Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 16:47 - Новият Главен секретар на МВР Светлозар Лазаров с як гръб + тъст Камен Пенков
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 8592 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.06.2013 16:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всичко започна с предварителна и продължителна пост-канонада при назначаването на новия Главен секретар на МВР Светлозар Лазаров, преминал специализирани курсове за повишаване на квалификацията в централите на ФБР, ЦРУ, МИ-6  

Изпълнението на решение на правителството за предложение до Президента за освобождаване на главен комисар Калин Георгиев и за назначаване на Светлозар Лазаров е вече факт от вчера.

Със свой указ Човечето-президент Росен Плевнелиев назначи вчера Светлозар Лазаров за главен секретар на Министерството на вътрешните работи.

image

Светлозар Лазаров - най-младият главен секретар в историята на МВР, на 39 г., с което чупи рекорда на Бойко Борисов - 42, а още повече на Калин Георгиев - 40

Светлозар Лазаров е роден на 21 януари 1974 г. в Горна Оряховица. Завършил е право в ЮЗУ "Неофит Рилски". В системата на МВР започва работа през 1999 г. като командос в Специализирания отряд за борба с тероризма. През 2002 г. е назначен на длъжност разузнавач в НСС, като последователно е заемал всички длъжности до началник на сектор.

 

От април 2008 г. до момента е началник на отдел в Държавната агенция "Национална сигурност".

Преминал е специализирани курсове за повишаване на квалификацията в централите на ФБР, ЦРУ, МИ-6 и др.

„Той   е изключително подготвен офицер и мисля, че ще се справи с трудната задача“,

каза първият му командир о.р. полк. Филко Славов, бивш шеф на Специалния отряд за борба с тероризма (СОБТ).

„А-а-а, Светлозар ли? Разбира се, че го помня, много прилежен студент беше това момче“,

разказва бившият му преподавател проф. Иван Величков.

„Като стар контраразузнавач го насочих да продължи кариерата си в тогавашната Национална служба „Сигурност“,

 казва пак Филко Славов.

„Светлозар е професионалист. Завършил е факултет „Полиция“ в Академията на МВР, има зад гърба си спецотряда за борба с тероризма, НСС и ДАНС. Познава отлично системата. И съм сигурен, че ще се справи. Като беше в НСС, и Чобанов, и Иван Драшков, който имаше преки наблюдения върху работата му,  говореха за него само със суперлативи. Мислех, че го хвалят защото ми е зет. Но те бяха категорични, че Светлозар напредва бързо в работата и е по-добър от други с по 10 години стаж в НСС“,

разказва бившият зам.-министър на вътрешните работи Камен Пенков, който е тъст на Лазаров.

„Той е много отговорен човек. За разлика от неговите връстници не гледа лъскавата страна на медала. За него поемането на този висок  пост е голяма отговорност и тежък ангажимент. Но нямам притеснения, ще се справи“,

убеден е тъстът Пенков.

И дава указания.

Камен Пенков: Да не повтаря грешките на предшествениците си

На министъра и главния секретар ще им бъде много трудно,
защото към новото правителство ще има нулева толерантност.
Светлозар не трябва да повтаря грешките на своите предшественици на поста.
Не бива да поема ангажименти, които не може да изпълни
И да не натоварва обществото със свръхочаквания.

Отнасям се с разбиране и съчуствие към него и министъра
защото пред тях стои изключително тежката задача да извършат реформите в МВР.
Реформи, отлагани дълги години, които ще бъдат много болезнени
Но пък това им дава шанс да останат в историята на държавата и МВР като хора,
положили нови основи и ново начало.

 

Но кой е тъста Камен Пенков?

Камен Пенков е бивш зам.-министър на МВР по времето на кабинета Станишев. Завършил е в Школата на МВР в Симеоново. От 1976 до 1990 г. е работил в системата на МВР. От 1990 до 2005 г. работи в областта на обществената сигурност и охрана. Бивш член на висшия съвет на БСП и на Комисията по политиката на БСП по националната сигурност. Негова е била скандалната охранителна фирма “Скорпио”, която е сред най-големите през 90-те в страната и ръководена от съпругата му. По време на управлението си Пенков бе обвиняван в много грехове, свързваха името му с наркотрафиканта Будимир Куйович. Камен Пенков и Бойко Борисов бяха нещо като конкуренти в охранителния бизнес с фирмите “Скорпио” и “Ипон”, които се уреждаха с държавни и обществени поръчки.
Като заместник-министърът на вътрешните работи Камен Пенков на 3.04.2008 депозира оставката си пред министър Румен Петков и министър-председателя Сергей Станишев.

