Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2022 20:20 - Европа бавно започва да обмисля лечението на Covid като на грип
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2271 Коментари: 10 Гласове:
12

Последна промяна: 14.01.2022 22:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Петъчно вечерно включване из рубриката "Добро утро!"

Откога медиците говорят, че има медикаментозно лечение на ковид и че трябва да бъде третиран като грип, обаче правителствата си знаят тяхното - безумно психиране на населението и престъпен натиск за инжектиране с експерименталните течности, които погрешно наричат ваксини.

Сега какво, ще почнем ли да чуваме извинения, че ковид всъщност е грип, че психозата е абсолютно ненужна и не само ненужна, ами престъпна, че експерименталните ваксини пък хептен са ненужни. 

Ама моля ви се, след 2 години психиране на хората, след абсурдните и неадекватни мерки, заради които и много хора не оцеляха, след ужасните ефекти от т. нар. ваксини -  увреждания, смърти, масови зарази, сега ще има ли кой да излезе и да каже:
Извинете, хора, ние просто се объркахме. Сгрешихме. Живейте си живота, с ковид се живее. Ще го лекуваме както грипа, с който живеете вече от десетилетия!!!

Да, с ковид се живее, защото корона вирусите са сред хората от 60-те години на миналия век. Никога никой не е правил психоза от това, както сега.
Ала някой че каже: Колко много хора умряха от ковид!? А дали е така?! Дали умираха от ковид, или от всичко друго, от което винаги и преди това са умирали хора, ала сега, нали е времето на ковида, и ги обявяваха неправомерно за ковид умрели?!

А дали с неадекватните протоколи за лечение в болниците не умориха хиляди хора - защото за това се свидетелства повсеместно вече втора година от един куп медици, както и близки на починали уж от ковид. 
Но хората трябва да вярват, че цифрите са верни, че има много заболели и умрели от ковид. Психозата трябва да се поддържа!

Да видим докога, защото въжето почва да се къса и престъпниците ваксинатори с времето ще бъдат все повече принудени да почнат да си признават безумните античовешки действия.

И така, този път започнах с моя малък коментар, който обикновено идва накрая. И този път не е толкова малък, както обичайно. Ала са все неща, за които е хубаво хората да мислят и да осмислят.

Ето статията, от официален източник:

Европа бавно започва да обмисля лечението на Covid като на грип

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-11/omicron-has-spain-looking-past-pandemic-as-europe-surge-persists?fbclid=IwAR08iK1AO2NU6XVxje_PZbaT6yCgNcHCm2T1BEk4h6k2nCjkAeWWllVlgb0

image

Преводът:

Испания призовава Ковид-19 да се третира като ендемично заболяване, подобно на грипа, като се превръща в първата голяма европейска държава, която изрично предлага хората да живеят с него. Идеята постепенно набира популярност и може да предизвика преоценка на правителствените стратегии за справяне с вируса. В неделя британският министър на образованието Надим Захауи заяви пред Би Би Си, че Обединеното кралство е "на път да премине от пандемичен към ендемичен".  

По-ниските нива на хоспитализация и смъртност при варианта омикрон въпреки рекордните инфекции накараха испанския министър-председател Педро Санчес да изтъкне примамливата перспектива Европа да премине отвъд пандемичните ограничения на нормалния живот. "Трябва да оценим еволюцията на Ковида от пандемия до ендемично заболяване", каза Санчес в радиоинтервю в понеделник, като добави, че може да се наложи европейските правителства да оценят заболяването с различни параметри от използваните досега.   

На места като Франция, Германия, Италия и Румъния, където се регистрират най-високите средни дневни нива на заболеваемост за цялата пандемия, може би е твърде рано за подобни разговори. Освен това Световната здравна организация заяви във вторник, че при сегашното темпо повече от половината от хората в Европа са на път да се заразят с варианта омикрон през следващите два месеца.   Но тъй като правителствата се стремят да запазят училищата отворени и икономиките да функционират възможно най-нормално, по-малкият брой хоспитализации може да предизвика преразглеждане на стратегиите.    

Засега Франция и Германия продължават да затягат ограниченията, особено за неваксинираните. Френският президент Еманюел Макрон заяви, че иска да направи живота на неваксинираните възможно най-труден, и се стреми да въведе пропуск за ваксина за достъп до барове и ресторанти или дори за пътуване с влак.    Нидерландия поддържа една от най-строгите забрани в Европа, като ресторантите и баровете са затворени. В Италия правителството на министър-председателя Марио Драги задължи ваксинирането на хората над 50-годишна възраст.   "Повечето от проблемите, които имаме днес, произтичат от факта, че има хора, които не са ваксинирани", заяви Драги на пресконференция в Рим в понеделник.  

Въпреки че ваксинациите са били от основно значение за предпазване на повечето хора с омикрон от болница, те не са били толкова ефективни за спиране на разпространението на варианта. Това кара политиците да се опитват да разберат как да ограничат разпространението, особено след като протестиращите групи в техните страни все повече се противопоставят на ограниченията в ресторантите, баровете и други дейности.   

Според министър-председателя Мишел Мартин, въпреки че Ирландия има едни от най-високите нива на заболеваемост от ковид в Европа, тя ще запази системата за доброволно ваксиниране. Белгийското правителство иска да даде на хората "свободен избор", заяви министър-председателят Александър Де Кроо.   

Много страни съкращават карантинните периоди, тъй като се опитват да запазят работата на основните служби. Най-новата е Чешката република, която от вторник изисква положителните за Covid хора да се изолират за пет дни, което е по-малко от две седмици.   Ограниченията за пътуване също показаха своите граници. Обединеното кралство беше първата страна, която забрани полетите от Южна Африка, където за първи път беше идентифициран омикронът. Въпреки това тя беше първото място в Европа, където се появи вълна от омикрон. По подобен начин Франция изпревари Обединеното кралство по брой случаи, въпреки че въведе ограничения за пътуване от Великобритания.   

