Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2013 16:17 - За България ли работи Кристалина Георгиева, за племето си, или изпълнява актьорски кьор-фишеци с внушенията от еврейското Брюкселско лоби?
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 2836 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 11.06.2013 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

B България никога за евреите не е било необходимо да бъдат скрити или открити, или конвертирани. Никой не ги преследвал, че да се конвертират. Но те скрито или демонстративно провеждат антибългарска политика. Историята ни е пълна с примери. Някои от тях умело крият еврейския си корен или произхода си на сефаради, мараноси, ашкенази или на дьонмета. 

Една от тях е Кристалина Георгиева.

image

Орешарски получил "добри съвети" от българския еврокомисар

 9 юни 2013 16:00

Премиерът Пламен Орешарски получил "добри съвети" по време на едночасовия "ползотворен разговор" с българския еврокомисар Кристалина Георгиева в Министерския съвет. Двамата са обсъдили въпроси, свързани с многогодишната финансова рамка на ЕС и споразумението на България с ЕК за следващия програмен период.

На разговорите са присъствали и вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова и министърът на външните работи Кристиан Вигенин.

Имахме около час доста ползотворен разговор, посочи Орешарски след срещата. Получихме добри съвети например как да префокусираме усилията по програми, чиито средства има риск да загубим, обсъдихме и въпроси, свързани с портфолиото на българския еврокомисар, каза премиерът, цитиран от БТА. Той отбеляза, че това е първата му среща с Кристалина Георгиева в качеството му на министър-председател.
Кристалина Георгиева каза, че на срещата са обсъдили най-важните въпроси в дневния ред на ЕК, които са и най-важните в дневния ред за България. Говорихме за състоянието на преговорите за следващия бюджет на Европа и какви рискове носят, как България може да защити своя интерес и да ускори усвояването на средствата в рамките на сегашния период, посочи тя. Георгиева отбеляза, че са обсъдили и наводненията в централна Европа.

Както досега, така и в бъдеще, Орешарски може да разчита на моя екип да работим заедно за българските граждани, които са част от нашето европейско семейство, заяви Кристалина Георгиева.

Тя посочи, че с Пламен Орешарски се познават повече от 30 години и уважава професионализма му, който се е доказал много пъти при решаването на трудни проблеми за България. Георгиева отбеляза, че въпросите, които са на дневен ред в Европа - конкурентоспособност, добра бизнес среда, инвестиции, възстановяване на растежа, борба с безработицата, поддръжка на социално най-слабите, са актуални и в България. Вашият успех е най-важен за българските граждани, но той е важен и за Европа и естествено можете да разчитате на поддръжката на европейските институции във Вашата работа, каза Кристалина Георгиева.

В тези трудни условия имаме нужда повече от всякога да оправдаем очакванията на хората, смята тя. Аз не съм комисар за България, но аз съм комисарят от България, подчерта Кристалина Георгиева и посочи, че от нея се очаква в ЕК най-добре да познава проблемите на нашата страна и да съдейства да се взимат решения в интерес на всички европейци, в това число и на нейните сънародници. 

Жестоко яко ИНТЕРВЮ на Николай Колев-Босия

Публикуваме интервюто изцяло от Агенция БЛИЦ

- Какво мислиш за Кристалина Георгиева?
- Кристалина не е истинското й име! Тя е била записана Сталинка. Сменила си е името като ученичка. Това обяснява всичко. Познавам мъжа й. Бяхме близки с брат му - покойният писател Васил Кинов.

Двуличието и предателската същност на една еврейка - Кристалина Георгиева

Българската еврейка Кристалина Георгиева дойде у нас, отиде с бронетранспортьор до извора на Белоногата и каза: Сега е лошо, по-лошото предстои, но от ЕС помощи и пари няма. 


image На път към Извора на Белоногата с бронетранспортьор

По думите й, България може да разчита на средства от фонда за солидарност на ЕС, ако щетите от наводненията надхвърлят 0,6% от БВП на съответната държава.