Ето какво пише тогава - септември 2010 - в медиите:

Камен Пенков напуска страната, съпругата му опитва да "ощипе" държавата с 5 мл. лв.

image
Бившият заместник-министър на вътрешните работи Камен Пенков бил на път да се изнесе от страната (според градските легенди той вече се е установил в новия си дом в Барселона). През това време съпругата му - шефката на охранителна фирма Васка Пенкова, се опитва да "ощипе" държавата с около 5 млн. лв., като замете следите от участието си във фирма длъжник.

Схемата е отдавна в обращение (предимно от хората, работещи в сивия сектор). Фирмата, която е натрупала задължения (пасиви), се прехвърля на други физически лица, които до този момент не са имали нищо общо с дейността й, а в същото време активите си остават собственост на първоначалния й собственик, но са в нова и "чистичка" откъм ангажименти към хазната компания.

В случая историята по подготовката на това "изчистване" започва още преди десет години, когато собствениците на добилата известност охранителна фирма АС "Скорпио" ООД, създадена през 1991-ва от Камен и Васка Пенкови, регистрират ново дружество с почти идентично име - Агенция за сигурност "Скорпио", но в... Монтана.

Предметът на дейност и на новото формирование е детективска и охранителна, каквото е и на софийската фирма. Собствениците са същите. Като се имат предвид добрите позиции и влиянието на Пенков през последните години, няма нищо чудно, че и новата компания бързо получава лиценз от вътрешното ведомство. Във времето от регистрацията й до тази година двете дружества работят паралелно.

В началото на 2010-а обаче очевидно пасивите на софийското разклонение са нараснали доста, защото Васка Пенкова предприема продажбата на дългогодишната и утвърдена в бранша столична компания чрез доста завъртяна юридическа "хватка". На 15 март общото събрание (разбирай Пенкова и Пенкова - като пълномощник на другото си съсобствено дружество "Камен и Камен холдинг" ЕООД) взема решение да обособи самостоятелно търговско предприятие от активите на АС "Скорпио".

На 22 март пазарната оценка на търговското "Предприятие за сигурност и охрана "Скорпио" вече е готова. Тримата експерти, които са я изготвили (според документацията, с която в. "БАНКЕРЪ" разполага), са Христо Монов, Филип Стоянов и Красимир Сланчев. Всички те до един са свързани в съсобствености и в управлението на дружества от пътния холдинг на Васил Божков "Железопътна инфраструктура". Оценката, която е изготвена за стойността на "предприятието", е 32 550 евро. Само седмица по късно - на 31 март, софийското "Скорпио" взема решение за продажба на вече обособената част от дружеството. От същата дата е и решението то да бъде закупено от регистрираната в Монтана компания - Агенция за сигурност "Скорпио".

Както можем да се досетим, всички подписи под документите са на едно и също лице - на Васка Пенкова. Две седмици по-късно (на 16 април) софийската фирма вече е продадена на минималната стойност от 5 хил. лв., колкото е уставният й капитал. Купувачите са Цветанка Йонова и Мирослав Петков, които още през следващия месец сменят седалището и името й на "Комюникейшън трейд", с административен адрес в столичния квартал "Дружба". Променен е и предметът на дейност - от охранителна на търговска.

Кому е била нужна цялата тази врътка...?

Защо е било необходимо да бъде купена изпразнена от съдържание фирма и да бъде променено дори името й (ако предположим, че пазарлъкът е бил заради марката), вместо да бъде регистрирана нова...? Отговора на този въпрос се опитахме да получим от новите собственици на софийското дружество. На посочения в информационната система "Дакси" адрес и телефон на компанията отговори секретарка с дежурното, но в случая странно - "Скорпио", добър ден".

Оказа се, че според нея можем да открием новите собственици на старото дружество на телефона на "счетоводната къща", който тя услужливо ни предостави. Там обаче ударихме на камък. Първо разпитаха репортера на вестника кой е и за какво точно ги търси, а когато разбраха, че става дума за интерес от страна на медия, се оказа, че те били "извън страната" и няма начин да бъдат открити поне още..."две седмици".

