Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2018 01:30 - Фейкове срещу които
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 9075 Коментари: 52 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
колегата /блогър/ Пискова няма да напише и дума. Какво имам в предвид ? Колегата блогър Колев 38/трябва да му се признае продуктивността-по няколко постинга всеки ден/ е пуснал два фейка в блог бг. Първият е за немислещи хора-" Седем с един удар"/ Статията е на Иво Инджев/ Разказва се как с мино метен огън са унищожени седем самолета на Русия в базата и в Сирия. От военнотехническа гледна точка подобно "движение " е невъзможно . Няма как да излезеш на терен от който да стреляш с миномет в подобна военна групировка. Впрочем има, но преди това ще бъдеш "изпържен". Тази провокация излиза от "Комерсант" и целта и е ясна-предизборно да бъде ударен настоящият президент. В България защо се пише е въпросът- единственият ефект е да ти прикачат прозвището "глупак". Иначе опит за удар е имало, охраната се е справила, за съжаление има и двама убити военослужещи . Върху втория фейк обаче трябва да се разсъждава. Пак е постната от някъде статия в която се пише, че въпреки сериозния ръст на износ на газ през 2017та от Газпром, то имаме по малко от процент увеличение на газопреносната мрежа в самата Русия . На три населени пункта единият не бил газифициран. Къде е фейкът, ако числата например са верни. Най вероятно са верни , но не се уточнява кои са тези населени места. 80% от руското население е в градовете. Може и да има, но аз град без газификация в Русия не знам,а знам много. Другото което се спестява, е че за газифицирано селище се смята това към което е пуснат газопровод ниско налягане. Много села има със съд под високо налягане в двора от който домакинствата черпят метан, но това село например не се смята за газифицирано. Трети момент е, че урбанизацията остави много селища на доизживяване където всякаква инвестиция е напразно губене на средства. Това не е само в Русия-такива селища има в цял свят. 70% газифицирана територия впрочем никак не е лош показател, дори и за Западна Европа. Още по жалкото е, че този "укорителен и изобличаващ" постинг се пише от жител на страна в чиято столица голяма част от жителите и се отопляват с въглища, дърва, а и автомобилни гуми. Такъв град в Русия няма.



Гласувай:
17



1. planinitenabulgaria - Уважаемий Товарищ венцИ, Честита Нова Година!
06.01.2018 04:48
Имам рекомендация от Центъра да напиша новотодишно приветствие до Вас, по случай връчването Ви за изминалата година на приза "Най-пръв блогър на 2017 г."
За най-вериотен призьор до последния момент бе сочен Товарищ економистО, но от Катедра "Култура" към Центъра, където дълги години бях профессор и ръководител са се протовопоставиили с мотиви, че макар и много четен, посещаван, с мното прониквания в блога му, економистО не притежава никакъв интелект, за разлика от Вас. Оценката Ви е 33 точки по единадесетобалната система, а економистО е отпаднат от кандидатите за приза. Подготвям Ви новогодишна картичка-плакат, но материалите в архива на Центъра за Вас са много и трябва да се потрудя сериозно. Свръхобемността на документите за Вас, постъпили от оперативните работници са много поради нерегламентираните Ви връзки с жени, всичките с проучвания за Вас, щом сте имали някакави контакти с тях, не казвам интимни. Чудя се и на още нещо. Професорът полярник Пимпирев, който е в клас 35 има само три вписвания в тази страница, а кубинският танцьор Арфредо Торес, който е в клас 32 има осъществени само 12 такива. Какъв ли клас притежавате Вие, та да случите тези връзки, ще ппроверя в архива.
Вашите качества са много - Вие сте много изключителен, много уникален и много пръв, но те продължават. В архивите на Центъра Вас Ви водят с прякори Мистър Логика и Фауве-то. Благодарение на Вашата логика Вие нАучно доказахте ползата на Путин от санкциите и девалвацията по начин, който не може да бъде оспорен. Благодарение на същата тази логика Вие така направихте, че г/н Колев не само трябва да напусне блога, но и да отиде в манастир до края на живота си, за да има време да се покая за стореното от него. Същото важи и за г/жа Пискова, която Вие унищожихте като журналист, интелигент, нищо чудно да сте я изавидили и от размножиителна възраст. Поздрав от мен - вперед!
http://planinitenabulgaria.blog/zabavlenie/2017/12/31/na-veroiatniia-pobeditel-za-nai-dobyr-blogyr-na-2017-g.1585778
цитирай
2. apostapostoloff - И какво ни интересува нас
06.01.2018 05:46
Русия?!

Газификация, миномети, Сирия- през к@ра ми, та оттатък.

Щеше да бъдеш смешен, ако не беше толкова жалък в опитите си да насочваш нашето внимание все към тази незначителна във всяко отношение страна.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Коста,
06.01.2018 06:19
благодаря за оценката на " Центъра"-това значи много за мен. Само едно нещо малко ме учудва на този "център". Уж, ха , ха да проведат на "Червения площад" парад на победата, а пък някакви келяви -20 градуса по Целзий/при тези градуси руснаците моржуват , или най-малкото разгърдени ядат сладолед/ им смразиха топките.
Колкото до Колев 38, то той си е прав. Ето руснаците вече втора година са износител на зърно №1 в света но над 30% от жените им не ядат хляб, а още повече и качамак. Със свинското нещата стоят по същият начин-уж пак са износител №1, а в Северен Кавказ, в част от азиатските им региони голяма част от населението не кусва дори свинско. То се оказва, че не само газ, ама и ток нямало в хиляди селища. Ето например в тези малко над 20 хиляди руски села в които и един човек не е останал са отключили електричеството дори-уж да не стават неволни пожари. Лъжат "мурзилките"-токът им не достига. Говори се, че Путин чело в земята пред Борисов ударил, та да му отпусне малко киловати от американските " Марици" или от настроените набързо у нас вятърни и водни централи-ниската себестойност на тока го устройвала... Бойко нали си е добряк се съгласил, но при условие, че Путин му дадял да санира сградния фонд в Омск и Томск, което било посрещнато с благодарност пак поради ниската себестойност на санирането, а и качеството на ремонта. Колкото до г-жа Пискова си в голяма грешка-неунищожима е отвън. Виж и ника само. Сякаш ни казва : "Мислете за мен като за знаме" Видях ника и се успокоих. Ако Веско Маринов " полицията го пази", за мен тази работа я върши госпожа Пискова.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Абе Постоле...
06.01.2018 11:47
apostapostoloff написа:
Русия?!