"Това няма да го знаем следващите седмици, но когато са ясни щетите в България, и ако отговаря на тези условия, страната да получи финансиране от този фонд",

добави "българката" с еврейски корен Георгиева, на метри пред Извора на Белоногата.

На другия ден тя отпраши на двудневно посещение в Турция. Тя разговаря в Анкара с турския вицепремиер Бешир Аталай, координатор на правителството за природните бедствия и кризисни ситуации, а също така и с министъра по европейските въпроси Егемен Багъш.

Кристалина Георгиева говори пред участници в конференция, организирана от турската фондация за икономически политики, ТЕПАВ, на тема "Хуманитарно сътрудничество при кризи: ЕС и Турция".

На втория ден от посещението си в Турция Кристалина Георгиева, заедно с министър Егемен Багъш, посетиха град Ван, който силно пострада по време на земетресението от 7.2 степен по Рихтер на 23 октомври 2011 година. ЕС тогава се отзова на призива за помощ, отправен от турското правителство, а Кристалина Георгиева бе подчертала отговорността на турската страна.

"Турските институции, турският Червен полумесец и много доброволци полагат големи усилия в тези дни, когато има много жертви и щети за спасяване на хората и за тяхното настаняване. Турция винаги е оказвала помощ на пострадалите от природните бедствия в различни части на света. А сега Турция има нужда от нашата солидарност.",

бе заявила тогава еврокомисар Кристалина Георгиева.

            По време на разговорите сега е била обсъждана темата за включването на Турция в механизма за гражданска защита на ЕС при кризисни ситуации и бедствия, предаде БНР.

Там тя обеща на Турция 6 млн. € помощ от квотата на ЕС, вероятно уведомена, че щетите в Турция надвишават 0,6% от БВП. А у нас й бяха "изчислили" (вероятно тиквата ББ или неговия финансов гном Шимон Дянков), че не надхвърлят 0,6% от БВП.

Нищо чудно.

Тиквата ББ е «плод» на талмудитските кръгове на света. ГЕРБ беше създадена и финансирана от унгарския евреин, прословут финансов спекулант и американски милиардар Джордж Сорос чрез неговото «Отворено общество».

"Сорос си има свои хора, които дърпат конците в кабинета на Бойко Борисов. Предполагам се досещате, че става дума за вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков. Той е близък с вицепрезидента на Световната банка Кристалина Георгиева. Тя е дружка със Сорос и с Бойко и най-вече с Дянков. Бойко е мъжкар, но има доста трески за дялане. Едната от тях е неговата самовлюбленост и желанието да се покаже на ниво във всяка сфера. Понякога дори не усеща, че нарочно го подвеждат, а после му гледат сеира",

казва Николай Гацев, зам.-председател на Агенцията за младежта и спорта в края на 90-те години.

Язовирите - нова форма на скрит тероризъм в България. Заложени водни бомби със закъснител

 

skat.bg:

Правителството: Няма виновни за трагедията в село Бисер

08.02.2012
Няма виновни за трагичната смърт на жителите на с. Бисер при наводнението на 6 февруари в Хасковска област и съответно няма да има наказани.
Това стана ясно след среща между министър-председателя Бойко Борисов и еврокомисаря по международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина Георгиева.

 

И то преди прокуратурата и следствието да се произнесат ??? !!!

 

novinarug.com/:

Бисерчани: Някой да понесе отговорност!

Христо Христов

Снимки: Красимир Чендов

 

Областта не помни бедствие, каквото се случи миналата седмица в Бисер. В сутрешните часове на 6 февруари се скъса стената на язовир „Иваново“ и 2.5.метрова вълна заля разположеното в ниското село. Водната стихия отне живота на 10 души. Последните две тела – на съпрузите Кръстана и Желю Николови, бяха открити в петък на обяд, погребаха ги вчера. Трагедията шокира България и Европа.
В четвъртък бяха погребани четирима от удавените. Всички от Бисер изпратиха в последния им път жертвите на наводнението.