Очевидно девойката, отговаряща на телефона в "счетоводната къща", не беше чувала за мобилни комуникации. Все пак след нашето настояване тя обеща да предаде на новите чорбаджии за интереса ни, а ние й предоставихме нашите телефони за обратна връзка. Такъв разговор до редакционното приключване на броя така и не се състоя.

Самата Васка Пенкова също не успяхме да открием за коментар, макар че опитвахме нееднократно. В същото време обаче се натъкнахме на възможната причина за тази малко странна, но доста експедитивно извършена юридическа еквилибристика в една доста различна институция - Националната агенция за приходите. Оказа се, че вече четвърти месец там тече ревизия на софийското дружество, и то... след сигнал от прокуратурата. Очевидно проверката е доста обемиста, защото срокът й е удължаван вече два пъти. Първоначалната ревизия е започнала на 20 май от т.нар. клон на НАП - "Средни данъкоплатци".

Очевидно се е наложило да стане "по-задълбочена", защото и до този момент окончателен резултат от проверката няма. От пресцентъра на приходната агенция не скриха, че такава проверка има, но поради продължаващата работа не могат да ни дадат конкретните резултати. Наши източници обаче твърдят, че задълженията към държавата на ревизираното дружество са около 5 млн. лева.

Цялата тази история не е нова като схема за "изчистване" на задължения и тя едва ли ще учуди професионалистите в този вид "дейност". Все пак обаче не трябва да пропускаме факта, че става дума за фирма, собственост на един от бившите заместник-министри на вътрешните работи, който е получавал достатъчно дълго заплатата си именно от данъците на народонаселението и срещу това е трябвало да се бори именно с подобни недъзи на обществото.

На практика обаче се получава нещо още по-любопитно. Регистрираното в Монтана дружество, което всъщност ползва името (чрез инициалите) и историята на наложената вече охранителна компания, продължава да се явява на нови търгове в институциите, като представя именно историята си от 1991 година.

Нещо повече - в официалната интернет страница на "Скорпио" изрично е записано, че компанията е създадена именно тогава и професионалната й история и авторитет следва да се отнасят и към монтанската фирма. А когато става дума за конкурси за големи обекти, това никак не е маловажно. В крайна сметка охранителите трупат точки именно от историята си.

Такъв е случаят и с последния търг, обявен от Министерството на транспорта, който вече е приключил, но резултати от него все още не са обявени. В същото време на официалния интернет сайт на охранителната фирма гордо е записано, че тя охранява почти всички министерства. Информацията за това беше потвърдена както от транспортното ведомство, така и от Министерството на благоустройството и регионалното развитие. Става въпрос за стари договори, които са сключени по времето на управлението на кабинета "Станишев" точно когато самият Камен Пенков беше част от него като заместник-министър. Дали това е конфликт на интереси, остава да установят органите, които имат това задължение...

По това време оправната му съпруга - Васка Пенкова, успява да спечели де-що има държавна поръчка за охрана.
Още преди три години в. "БАНКЕРЪ" под заглавие "Заместник-министерша печели конкурси на кило" (брой 40 от 6 октомври 2007-а) информира, че тя е неизменният фаворит в "състезанията" за охрана в държавни предприятия.
Тогава разказахме и за схемата, по която фирмата успява винаги да предостави оферта с най-атрактивните цени и да убеди комисиите, че може да охранява обекти (в някои случаи от национално значение) от рода на РВД например (само този договор беше за около 3 млн. лв.) със "санитарен минимум" охранители (в повечето случаи на преклонна възраст).

Беше любопитно защо повечето подобни фирми, в които има назначен изряден персонал, не могат да стигнат подобни "промоции". Попаднахме на списъците с целия охранителен състав на компанията, които ни показаха и как точно се заплаща трудът в тази компания. Оказа се, че повечето хора са назначени на половин работен ден и естествено осигуровките им са наполовина.

А в случай че "неинструктиран" инспектор от агенцията по труда прояви любопитство защо някой от дежурните "доработва допълнителни часове" извън графика по назначение, и за това е намерен чалъм. Почти всички служители на Пенкова са член-кооператори в регистрираното за тази цел по закона за кооперациите сдружение "Скорпио - 2002", чийто изричен предмет на дейност според информационната система "Дакси" е "посредничество при осигуряване на работа на кооператорите в страната и в чужбина в областта на... охранителната дейност".
Между впрочем на посочения в регистрите телефон на кооперацията се включва автоматичен глас, който обявява, че такъв номер не съществува.

