Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2013 17:34 - бТв, Босфор Тв, оскотяваща дезинформация, информация от блюдилизци и несекващ антибългаризъм
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1742 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това вкупом представлява бившата Мърдокова, а понастоящем национална телевизия

Само няколко щрихи напоследък...

07 Юни 2013 –

“Тази сутрин” - всекидневното актуално-информационно предаване на  бТв с водещи Виктор Николаев и Анна Цолова – беше уникално  с Цецка Цачева и Мая Манолова. 
Или
Две алфа кучки извън парламента. 

Медиите – електронни и вестници – отразиха с присмех тази диржирана канонада на двете висши простакеси.

Финалът на предаването беше зашеметяващ - към 09.20 се появи невероятно- зашеметяващия мангал-идиот, самонарекъл се "100 кила", за някаква платена реклама...
Не си заслужава да изгледате архивното видео...

Веднага след това програмата по бТв продължи с традиционната рубрика на "Преди обед". 

image

Бившата водеща на предаването "Отпечатъци" Мира Баджева тотално изтрещя в качеството и на спец по фелацио .  

Тя беше коментатор в традиционната рубрика на "Преди обед" в бТв. Спряганата за любовница на социолога и еврейски изрод Андрей Райчев, тя така се развихри, че в края на дадените й от продуцентите минутки започна вещо да 
обяснява
тънкостите на оралния секс
.

И то в 9:45 ч. сутринта. 
В детския "прайм тайм", когато децата закусваха,  журналистката и спец по фелацио разкри, че 
правенето на свирки водело до рак на гърлото
.

Тя дори допълни, че
минетите трябвало да се правят с немити зъби,
тъй като четката за зъби можела да причини ранички в устата..., за вируси, бактерии и прочее...


"Fellatio without toothbrush, please!",

беше нейния призив...

А тази еврейска уродливост в България  постави Андрей Райче още през 2010,

един комунист-ционист, самообявил се за гурото на българската социология, който на 19.02.2010 нарече Левски и Ботев "момчета с отклоняващо се поведение", които при други обстоятелства можело да станат престъпници.

image 

"Еми-и-й, той е конекрадец (за Левски – бел. Н.Т.). Конфликтът в неговото семейство довел до това, че той взел коня на вуйчо си, това е все едно мерцедес в наше време.",

изръси уродът и еврейски изрод Андрей Райчев  в предаване по юдейската бТв на 19.02.2010 г.

Тогава (February 19, 2010) бездарният социолог и отявлен българофоб Андрей Райчев гостува в предаването “Денят е прекрасен” по бТв. 

Този професионален лъжец при всеки удобен случай не пропуска възможността да се изгаври с България.

Райчев този път успя да надмине себе си, като в деня на официалните национални чествания на паметта на Апостола на Свободата успя да го нарече конекрадец и проблемно момче. Според него конят на вуйчото на Левски можел да се сравни с мерцедес в днешно време, следователно сигурно Апостола може да се сравни с автоджамбазин.

Вероятно според извратената му логика Христо Ботев, който отвлича парахода “Радецки”, може да бъде сравнен със сомалийски пират. Разбира се, единствената реакция от страна на не особено интелигентните водещи тогава беше бездушното кимане и съгласяване с „интересната гледна точка” на псевдо-социологът, който явно се изживява и като психолог.

Предоставям ви точен цитат на някои от репликите на Райчев:

    "Мен ако питате и неговото, и на Ботев, и на всички тия момчета, величието им е, че те са обикновени момчета. Това е, Левски е сина на баба Гина от Карлово, оня другия е на Петко учителя момчето. Просто ….хлапета с отклоняващо се поведение. Това е нещо, което е много важно. Значи, революционерът по принцип е момче с отклоняващо се поведение. В други времена това може да стане и престъпник."

...

   "Лошото момче, обезателно, еми той иначе няма да чупи. Той цяла империя е тръгнал да чупи. Той е тръгнал да чупи цяла империя – Султанат. Сериозно е намислил да го запали и така, общо взето се е опитал. Значи, общо взето е успял в крайна сметка, макар не той, а неговите последователи. Еми той е конекрадец. Конфликтът в неговото семейство довел до това, че той взел коня на вуйчо си, това е все едно мерцедес в наше време. Избягъл е с него и го е продал, и е отишъл в чужбина. Това не е революционно действие, това просто е действие на протест. Това е бунтарско действие. По късно, под въздействието на Раковски и на други там идеолози, това отклоняващо се поведение се осмисля по този начин, по който ще го направи велик в историята….Забележете не е първо идеята, а после бунта, а първо бунта, после идеята. И това е много важно, което се крие от децата."

Видео от гаврата по антибългарската телевизия на сатаниста Мърдок можете да видите тук: http://www.voininatangra.org/modules/webshow/singlelink.php?lid=13 (линка от 1 година е "особено" блокиран)

 

И БНТ1 не прави изключения, повлияни от Мърдоковата закваска.

02 Юни 2013 –

Денят започва в неделя с Георги Любенов - 2 юни 2013

Това вече е КОЩУНСТВО: Да си евреин, екс-порнокрал, настоящ депутат, хейтър и допускан да плюеш на воля в националните медии, и то на връх Денят на възпоменателни церемонии

 

image 

Издателят на „Плейбой” Мартин Захариев без срам се отметна от досегашните си десни убеждения и ги превърна в леви.

Не само ги превърна в леви, но левите го издигнаха, а столетницата си го гушна за депутат в 42-то НС.
Мартин Захариев е поредният политически хамелон (както повечето евреи в БКП/БСП), който се появи на хоризонта преди парламентарните избори. Той изненадващо бе включен в депутатските листи на БСП, макар че досега се скъсваше от критики към партията - столетница.
Нещо повече Захариев демонстрираше твърди десни убеждения и през 2005 г. изглеждаше логично мястото му в комитета за издигането на кандидатурата на Бойко Борисов за кмет на София, с което се даде старт и на политическата кариера на експремиера.