 

Под тягостния звън на камбани премина процесията, а опелото бе отслужено от Старозагорския митрополит Галактион.

 

Малко след 12 часа с хеликоптер пристигна министър-председателя Бойко Борисов. Той изказа съболезнования на близките и тръгна да инспектира как се раздават помощите.

image

"Не ме познавате, щом ми задавате въпроси. Никога не говоря в църква. "

Това каза Борисов в двора на храма пред чакащите го репортери. Вицепремиерът Цветан Цветанов прегръщаше ридаещите хора и се опитваше да им даде кураж. Въпреки охраната на министъра, всеки от бисерчани можеше да зададе въпросите си.

image

 

Близките, които не скриха мъката си, искат някой да поеме отговорност за станалото

Дори скръбта не попречи на хората да поискат някой да поеме отговорността за трагедията. Анелия Тодорова е внучка на един от загиналите. Не знам кой е отговорен за смъртта на дядо ми, но искам това да бъде установено. Отказвам да приема, че си е отишъл по този нелеп начин. Някой не си е свършил работата, а това можеше да отнеме още животи, каза тя. Думите ѝ обаче бяха чути само от репортерите. От 30 години съм снаха в селото и винаги се е говорело, че ивановският язовир е опасен. Никой обаче така и не реши да вземе мерки, сподели през сълзи жена на средна възраст. Трагедията е голяма, но всичко пак ще е за три дни, включва се в разговора възрастен мъж. Когато колата се обърне, пътища много, добавя той и влиза в църквата „Св. св. Кирил и Методий”, за да окичи загиналите си съселяни.

image

 

Опелото в църквата "Св.св Кирил и Методий" продължи близо 2 часа

В Бисер никой не говори за друго, освен за водния ад. Всеки има своя интерпретация на случилото се. Представителите на местната и държавната власт – и те.  Харманлийският кмет Михаил Лисков обясни, че язовир “Иваново” е военен учебен полигон, собственост на Министерството на отбраната. Държавата в лицето на областния управител Ирена Узунова пък заяви, че стопанин на водоема е община Харманли...

09 February, 2012

Гавра с пострадалите! Не заслужават нито защита, нито помощи

 

Ресорният еврокомисар и най-вече българката Кристалина Георгиева категорично ни забрани да искаме пари, защото загубите в наводнените райони са били малки според критериите на фонда.

 

ЕС няма достатъчно пари за нас, но премиерът Борисов веднага обеща държавата да покрие щетите, след като се преразпредели бюджета.

След разигралата се трагедия, пострадалите излъчиха виновник за загиналите в село Бисер.

Най-мразеният човек в републиката ще стане военният министър Аню Ангелов. Повереното му министерство е отговорно за язовирната стена. Доказа се, че бил информиран за проблемите след пропадането на стена на язовир Иваново и за потенциалната опасност в писмен вид, лично от областния управител на Хасково Румен Данев през декември 2010 година.

Писмото до министъра на отбраната е изпратено с дата 6 декември 2010 г. Във вторник централата от БСП, използва момента да нанесе удар на ГЕРБ след създалата се паника след инцидента.

Румен Данев писал, че е необходимо МО незабавно да помогне за отстраняване на възникналите пробойни в язовирната стена на яз. Иваново.

Бившият областен управител, чийто подпис стои под писмото до министър Ангелов, в момента е депутат от ГЕРБ. От силовото министерство направиха жалък опит да излъжат, че такова писмо няма.

Данев обаче заяви, че получил отговор от МО, в което пишело, че не поемат отговорност за язовира и молбата е прехвърлена на община Харманли.

Тъжният извод е, че военното министерство, което прахоса стотици милиони на българските данъкоплатци за ненужен военен контингент в Афганистан, не е намерило за нужно да отдели хиляди за поддържане на язовирната стена, заради която намериха смъртта си беззащитни българи.

   

След премиер-втора употреба вървим към президент-трета употреба...