Та въпросните член-кооператори, за които осигурителната ставка е 1.80 лв. на месец, просто са се "споразумели" да подпомагат дейността на охранителната компания със същото име и на добра воля. Естествено, така финансовата тежест на държавното осигуряване е лесна за заобикаляне...

Разбира се, на всички тях при започване на работа са им предоставяни за подпис два договора - единия с охранителната фирма и другия - за член-кооператори. Лошото е, че тези, които дълго са заработвали пълното си работно време, при проверка в службата за социалното осигуряване установяват, че са "изпържени" от работодателката си и ставката им за пенсиониране е наполовина. Инспекцията по труда би трябвало да се заеме с проверка на случая. Вестник "БАНКЕРЪ" разполага с абсолютно всички документи за подобна проверка, но на институционално ниво.

Естествено, при всички тези врътки не е трудно да се поддържа "конкурентоспособността" на ръководената от Пенкова компания, нито да предлага най-атрактивни цени. А фирмата, почистена откъм задължения към държавата, отново ще бъде в състояние да се яви като кандидат за поредното парче от баницата за охрана на големи държавни обекти. Не е лошо обаче историята й действително да бъде проследена за фирмата участник в тези състезания, защото най-малкото има съществена разлика в Булстат-регистрацията на двете дружества. Каквото и да кажем още за тези машинации, ще бъде малко.

И не само дето работата е на ръба на закона, но когато всичко това се прави именно от съпругата на човека, който е бил на висш държавен пост, и то със задължението да го охранява, коментарът става повече от излишен...

Източник: Банкеръ

 

А сега няколко думи за тъщата

От интервю Катерина Запрянова

в сп. Тема:

Вася, на 39 години ти си начело на охранителната фирма "Скорпио", управляваш 1800 човека. Кога си позволяваш да бъдеш слаба?

- Когато се кача на кантара - тогава държа да бъда слаба!

...

Всъщност ти си третата съпруга на Камен Пенков. Латиноамериканците имат един лаф: la tercera, la vencida. Което в свободен превод ще рече "третата е победителката".

- Да, и аз съм чувала една сентенция, че третият брак е най-щастлив. А за мен той е първи. И със сигурност ще бъде последен.

Тоест ти няма да се стараеш да се отчетеш с три брака?

- Не! Вероятно някой мъж е създал тази сентенция. Тя важи по-скоро за мъжете... Знаеш ли, първия си брак Камен е сключил още в казармата!

Войнишка сватба?

- Да, за хубавицата на един провинциален град. Вторият му брак идва, когато първото му дете е на път. А третият брак - моят случай, според мен е, когато наистина вече осъзнава, че му трябва другар в живота.

Имаш ли страх от изоставяне?

- Нямам такъв страх. Но това не означава, че не се старая това да не ми се случи. Не приемам брака си и семейството си за даденост. Държа във всеки един момент да показвам, че то струва много за мен.

 

И още едно интервю на Ваня Панова  /  БЛИЦ

- Г-н Пенков, трудно ви открих. Не се ли задържате в София? Да нямате бизнесдела в чужбина?
- Не, имам син, който учи в Барселона и е в тийнейджърска възраст. При него ходя. Добре знаете, че бизнесът ми го ръководи жена ми Василена, на която, като ме поядоса й викам Васка.

- Говори се, че охранявате петролопроводите и много други обществени места и важни обекти.
- Не охраняваме петролопроводите, тях ги пази “Ипон”. Не охраняваме и “Лукойл”. Въобще слуховете за семейния ми бизнес са силно преувеличени. Много се говореше и се пишеше, че държавата помага на фирмата ми. Давал съм обяснения. През 2000 г. избрах политиката пред бизнеса, защото не може и двете. След като напуснах стола на зам. – министъра, спечелих конкурс и станах ръководител на катедра в МВР, преподавам Теория на оперативно-издирвателната дейност и ми е много приятно и интересно. Но се случи драма в семейството, брат ми почина след много мъки от жесток диабет, погребението беше в неделя.

- Какво мислите за новото ръководство на МВР, то отчита почти всеки ден успехи – “Наглите” , “Крокодилите”, Маргините и какво ли още не?
- Тъй като съм откровен човек, трябва да призная, че МВР заслужава адмирации. Цветан Цветанов е министърът, който към момента стои най-добре в това правителство.