Захариев е започнал като диджей и може би затова е нормално винаги да се увърта около олигарсите, като се знае че до скоро бе близък на собственика на bTV - Красимир Гергов и дори продуцираше предаването „Преди обед”, но през лятото бе натирен и оттам. За внезапните му страстни пориви към БСП се заговори веднага в светските среди, където всъщност Захариев е най-познат. Там подозират за „топла” връзка между него и соцлидера Сергей Станишев, което е най-вероятната причина точно издателят на „Плейбой” да цъфне в листите на БСП. Пък и с кого да ги запълнят тези списъци, след като столетницата се прочисти от старите хиени.

От срам или от други съображения обаче социалистите са си спестили най-важната част от неговата биография при представянето му. Думичката „Плейбой” е спестена, което всъщност е визитната картичка на техния човек. 

Там пише:

„Мартин Захариев - български издател и продуцент. Човек с много силна гражданска позиция и изключителен работохолик. Политическите му позиции винаги са формирани според ясен принцип – кой защитава демократични идеи и кой е носител на промяната, търсена и искана от гражданите.”

Невероятното му политическо - типично по еврейски - салто, което бе "само на 180 градуса", бе облечено в смешни мотиви, с които той се представи официално като кандидат за депутат.

„Писна ми от това леви-десни, все едно съм на марш, на скок. Има можещи и неможещи хора, морални и неморални, честни и нечестни хора. Има такива, които могат да носят отговорност и не могат да носят. Това ляво-дясно вече ни вкарва в беля. Няма значение какви са ми убежденията. Важното е, че в момента съм застанал тука, защото мисля, че имам какво да дам.”

Еврейското в него проговори:

„Няма значение какви са ми убежденията.”.

Точно това „няма значение какви са ми убежденията” е доста плашещо, което все повече се превръща в еврейска мода и формула за успех някой да се докопа до политическата класа у нас.
Още по-безсилно звучат изказванията на порнокраля за мотивите за този завой, който прави в политическите си възгледи.

„Мисля, че има консервативно и ретроградно схващане за това какво е БСП през годините. То, разбира се, има своето обяснение и то е просто и стои в столетната история на тази партия, но аз мисля, че тя върви смело към някаква реформа. Не вярвам безрезервно, но сигналите, които излъчва ръководството на БСП последните месеци по отношение на припознаване на гражданския сектор, за мене са оптимистични и някаква гаранция, че ние няма да бъдем претопени в следващия мандат, ако такъв се случи”,

умуваше тогава Захариев пред бTв.
И, за да е убедителен в това, че е решил да смени дясно с ляво допълни:

„Нямам персонални разочарования от г-н Борисов. По-скоро имам огромни разочарования от управлението на неговата партия.”

А новината през март за номинирането на Захариев за ляв депутат отприщи вълна от негодувание в социалните мрежи. Ето част от мненията:

И. И.: Плейбой или плейгей на Сергей.

Г. С.: Никога не е късно един плейбой да стане плеймекере.

В. С.: България има нужда от плейбой лидери? Пълна трагедия.

Г. К.: Щом и това леке стана от БСП,вече всичко е ясно-тотален провал на 12.05.

И. Д.: Това леке не е сега от БСП. Още в зората на "демокрацията" през 90-те му е връчено "червено" куфарче, съдържанието на което беше мъдро употребено чрез възпитателните страници любимото списание на патриотите-социалисти "Playboy Bulgaria" за "възвисяване" на културата, за да не се чувства унизен българинът и да му бъдат отворени очите за "бъдещност”, както би се изразил другаря

Д. П.: Как може хора, които са се доказали в една област, да са толкова продажни и жадни за власт. Да са лице на партия, която до не толкова отдавна избиваше своята интелигенция и сега пак да говорят за самоубийствата. Няма такава наглост.

Г. Г.: Джобовете се изпразниха и... отговорността за пълненето им отново се връща при мама-партия!

Н. С.: Горката БСП. Явно се отвят за последен бой щом опират до плейбой.

Р. М.: Когато от сцената си тръгнат героите, на арената излизат клоуните.

С. Б.: Мартин Захариев е особено "подходящ" за кандидат именно на партия като "БСП"...
Преди време пред списание "ТЕМА" той с удоволствие споделяше следното:
„Твърде малко български политици харесвам, но това, което смятам наистина за завоевание на мандата на НДСВ, е еманципацията на моето поколение политици, на умните, образовани, подготвени мъже и жени, някои ги нарекоха юпита. Възхищавам се от Берлускони, а Тони Блеър ми е симпатичен. Харесвах Маргарет Тачър.
В душата си обаче мразя режима на комунистите отпреди 1989 година и всички онези поименни негови герои.”

 

В деня, когато е Денят с възпоменателни церемонии в цялата страна на връх Околчица и се провеждат всенародно поклонения, този евреин беше пуснат отново по БНТ1 да ръси омразата си към българите в предаването ...                                                                                           

Гледайте с отвращение...  В Денят на Ботев!

... ако можете...

Денят започва в неделя с Георги Любенов - 2 юни 2013


Да си евреин, екс-порнокрал, настоящ депутат, хейтър и да си допускан да плюеш на воля в националните телевизии и медии e кощунство и тотално предателство!


 

ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 
 
   



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. ok3223 - Мамка му
09.06.2013 18:05
те това не го знаех.
Май от такива, БСП не долази до заветната цел, да надвие на Тиквата.
Станишката не е това, за какъвто го мислим много от нас.
И ще рефлектира на БСП.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473135
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!