 

Николай Гацев се самоопределя като демократ и радетел за "синята идея" и "дясна ръка" на Марио Тагарински. За кратко е бил и заместник - председател на Агенцията за младежта и спорта в края на 90-те години.

 

"Периодично Сорос си харесва някоя политическа информация, върху която изсипва за кратко рога на изобилието. Ако въпросната политическа сила играе по неговата свирка, дотацията от негова страна може да продължи по-дълго време",

обясни Гацев.

"Сорос си има свои хора, които дърпат конците в кабинета на Бойко Борисов. Предполагам се досещате, че става дума за вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков. Той е близък с вицепрезидента на Световната банка Кристалина Георгиева. Тя е дружка със Сорос и с Бойко и най-вече с Дянков. Бойко е мъжкар, но има доста трески за дялане. Едната от тях е неговата самовлюбленост и желанието да се покаже на ниво във всяка сфера. Понякога дори не усеща, че нарочно го подвеждат, а после му гледат сеира", 

каза Николай Гацев. Той добави, че министър-председателят трябва да се владее, защото представя държавата в очите на обществото.

Според Гацев за момента Борисов е любимец на Сорос, но неговото благоразположение не е постоянна величина. "Всеки премиер има някакви добри идеи, които обаче в нашите условия остават нереализирани заради лоши съветници",

уточни Гацев и прогнозира, че скоро партия "Ред, Законност и Справедливост" ще се превърне в сериозна алтернатива на ГЕРБ. Гацев подчерта, че "моментът не трябва да се пропуска, но и нито да се избързва".

Според него РЗС трябва да предложи такава алтернатива на сегашното управление, което да привлече старите демократи от началото на прехода, които в момента са разпръснати в различни политически формации.

"При създаването си РЗС беше един вид евакуационната ракета на "синята" идея. Оптимист съм, че партията на Яне ще я възроди и ще обедини усилията на хиляди демократи подобно на събитията от зората на прехода. На тази "синя" ракета летяхме заедно с Марио Тагарински, Митко Йорданов, Борето Българинов и Стефан Софиянски. Това бяхме младите лидери в първите свободни демократични партии",

припомни си с носталгия Гацев. 

10 April, 2010

Лелята на най-важния министър и ресорна "късметлийка" Кристалина Георгиева  

 

Дойче Веле: "Провървя ми, защото се чувствам най-подготвена за предлагания ресор"
21
 Януари 2010

 

"На мене много ми провървя, защото портфейлът, който се предлага, е един от тези в Европейската комисия, за който аз имам най-голяма професионална подготовка на базата на работата ми в Световната банка".

 

Така кандидатът за еврокомисар, издигнат от България и  вицепрезидент на Световната банка Кристалина Георгиева, коментира пред радио "Дойче Веле".

б.р. -  ...понякога каца и в... шепите, особено ако носи и  допълнителна заплата от 30 000 € /на месец...

Статута на Световната банка позволява запазване на основната заплата на високопоставените си служители.


 

Три въпроса към новия български кандидат за еврокомисар Кристалина Георгиева и премиера Бойко Борисов отправи лидерът на РЗС Яне Янев.

 

Днес във Велико Търново той обяви, че настоява да разбере:

  • била ли е Георгиева член на БКП; 
  • била ли е гарант на Симеон Дянков при назначаването му за министър на финансите (тя е леля на министъра - б.р.); 
  • има ли бизнес взаимоотношения с шефката на Си Банк Цветелина Бориславова (банкерката, с която живее на семейни начала от 1989 г. Бойко Борисов и една от най-богатите жени в Европа, имаща състояние около 500 000 000 €. През периода 1988-1992 г.г. те създават букет от фирми, съдържащи името "ИПОН", които до една са от най-големите охранителни фирми в България  - б.р.).

„Първи сме повдигнали темата с лобизма. Има ли лобистки групи в ГЕРБ? Нали знаете, че по този повод Бойко Борисов за пореден път раздаваше рамбовски стойки в една от медиите - защо аз го питам има ли лобизъм в ГЕРБ?! Питам го, защото обществото има нужда да знае какво се случва. Това е в контекста не само на винетките, а и на други апетити", заяви Янев.

