християнската вяра в България, населението, на която е било напълно предано.

Сара е била таен агент на СИНЕДРИОНА и постепенно подготвяла България за турското робство.

Цар Иван Александър бил безсилен да предприеме каквото и да било против жена си, понеже зад гърба и стояла злата и могъща сила – Синедриона.

Станало е нужда дори той да се примери с разделянето на държавата си на три области, което безспорно го е унищожавало, но което е било дело на тъмните сили, решили да разложат държавата.

Тогава венецианските банкери – евреи упражнили политически и финансов натиск върху отоманската империя и за да не допуснат България да се развива по-нататък снабдили Турция с материали и средства да води война за да разори православната държава. Османската империя се възползвала и започнала експанзията си срещу България. От 1349 г. Започнали набезите на Турция срещу християнската държава, които продължили десетки години. Дошло ред и на столицата Велико Търново. Защитниците на Търновград се били храбро и турците не можели да го превземат с месеци наред. Това не се харесало на евреите – членове на Синедриона, които по това време били в Бургас. Дали заповед да се организира предателство възможно най-бързо. Намерили един, когото снабдили с всички нужни за тази цел средства, включително и копие от султанска заповед за отстъпление. Това бил евреинът ЛАЗАР КОЕН . Той подлъгал защитниците на Търново, че турската войска е обхваната от епидемия и е в ръцете на настъпващата армия на Ивам Шишман. За доказателство показал копието от заповедта за отстъпление с което го снабдили от синедриона. Лъжливата новина създала в града радостно оживление. Предателя откраднал и ключовете на градската порта, предал ги на помощника си евреин – Хасок, който пък ги предал на турците. Вечерта Коен завел турците до стените на Търновград и те нахлули вътре, като подложили града на грабеж, насилие и го опожарили.

От Венеция бил командирован най-жестокия садист евреина Челеби Нафталион със щаба му състоящ се от трима евреи: Рахамин Асеов, Хаим Иерохам и Давид Леви. Пристигайки във Велико Търново Нафталион заповядъл незабавно да отведат изтъкнатите търновци, начело с Патриарх Евтимий и да ги заведат в монастира „Света Троица„. Когато заповедта му била изпълнена евреина Нафталион отива в монастира и лично ръководи избиването им.

Всички българи християни заклани пред иконата на Спасителя. На всеки доведен на ешафоти Нафталион, повтарял подигравателно една и съща фраза ; „ Помоли своя бог , може би той ще те спаси. „Така България пада под турско робство, благодарение на еврейското предателство от членове на еврейските фамилии „Коен„, „Леви„ и „Ашкенази„,които и сега имат потомство в България.

Евреите тогава не можели да търпят такава могъща славянска държава граничешта с четири морета и с хитрост, предоставена на турския завоевател я унищожават.

Сюлейман паша, отговорник за старозагорското, баташкото, както и много други кланета той също е ислямизиран евреин. Истинското му име е Соломон Леви Явиш.

Априлското възстание бива жестоко потушено с масови кланета, опожаряване на села и насилие сред млади и стари. Но един човек оправда всички тези зверства и масови убийства извършени от турците.

Евреинът – Бенджамин Дизраели – министър председател на Англия по това време.

В края на освободителната война /1877 – 1878 / г. Българските опълченци и руските богатири настъпваст устремно към Цариград и Турция е пред тотален погром, но Дизраели изпраща английстата военна флота в „Дарданелите „ за да спре настъплението и превзамането на Цариград. По негово искане след освобождението беше свикан Берлинският конгрес, който откъсна от България големи територии и много българи останаха извън пределите на страната ни. Той е главен виновник Санстефанска България да бъде разкъсана и разделена на две.

Известни евреи продължават да съсипват България.

Карл Маркс и Фридрих Енгелс са също евреи. Те създадоха теорията на комунизма, който през 1944/ 1945 г.губи 300000 българи интелектуалци.

Дори след като рухна комунистическия режим, евреи продължиха да съсипват България. Опитаха се да ни разорят и унищожат, като създадоха плана Ран – ЪТ за мирния преход от социализма към капитализъм с пазарна икономика, но се провалиха заради силния български дух. Въпреки това последиците от демокрацията се усещат все повече.

