Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2021 17:01 - Ченгетата реагират на спокоен гол мъж, буквално разбивайки лицето му в зловещ побой
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 431 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.04.2021 17:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Ченгетата реагират на спокоен гол мъж, буквално разбивайки лицето му в зловещ побой

Мат Агорист 6 април 2021 г.

https://www.youtube.com/watch?v=oYOW-DOTNsM      

Ukiah, Калифорния - Тази седмица са подложени на разследване множество полицаи, след като се появи измъчващо видео, на което се вижда как те разбиват бандитски побой на некомбативен психично болен човек. 25-годишният Херардо Магдалено се нуждаеше от помощ за психичното здраве миналата седмица и вместо да му помогне, полицията счупи множество кости в лицето му.

Според полицията те са получили множество обаждания за гол мъж, застанал отстрани на пътя. Този човек беше Магдалена, която страда от шизофрения и биполярно разстройство и беше в разгара на очевидна психична здравна криза.

Както се вижда от видеото, освен че е гола, Магдалена не е нарушавала никакви закони и е стояла спокойно и не е навредила на никого, когато е пристигнала полиция. Според семейството му Магдалено понякога приема LSD вместо действителните си лекарства, което според тях се е случило вечерта преди конфронтацията с полицията.

„Получава безпокойство и хуква да се дрогира като бягство“, каза сестра му Луна Магдалена .

Когато първият офицер се приближи до Магдалена, той му даде команди, които според полицията Магдалена не изпълни. Полицията заяви, че Магдалена вместо това отговори, като зае „агресивна позиция“.

Искът за „агресивна позиция“ често се използва от полицията, за да оправдае започването на сила срещу иначе изцяло ненасилствени и мирни лица. В този случай искът беше използван като причина да се събере Магдалена, което го изпрати да се срути на земята.

Спрей от пипер също е бил използван в допълнение към множество разгръщания на тазер и въпреки че тактиката не е направила напълно неспособна Магдалена, той никога не е реагирал с насилие. Както показват многото ъгли на видеото, той просто се изправи.

Тъй като пристигнаха още офицери, като акули, те усещаха миризмата на кръвта във водата и вероятно забелязаха възможност да пуснат пара върху психично болен невъоръжен мъж, който не отвръщаше на удара.

 

„В крайна сметка Магдалена беше свалена на земята от няколко офицери, но той продължи да се противопоставя на белезниците и игнорира устните команди, за да спре да се съпротивлява“, се казва в изявлението на отдела. „Служителите след това се опитаха да получат съответствие, като нанесоха множество разсейващи удари по главата на заподозрения. Това даде на служителите кратка възможност да поставят Магдалена в белезници и след това техниката беше прекратена. "

Звучи нарязано и сухо, нали? Когато гледаме видеото по-долу обаче, това съвсем не се е случило. Преди полицията да му разбие лицето, Магдалена изглежда се схваща и рухва, когато двама полицаи дърпат ръцете му отстрани, докато трети скача върху него. След това четвърти офицер хваща краката на Магдалена, блъскайки главата на мъжа в тротоара, докато друг офицер продължава да пуска ярост от удари на привидно неотзивчивия гол мъж.

Дори след като Магдалена е поставена с белезници и лежи неподвижно на горещата настилка, офицер очевидно не може да се сдържи и започва да се бори с краката на Магдалена. След това видеото завършва.

„Освен ако не е взел лекарствата си, той е добър човек.“ Луна Магдалена добави: „Той не бягаше, не принуждаваше никого ... не се съпротивляваше ... Не знам защо това се случва.“

 

Сестрата на Магдалена заяви, че не са могли да го видят, откакто са видели видеоклиповете онлайн. Казано им е само, че брат й е бил хоспитализиран за кратко време, за да бъде лекуван от множество фрактури на лицето и комоцио.

„Наистина е жестоко и несправедливо; това е полицейска жестокост ”, каза тя.

Според семейството му, както съобщава Мендосино Глас, Магдалена е добре позната на местните правоохранителни и социални служби и често е без дом. Те също така казаха, че той поне веднъж е бил жестоко бит от служители на UPD, включително нападение от полицейско куче, което е довело до значителни щети на пениса му.

Оттогава семейството е запазило адвокат и планира съдебно дело срещу отдела заради явното нарушение на правата на Магдалена. Адвокатът Изаак Швайгер заяви, че планират да заведат дело пред федералния съд в близко бъдеще.

"На много основно ниво това е просто скандално", каза Швайгер. „Не е необходима напреднала степен или много опит с гражданските права, за да се каже, че това не е необходимо. И е представител на по-голям проблем, с който се сблъскват Калифорния и нацията, и това е криминализирането на психичните заболявания. Имаме долари за ченгета и стотинки за психично здраве ... и честно казано, на човека с чук всичко прилича на пирон, така че вие ​​давате на човек пистолет, който му давате тренировка за ръкопашен бой ... и какво прави той общо с това ... те нямат обучение да се справят с това, защото са твърде заети да обучават тези момчета, за да бъдат Рамбо. "

 Останалите видеоклипове отблизо, които съдържат голота, можете да намерите на следната връзка. 






Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39930992
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930