Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2013 22:02 - Никаква милост към финансовия идиот Симеон Дянков!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1409 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 27.02.2013 09:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Цял свят видя рухването на България от глупостта на една клика, но той продължава.

И продължава:

Днес Симеон Дянков съобщи пред журналисти на влизане в президентството, че ще представи на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност доклад, от който ще стане ясно, че държавата не е фалирала.

"Към 25 февруари 2013 г. фискалният резерв е в размер на 4 010,2 млн. лв. Във фискалния резерв към днешна дата има 4,1 млрд. лева плюс 600 милиона, които са авансови плащания и Брюксел ги дължи на България, така че фискалният резерв е 4,7 милиарда към днешна дата. В момента България е една от най-стабилните финансово страни в Европа!",

обясни човечето Симеон Дянков, единствен от ГЕРБ, имащ пълното доверие от кукловодите Зад Океана.


Човечето ограбило Здравната Каса и НОИ с над 2 млрд. лв. и депозирало парите в Световната банка и МВФ още през септември 2009 г. (Вж. по-долу)
 

image
   

От финансовата му стабилност, днес медиите съобщиха за трети случай от началото на месеца на самозапалил се човек, този път в община Раднево, Старозагорско. След случаите във Варна и Велико Търново, днес 53 г. мъж, баща на 5 (пет) деца, при това БЕЗРАБОТЕН, заявявайки на кмета на Раднево, че го прави от финансова безнадежност и отчаяние си драснал клечката.

image...  човек или идиот?


Ако не сме добре забравили, на 31 Август 2009 г. Дянков, току-що станал министър, извади от резервите на НОИ и Здравната каса над 1 млрд. $ и ги подари на юдо - хазарските банкери, които именно за това го пратиха тук.
 

Мургавото "МУПИ"* купи тогава с тези наши пари т.н. СПТ-та  - Специални Права за Тираж (в ориг. по амер. финансова терминология - SDRs **) - или никому ненужни хартийки на МВФ. С тези наши пари юдо-хазарските американски банкери щели да ни отпуснат заем, но с много благоприятна лихва... 
 

Ето как коментира още тогава money.bg:

Дянков, кой управлява България - българското правителство, или МВФ?! 
Дата: 08-09-2009 17:27
Мисля си, че с тази финансова операция Вие се представяте като чиновник на Световната банка и МВФ, а не като български министър на финансите. ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВИТЕ, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РЕЗЕРВИ. Тогава със сигурност ще Ви пратим да вземете парите на касата от тези на които сте ги дали. (б.а. – Е, не след няколко месеца Здравната каса и НОИ останаха без резерви, а това го обявиха в края на 2012, т.е., мно-о-о-го благоприятната лихва "дойде")
Г-Н ДЯНКОВ, По подобие на царските юпита и Вие се превърнахте в цар на мълчанието. Не би било лошо да обясните на българските журналисти И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД как на 31.08.2009 закупихте от МВФ никому ненужните хартиики наречени ”специални права на тираж (СПЖ)”.  
При тази финансова операция приведохте по сметката на МВФ в Световната банка повече от един милиард долара. Тези един милиард долара бяха извадени от резервите на НОИ и Здравната каса.  
ПОДКРЕПАТА КОЯТО НАПРАВИХТЕ ЗА БАНКРУТИРАЛАТА АМЕРИКАНСКА ФИНАНСОВА СИСТЕМА Е ЗА СМЕТКА НА ОРЯЗВАНЕ НА СРЕДСТВАТА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПЕНСИИ.
Кой губи и кой печели от тази операция, Дянков? Обяснете на българския народ кое породи необходимостта да купувате такова огромно за страната ни количество от тези никому ненужни хартийки наречени СПТ. Единственото за което може да ги ползвате е да ги върнете обратно на емитента (МВф), който не само ще ви ги оформи като заем, но и ще ви наложи начина на тяхното ползване....
Като участник в Холанската група на тази банкрутирала взаимоспомагателна каса наречена МВФ, на България и се дава възможност да увеличи с левовата равностойност на заема паричната маса, която е в обръщение. По този начин МВФ регулира не само паричната маса , но и темпа на инфлация. Заема от МВФ ползва единствено и само Холандия и Израел, които като представители на Холандската група единствени получават обратно средствата във валута.  
ЦЯЛОТО ТОВА БЕЗУМИЕ, ДЯНКОВ, Е ЕДНА ПОРОЧНА ПРАКТИКА ЗАЛОЖЕНА В ЗАКОНА ЗА ВАЛУТНИЯ БОРД. Не е ли безумие това да притежаваш валута, да я дадеш на някой и този някой след време ако прецени да ти я преоформи като заем с абсолютно неизгодни за тебе условия. ДЯНКОВ, КАТО ОБИКНОВЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ПИТАМ: КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ – БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ МВФ???
Мисля си, че с тази финансова операция Вие се представяте като чиновник на Световната банка и МВФ, а не като български министър на финансите.
ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВИТЕ, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РЕЗЕРВИ. Тогава със сигурност ще Ви пратим да вземете парите на касата от тези, на които сте ги дали. БЪЛГАРИЯ, ДЯНКОВ, НЕ МОЖЕ И НЕ БИВА ДА БЪДЕ ДОНОР НА БАНКРУТИРАЛИ ФИНАНСОВИ СИСТЕМИ! НЯМАТЕ ПРАВО ДА БАРАТЕ РЕЗЕРВИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ ! ТАКЪВ СЛУГИНАЖ ЗА САЩ, МВФ И СБ НИКОЕ ДО СЕГА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ПРАВИЛО”.