- А вие защо не хванахте бандата за отвличания, по ваше време бяха похитени Ангел Бончев и жена му Камелия?
- Имаше пропуски в работата на професионалното ръководство, пропуквания. Не се работеше системно и задълбочено.

- Румен Петков, който тогава беше министър има ли вина?
- Не, той имаше цялата политическа воля да овладее престъпността в поносими граници, но той беше политическо лице. Всъщност начело стоеше главния секретар Илия Илиев. Той беше много ниско ниво, много надценен.
Той можеше да стане пряко сили добър районен инспектор, такова беше нивото му. Румен Петков го отчете като грешка, но Илия не беше единственото кадрово недоразумение. В тези операции по отвличанията нямаше човек, който да създаде необходимата мотивация.

- В МВР въобще има ли стойностни хора?
- Има, разбира се. Има и корумпирани. Те много лесно се разпознават по стандарта на живот, като им знаеш заплатите. При тях има тежко разминаване между доходи, коли и дрехи.
Румен Петков бе човекът, който създаде обстановка на нетърпимост към хора, заподозрени във връзки с ъндърграунда, както и срещу наши служители, които шофират след употреба на алкохол. Те веднаха бяха уволнявани. И до днес тази традиция се е запазила.

- Имате ли информация дали “Наглите” са свързани с кадри на МВР?
- Като специалист смятам, че отвличанията не са станали без любезното съдействие на хора от МВР. Очаквам още серии на “Наглите” и моята версия е, че не е заловен човекът, който ги ръководи от най-високото ниво.

- А за Маргините, дето ту ги хващат, ту ги пускат?
- Маргините ги дърпат, когато някой не си свършил работата като хората и ги ползват като фойерверки. Факт е, че доказателствата срещу тях не издържат в съда.

- Защо беше убит Боби Цанков според вас?
- Имаше 1840 причини Боби да бъде застрелян, но мисля, че го убиха заради лъжите му, не заради истински думи.
Той беше изграден, завършен лъжец въпреки че не е хубаво така да се говори за покойник. Боби беше като Георги Стоев – с епизодични контакти в подземния свят. И двамата бяха лъжци, обзети от маниакалното чувство да станат известни.

- Около брака ви с Василена, който е трети, също се зиприказваха какви ли не неща, че сте я свалили като секретарка.
- Всъщност тя ми каза:

“Искам да се оженя за тебе. Ще ти родя син на датата, на която ти си роден и ще се казва като теб.”
Така и стана.
Пророчица. Има силно развита интуиция.

- Но не е преценила Ася Зафирова, с което живееше на семейни начала Пепи Амигоса и с която направихте обща фирма и гръмна скандал.
- Ася бе и моя позната, живееше на семейни начала с Пепи Амигоса, имаше от него 2 деца, името му нашумя покрай убийството на Иван Тодоров – Доктора. Фирмата “Куатро” БГ беше на мен, жена ми и Ася. После Ася заживя с грък, не съм я виждал скоро, но фирмата не е реализирала никаква дейност, тя реално не е работила никога.

- Богат човек ли сте?
- Да, изключително много съм богат. С децата си – четири мои и двамата ми внуци. От първия си брак имам две големи дъщери, първата си има две дечица, а втората учи в Барселона. Най-малката – Василена, е на 6 г. Най-щастливите мигове в живота ми са 6 – когато се родиха децата.

- Коритаров, който нашумя и като Агент Алберт, заради вас ли го уволниха от сутрешния блок на Нова телевизия?
- Не вярвам, но той сътвори голям конфликт и с мен, и с Валентин Златев и не знам за кое от двете точно го махнаха. Случаят беше такъв – Коритаров искаше разговор с човек от МВР. Иван Чобанов не можеше да отиде, зам.-министър Бойко Коцев вече беше се изказал и останах само аз. Тогавашният зам.- шеф на пресцентъра Явор Симов ми предложи, аз му казах, че с Коритаров не сме се запознавали досега. Когато разбрал кой ще му е събеседникът, Коритаров казал за мене на Явор: “Аз с този престъпник не желая да разговарям, мястото му е в съдебната зала, не в това студио”. Като разбрах това, обявих, че няма да ходя. Но ме убедиха да отида да се изясня. Разговорът беше тежък, Коритаров ме гонеше от студиото, разменяхме реплики, водещият тръгна да търси Явор Симов по телефона в ефир, Симов потвърди обидата срещу мене. Разменихме остри реплики, но Коритаров не си призна, че е казал думите. Разговор не стана никакъв, но мисля, че не го уволниха заради мен, а защото беше изнудвал Валентин Златев, шефа на “Лукойл”.

- Всъщност разговорът трябваше да бъде за Ангел Димитров - Чората. Убит ли е той от полицаите или е починал от друго?
- Около това дело с Чората има голям скандал и аз не знам какво да кажа, освен че като политическо лице освободих един генерал от поста му.

- Сега загази и колегата ви Раиф Мустафа, също зам.-министър на МВР. Беше му повдигнато обвинение за предлагане на подкуп на длъжностно лице, което предвижда затвор до 10 г. Работата изглежда, е сериозна, защото му определиха гаранция от 10 хил. лв.?
- Атаката срещу него е политическа. Мисля, че не е виновен за нищо, но като те окалят, никой не може да те компенсира – нито теб, нито семейството ти. Дори да те реабилитират. Някои не издържат и се самоубиват.

- Такъв ли беше случая с Ахмед Емин, дясната ръка на Ахмед Доган?
- Не. Познавах го добре. Той беше много стегнат, с ясна визия, последният човек, за когото може да се допусне, че ще се самоубие. Неговият случай е пълна мистерия, която няма да бъде разгадана.

- Черногорският наркотрафикант Будимир Куйович “ви вкара в друга игра”. Бе разпространено, че сте го посещавал неправомерно в затвора. После се оказа, че става дума за вашия зет? Вярно ли е? Зет ли сте на Драшков, както се твърди?
- Вярно е, че зет ми е служител на ДАНС и е ходил при Куйович в затвора, но със заповед от ръководството. Като гръмна скандалът, аз бях в Испания и ми се обади мой добър приятел журналист, който ме пита зет ли съм на Драшков. “Абе, да не си извънбрачно дете”, - питам аз жена си, чиито родители са разведени отдавна, а семейството й е обикновено. Малко след това пак звъни “някак международно”. Питат ме: “Ами вие скланяли ли сте в затвора Будимир Куйович да съчинява компромати срещу ген. Илия Илиев и Ваньо Танев?”. Аз отговорих: “Да, наистина ходихме при Куйович с пловдивския прокурор Росен Димов. Убеждавахме го за компромати, Росен Димов му забиваше клечки под ноктите, аз го стисках за тестисите и...”
Отсреща журналистът , който ме познава отдавна, ми вика: “Ти луд ли си, бе”?. Ами, казвам, не съм аз лудият, какви са тези ненормални слухове, аз не съм виждал на живо Куйович, камо ли да го изтезавам посред нощ. Ако той ги е говорил тези неща, сигурно иска облекчаване на съдбата си. Но съществува голяма вероятност някой да ги съчинява, в някои служби има хора с болни мозъци.

- Станишев ви поиска главата, защо Румен Петков я даде?
-През 2008 г. аз ходех с оставката в джоба си. Станишев наистина ми поиска главата по повод на един паричен превод, легален, минал през банка, на пари с установен произход.
Испанците изпратили запитване за превода до Агенцията за финансово разузнаване, като се съмнявали в пране на пари. И аз, както си се смея, дойде при мене Петко Сертов, шеф на ДАНС и ми каза, че ще е добре да си подам оставката. Написах я и я дадох на Румен Петков, след 10 минути той ми казва: “Няма да бързаш”. Така я носих в джоба си седмица. Обаче един ежедневник разбра след 24 часа какво става и ми позвъниха веднага. След няколко дни се срещнах със Станишев и му казах: “Аз съм човек с чест и достойнство” и подадох оставка. Това стана на 9 май, 2008 г. Спечелих конкурс и на 3 февруари м. г. министър Миков ме възстанови на работа с огромно нежелание. И до днес не мога да си го обясня.

Ако още не ви ясно как кабинетът "П.Ор." и Човечето-президент ще борят от сега нататък, престъпност, корупция и спряганото от 1990 "Статукво", прочетете още веднъж интервютата, а ако можете да мислите - и целия материал.


/за Плевен Онлайн Портал:

Д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 

 
 
 Гласувай:
0
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 5549263
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2084
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!