Газификация, миномети, Сирия- през к@ра ми, та оттатък.

Щеше да бъдеш смешен, ако не беше толкова жалък в опитите си да насочваш нашето внимание все към тази незначителна във всяко отношение страна.


Стига с този твой к@р. Като "Додо"е-все говориш за него, а никой не го е видял:)))
цитирай
5. merlin68 - Проблемът е, че така наречения от ...
06.01.2018 12:58
Проблемът е, че така наречения от теб много продуктивен блогър, е чисто и просто един папагал кацнал върху огромния ресурс на интернет. Той може да цвъка копи-пейстове всяка минута, а ти ако решиш да оборваш фейковете му няма да ти стигне денонощието.
цитирай
6. germantiger - ...
06.01.2018 13:04
Вярно е, е блогъра колев е много продуктивен и вероятно с фейкове като новини и то само с русофобска насоченост.

Вярно е и друго - фейкнюза на първо място в Европа и България го държи и прави русия и русофилството, това също е вярно.
цитирай
7. nkf - Венци, слагам ти + поради една пр...
06.01.2018 13:14
Венци, слагам ти + поради една проста причина, която би могла да Е за осмисляне на нещо важно. Няма да коментирам нищо за самолети и газ - не ме интересуват. Без значение е дали са унищожени седем, един или николко руски самолета; дали всяка паланка в русия е газифицирана, отоплена... Това няма как да промени фундаментално дивашкото и античовешко /конкретно за нас, като българи - и антибългарско/ естество на русия. Работата обаче е друга: ясно е, че руснаците продуцират тоново лъжи и ги пръскат като отровни "меме-та" по света, трагедията обаче е, че комай /както сам казваш/ че в ответ също се продуцират, макар и далеч под този обем лъжи. Това, впрочем, е доказателство за война. Та, нали по време на война първата жертва била истината? Аз обаче не вярвам на това просташко заключение /характерно за немските умове/ че истината може да бъде убита, обратното е самозаблуда, при това тежко платима от припознаващия я. Лъжата има страшни последици за хората; лъжата води до морален крах, а от там - до ментална деформация /последица- умствен дефицит и ниско ай кю/. Човешкият упадък не в следствие на бедност, както вие левите си мислите, а на духовна деградация и всичко започва с...лъжата, после с кражбата и т.н. Дори описаното в Библията човешко падение е по причина лъжа. Хората носим отговорност не само за делата си, но и за думите си. Носим я не само пред другите хора, но и пред Един, когото няма как нито да излъжем, нито да подминем, нито да се скрием от Него. Така, че трябва да внимаваме с лъжливите новини - те наистина не са безопасни. При това без значение откъде идат, дали от страната на нищожния милиционер в кремъл или от друга страна.
цитирай
8. freeoldmen - Eдин от обожателите на творчеството на Колев 38:
06.01.2018 13:26
"1. angpiskova - Ха! Изненада ме приятно!"

П.П. Коментарът не е фалшив. Явно блога на колев38 е един от източниците на именитата журналистка.
цитирай
9. vencivaleri1951 - и аз ти сагам плюс
06.01.2018 13:39
nkf написа:
Венци, слагам ти + поради една проста причина, която би могла да Е за осмисляне на нещо важно. Няма да коментирам нищо за самолети и газ - не ме интересуват. Без значение е дали са унищожени седем, един или николко руски самолета; дали всяка паланка в русия е газифицирана, отоплена... Това няма как да промени фундаментално дивашкото и античовешко /конкретно за нас, като българи - и антибългарско/ естество на русия. Работата обаче е друга: ясно е, че руснаците продуцират тоново лъжи и ги пръскат като отровни "меме-та" по света, трагедията обаче е, че комай /както сам казваш/ че в ответ също се продуцират, макар и далеч под този обем лъжи. Това, впрочем, е доказателство за война. Та, нали по време на война първата жертва била истината? Аз обаче не вярвам на това просташко заключение /характерно за немските умове/ че истината може да бъде убита, обратното е самозаблуда, при това тежко платима от припознаващия я. Лъжата има страшни последици за хората; лъжата води до морален крах, а от там - до ментална деформация /последица- умствен дефицит и ниско ай кю/. Човешкият упадък не в следствие на бедност, както вие левите си мислите, а на духовна деградация и всичко започва с...лъжата, после с кражбата и т.н. Дори описаното в Библията човешко падение е по причина лъжа. Хората носим отговорност не само за делата си, но и за думите си. Носим я не само пред другите хора, но и пред Един, когото няма как нито да излъжем, нито да подминем, нито да се скрием от Него. Така, че трябва да внимаваме с лъжливите новини - те наистина не са безопасни. При това без значение откъде идат, дали от страната на нищожния милиционер в кремъл или от друга страна.