Коментар от money.bg

Апел на председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Цветан Райчинов, отправен чрез ruse-news.com:

"Призовавам всички българи да съдят финансовия министър Симеон Дянков за откраднатите 2 млрд.лв. от здравноосигурителните вноски от 2009 г. досега.",

заяви на 22 Януари 2013  в Русе председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Цветан Райчинов.

Самият Райчинов също ще заведе дело срещу Дянков, но не в качеството си на шеф на БЛС или лекар, а като обикновен гражданин.

"Като гражданин възнамерявам да съдя финансовия министър Симеон Дянков за това, че е ограбил здравните ми осигуровки",

уточни пак тогава председателят на БЛС пред ruse-news.com.

По думите му, през последните две години от бюджета на Здравната каса са взети близо 2 милиарда лева, които са били насочени към държавния бюджет. Само през миналата година неправомерно взетата сума е била около 90 милиона лева.

"Парите обаче не са отишли за здраве...",

категоричен бе Райчинов.

"За първи път тази година държавата не дава стотинка за инвитро процедури, а всички пари за тях идват от здравните вноски на хората!",

сподели още Цветан Райчинов.

Той изрази възмущението си от това, че ежедневно се втълпява на хората, че се дават много пари, за да имаме най-доброто здравеопазване, а реално средствата са ограничени.

По думите на шефа на БЛС болниците са на ниво 19 век, а се иска от лекарите "да правят чудеса". Той бе категоричен, че не е далеч времето, когато добрите специалисти ще напуснат страната и ще търсят реализация навън.

"Националния рамков договор между лекарите с касата не е подписан и няма да бъде подписан, още повече, че сроковете за това са изтекли."

подчерта д-р Райчинов.


 

Сега,
Да допуснем, че:

1. Симеон Дянков не е идиот;

2. Американски гражданин е (а той е такъв от 1996 г.);

3. Minister of United States Department of the Treasury е;

4. Още втория месец от номинацията си, като министър  of the Treasury, ИЗТЕГЛИ без знанието на конгреса 10 млрд. $ от американската здравната каса и ги внесе в БНБ, като закупи с тях някави български книжа, без някаква стойност за държавата България;

5. Мълчи пред ЮЕсЕй-нацията за тази операция цели 4 г.

Какво би се случило:

1. От 1776 до 1864 г. щеше да бъде вързан в чувал и хвърлен в река Потомак, без значение от левия или десния бряг;

2. От 1865 до 1963 г. - гръмнат от някой (предварително и докрай известен) gunman, както Линкълн, Кенеди, и прочее;

3. От 1964 до 1983 г. - треснат също от gunman  като Рейгън, напр.;

4. От 1984 до 2013 г. – при всички случаи и всякакви средства – в отвъдния свят.

 

Прав е доктора от Българския лекарски съюз за призива: "...всички българи да съдят финансовия министър Симеон Дянков за откраднатите 2 млрд.лв. от здравноосигурителните вноски от 2009 г."

Ето защо трябва:
  • Да върне мупито на МВФ хартийките SDRs;
  • Да прибере от американските банки тези 2 млрд.лв. за българското здравеопазване;
  • Да възстанови лихвите за всички хартийки;
  • Да върне неговите комисионни също с лихвите;
  • Да бъде съден!
Затова:

Никаква милост към финансовия идиот Симеон Дянков!

С Идиот до дупка – Съд до дупка!/за плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

* MUPPIE - "Middle-aged Urban Professional", от англ. професионалист на средна възраст - б.а.

** SDRs - (Special Drawing Rights) - Специалните права за тираж (СПТ) са международни резервни активи в чуждестранна валута. Разпределени по нации от Международния валутен фонд (МВФ), едни СПТ представляват вземания в чуждестранни валути (!!!), които могат да бъдат обменяни в моменти на нужда. (вж. напр.: http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Drawing_Rights) - б.а.

 
 Гласувай:
8


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6149360
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2023  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!