Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2023 09:16 - Медиите наричат транс стрелеца от Нешвил „F-to-M жена”
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3827 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 29.03.2023 09:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image

В училище в Нешвил стреля транссексуал Тази човешка неопределеност уби 3 – ма учители и 3 малки 9-годишни деца.. Това стана в християнското училище «Завет». Началникът на полицията само обяви, че това е трансджендър и, вероятно, този акт е насочен към християнството. Това много прилича на престъпление на почвата на ненавист на гейове срещу нормалните хора. Полицията нарича това „целенасочен акт”. Очевидно, стрелеца е направил изявление. Неясно е, ще бъде ли то публикувано, но то определено ще бъде от антихристиянска ненавист. Щата Тенеси по религиозни съображения наскоро забрани някои трансджендърни прояви.
Тази жена, която нарече себе си «той/него» по документи е жена - Одри Хейл. Средствата за масова информация напълно «неправилно определят пола» и, като определят стрелеца като «ТЯ», въпреки, че това противоречи на цялата налагана от тях система от възгледи за трансексуалност. Наричат ни зли и ни обвиняват всички за неправилно полово поведение. Но внезапно, когато този масов убиец от Антихриста убива деца, това отново е жена? Те, които се опитват да кажат, че е «стреляла жена» и че, мисля, ни е разрешено да говорим за транссексуалните с преход от „f kъм m”, но тогава те защо използват женски местоимения?
Има 100% шанс, че злодеят е на тестостерон. Това се случи веднъж по-рано, с единствената друга жена-стрелец, която беше трансджендърна на тестостерон. Аз, най-антиженският човек, когото намирате, но ще ви кажа, че от лошите неща, които правят жените, стрелбата по случайни хора не влиза в тяхното число. Това е 100% резултат от приемането на тестостерон. Аз наистина съм удивен, че всички жени, които се тровят с това, не извършват масови убийства. Жените трудно регулират своите емоции и едва могат да регулират своите действия. Още повече дозите, които вие давате на жена, за да стане мъж са съвсем неподходящи, и аз видях данни, паказващи, че в крайна сметка някои от тях получават много по-големи количества, много повече от това, което е приел бодибилдер-мъж за сила и мускулна маса.  
В един справедлив свят вие бихте обвинили всички психиатри и медицински екипи, отговорни за превръщането на това момиче в транссексуален човек, като съучастници в убийството. Вместо това те обвиняват като причина притежаването на оръжие. Честно говорейки, нужен ни е транссексуален контрол. Тези умопобъркани са чумата на земята. Тази история ще бъде незабавно погребена. Никой не ще се извинява за това, което подтикна тази обълкана към неправилния пол. Те просто ще се движат по-далеч от същината на горещата тема. Утре, или вдруги ден ще излезе някаква друга по-голяма история, и те ще размият нещата напълно, както те направиха преди повече от 10 години в случая за Сенди Хук. Това ново събитие, убиващо деца ще изчезне скоро за броени часове.
Удивително е, че в момента това се случва в страната ни. Тежко е даже да се възприеме. Тези хора по телевизията призовават за контрол над оръжията, и в същото време свобода в определянето на пола си. Този факт, че те могат да направят това – напълно да преобърнат своя собствен разказ, а след това подтикнат плана си за психическото джендърно оръжие за убийства, за което те не носят отговорност. Това доказва, че те могат да направят това удобно и все едно нищо не се случва. Никой не ще се противопостави на СМИ, или на демократите. Нашата обречена нация е изоставена от Бог заради решението на властите за приемане на хомосексуалността през 1990-те години. От тогава всичко отиде по дяволите право в ада, И сега ние сме в ада, в света, където всичко е лъжа. Това не може да приключи скоро...

АНДРЮ ЕНГЛИН • 27 МАРТ 2023 Г



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Това същество изглежда пълнолетно...
29.03.2023 19:06
Но да дават права на непълнолетни деца, които не отговарят много много за постъпките си да си променят пола е необходимо да се наказва от закона, а не да се подпомага, а да се наказват родителите, ако пречат на тази лудост също е престъпление.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3244709
Постинги: 926
Коментари: 3370
Гласове: 4679
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031