Според лидера на РЗС е редно Бойко Борисов да обоснове кандидатурата на Кристалина Георгиева пред обществото, щом той я е издигнал (в епропейските издания се твърди, че кандидатурата най-напред е била обявена от Барозу - б.р.)
"Аз съм сигурна, той не иска да наеме човек, който не се отнася отговорно към текущите си задължения. И след като се има предвид, че аз идвам на такъв късен етап, ще трябва да намерим добро решение, но то трябва да стане в рамките на правилата и на банката, и на комисията", допълни тя.

 

(б.р. - доброто решение трябвало да стане в рамките на правилата и на банката, и на комисията. Това не подтвърждава ли негласния факт, че статута на Световната банка позволява запазване на основната заплата на високопоставените си служители ?)


Robert Bruce Zoellick, born July 25, 1953 is the eleventh president of the World Bank, a position he has held since

July 1, 2007.

He was previously a managing director of Goldman SachsUnited States Deputy Secretary of State (resigning on July 7, 2006) and U.S. Trade Representative, from February 7, 2001 until

February 22, 2005.

President George W. Bush nominated Zoellick on May 30, 2007 to replace Paul Wolfowitz as President of the World Bank. On

June 25, 2007, Zoellick was approved by the World Bank"s executive board. (http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_B._Zoellick)

image

 

Новият шеф Робърт Залик на Световната банка за късметлийката:

 

"Всъщност тя е в екипа на институцията от 1993 г., когато работи като икономист по околната среда за Европа и Централна Азия. Цели 16 години тази жена прави проекти за 200–300 млн. долара преди, а сега от порядъка на 2–12 милиарда. Натрупала е опит от работата си в Китай и Русия. Има наблюдения и ясна визия за постигнатото, възможностите и перспективите на България в икономически план".


 

Леля на най-важния бивш министър на Боко Тиквата... 

 

Симеон Дянков

Роден е на 13.07.1970 г. в София. Завършва езикова гимназия в Ловеч. През 1989 г. е приет специалност международни икономически отношения във ВИИ "Карл Маркс" (дн. УНСС) с най-висок  успех, но не след дълго се премества във Виенския университет, а след това – в Свободния Университет на Западен Берлин. През 1991 г. заминава за Питсбърг. И трите чужди университета са от среден порядък в световните класации. Например бизнес училището на Питсбърг е на 45-то място в САЩ за 2008 г., което не е лошо класиране. (В САЩ сега има 4183 университета и колежи).
Дянков има докторска степен по икономика от Университета на Мичиган в Ан Арбър. Този университет, според най-авторитетните класации, се колебае между 38 и 18-то място сред
   университетите в САЩ – (2007 г. – 38-мо, и 2008 г. – 18-то). Но бизнес училището му е на изключително престижното 9-то място в САЩ за 2008 г., заемало е и 4-то място през 1998 година.

Любимият икономист


на новия ни финансов министър е Нобеловият лауреат Фридрик Хайек, известен със своята защита на либералната демокрация и свободния пазар. А любимата икономическа теория – за съзидателното разрушение (
creative dеstruction) на Йозеф Шумпетер, за начина, по който предприемачите с нови и по-добри идеи изместват монополисти от пазара. В своя статия в съавторство с икономиста Георги Ангелов, публикувана в българската преса тази пролет, Дянков пише: "Стигаме до извода, че една реформа за намаляване на осигурителните вноски с 7,5 процентни пункта – от 31,3% до 23,8% – ще доведе до 130 хиляди новосъздадени или запазени работни места и 0,5% повишение на годишния растеж на БВП."

