Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2017 06:48 - 2 юни! За 1 мин. почетете Ботев, Левски и плеадата мъченици, но в останалите 1439 мин. прокълнете уродите и предателите на България!!!1
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 552 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

продължение от:


А изродът Андрей Райчев? Докъде стигна неговата чифутска уродливост?!!!

"Еми-и-и..., той е конекрадец. Конфликтът в неговото семейство довел до това, че той взел коня на вуйчо си, това е все едно мерцедес в наше време. " -

изръси изродът и еврейски урод Андрей Райчев в предаване по юдейската bTV на 21 февруари 2010.

image

 

Комунистът-ционист, самообявил се за гурото на българската социология, нарече Левски и Ботев

“момчета с отклоняващо се поведение”,

които при други обстоятелства можело да станат престъпници.

На 21 февруари, 2010, бездарният социолог и отявлен българофоб Андрей Райчев гостува в предаването “Денят е прекрасен” по БТВ.

Вече неведнъж съм писал за този професионален лъжец, който при всеки удобен случай не пропуска възможността да се изгаври с България.

Напомням, че неговата дъщеря – Ана Райчева е една от известните анархистки, член и спонсор на анархо-болшевишката структура ФАБ.

Райчев този път успя да надмине себе си, като в деня на официалните национални чествания на паметта на Апостола на Свободата успя да го нарече конекрадец и проблемно момче. Според него конят на вуйчото на Левски можел да се сравни с мерцедес в днешно време, следователно сигурно Апостола може да се сравни с автоджамбазин. Вероятно според извратената му логика Христо Ботев, който отвлича парахода “Радецки”, може да бъде сравнен със сомалийски пират.

Разбира се, единствената реакция от страна на не особено интелигентните водещи беше бездушното кимане и съгласяване с „интересната гледна точка” на псевдо-социологът, който явно се изживява и като психолог.

Предоставям ви точен цитат на някои от репликите на Райчев:

„Мен ако питате и неговото, и на Ботев, и на всички тия момчета, величието им е, че те са обикновени момчета. Това е, Левски е сина на баба Гина от Карлово, оня другия е на Петко учителя момчето. Просто ….хлапета с отклоняващо се поведение. Това е нещо, което е много важно. Значи, революционерът по принцип е момче с отклоняващо се поведение. В други времена това може да стане и престъпник.”

„Лошото момче, обезателно, еми той иначе няма да чупи. Той цяла империя е тръгнал да чупи. Той е тръгнал да чупи цяла империя – Султанат. Сериозно е намислил да го запали и така, общо взето се е опитал. Значи, общо взето е успял в крайна сметка, макар не той, а неговите последователи. Еми той е конекрадец. Конфликтът в неговото семейство довел до това, че той взел коня на вуйчо си, това е все едно мерцедес в наше време. Избягъл е с него и го е продал, и е отишъл в чужбина. Това не е революционно действие, това просто е действие на протест. Това е бунтарско действие. По късно, под въздействието на Раковски и на други там идеолози, това отклоняващо се поведение се осмисля по този начин, по който ще го направи велик в историята….Забележете не е първо идеята, а после бунта, а първо бунта, после идеята. И това е много важно, което се крие от децата.”

Цялото предаване може да изгледате от страницата на телевизия БТВ. Но ако не го направите няма да изгубите много, защото само човек с железни нерви би могъл да изтърпи глупостите на този субект, който съвсем умишлено през цялото предаване криеше етническия си произход и се представяше за Българин. От какво ли се срамува г-н Райчев?
Ще завърша с една култова реплика (на уродът Райчев естествено) от края на предаването:

“Съвремения българин трябва да знае, че за разлика от всичките си предшественици, той е свободен. Ние от 20 години сме своо-боо-дни. Може да решим да пра’им квот си искаме. Свободата съдържа в себе си и произвол, и в това няма лошо.”

Разбира се, че няма лошо, особено ако си измамник, който благодарение на болшевишкото си минало, корумпираната система и “свободата”, чрез машинации е успял да натрупа милиони.
(Е, драги читателю, видяхме кои са "сина на баба Гина от Карлово" и на "Петко учителя момчето", но видяхте ли сина на еврейката Кира Андрейчина и на българофоба Венцел Райчев?

Такъв изрод българка не може да роди и след 5000 години!!!

Цялото предаване може да изгледате от страницата на чифутско-Мърдоковата телевизия БТВ. Но ако не го направите няма да изгубите много, защото само човек с железни нерви би могъл да изтърпи глупостите на този субект-полуидиот, който съвсем умишлено през цялото предаване криеше етническия си произход и се представяше за Българин, и който нарече Левски и Ботев “момчета с отклоняващо се поведение”.
От какво ли се срамува г-н уродът-субект-полуидиотът-"българин" Райчев?

Смрад и продажност струи от подобни потомствени български предатели, като горните двама - урод-"социолог" и "писател"-изрод!

И най-важното- докога ще търпим зловонните им уродливи уригвания на подобни изроди (които вече се множат) по повод България и българската идентичност, и най вече святостта на Дякона Левски и Ботев!!!
Още за този урод...
Какво конщунство от тези сатани-уроди!!! И двама намесват майките на Левски и Ботев. Светите Майки, родили тези велики българи. 

 

Пояснения:

1- Хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович е бил масон. Бил е член (брат), който заедно с масонския си брат Мидхад паша са членували заедно в ложата "Али Коч", създадена в Русе през 1867/8 г.

2- Никола Тихов Обретенов, също масон ... В сайта на българските фриимасони пише:

"През 1880 г. Ведър има задачата да уреди в Русе първата явна масонска ложа в България -Etoile des Balkans (Балканска звезда), номер 134. До 1882 г. ложата наброява 27 членове, между които Захари Стоянов, (масон от Великият изток на Португалия), Никола Обретенов, генерал Върбан Винаров, Йосиф Клайн и др. В тази ложа инкогнито членувал и княз Александър Батенберг. Най-висока е, разбира се, степента на Иван Ведър."

Самият факт, че 2 г. след Освобождението става явен масон, говори много!

3- Юдейската генеалогия на  сатаниста - българофоб Андрей Райчев: 
Дядото на изрода-"социолог", Георги Илиев Андрейчин, известен и като Джордж Балканец, е американски, съветски и български профсъюзен деец- комунист. Андрейчин е роден в 1894 година в разложкото село Белица. Андрейчин е женен за руската еврейка Илза Карловна Рихтер. Хулителят на Левски и Ботев ("... сина на баба Гина от Карлово, оня другия е на Петко учителя момчето. Просто ….хлапета с отклоняващо се поведение”), изродът-"социолог" и българофоб Андрей Райчев, е син на дъщерята на Андрейчин – еврейката Кира Андрейчина, омъжена за Венцел Райчев!!!



Тагове:   Андрей Райчев,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6486381
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!