за голяма част от разсъжденията. "Най много се лъже по време на лов и война"-и за жени бих добавил след германеца
цитирай
10. 1997 - kolevn38 пропада.
06.01.2018 14:57
От kolevn38 вероятно изискват бр. постинги. Посещенията му обаче намаляват. Преди неговите хора му вдигаха по някое палче, сега отворят постинга и бягат. Превърнал се е в агитатор без авторитет. Чука за едната надница. Тъпо.
цитирай
11. germantiger - ...
06.01.2018 15:31
1997 написа:
От kolevn38 вероятно изискват бр. постинги. Посещенията му обаче намаляват. Преди неговите хора му вдигаха по някое палче, сега отворят постинга и бягат. Превърнал се е в агитатор без авторитет. Чука за едната надница. Тъпо.


Истината е, че такива като колев от ваша руска страна има по 10 срещу 1 като него, така-че тъпото и фалшивото е повече при вас.
цитирай
12. vencivaleri1951 - Всички чукаме за надница
06.01.2018 15:33
1997 написа:
От kolevn38 вероятно изискват бр. постинги. Посещенията му обаче намаляват. Преди неговите хора му вдигаха по някое палче, сега отворят постинга и бягат. Превърнал се е в агитатор без авторитет. Чука за едната надница. Тъпо.


Понякога и нас ни "чукат" за надница. Колев според мен е самодеец. Въобразил си е, че животът не му се е случил заради соц системата и сега скача връз нея макар, че животът му днес според мен е на границата на оцеляване.. Блогът осмисля ежедневието му и тук малко или много го четат/значи чуват/ . Това че всичко е копи пейст е без значение. Неразкрития плагиат е автор
цитирай
13. germantiger - истината е ясна и за вас, а тя е:
06.01.2018 15:41
Вие руснаците висите пъти повече на първа от такива като колев

Абсолютна истина е, че вашите руски фейкновини са в пъти повече от прозападните глупости в блога
цитирай
14. getmans1 - Знам, че няма да го преглътнеш щом и ...
06.01.2018 15:49
Знам, че няма да го преглътнеш щом и досега ти е минавало покрай очите без да го видиш но много пъти се е случвало Пискова да проявява несъгласие с някой от приятелите си. Такова нещо точно във вашия кръжец не може да се види.
Доколкото съм посещавал Колев38 то клиповете му са от руски издания и телевизии и какво му е престъплението, че вярва на опзицията ли? А ти и дружките ти на какво вярвате, не ми казвай, аз знам?!
цитирай
15. blackpredator - нашите новини,
06.01.2018 15:57
germantiger написа:
Вие руснаците висите пъти повече на първа от такива като колев
Абсолютна истина е, че вашите руски фейкновини са в пъти повече от прозападните глупости в блога

са фъкновини
ей затова ви болят надупените на запад задници..
цитирай
16. russianpredator - Аз съм русский предаторь. Предл...
06.01.2018 16:47
Аз съм русский предаторь.
Предлагам напълно безплатно да ви направя руснаци.
ДНК технологията е безупречна.
Венци Валериев, пожалуйста!
цитирай
17. russianpredator - Ти почему имаш хамерикански Ник? Ти си фалшив!
06.01.2018 16:48
blackpredator написа:
germantiger написа:
Вие руснаците висите пъти повече на първа от такива като колев
Абсолютна истина е, че вашите руски фейкновини са в пъти повече от прозападните глупости в блога

са фъкновини
ей затова ви болят надупените на запад задници..

цитирай
18. russianpredator - Ето един, който ще направя руснак.Само малко секрет от влагалището и ДНК технологията почва.
06.01.2018 16:50
1997 написа:
От kolevn38 вероятно изискват бр. постинги. Посещенията му обаче намаляват. Преди неговите хора му вдигаха по някое палче, сега отворят постинга и бягат. Превърнал се е в агитатор без авторитет. Чука за едната надница. Тъпо.

цитирай
19. russianpredator - А ти почему в гадна Испания, а не при нас в Российской? Предател!
06.01.2018 16:52
freeoldmen написа:
"1. angpiskova - Ха! Изненада ме приятно!"

П.П. Коментарът не е фалшив. Явно блога на колев38 е един от източниците на именитата журналистка.

цитирай
20. germantiger - В МОМЕНТА
06.01.2018 18:13
сега на първа страница видими от 7 възможнои постинга 4 са на русофили

като единия от тях - постинга на икономиста е за Ботев за което браво

цитирай
21. 1997 - Самодейците пеят на български
06.01.2018 18:14
vencivaleri1951 написа:

Понякога и нас ни "чукат" за надница. Колев според мен е самодеец. Въобразил си е, че животът не му се е случил заради соц системата и сега скача връз нея макар, че животът му днес според мен е на границата на оцеляване.. Блогът осмисля ежедневието му и тук малко или много го четат/значи чуват/ . Това че всичко е копи пейст е без значение. Неразкрития плагиат е автор

kolevn38 не воюва със спомените си срещу социализма, а активно си отдава времето за хибридната война срещу Русия.
цитирай
22. germantiger - към блеки
06.01.2018 18:17
"аве бай хуй"

британската империя беше поголяма от руската

света говори на английски днес

нета който ползваш е измислен от хамериканец за тяхната армия

ссср умря, нрб е гроб

без значение дали я има или няма европа или няйкой друг - запада управлява пак ипак и пак

америка е англо-саксонския урод който рулира света

вие винаги сте били бити и зад запада

то русията ви се явява векове след запада

бах тоя запад, то и класическия рим е запад

всъщност вашия зор и гъз е бил винаги запада недостижим и непобедим

това е истината и ти чудесно е знаеш

а про по какво стана - нали бсп щеше да бие

нали кухеля щеше да слиза на 3 март от шипка 2017г

нали щеше да има нов народен съд

и кво мислиш бе капут - бсп ако вземе властта какво

нищо, същото ще е та вашите ервени са баш капиталистите днес

хаха вие така ще си умрете, със спомена по онова червено време - беше толкоз хо

фък бил кавала, какъв фък, фъка англо-сакса целия свят от векове

цървул
цитирай
23. germantiger - ...
06.01.2018 18:39
валери нали си доблестен или?