След сформирането на новото правителство в пресата се появиха публикации, че Симеон Дянков има двойно гражданство – българско и американско. Самият той заяви, че ще се откаже от американското си гражданство, за да изпълни изискването на Конституцията. Чисто формално, избирането му за министър е в нарушение на основния ни закон. Друг е въпросът, че това е нецелесъобразен конституционен текст – чл.110 гласи, че министри могат да бъдат само български граждани, които отговарят на условията за избиране на народни представители. По този повод от пресслужбата на финансовото министерство разпространиха в началото на август следната официална декларация: "Г-н Симеон Дянков е български гражданин, който през годините на служба в Световната банка е бил с дипломатически статут. Световната банка е международна финансова институция, в която работят и сътрудничат експерти от цял свят, а нейният централен офис е разположен във Вашингтон, САЩ.

Назначаването на г-н Симеон Дянков на позицията вицепремиер и министър на финансите не е в разрез нито с Конституцията на Република България, нито с някой от законите на страната."

Финансист номер едно е женен, с две деца.

Съпругата му Керълайн Фройнд е американска гражданка. Запознават се на вечеря във Вашингтон, поканени от общ приятел. Бъдещият министър осъзнал от пръв поглед, че иска Керолайн за своя съпруга. Шегува се, че я зашеметил с шише арменски коняк, "контрабандно" внесен от Ереван, откъдето Дянков се бил завърнал малко преди съдбовната вечеря. На 18 септември т.г. ще празнуват 10 години от сватбата си. Тъстът му Питър Фройнд е евреин, роден в Тимишоара – Румъния, и е сред най-известните физици в САЩ. Допреди една година е преподавал в Чикагския университет. Създал е особено популярната в Щатите струнна теория, в която се твърди, че светът има не три, а девет измерения. Тъщата на г-н Дянков е била професор по психология в Чикагския университет. Съпругата му е заемала ключова позиция във Федералния резерв по времето на Алън Грийнспан. Днес тя работи в Световната банка. Специалист е по валутите при криза. Синовете се казват Андрей (8 г.) и Марко (5 г.). Двамата не знаят почти нищо на български. Ходят в испанско езиково училище. Детегледачката им е от Колумбия. Предишната е била от Гана. Дянков и съпругата му Керълайн още не са решили къде ще живеят тя и децата им.

Бизнес в България

Симеон Денчев Дянков, ЕГН 7007133100 (ЕГН-то е публично оповестено в интернет), има 49% участие във фирма "Екопроект-Априлци" ООД, която държи хотел в Априлци. Съдружници са му Бенко Симеонов Вълев и Румянка Симеонова Вълева-Таулова.

Позиция

Симеон Дянков е един от създателите на блога "
Crisis Talk". В него се казва, че е бил главен икономист на вицепрезидентското поделение "Финансов и частен сектор" на Световната банка (the Chief Economist of the Finance and Private Sector Vice-Presidency), което работи по развиващата се финансова криза. (Световната банка има 21 вицепрезидентски поделения.)

Позицията му е нещо различно от тези на главен икономист на цялата Световна банка и от главен икономист на шестте регионални вицепрезидентства на Световната банка. Според
Wikipedia в Световната банка има един главен "Chief Economist", шест регионални (1. Африка, 2. Европа и Централна Азия, 3. Южна Азия, 4. Среден изток и Северна Африка, 5. Латинска Америка и Карибския басейн, 6. Източна Азия и Тихия Океан) и трима "Topical Chief Economists". Но структурите на Световната банка и Международната финансова корпорация могат да създават и свои общи структури или подструктури и длъжности (включително главен икономист) след съответното съгласуване.

Г-н Дянков е един от създателите на доклада "
Doing Business" през 2002 г., а през 2003 г. излиза първото му издание. Докладът сравнява стопанските регулации в 183 страни. През 2004–2005 г. той е мениджър на Звеното за наблюдение и анализ (Monitoring and Analysis Unit), което е съвместно на Световната банка и поделението й, наречено Международна финансова корпорация (International Financial Corporation).

Лабораторията за Изследване и развитие на социалните науки
Ideas42 е проект на Института за количествени социални науки към Харвардския университет (Institute for Qu




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6474016
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!