Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2017 13:53 - Обама Казва Военни да игнорират Тръмп
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 847 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обама Казва Военни да игнорират Тръмп
Публикувано на 9 Декември 2016 от Шон Адл-Табатабай в новини , САЩ 


image

 Барак Обама е издал предизвикателно язвителна атака срещу входящ председател Доналд Тръмп, поръчване на военни части, за да се игнорира за нов командващ-главен. 


По време на последното си обръщение към въоръжените сили, Обама каза, войници, че след като Тръмп стана техен шеф, войници трябва постоянно да поставят под въпрос орган Тръмп и го критикуват.

Breitbart.com доклади:

Обама застана пред войници в Макдил Air Force Base, в Тампа, Флорида на вторник, 06 декември, за да се говори за "основите, че ние ще оставим за следващата администрация," CNSNews.comсъобщава.

Характеризиране мисия на военните като борба срещу "насилието и екстремизма," Обама настоя, че войниците трябва да се издигне срещу Тръмп, ако те чувстват, той е бутане на политики, които са болни считат.

Обама каза на войските ", всеки от нас има ... универсалното право да говори ума си и да протестират срещу властта; да живеят в общество, което е отворено и безплатно; които могат да критикуват нашия президент без възмездие. "

Обама продължи да настоява, че правилната политика на САЩ срещу "насилието и екстремизма" е "дългосрочен" политика.

"Така че, вместо да предлагат фалшиви обещания, че можем да елиминираме тероризма от отпадане още бомби или използват все повече и повече войници или се огради от останалата част на света", заяви Обама, "ние трябва да отнеме дълго оглед на терористичната заплаха. И ние трябва да се стремят към интелигентна стратегия, която може да се поддържа. В оставащото време, нека само да предложи това, което мисля, че трябва да се ръководи този подход. "

 Президентът  също продължи да обвинява тероризма на Втората поправка и глобалното затопляне.

При разглеждането на разкъсания от войната в Близкия изток, Обама настоя, че глобалното затопляне формира голяма част от които са в противоречие. "Един променящ се климат е нарастваща конкуренция за храна и вода", който, твърди той, кара на конфликта в Сирия и други близки народи.

Обама също така обвини Втората поправка към Конституцията на САЩ за "екстремизма" в Съединените щати.

"Някой, който се опитва да убие и желае да бъде убит, е опасно, особено когато ние живеем в страна, където това е много лесно за този човек да си купи много мощно оръжие," настоя Обама.

Президентският краткосрочен таймера също поставя вината върху Конституцията на Първата поправка, намеквайки, че той мисли, че свободата на словото е твърде свободно отдавали за да се предотврати "впечатлителен умове" да бъде изкривено от "екстремизъм" в Интернет.

Обама изтъквани усилията си за ограничаване на достъпа на терористичните работодатели онлайн казва: "Ние работихме с нашия тек сектора, за да подкрепи усилията за избутване на терористични съобщения на социалните медии, които мотивират хората да убиват."

Президентът също защити исляма срещу таксата от екстремизъм:

Ние се борим терористи, които твърдят, че се борят от името на исляма. Но те не говорят за над един милиард мюсюлмани по света, и те не говорят за американските мюсюлмани, включително много хора, които носят униформата на САЩ на военна Америка. Ако ние заклеймяват добри патриотични мюсюлмани, които просто се храни разказ на терористите. Той горива същите фалшиви оплаквания те те използват, за да се мотивират хората да убиват. Ако действаме като това е война между САЩ и исляма, ние не сме ще загубят повече американци с терористични атаки, но ние също така ще загубят пред очите на самите принципи, ние твърдят, за да защити

Що се отнася до повишаването на ISIS, Обама настоя, че не е дал помощник от неговите действия на изваждане на Ирак през 2011 г., но вместо това е дадена подпомагам от политиката на Джордж У. Буш.

"До 2011 г., иракчани искат нашето военно присъствие до край, и те нямаха желание да подпише нов статут на споразумение сили за защита на нашите войски от съдебно преследване, ако те се опитват да се защитят в Ирак," Обама обявена. "В допълнение, поддържане на американските войски в Ирак по времето, може да не са обърнати на силите, които са допринесли за повишаване Isil му."

Обама добави: "Някои от грешките на инвазията през 2003 г. са помогнали да доведе до организацията, която стана Isil на първо място."




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39949949
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930