КОЙ ТЕ ПОМПИ ТЕБ НА ПЪРВА ИЛИ САМ СЕ ПОМПИШ?

ако решиш да ми отговориш, разбира се
цитирай
24. merlin68 - Знам, че няма да го преглътнеш щом и ...
06.01.2018 19:07
getmans1 написа:
Знам, че няма да го преглътнеш щом и досега ти е минавало покрай очите без да го видиш но много пъти се е случвало Пискова да проявява несъгласие с някой от приятелите си. Такова нещо точно във вашия кръжец не може да се види.
Доколкото съм посещавал Колев38 то клиповете му са от руски издания и телевизии и какво му е престъплението, че вярва на опзицията ли? А ти и дружките ти на какво вярвате, не ми казвай, аз знам?!


Гетьо, когато човек е вярващ, то следва да отиде в храма, а не да вярва на клипове, статии и т.н. За тях не е нужно да проявяваш вяра, напротив, да проверяваш, анализираш и мислиш върху прочетеното.
Ако и ти така вярваш на всичко което четеш, по-добре не чети.
цитирай
25. vencivaleri1951 - Не разбирам противостоенето ти -
06.01.2018 19:28
germantiger написа:
валери нали си доблестен или?

КОЙ ТЕ ПОМПИ ТЕБ НА ПЪРВА ИЛИ САМ СЕ ПОМПИШ?

ако решиш да ми отговориш, разбира се


винаги срещу Русия. Последната също беше в правото си да държи окупационен корпус в Германия, но днес няма нито един солдат там. Друг обаче държи войниците си още , а и не смята да ги маха-ей така , за едното унижение.
Руснаците макар и да не правят, а сглобяват немски коли, макар и да не лапат толкова протеини и полезни въглехидрати не мисля, че ще позволят "каубои" с оръжие да им се разхождат в Москва. Истина е, че руският елит говори днес английски, а вчера е говорел френски и немски. Винаги обаче е мислил на руски!
Колкото до "факането" " Россия женщина с хуем" -и всеки който и е пуснал ръка без позволение под полата и го е разбрал. Както знаеш разбирането често е ставало много болезнено.
За помпането:
Мислиш ли , че наистина ме интересува "първа страница"- та аз пиша толкова рядко вече... ЧНГ и бъди здрав и с късмет
цитирай
26. vencivaleri1951 - Някои може и да ги болят,
06.01.2018 19:30
blackpredator написа:
germantiger написа:
Вие руснаците висите пъти повече на първа от такива като колев
Абсолютна истина е, че вашите руски фейкновини са в пъти повече от прозападните глупости в блога

са фъкновини
ей затова ви болят надупените на запад задници..


но за повечето остава удоволствието...
цитирай
27. getmans1 - Мерлине, ...
06.01.2018 19:31
merlin68 написа:
getmans1 написа:
Знам, че няма да го преглътнеш щом и досега ти е минавало покрай очите без да го видиш но много пъти се е случвало Пискова да проявява несъгласие с някой от приятелите си. Такова нещо точно във вашия кръжец не може да се види.
Доколкото съм посещавал Колев38 то клиповете му са от руски издания и телевизии и какво му е престъплението, че вярва на опзицията ли? А ти и дружките ти на какво вярвате, не ми казвай, аз знам?!


Гетьо, когато човек е вярващ, то следва да отиде в храма, а не да вярва на клипове, статии и т.н. За тях не е нужно да проявяваш вяра, напротив, да проверяваш, анализираш и мислиш върху прочетеното.
Ако и ти така вярваш на всичко което четеш, по-добре не чети.


.... Гледам, че току що си казал едно голямо "пръц" с твоите умозаключения, явно евреина и Дугин са те презобали.
цитирай
28. vencivaleri1951 - Ангелина е журналист
06.01.2018 19:46
getmans1 написа:
Знам, че няма да го преглътнеш щом и досега ти е минавало покрай очите без да го видиш но много пъти се е случвало Пискова да проявява несъгласие с някой от приятелите си. Такова нещо точно във вашия кръжец не може да се види.
Доколкото съм посещавал Колев38 то клиповете му са от руски издания и телевизии и какво му е престъплението, че вярва на опзицията ли? А ти и дружките ти на какво вярвате, не ми казвай, аз знам?!


все пак и било рутината, било интелигентността не и позволяват да отрича очевидното. За Колев 38 Достоевски, Пушкин и Пастернак са пияни мужици-е тук Ангелина ще му противоречи-най малкото , че дължи не лош битов комфорт и от преводи на и от руски. Никога обаче няма да му противоречи за фейкове срещу системата, за това че Путин например е "аутист, педофил, крадец, мошеник, че всеки момент ще го "съборят" от позицията му в Кремъл и , че ще го виснат за топките на Червения площад. Че Русия, всеки момент ще се разпадне...Фейкове , които се разпространяват от векове за рашките. Впрочем има отговор на тях/фейковете/ от Александър Сергеевич -през 1831 година мисля. " На клеветниците на Русия" се нарича стихотворението. Прочети го внимателно, запознай се с повода за написването му и ще видиш че и преди две столетия близо темата е била същата. Тогава са искали да и вземат земята, днес това под нея-промяна няма
цитирай
29. getmans1 - А, ти Венци ...
06.01.2018 20:21
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
Знам, че няма да го преглътнеш щом и досега ти е минавало покрай очите без да го видиш но много пъти се е случвало Пискова да проявява несъгласие с някой от приятелите си. Такова нещо точно във вашия кръжец не може да се види.
Доколкото съм посещавал Колев38 то клиповете му са от руски издания и телевизии и какво му е престъплението, че вярва на опзицията ли? А ти и дружките ти на какво вярвате, не ми казвай, аз знам?!


