Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2018 07:10 - ДЕН ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 8829 Коментари: 15 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес се навършват три седмици от гладната ми стачка. Привидно нищо особено не се случва. Но в същото време протичат дълбоки и незидими процеси, които много скоро ще се покажат на светло. Това, че двете обществени медии мълчат , просто ги дезавуира като антиобществени и именно те ще са безкрайно изненадани съвсем скоро. Мълчанието показва неистов, панически страх. Не говоря за частните БТВ, НТВ и вестниците. Те са частни и защитават определени интереси.
Днес кръвното ми е 119/69. Пулс-95. Тежа71,2 кг.
Вчера си осигурих инваледен стол. Това е за времето, когато няма да мога да ходя дълго. Засега смятам, че ще се справя с ходенето от НДК до НС.
Сънувам странни сънища. Каквото и да стане, се формулира с една дума, която наум подреждам в някаква странна кръстословица. И кръстословицата винаги се получава. Цяла и завършена.
Бомбата с миналото на престъпника Борисов гръмна. Сега ще започне поединичното и групово отричане от него. Моделът ГЕРБ приключи. Комай това се отнася и до другите парламентарно представени глутници. Въпрс на време. Искам да кажа най-близко време.
Очаквайте тази седмица неочаквани неща и бъдете готови да ги подкрепите. Помощ ще има и от българите извън България.



Гласувай:
13



1. nedovolen - Господ с теб, адаш! Желая ти да ...
03.07.2018 08:01
Господ с теб, адаш!
Желая ти да държиш и след срутване на системата в територията БГ!
Амин!
цитирай
2. deleted-4udovi6teto - Бертолт Брехт:
03.07.2018 08:08
"Никой няма да пита какво е било времето, а защо са мълчали поетите му.”

Подкрепям те, Николай!
Чу
цитирай
3. apostapostoloff - Случва се само
03.07.2018 08:48
неизбежното.
цитирай
4. morskipesni - Gnusnata mafiq se strahuva neistovo!
03.07.2018 11:28
Znae, 4e mnogo malko ostava! Ruhvaneto e neizbezhno!
цитирай
5. ivanbunin - Никаква бомба с никакво минало на ...
03.07.2018 11:37
Никаква бомба с никакво минало на Борисов НЕ е гръмнала.
Никой не ще започне да се отрича от Борисов.
ГЕРБ е непоклатима като доминираща с доверието на гражданите партия.
Ако действително Босият се смята за умен, защо ли пише глупости?
Впрочем, това си е негова работа.
Не е лошо все пак да знае, че никой не го взема ни най-малко на сериозно.
Колкото и да е странно, единствено звездоброецът казва на Босия каква е простата реалност.
цитирай
6. bven - Поздрави, колега - България е с теб!
03.07.2018 11:47
09:00 - пенсионери от цялата страна,съединявайте/обединявайте се!

автор: bven категория: Новини
прочетен: 794 коментари: 0 гласове: 3


Подкрепям призива на пенсионерите за по-добър живот - доходи,уважение и бит, защото утре цялата страна я чака същото!
С този пост изразявам подкрепата си и за гладната стачка на Н.Колев -Босия срещу корупцията и безочието на министрите и слугинажа им!

НА КРАК, О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ,
НА КРАК, О РОБИ НА ТРУДА!!


Преписано от в-к Трета възраст:

МНОЖАТ СЕ ПЕНСИОНЕРСКИТЕ ПОДПИСКИ

В редакцията получихме списъци със 194 подписа, които са събирали пенсионерите от село Мененкьово, община Белово, област Пазарджик. С тях те подкрепят призива на пенсионерите от сливенското село Самуилово, в който са издигнати искания за по-високи пенсии и по-добър живот на възрастните хора. Получихме писмо и от благоевградското село Падеш. Тамошните пенсионери също подкрепят призива на самуиловци.

За съжаление не можем да препратим подписите и писмата в Самуилово, защото инициаторите на тамошния призив не са оставили координати за връзка. Но подобна подписка, за която съобщихме в бр.19, откри и софийският клон на Българската асоциация на пенсионерите/БАП/. Писмата и събраните подписи може да изпращате и към него на адрес:


София 1362, кв. Суходол, ул."Стойчо Станиславов" 10
за Никола Говедаров, тел. 0898 50 22 29
електронна поща n.govedarov@abv


Моля, който има възможност, да даде гласност за тази подписка. Списъкът е следния:

№ Име, презиме и фамилия Подпис





цитирай
7. nedovolen - к6
03.07.2018 11:54
Бунин, как не те е срам. Ама то и фамилията ти показва, че си за... БУНИщето.
цитирай
8. ivanbunin - "Недоволният" е такъв ...
03.07.2018 12:48
"Недоволният" е такъв глупак и невежа, че даже фамилията БУНИН не бил чувал...
цитирай
9. venercheto - възхищавам се
03.07.2018 13:42
на смелостта и решителността ви! де да имаше повече българи като вас, нямаше да изнемогваме, докато мафията ни взима залъка от устата. пращам ви силна и слънчева позитивна енергия мислено! пожелавам ви от все сърце успех!
цитирай
10. vasilisa1917 - .
03.07.2018 15:22
ей, бос, можеш да се кандидатираш за книгата за рeкордите на гинес за човекът ,който е правил на много гладни стачки
цитирай
11. sofiastoyanova - От семейство Ралин
03.07.2018 15:31
Таня: Кольо, ние сме с теб. Единственият смел сред толкова страхливци. В момента цялото семейство сме временно в Холадния (избягали от стаТИКВОто), но с цялото си сърце се присъединяваме към шествията от НДК до НС и протестите в твоя подкрепа. Стефан казва:Кольо, имаш дечица- помисли за тях. Моля те, да се пазиш жив! Не се виждахме често, но ни е много мъчно за теб и се надяваме да си добре! Винаги си бил близък до сърцата и умът ни. София: Горда съм, че си ми кръстник и много ми помогна да порастна като човек. Търсихме те по телефона, но не можахме да се свържем.
Много те обичаме!!
цитирай
12. zelenika23 - To ciala Balgariia mre kato muhi ot ...
03.07.2018 17:16
To ciala Balgariia mre kato muhi ot mizeriia ne ot v4era i na nikoi gore ne mu puka.. TOVA SA OIADENI BEZ4UVSTVENI I BEZSAVESTNI HORA SAS ZAKORAVIALA PSIHIKA,VSE PAK GEROISTVO E TOZI PROTEST I DANO NAKARA HORATA DA REAGIRAT I DA SE ZAMISLIAT,4E TAKAV GIVOT NE E ZA TARPENE POVE4E,NAI VE4E KRADENETO NA DARGAVATA I BEZOTGOVORNOTO OTNOCHENIE KAM BALGARSKIIA NAROD,KOITO SE TOPI...
цитирай
13. valdor1355 - Това, което прави Босия. . . Кано...
03.07.2018 19:55
Това, което прави Босия... Канонизират го за мъчник- ето това става. Аз пак не съм разбрала каква е целта на гладния му протест. Но щом има пенсия, значи когато припадне ще го вкарат в болницата и ще му вържат глюкоза. Приятелите ще му събират пари, ако не му достигнат за лечението.

Според мен няма кауза, на която начинът и за постигане е да съсипеш себе си с глад. Той и Христос се е жертвал на кръста, но след него светът е станал още по- кръвопролитно място. А Босия няма да постигне нищо подобно като отзвук със смъртта си. Не разбрах и нямам време да пръверя дали само той гладува или и други. Ами вместо да му пишете лигави коментари, го подкрепете и вие с гладен протест до него! За каквото и да се бори, на мащабен ГЛАДЕН протест ще се обърне повече внимание. Може би само той е достатъчно луд.
Лечебното гладуване- кръвно като на двадесет годишен. Пулс сравнително нормален. ;)
цитирай
14. raders - Глупаво! Ако имаш срещу себе си н...
03.07.2018 23:59
Глупаво! Ако имаш срещу себе си нормално правителство в една нормална демократична държава, визираният министър /дори цялото правителство/, ще подаде оставка, за да бъде запазен живота на който и да било откачалник. Но, когато имаш срещу себе си мафия, най-тъпото нещо е да се бориш срещу нея по този начин. За тях твоят живот не е по-ценен дори от живота на една мравка. И никой няма да подаде оставка. Освен това в БГ-то гражданското общество не е нищо повече от стадо овни, което значи, че дори и "великомъчениците" трябва да са "наши хора". Така, че приятелю, няма да станеш по-популярен и по-добре е да прекратиш тази демонстрация. Освен, ако не е номера с популярното напоследък "здравословно гладуване", но мисля, че си честен човек, само малко заблуден. Със здраве!
цитирай
15. valdor1355 - Ако аз съм "правителстово...
04.07.2018 00:26
Ако аз съм "правителстовото", а някой "луд" събира протест и стачкува гладно, за да ме изнудва за нещо- ще го оставя да си гладува и да си вее лозунгите на воля. Босия като свали правителството, той ли ще оглави КОМПЕТЕНТНО държавата? Или големите специалисти в управлението и в икономиката разни негови поддръжници?!


Току що чета постинг: Босия не трябва да умре!
Драматична работа!:

"Обръщам се към- Президент Румен Радев- да излезе, с обръщение към ПравителствотО - за опазване живота- на Николай Колев- „Босия” и на стотиците, като него, изоставени хора, от управлението, протестиращи в София и на други места, с техните различни каузи- майки, превозвачи и др. Има и няколко души в безсрочна гладна Стачка, които се прикриват от медиите на Пеевски, както и други, отчаяни протести- а ТЕЗИ ХОРА- НЕ БИВА.. ДА УМРАТ..!
Ако не го чуят- това, е достатъчен повод- за обявяване, на извънредно положение в страната..."




Този човек в ред ли е да иска от позицията президент на държава да опази живота на един човек? Този nikolaigatzev има ли представа с какво се занимава президентът по "трудова характеристика"?! А същия наясно ли е при какви условия се обявява извънредно положение в страна и какво означава "извънредно положение"?! Ами nikolaigatzev да се обърне към 112 да му помогнат- те ще преценят как или е за директно въдворяване. Или пък му помогнете вие! И си направете вие медия, и отбелязвайте в нея всяка крачка на Босия, след като на Пеевски му е скучно да го отразява!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737413
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031