През последните седмици испанското правителство работи по нов подход за наблюдение, а министърът на здравеопазването Каролина Дариас е поставила въпроса пред европейските си колеги, каза Санчес. Усилията бяха положени в момент, когато Испания съобщи за почти 692 000 нови случая през последните седем дни, като по данни на здравното министерство 13,4% от болничните легла са използвани за пациенти с ковид. Това е сравнимо с 13,8% година по-рано, когато броят на регистрираните седмични случаи е бил малко над 115 000.  

Ако европейските държави успеят да облекчат ограниченията през следващите седмици, миналогодишният опит ще остане поучителен. През есента на миналата година Дания премахна всички ограничения за Covid, а Нидерландия се отказа от всички изисквания за маски. В момента и двете страни имат едни от най-високите нива на заболеваемост в Европа и отново въведоха ограничения. 

И втори мой коментар за йезуитщината: Че почват да обмислят да третират ковид като грип е нормално, и така би трябвало да бъде, ала че не си дават ината и че продължават да изкривяват истината, не е нормално. Или поне не е приемливо.Защо?! Защото масовите зарази са в най-масово ваксинираните държави. Чакам да видя кога ваксинаторите ще признаят, че именно ваксините водят до масовите зарази и че неваксинираните не са им виновни за безумията. Защото е смешно да твърдят, че примерно в Дания и Холандия, където са масово ваксинирани, високият брой заразени бил поради неносенето на маски. Ми, нали ваксините предпазват, или, ако маските пазят повече от ваксините, то тогава защо им бяха ваксините. Ето това е йезуитщина. А че си играят с хората, вече и слепец би го видял. 

 



Гласувай:
12



1. zabavnata - COV ID
14.01.2022 20:56
Нещата отдавна придобиха чудовищни размери. Много политика, хаотични мерки, терор чрез медиите. Истинските лекари, които крещяха, че това е лудост биваха заглушавани и осмивани. В резултат се роди недоверието на хората към медии и политици. Всички търсехме алтернативни източници на ситуацията, която беше заприличала на военно положение. Хвърлиха се милиарди за технологии, които не разбирахме и някак странно "спасителите", които ни отнеха свободата великодушно предложиха да ни я върнат, ако СЕ ПОДЧИНИМ, безусловно и без да познаваме правилата на играта им. А държавите, които приеха... Не, не я получиха. Просто им предложиха нови условия, а тази свобода се сливаше с хоризонта към който милиарди хора протягаха ръка като за спасение. Бог се усмихна! Духовното пречистваше неговите деца. Идваше нов ред, но не този, който чертаеха нищожествата с пари. Ред, в който водеща СИЛА щяха да бъдат любовта, прегръдката, усмивката, и домашния уют.
цитирай
2. vesever - Ани!
14.01.2022 21:01
Много точен коментар. Благодаря ти! <3
цитирай
3. radostinalassa - В Сингапур още миналата година ...
14.01.2022 21:19
обявиха Ковида за обикновена настинка. Но те са далеч от СЗО.
цитирай
4. vesever - Радостина!
14.01.2022 21:32
Хе, много точна забележка. Че грешната и не само грешна, а и престъпна политика на СЗО, с която натискат и правителствата да издввателстват над собствените си народи, е основният фактор на пландемията, мисля, че вече е толкова ясно, че и слепец би видял
цитирай
5. blagovesteliseev - НЕ е въпросът в обмислянето
14.01.2022 23:18
Бог иска да каже нещо на човечеството. А то е, че времето изтича. Язвите са пуснати и ще се засилват. В тях ще има и нещо хубаво - светлината на приключилия съд, която е дадена в България. Накратко: с ковида този с Короната - Исус Христос иска да каже на човечеството да потърси какво Бог е казал в България.
цитирай
6. vesever - Благовест
14.01.2022 23:21
Не знам какво точно е казал Бог за България, ала се вижда, че ние сме много по-здравомислещи от Запада, например, където се поддават на манипулациите без да мислят...
Знам, че на Запад са ошашавени от това, че ние не желаем да се ваксинираме. Дори имаше статии, че ни възприемат като някакъв научен феномен ))
цитирай
7. nedovolen - Вирусни епидемии е имало период...
15.01.2022 08:22
Вирусни епидемии е имало периодично и циклично още от първите векове на н.е., пък и преди. И човечеството е оцеляло. Без ваксини. Има в достатъчна степен изграден стаден имунитет.

Измислиха поддържащи хапчета за хиляди болести, а за една китайска кашлица не щат.
:)))
цитирай
8. vesever - Ники!
15.01.2022 11:36
Право в десятката.
Ама кой ти мисли, хората като овце се втурват след фалшивите обещания за "имунитет"...
Та, тази пландемия се явява един мащабен тест за интелигентност и уви, мнозина се провалят. А шанс за поправка няма да има, това е лошото...
цитирай
9. nedovolen - У Франция под мъдрото ръководство ...
15.01.2022 16:35
У Франция под мъдрото ръководство на Макарона от 67 млн население са ваксинирани 52 млн, 29млн и бустерно.
И въпреки това имат ежедневно новозаразени, превишаващи населението на наш Пловдив.
Какво има за разбиране.
:)))
цитирай
10. vesever - Ха де! А има хора, които не го разб...
15.01.2022 18:29
Ха де! А има хора, които не го разбират, или просто си затварят очите, защото не им отърва да разбират и проумеят истината.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4044645
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16015
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол