Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2020 11:25 - ОТ ДЕБЕЛО ДУПЕ ИДВАТ И ВИСОКО КРЪВНО И СЪСИПАНИ СТАВИ!
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 1517 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 03.08.2020 11:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОЧИСТВАНЕТО НА КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА УДЪЛЖАВА ЖИВОТА-Не е нужно да сте медици, за да лекувате хората. Има лекари.Нужно е да знаете как да предпазвате себе си от болести. Чистите кръвоносни съдове са основата на доброто здраве. Работата на всички вътрешни органи и системи зависи от качеството на кръвообращението. Какво всъщност представлява кръвоснабдяването – то е доставяне на кислород и хранителни вещества, както и извеждане на въглеродния двуокис и отпадъчните продукти от обмяната на веществата във вътрешните органи- от всяка клетка . В детството, юношеството и младостта си човек се движи активно, кръвоносните съдове са млади, еластични и чисти – храненето на всички органи( клетки в органите) е достатъчно. С възрастта се движим все по-малко, а в съдовете започват да се натрупват замърсявания. Това се дължи на различни фактори –вредни (например тютюнопушене, неправилно хранене, замърсена околна среда, застоял начин на живот), но и напълно естествени (например отлагане на мазнини в съдовете, което се случва при всеки човек).

Запушения  съд съдържа по стените полепналости- резултат е повишено кръвно. Вашето високо кръвно налягане се дължи на запушените ви кръвоносни съдове, което става ежедневно  и е основната причина за хипертония- кръвообращението се влошава, страдат всички органи и системи- Човек ускорява стареенето Може ли да го спре? Да,  ако регулярно почиства кръвоносните съдове- може да живее най-малко 100- 120 години, при това без никакви заболявания – нито на органите, нито на ставите и най-важното, мозъкът му ще работи нормално.Без ХАПЧЕТА! Очистването на кръвоносната система удължава  значително живота. Това не е само теория. Аз го практикувам. Макар да го започнах късно ( ползвайки препоръките на проф Мермерски- подобрих здравето си – на 81 години съм с по добро здраве- кръвното ми налягане е нормално- като на  младини, живеч без хапчета- но измервам всеки ден кръвното си и още спазвам правилото за водата, като количество и време на пиене. Това премахна излишните килограми- от 86-87 станаха на 66-67 и ми е по леко да се движа.
 БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТРАДИЦИЯ:  ЗА ПОЧИСТВАНЕ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ :  ВСЕКИ ДЕН СЕ КОНСУМИРА 1 СКЕЛИДА ( НЕ ГЛАВА!)  ЧЕСЪН ( СУРОВ ЧЕСЪН! СГОТВЕНИЯТ ВАРЕН, ПЪРЖЕН ДАВАТ АРОМАТ- ползваите го за вкусът НО... НЕ ЧИСТИ КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ!

ПОВТАРЯМ  ВАЖНОТО 1 СКЕЛИДА ИЛИ 4-5  ЗА СЕДМИЦА- НАПРАВИ СИ НАВИК  И НЕ ПО ВЕЧЕ. СЪЧЕТАВАИ С ПРАВИЛНО ПИЕНЕ НА ВОДА- ВИЖ В ПРДНИТЕ ПОСТИНГИ!

НЕ ЕДНА СЕДМИЦА, А ВСЯКА СЕДМИЦА- МОЖЕ ДА СЕ ПРОПУСНАТ 1,  2 ДЕНА, НО ВСЯКА СЕДМИЦА  НАЙ МАЛКО 3 ПЪТИ! . А НЕ ЕДНА ГЛАВА СКЕЛИДИ...НАВЕДНЪЖ-  ТО ВРЕДИ.  ГРЕШНО! ЗАКОНИТЕ НА ТЯЛОТО НЕ ИСКАТ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ- ТЕ СА НЕПРОМЕНИМИ- ГАРАНТИРАТ ФИЗИОЛОГИЯТА НА ЧОВЕКА, ЗДРАВЕТО НА ТЯЛОТО,
СИГУРНО ОТСЛАБВАНЕ:

ОТ  ДЕБЕЛО ДУПЕ ИДВАТ И ВИСОКО КРЪВНО И СЪСИПАНИ СТАВИ!






Гласувай:
13



1. zaw12929 - ВАЖНО, ЗА ДА ИМАТЕ СТАРИНИ БЕЗ БОЛЕСТИ!
03.08.2020 20:49
Консумацията на ЕЛДА значително повишава нивото на "протеина за дълголетие" SIRT1 и има редица други положителни ефекти. Резултатите от изследването им е публикуван в „Journal of Cereal Science”. За първи път хората започват да отглеждат елда преди 6000 години в Югоизточна Азия. В Индия наричат елдата „черен ориз“, а в другите страни е известна като „черна пшеница“. След старта на масовото ѝ отглеждане тя бързо си спечелва славата на една от най-разпространените храни за по-бедните обществени слоеве.

Протеинът SIRT1 участва в много вътрешноклетъчни процеси, включително в регулирането на механизмите на стареене на клетките. Според учените, високото ниво на SIRT1 забавя стареенето и повишава устойчивостта на организма към стрес.

Както обясниха учените, колкото по-малко калории консумираме, толкова повече "от протеина на дълголетието" произвежда организмът ни. Постенето всъщност ускорява процеса на „ремонт“ на клетките, което увеличава техния живот. Специалистите от СФУ са сигурни, че е неправилно да се гладува в името на здравето.
цитирай
2. zaw12929 - НАЙ КОМПЕТЕНТНО, НАЙ ГРИЖОВНО ВИ ...
03.08.2020 20:55
НАЙ КОМПЕТЕНТНО, НАЙ ГРИЖОВНО ВИ СЪВЕТВАМ- ЗА ЗДРАВЕ БЕЗ БОЛЕСТИ
ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ СИ, ЗА БЛИЗКИТЕ СИ- МНОГО МАЛКО УСИЛИЯ СЕ ИСКА- ЗА ДА НЕ ХОДИТЕ ПРИ ЛЕКАРИ, НО НЕ ПРОПУСКАУТЕ ПРОФИЛАКТИЧНИТЕ ПРЕГЛЕДИ, МЕРЕНЕ КРЪВНОТО, КРЪВЕН ТЕСТ- ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ОСИГУРЯВАТ ТАКИВА ЗА ВСЕКИ ПОНЕ 1 ПЪТ ГОДИШНО
ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА- ОТКОЛКОТО ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕСТИ.
цитирай
3. zaw12929 - рецепта на ПРОФ МЕРМЕРСКИ : СМИЛАТЕ ...
03.08.2020 21:09
рецепта на ПРОФ МЕРМЕРСКИ : СМИЛАТЕ ДВА ЛИМОНА И 2 ГЛАВИ ЧЕСЪН ( ПОЧИСТЕНИ) , СЛАГАТЕ ГО В БУРКАН В ХЛАДИЛНИКА, СЛЕД 10 ДНИ ЗАПОЧВАТЕ ДА КОНСУМИРАТЕ ПО ЕДНА КАФЯНА ЛЪЖИЖА 1 ПЪТ ДНЕВНО ( С ПОМОЩА НА ЧАША ГРЕЩА ВОДА) И КРЪВНОТО ВИ СТАВА НОРМАЛНО, ЗАПЕКЪТ ИЗЧЕЗВА, ТЛЪСТИНИТЕ ПОСТЕПЕННО СЕ СТОПЯВАТ И В СЪЧЕТАНИЕ С ПРАВИЛНОТО ПИЕНЕ НА ВОДА СИ ОСИГУРЯВАТЕ- НОРМАЛНО КРЪВНО, НОРМАЛНО ТЕГЛО, ИЗЧЕЗВА ЗАПЕКА, НОРМАЛЕН СЪН! КОГАТО СМЕСТА СВЪРШИ ПОДГОТВЯТЕ НОВА. СЛЕД 3 МЕСЕЦА СИ ДАВАТЕ МЕСЕЦ ПОЧИВКА, ПОСЛЕ ВИНАГИ ИМАТЕ СМЕС- КОНСУМИРАНЕ 1-3 ПЪТИ СЕДМИЧНО. тОВА ПРЕДПАЗВА ОТ РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО, ОТ ВИСОКО КРЪВНО, ОСИГУРЯВАНЕ ЗДРАВА КРЪВОНОСНА СИСТЕМА- СТАРИНИ БЕЗ СТАРЧЕСКИ БОЛЕСТИ
цитирай
4. zaw12929 - Според учените, развитието на д...
03.08.2020 22:17
Според учените, развитието на деменцията може да бъде избегнато, като следвате следните прости указания:

- Поддържайте кръвното налягане на нива 130 mm Hg
- не се страхувайте да използвате слухови апарати, когато е необходимо
- въздържайте се от всякакъв вид пушене, включително това на електронни цигари и наргиле
- изберете по-екологични места за живеене
- избягвайте наранявания на главата
- намалете консумацията на алкохол
- ходете често и умерено натоварвайте тялото си физически
- отслабнете
цитирай
5. zaw12929 - Никой не иска да остарява, но е на...
03.08.2020 22:31
Никой не иска да остарява, но е напълно нормално и няма как да спрем този естествен процес. Въпреки това може да го забавим до известна степен, като се грижим добре за тялото и кожата си.

Всеки е чувал израза „Да остаряваш като катедрала“ и това е нашата цел. Каналът "OMG Facts" във vbox7 представя 4 навика, които трябва да премахнем от ежедневието си, защото ускоряват стареенето:

Седене повече от 8 часа дневно

Хората, които работят седнали повече от 8 часа дневно са по-стари с 8 години от реалната си възраст, казват учени. Изследването показва, че заседяването води до редица заболявания, които от своя страна ни състаряват. Затова на всеки 30 минути си правете кратка почивка и правете упражнения поне 30 минути дневно.

Сменяте диетата си твърде често

Придържането към определен хранителен режим се отразява положително на организма, стига този режим да не се сменя често. Ако стресирате организма твърде често може да забързате процеса на стареене.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14207279
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68272
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031