все пак и било рутината, било интелигентността не и позволяват да отрича очевидното. За Колев 38 Достоевски, Пушкин и Пастернак са пияни мужици-е тук Ангелина ще му противоречи-най малкото , че дължи не лош битов комфорт и от преводи на и от руски. Никога обаче няма да му противоречи за фейкове срещу системата, за това че Путин например е "аутист, педофил, крадец, мошеник, че всеки момент ще го "съборят" от позицията му в Кремъл и , че ще го виснат за топките на Червения площад. Че Русия, всеки момент ще се разпадне...Фейкове , които се разпространяват от векове за рашките. Впрочем има отговор на тях/фейковете/ от Александър Сергеевич -през 1831 година мисля. " На клеветниците на Русия" се нарича стихотворението. Прочети го внимателно, запознай се с повода за написването му и ще видиш че и преди две столетия близо темата е била същата. Тогава са искали да и вземат земята, днес това под нея-промяна няма


... не мислиш ли, че е нормално след като има такива като вас да има и такива като нас? Гледам, че при икономиста се "поизлъскахте", тука пържиш другомислещи а години тихомълком преглъщаш дивотиите на "прероден Ботев" и други подобни. Забележи, че написах "тихомълком" така, че давай го малко по -скромно с умозаключенията.
цитирай
30. blackpredator - Венци,
06.01.2018 20:47
Гетю чудесно го е описал Чехов в "Писмо до учения съсед"
цитирай
31. germantiger - към блеки
06.01.2018 21:01
що мълчиш кавал

или са те помпили през устата

следващия път със спекулум да те разтегнат отзад и с компреесора оттам

ще си гледам моя постинг и няма да пикая пак тук

ако имаш нещо на лични пращай чапаецо
цитирай
32. putinoid - Путиноидите, пишещи и помпащи, са ...
06.01.2018 21:02
Путиноидите, пишещи и помпащи, са идиоти.
Не са българи, не са и хора.

Ама и животни не са,
някакви вируси.
цитирай
33. germantiger - валерка
06.01.2018 21:03
радвам се, че ми отговаряш като рснак за русия

трима руснаци дядо ми е утрепал - това е семейната ни равносметка

другата е за 1 фриц по няколко от вашите

руснаците са най-разбрани в чечня

там чеченските жени изкараха поголям уй от руските мужици

така и не разбрах КОЙ ТЕ ПОМПИ - НЯКОЙ РУСНАК ИЛИ ?

вас българите кой ви е ебал повече?
цитирай
34. qaufland - Разликата между путиноида и лай...
06.01.2018 21:04
Разликата между путиноида и лайното е само количествена.



Путиноидът мирише повече.
цитирай
35. germantiger - финално
06.01.2018 21:13
теб валери и икономиста ви уважавам, но разбира се като руснаци и комунисти не бих ви простил в едни жандармерийски времена, както и вие на мен в едни червени

жив и здрав да си през новата година - ти наистина, обаче

кухела жив ли е, здрав ли е, дано не е?

ако има нещо на лични

тук спирам да те притеснявам
цитирай
36. 1997 - Кажете категорично
06.01.2018 22:12
germantiger написа:
теб валери и икономиста ви уважавам, но разбира се като руснаци и комунисти не бих ви простил в едни жандармерийски времена, както и вие на мен в едни червени

germantiger, ГОТОВ ЛИ СТЕ ДА СТАНЕТЕ УБИЕЦ С ВСИЧКИ ПОСЛЕДИЦИ?
цитирай
37. vencivaleri1951 - Откровено
07.01.2018 00:21
germantiger написа:
теб валери и икономиста ви уважавам, но разбира се като руснаци и комунисти не бих ви простил в едни жандармерийски времена, както и вие на мен в едни червени

жив и здрав да си през новата година - ти наистина, обаче

кухела жив ли е, здрав ли е, дано не е?

ако има нещо на лични

тук спирам да те притеснявам


жал ми е за теб. Не дядо ти е пречупила войната , а теб. Ти непрекъснато си при мъртвите, вместо при живите. И дядо и чичо , и баща ми са участвали във война. Баща ми от Ниш до Виена. Кавалери са на ордени и медали. И тримата имат наградни оръжия. Как пък никой от тях не съм чул да спомене за убити ...
цитирай
38. kolevn38 - Леле, леле, леле какви сте смешници! Червени смешници...
07.01.2018 01:24
1997 написа:
От kolevn38 вероятно изискват бр. постинги. Посещенията му обаче намаляват. Преди неговите хора му вдигаха по някое палче, сега отворят постинга и бягат. Превърнал се е в агитатор без авторитет. Чука за едната надница. Тъпо.


Плащат ми, а? Изискват ми брой постове, а? Само това ли може да измисли червената ти чутура? Всъщност вие, червените данеказвамкакви, толкова си можете. А всъщност, единственото, което умеете до съвършенство е да пускате лайнометите с пълна сила, когато някой ви казва истината в очите:)
А истината е една, и то много проста. Като човек, отлично знаещ руски език, имащ и руска кръв във вените си, аз винаги съм се интересувал от нелеката съдба на Русия и руския народ. Както отдавна са разбрали моите реални и виртуални приятели. Нещата, които поствам са раличната гледна точка от вашата, червеносвинската. Защото както винаги съм казвал - на вас, червените шимпанзета, от Кремъл и лайно да в изпратят е го премляскате с удоволствие и ще искате още. Винаги е било така и винаги ще бъде, съмнение в това няма. И винаги ще подкрепяте всеки бандит и малоумник, седнал в Кремълския трон. Утре ако получите заповед оттам отново ще убивате българи в името на Кремълските престъпници. Ако получите заповед от Кремълските си господари, ще натикате България не само в Евразийския, а ако трябва и в Сатанинския Съюз - това е вашата специалност. Да бъдете маши в ръцете на Кремълските престъпници.


цитирай
39. kolevn38 - Абсолютно вярно, germantiger
07.01.2018 01:36
germantiger написа:
Вие руснаците висите пъти повече на първа от такива като колев
Абсолютна истина е, че вашите руски фейкновини са в пъти повече от прозападните глупости в блога

Като се започне от кемтрейлс, идиотските теории на черевните конспирации и се стигне до невероятните приключения на Барон Фон Путхаузен, това са все дела на цялото червеносвинско войнство.
цитирай
40. vencivaleri1951 - Колев,
07.01.2018 03:30
kolevn38 написа:
[quote=1997]От kolevn38 вероятно изискват бр. постинги. Посещенията му обаче намаляв




не ти плащат вероятно-за глупости плащат само глупаци. Ти си самодеец според мен, който мрази неистово Русия и от там народа и. Защото който е съпричастен с хората на дадена страна , не цвили от радост при всяка беда която ги е сполетяла-от натравяне с алкохол-до безумен и жесток атентат на фанатици. И каква истина пишеш-с миномети срещу военна база със съвременни истребители. Та това само неграмотник може да напише. Какъв шанс има миномет срещу охраната на подобна структура. И какво се оказа всъщност? Опит за нападение с ракети-неуспешен и в отговор натикване на чалмите в един тъмен отвор на кучето и не особено приличен за изговаряне

И втория фейк който критикувам е още по глупав-хайде като човек с руска кръв може в армията да не си служил и да не знаеш меренето и обхвата на миномета, но да критикуваш руснаците , че газифицирали/тоест прокарали газопроводи с ниско налягане/ само около 70% от територията си/ или населението-не става ясно/ Та това малък процент ли е? И е ли рентабилно да се газифицират селища на доизживяване. Статистиката отчита там около 20000 селища без нито един човек.
Те също влизат вероятно в " твоята статистика" И сега за домашно. Русия има над 17млн км2 площ Европа над 10, като в това число е включена и европейската част на Русия, която никак не е малка. Хайде сега ми обясни ако това което си написал е вярно-малко ли е да газифицираш 70% от селищата в Русия. Ще ти кажа, че такива блогъри като теб са манна небесна за рашките. И още нещо-не е минало допитване за отношението на българина към Русия и в което резултатите да не са показвали , че Руската федерация е близка до сърцето на българите. Хипотетично си помисли и следната опция-Путин кандидат за президент на наши избори. Смяташ ли , че ще има втори тур. Та нали най-вече внушението че Радев е едва ли не избор на Кремъл
му донесе убийствения резултат срещу прозападната Цачева
цитирай
41. kolevn38 - Не бе Венцивалери, аз не мразя руският народ, нито американския, нито германския, нито двата корейски,
07.01.2018 04:24
аз ненавиждам червените свине, комунистите, рашистите, фашистите, дугинистите, сталинистите, болшевиките, нацистите и путлеристите. За интелигентен човек като теб това би трябвало да е ясно. Предай посланието на останалата група червени безродници.
цитирай
42. 1997 - Не е убедително
07.01.2018 10:30
kolevn38 написа:

Плащат ми, а? Изискват ми брой постове, а? Само това ли може да измисли червената ти чутура? Всъщност вие, червените данеказвамкакви, толкова си можете. А всъщност, единственото, което умеете до съвършенство е да пускате лайнометите с пълна сила, когато някой ви казва истината в очите:)
А истината е една, и то много проста. Като човек, отлично знаещ руски език, имащ и руска кръв във вените си, аз винаги съм се интересувал от нелеката съдба на Русия и руския народ. Както отдавна са разбрали моите реални и виртуални приятели. Нещата, които поствам са раличната гледна точка от вашата, червеносвинската. Защото както винаги съм казвал - на вас, червените шимпанзета, от Кремъл и лайно да в изпратят е го премляскате с удоволствие и ще искате още. Винаги е било така и винаги ще бъде, съмнение в това няма. И винаги ще подкрепяте всеки бандит и малоумник, седнал в Кремълския трон. Утре ако получите заповед оттам отново ще убивате българи в името на Кремълските престъпници. Ако получите заповед от Кремълските си господари, ще натикате България не само в Евразийския, а ако трябва и в Сатанинския Съюз - това е вашата специалност. Да бъдете маши в ръцете на Кремълските престъпници.