През 1990 г. Българските икономисти в лицето на Андрей Луканов, Иван Костов, Венцеслав Димитров и още 27 икономисти от България предлагат на националната търговска палата на САЩ да изработят този план. В самото начало нашите депутати са знаели всичко, което ще последва от нея.Представители на търговската палата в САЩ са евреите Ричард Ран и Роналд – ЪТ за да разработят проекта за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм. И до сега всички правителства работят по тази програма. На нея няма да се спирам защото от предходните постинги има специален постинг- „ Как САЩ разруши България " в който се разглежда този проект. Той е приет от Великото народно събрание с ръкопляскания, но неговата секретна част не е четена пред депутатите, а тя описва каква е цената на този преход.За това в предходния постинг бях предложил комисията по досиетата да разсекрети тази част от програмата, за да разбере целият български народ какво са им приготвили господата евреи в този план. Все още нито едно правителство не е посегнало на тази част от плана да я разсекрети за да видите какви ужасии предвиждат за малка България. През 2000 година Георги Тамбуев-шеф на комисията по досиетата по това време помества малка част от този секретен материал в статия във в. Труд, но мисля, че правителството трябва да разсекрети секретната част на този проект и да я помести в някой ежедневник и интернет. Правителството на Бойко Борисов едва ли ще посегне на това. Та и той работи по този план за ликвидация на българската нация. Това е геноцид срещу собствения си народ упражняван от всички правителства от 1990 г. насам. Народа трябва да знае какво му готвят неговите управляващи. Повече за този план Ран–ЪТ има в един от последните постинги, и който се интерисува може да го прочете.

Господа управляващи спрете този геноцид, погледнете се на кого слугувате, нито вашите господари от САЩ , на които слугувате повече от тези на ЕС, нито Англия, Германия или Франция ще спрат Турция да ни подсигури нови 1000 години турско робство. Но да продължим с евреите. Видяхме каква работа свърши и Соломон Паси. Искам да се спра и на още един евреин смъкнал милиони по целият свят включително и в България. Това е унгарският евреин и американски милиардер Джордж Сорос. Той идва в България веднага след 1989г. И създава фондация“ Отворено общество.“ Такива фондации е създал на всякъде по света. Идвайки в България той предлага на управляващите да открие фондация „Отворено общество“, която да се занимава с разнородна дейност, да не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лева на година. При разглеждане на бюджета в Народното събрание някой се изказва, че това не е редно и Жан Виденов отсича „На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната. Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва. Това е първият човек отказал на Сорос да го приеме, до като на всякъде му постилат червен килим при премите. Сорос решава да му отмъсти като помогне да бъде свален от власт. Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани и др. с помоща на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание. Стълкновенията довеждат до падането от власт на правителството на Жан Виденов. Сорос също е проводник на плана Ран-ЪТ

Стигаме до други евреи. Това е фирмата „Шеврон„, която иска да прави проучване и добив на шистов газ в България.

Българският народ е против проучването и добива на шистов газ в България. Настоящото правителство всячески се стреми да наложи проучването и добива на шистов газ и да не се вслуша в интересите на народа.

Исканията на народа са:

1. Пълен мораториум върху технологията-хидрофраминг.

2. Прекратяване на договорите за проучване и добив с когото и да е.

3. Законова забрана на технологията на територията на България.

Ето тук пак опираме до евреи. Самото име на фирмата „ Шеврон „ е еврейско. Отново евреи мислят да унищожат флората и фауната на България,м да замърсят почвата и подпочвените води на България

На 16 юни 2011 г. Министерският съвет даде разрешение за проучване на добив на нефт и газ в Нови Пазар на американската компания „Шеврон „. В българския закон не фигурира думата „Шистов газ“. Шистовият газ е природен газ, но технологията на неговото добиване „Хидравличен удар“ е пагубна за природата и здравето на хората и при проучването и при добива на шистовия газ трябва да се направи предварителна оценка за въздействието върху околната среда и върху хората. Единствената цел на „Шеврон„ е да замърси безвъзвратно водите и почвите на България. Това е час от плана Ран-ЪТ за унищожението на България.

Реномето на компанията „Шеврон „ е изключително лошо. Те замърсиха безвъзвратно водите и почвите на амазонската част на Еквадор. „Шеврон „ трябва да плаща 8 милиарда долара за нанесени екологични щети на Еквадор. Бразилското правителство глоби 28 милиона долалара „Шеврон“ заради петролен разлив край бреговете на Рио де Жанейро.

Правителството ще подпише договор против интересите на БЪЛГАРИЯ. Използват се над 600 химикала, много от тях са токсични и канцерогенни, за които фирмата не дава конкретна информация за техния състав. В страните ; Франция, Англия, Германия, Швейцария, Канада, ЮАР, Австралия, САЩ и др. добивът на шистов газ е забранен със закон. Нима нашето правителство е по-умно от правителствата на изброените страни,. Хилари Клинтън,.Джеймс Уорлик са лобисти на „Шеврон“ и съучастници в унищожението на България.

Наглостта на Бойко Борисов спрямо протестиращите граждани срещу шистовия газ в Добрич, като каза : „Продължавайте така и на края мога да подпиша на инат договора“. Абсолютно недопостимо изказване на премиера. Наглостта и лъжите на Трайчо Трайков – бивш министър на енергетиката, също лобист на „Шеврон“ той нагло каза, че би запалил свещ да се намери шистов газ в неговия край. Тази свещ ще я запалят хилядите българи, ако това, което са намислили Бойко Борисов и компания се превърне в реалност. Проучването и добива са опасни, а Вие г-н Трайков лъжете от телевизия БТВ целият български народ и Вие с право си замихте от министерството, но трябва още много да го последват.

Екоминистърът Нона Караджова също лъже за шистовия газ. Тя също е лобист на фирмата. Не се знае колко милиона са насипали на Бойко Борисов и осталите за да превърнат Добруджа от житница на България в пустиня. Борисов нарежда миналата година на Трайков и Караджова да изготвят доклад. Къде по света е имало проблеми с проучването и добива на шистов газ. Доклада трябваше да е готов на 28.09.2011 г. но и до сега не е направен, защото вредите са много повече от ползите. Цял институт на БАН по биоразнообразие се обяви против проучването и добива на шистов газ.

Не мога да разбера това правителство и герберите. Много сме щели да спечелим от този газ, но какво много, много повече болни от рак и белодробни заболявания.

Тези евреи се месят на всякъде по света и мисля, че и за тази среща те са виновни и за нея.

Господа управляващи вие да не сте евреи или разчитате на милионите, които ще ви дадат за да заличите от картата на света майка БЪЛГАРИЯ.

Все още не мога да си обясня начина на мислене и действие на евреите. Всички сегашни евреи добре знаят как българските управници от преди 9 септември 1944 г. спасиха българските евреи от газовите камери на смъртта в Освианцим, Дахау и др., а те продължават да закопават България и след 1990 г. Това го няма никъде по света и започнах да си мисля Хитлер дали не е виждал в тях потенциални врагове и хора, които желаят да управляват света. Евреите са тези, които се готвят да разпалят и трета световна война подпомагани от световни еврейски компании. И в САЩ управляват евреи. Династията Рокфелер е еврейска.Не мога да се начудя и на САЩ, които искат война с Иран,за да не и позволи да поизведе атомна бомба, а за един Израел, който е толкова малък, той може да има атомна бомба. Как ги решавате господа тези неща, кой да има и кой да няма атомна бомба. Който е с вас може и трябва да има атомна бомба, който не е с вас на него не се полага. Еврейската мафия е една от богатите.Тя е разпростряла пипалата си в основния сектор на икономиката, финансовия сектор и не само там.

И помнете господа евреи, че вие не сте богопомазани за каквито се мислите, защото не е далеч времето, когато ще се роди някой по зъл и от Хитлер и тогава и на вас няма да има кой да помогне защото Бог забавя но не забравя и тогава и вие да се молите на вашия бог да ви помогне. Едва ли ще успее.

Не предизвиквайте трета световна война, защото сами ще се удавите в собствената си кръв.

Господа управляващи, колкото повече стоите, толкова сте по вредни за България. Не виждате ли, че вие подготвяте почвата България да бъде присъединена към Турция. Как може на такива продаженици като вас да ви гласуват доверие да управлявате България.

На България не ни трябва нито ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и всички останали защото както казва Алеко Константинов - „ всичките са маскари“.

Българи дайте да издигнем млади хора да управляват, необременени с далечното и по-близкото минало, но да са истински патриоти да милеят за България, а Бойко Борисов и компания да отиват да си садят картофите защото сега му е времето.

Бойко Бописов все ни плаши с Гърция.

Г-н Борисов на Гърция дадоха безвъздно стотици милиарди ЕВРО и знаете ли сега за Велиден на всеки безработен дадоха по 300 ЕВРО, на пенсионерите горница по една пенсия и на работници и служители по една заплата допълнително Така ще бъде и за коледа уверен съм в това, а вие , които много ви хвалят, че България е много добре. Да според плана Ран-ЪТ много сме добре защото ни доведохте до ръба на биологичното съществуване.Акцизи цени и други гледате да ги изравните с тези на ЕС, но първо трябва да изравните заплатите с техните и всичко останало ще си дойде на мястото. Вие мислите как вие да се облагодетелствате, а народа да умира.

Май е време „ Арсенал „ Казанлък да започва да раздава автомати „Калашников“ на народа защото няма кой да ни освободи,ако не се вземем в свои ръце.

СЪБОДИ СЕ НАРОДЕ ДО КАТО НЕ СА НИ ДОВЪРШИЛИ

БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯТагове:   България,   евреи,   crypto jew,


Гласувай:
1
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 4691881
Постинги: 4603
Коментари: 2879
Гласове: 2068
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!