Проблемите на Русия за отлично говорещ руски, би обсъждал на руски сайтове. Това затлачване на Блог.бг си е чиста агитация в хибридната война.
Фиксирането на тема Русия, с ограничения и недопускане на несъгласие в постингите на kolevn38 си е чиста агитация в хибридната война.
Оскърбления като лайномети, свински, шимпанзета, лайна са ТЪПО високомерие на каруцар.
цитирай
43. kolevn38 - О, напротив - дори е повече от убедително. Хората трябва да знаят и другата гледна точка, при това изказана от руснаци:)
07.01.2018 11:02
[quote=1997 - Не е убедително
Проблемите на Русия за отлично говорещ руски, би обсъждал на руски сайтове. Това затлачване на Блог.бг си е чиста агитация в хибридната война.
Фиксирането на тема Русия, с ограничения и недопускане на несъгласие в постингите на kolevn38 си е чиста агитация в хибридната война.
Оскърбления като лайномети, свински, шимпанзета, лайна са ТЪПО високомерие на каруцар.[/quote]

Оскърбленията, както ги наричаш са напълно на мястото си - те са в пълен синхрон с едни други оскърбления - фашисти, укри, укрофашисти, соросоиди и тн и тн. Каквото почукало, такова е обадило. Каквото посееш, това ще пожънеш. Вие, комунистите посяхте основно омраза, смърт и убийства - някои още помним как навремето ни учехте да обичаме само вас, а да мразим всички останали. Е, сега е време да жънете плодовете на труда си:)
цитирай
44. kolevn38 - Венцивалери, плещиш абсолютни глупости, но на това твоите другари са те учили цял живот - да изопачаваш истината :)
07.01.2018 11:41
vencivaleri1951 написа:
За Колев 38 Достоевски, Пушкин и Пастернак са пияни мужици-е тук Ангелина ще му противоречи-най малкото , че дължи не лош битов комфорт и от преводи на и от руски. Никога обаче няма да му противоречи за фейкове срещу системата, за това че Путин например е "аутист, педофил, крадец, мошеник, че всеки момент ще го "съборят" от позицията му в Кремъл и , че ще го виснат за топките на Червения площад. Че Русия, всеки момент ще се разпадне...Фейкове , които се разпространяват от векове за рашките. Впрочем има отговор на тях/фейковете/ от Александър Сергеевич -през 1831 година мисля. " На клеветниците на Русия" се нарича стихотворението. Прочети го внимателно, запознай се с повода за написването му и ще видиш че и преди две столетия близо темата е била същата. Тогава са искали да и вземат земята, днес това под нея-промяна няма

Никога не съм твърдял, че Достоевски, Пушкин и Пастернак а пияни мужици, така, както и никога не съм твърдял, че Владимир Висоцки, Джим Морисън, Чарлз Буковски или пък Ърнест Хемингуей са некадърни алкохолици. Много от писателите и въобще хората на изкуството са имали специални отношения с алкохола - за някои той е бил част от от ежедневието и стимул за изпускане на парата, за други - причина да си заминат преждевременно от този свят.
За другаря ти Путин също никога не съм твърдял, че е аутист или пък педофил, но затова пък, че позволи на група мошеници да грабят безнаказано Русия спор няма, както и категорично твърдя, че не направи нищо за икономиката на Русия - благодарение на което тази огромна държава продължава да бъде в последните места на всички класации. Разбира се, за вас той е Духовен Баща, необходим ви е като Слънцето и Въздуха, необходим ви е като Водата и Кръвта която тече в жилите ви - за да можете да продължавате да се заблуждавате, че една престъпна и некадърна власт е велика е неповторима. А това го можете - всички помним историята :)
цитирай
45. vencivaleri1951 - КОЛЕВ,
07.01.2018 12:50
kolevn38 написа:
[quote=vencivaleri1951] За Колев 38 Достое)

Нима не схващаш че в случая/коментара/ си събирателен образ. Имам право да те ползвам като такъв защото си анонимен и можеш да бъдеш всеки. Понеже споменаваш Буковски ще ти разкажа лична история /разказвал съм я в блога, но отдавна/ Една сутрин ме буди приятелката ми и казва , че отиваме на протест понеже затворили Буковски в психиатрията. Казах и че него често го затварят и ще го пуснат-питах я и какво прави в Ленинград. Тя не отговори, а аз с неохота почнах да се обличам за протест-няма протест , няма "сладолед" Излизаме на Адмиралтейския площад, пяхме арията на княз Игор-"дайте дайте мне свободу" После дойдоха омоновците и лапни шараните като мен хвърлиха в уазките. В управлението разпитващият офицер едва не падна от стола от смях когато разбра , че съм протестирал за Чарлз Буковси-за Владимир Буковски не бях чувал. По късно на два пъти съм го слушал-един път когато се кандидатира за президен, втория път когато призентираше книгата си у нас. Убедих се и двата пъти , че психиатрията е точното място за него. Когато го отхвърли руската ЦИК защото е американски гражданин, той съвсем сериозно и убедено предложи да се промени конституцията защото в противен случай отказвайки се от американско гражданство щял да загуби пенсията си, а видите ли заплатата на руския президент/тя беше тогава около 1500долара/ не го компесирала. Говореше убеден в правотата си. В България пък го слушах да обяснява за световния заговор на гейовете и евреите които съсипвали света-Путин бил еврей и гей едновременно. За първото има известна доза истина-дядо му е на половина еврей...Ето за такъв човек лежах 3 денонощия в арест, остригаха ме, а и "изядох" неограничен брой палки по тялото си. Защо ти го пиша.
Ами , гаджето ми , ми пробута също фейк като двата ти постинга които коментирах тук. Истина е , че е бил арестуван Буковски, но тя съзнателно ме остави в заблуждението , че става въпрос за Чарлз Буковски. Връзвал съм се за огради на сграда пак там, защото моят колега по университет Христофор Събев и възлюбената ми ме убедиха , че ще бутат сградата . Пак милиция, пак неприятности-влезнахме и в новините на западните станции. Сградата просто я сложиха на релси, като преди това направиха пространството около нея като чим и я преместиха с двадесетина метра, за да разширят площада , където ставаше трафик. Говорим за 70те години Колев 38 когато най вероятно си марширувал и скандирал чинно КПСС - БКП. Драги Колев, аз въпреки 5те студентски години там и десетките командировки след това не смея в никакъв случай да кажа че владея до съвършенство езика, както и не биха го казали изброените от теб руски автори. Аз го владея на работно ниво и толкова. Освен това познавам донякъде и системата-ял съм и и меда и жилото. Мога да направя що годе добра преценка , какво е вярно, какво не е. Мога да прогнозирам какво ще пишеш предизборно и следизборно за президентския вот в Русия. Че е опорочен и то главно защото не е допуснат Навални. А не е допуснат заради присъда-перфектна присъда. Във Франция ако го съдеха/защото той мами френска фирма, /а руски гражданин не се експулсира според Конституцията // щеше да получи ефективна присъда. И въобще много двояки са нещата когато става въпрос за Русия. Онзи ден пред Елисейския дворец арестуваха протестиращи разголени дами. ще ги осъдят по бързата процедура за хулиганство. Никой не казва и не протестира в световния печат. Пуситата се разхвърляха в една от най знаковите църкви в Москва и когато ги арестуваха настана вой.
В Католическия свят трудно живи щяха да излезат, а излезеха ли дълги години щяха да стоят в затвор. Понеже става въпрос за случка в Русия "пуситата " станаха десиденти и борци против режима . Бъди здрав и честит през новата година
цитирай
46. 1997 - Достойнството на червените боклуци
07.01.2018 14:16
kolevn38 написа:

Нещата, които поствам са раличната гледна точка от вашата, червеносвинската. Защото както винаги съм казвал - на вас, червените шимпанзета, от Кремъл и лайно да в изпратят е го премляскате с удоволствие и ще искате още. Винаги е било така и винаги ще бъде, съмнение в това няма.

Някои постижения на морала забраняват с такъв да се говори като с равен.
цитирай
47. 1997 - Да вярваме ли, че kolevn38 продължава kolevm?
07.01.2018 14:59
Да сверим:
kolevm
Име:Marin Kolev
Възраст:79
Пол:мъж
Град:Троян
Професия:пенсионер
Интереси:краеведчески интереси. Обичам историята и историческите филми и романи

kolevn38
Име:Dan Kolov
Пол:мъж
Град:Троян
Професия:борец за права и свободи
Интереси:Краеведчески интереси. Събира и публикува материали за родния край

Първият публикува съобразно заявените интереси история на с. Врабево и през 2011 г. престава да публикува.
Вторият се появява на 13.05.15 и за тези близо 800 дни е публикувал 1111 постинга изключително едностранни - враждебни към Русия при Путин
Вж. от http://kolevn38.blog/?&page=93 до http://kolevn38.blog/?&page=1

По спомени, в периода 2011- 2015 съществуваше kolоvm със снимка на kolevm, но постингите и профилът днес са изтрити.

Мисля, че kolevn38 използва не по право ник и профил близък до kolevm. Да е имало катарзис който да го промени от краевед към русофоб не е толкова реалистично, ...освен финансовата страна на битието ни.
цитирай
48. vaquero - Бае "kolevn38" е &qu...
07.01.2018 23:38
Бае "kolevn38" е "Ха-ха-ха!" пролетарии на норма. Това обяснява неговата производителност.
цитирай
49. kolevn38 - Едно уточнение - тези, които се мислят за русофили, всъщност са чиста проба съветофили и путинофили.
08.01.2018 08:55
Двете понятия са коренно различни, не ги бъркайте.
цитирай
50. kolevn38 - Комунисти и морал!? Не ме разсмивай!
08.01.2018 09:01
1997 написа:
kolevn38 написа:

Нещата, които поствам са раличната гледна точка от вашата, червеносвинската. Защото както винаги съм казвал - на вас, червените шимпанзета, от Кремъл и лайно да в изпратят е го премляскате с удоволствие и ще искате още. Винаги е било така и винаги ще бъде, съмнение в това няма.

Някои постижения на морала забраняват с такъв да се говори като с равен.


Няма начин хора, които смятат, че могат да градят светло бъдеще върху кръвта и костите на сто милиона невинно избити, да бъдат равни с мен :)
цитирай
51. 1997 - kolevn38, по- разумно е да публикуваш в руски сайтове.Обърни се към членовете на КПСС или КПРФ.
08.01.2018 19:03
kolevn38 написа:

Няма начин хора, които смятат, че могат да градят светло бъдеще върху кръвта и костите на сто милиона невинно избити, да бъдат равни с мен :)


БСП е произлязла от БСДП, минала е дълъг път. Има с какво да се гордее и за какво да съжалява, че не е направила най- добре, но идеалът остава добър.

Налага се да се повторя: Оскърбленията на kolevn38 са ТЪПО високомерие на каруцар.
цитирай
52. nkf - Искам да да допълня още нещо по повод ...
27.01.2018 19:42
Искам да да допълня още нещо по повод темата, макар и стара. Допълнението ми засяга г-жа Пискова. Откровено казано аз нямах никаква представа за нея доскоро. Естествено знаех я като име и по скоро имах някаква положителна нагласа, макар и съвсем бегло да бях чел нещо от нея. Това обаче се промени преди няколко седмици - успях да си съставя пряка представа за нея. Мога да кажа, че съм отвратен, меко казано! Не мислех, че тази жена обладава толкова нагъл примитивизъм и невежество... Както и да е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 5058706
Постинги: 1352
Коментари: 19556
Гласове: 5477
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031