Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2013 16:16 - Докога ще заобикаляме като малоумници триъгълника НЗОК-НОИ-Симеон Дянков
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1983 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 02.07.2013 16:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Или така ГНОМИТЕ скатават Симеон Дянков

Преди време написах:

Никаква милост към финансовия идиот Симеон Дянков!

Дата на публикуване: 26 Февруари 2013

Цял свят видя рухването на България от глупостта на една клика, но той продължава.

И продължава...

image

Днес Симеон Дянков съобщи пред журналисти на влизане в президентството, че ще представи на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност доклад, от който ще стане ясно, че държавата не е фалирала.

"Към 25 февруари 2013 г. фискалният резерв е в размер на 4 010,2 млн. лв. Във фискалния резерв към днешна дата има 4,1 млрд. лева плюс 600 милиона, които са авансови плащания и Брюксел ги дължи на България, така че фискалният резерв е 4,7 милиарда към днешна дата. В момента България е една от най-стабилните финансово страни в Европа!",

обясни човечето Симеон Дянков, единствен от ГЕРБ, имащ пълното доверие от кукловодите Зад Океана.

 

Човечето ограбило Здравната Каса и НОИ с над 2 млрд. лв. и депозирало парите в Световната банка и МВФ още през септември 2009 г. (Вж. по-долу)

image

 

 

Ако не сме добре забравили, на 31 Август 2009 г. Дянков извади от резервите на НОИ и Здравната каса над 1 млрд. $ и ги подари на юдо - хазарските банкери, които именно за това го пратиха тук.

Мургавото "МУПИ" * купи тогава с тези наши пари т.н. СПТ-та  - Специални Права за Тираж (в ориг. по амер. финансова терминология - SDRs **) - или никому ненужни хартийки на МВФ. С тези наши пари юдо-хазарските америкатски банкери щели да ни отпуснат заем, но с много благоприятна лихва...

Ето как коментира още тогава money.bg:

 

Дянков, кой управлява България - българското правителство, или МВФ?!

Дата: 08-09-2009 17:27

Мисля си, че с тази финансова операция Вие се представяте като чиновник на Световната банка и МВФ, а не като български министър на финансите. ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВИТЕ, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РЕЗЕРВИ. Тогава със сигурност ще Ви пратим да вземете парите на касата от тези на които сте ги дали. (б.а. – Е, не след няколко месеца Здравната каса и НОИ останаха без резерви, а това го обявиха в края на 2012, т.е., мно-о-о-го благоприятната лихва "дойде")

 

Г-Н ДЯНКОВ, По подобие на царските юпита и Вие се превърнахте в цар на мълчанието. Не би било лошо да обясните на българските журналисти И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД как на 31.08.2009 закупихте от МВФ никому ненужните хартиики наречени ”специални права на тираж (СПЖ)”. 

 

При тази финансова операция приведохте по сметката на МВФ в Световната банка повече от един милиард долара. Тези един милиард долара бяха извадени от резервите на НОИ и Здравната каса. 

ПОДКРЕПАТА КОЯТО НАПРАВИХТЕ ЗА БАНКРУТИРАЛАТА АМЕРИКАНСКА ФИНАНСОВА СИСТЕМА Е ЗА СМЕТКА НА ОРЯЗВАНЕ НА СРЕДСТВАТА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПЕНСИИ.

Кой губи и кой печели от тази операция, Дянков? Обяснете на българския народ кое породи необходимостта да купувате такова огромно за страната ни количество от тези никому ненужни хартийки наречени СПТ. Единственото за което може да ги ползвате е да ги върнете обратно на емитента (МВф), който не само ще ви ги оформи като заем, но и ще ви наложи начина на тяхното ползване....

 

Като участник в Холанската група на тази банкрутирала взаимоспомагателна каса наречена МВФ, на България и се дава възможност да увеличи с левовата равностойност на заема паричната маса, която е в обръщение. По този начин МВФ регулира не само паричната маса , но и темпа на инфлация. Заема от МВФ ползва единствено и само Холандия и Израел, които като представители на Холандската група единствени получават обратно средствата във валута. 

ЦЯЛОТО ТОВА БЕЗУМИЕ, ДЯНКОВ, Е ЕДНА ПОРОЧНА ПРАКТИКА ЗАЛОЖЕНА В ЗАКОНА ЗА ВАЛУТНИЯ БОРД. Не е ли безумие това да притежаваш валута, да я дадеш на някой и този някой след време ако прецени да ти я преоформи като заем с абсолютно неизгодни за тебе условия. ДЯНКОВ, КАТО ОБИКНОВЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ПИТАМ: КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ – БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ МВФ???

Мисля си, че с тази финансова операция Вие се представяте като чиновник на Световната банка и МВФ, а не като български министър на финансите.

ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВИТЕ, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РЕЗЕРВИ. Тогава със сигурност ще Ви пратим да вземете парите на касата от тези, на които сте ги дали. БЪЛГАРИЯ, ДЯНКОВ, НЕ МОЖЕ И НЕ БИВА ДА БЪДЕ ДОНОР НА БАНКРУТИРАЛИ ФИНАНСОВИ СИСТЕМИ! НЯМАТЕ ПРАВО ДА БАРАТЕ РЕЗЕРВИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ ! ТАКЪВ СЛУГИНАЖ ЗА САЩ, МВФ И СБ НИКОЕ ДО СЕГА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ПРАВИЛО”.

 

Коментар от money.bg

 

Посладва още през януари 2013:

Апел на председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Цветан Райчинов, отправен чрез ruse-news.com:

"Призовавам всички българи да съдят финансовия министър Симеон Дянков за откраднатите 2 млрд.лв. от здравноосигурителните вноски от 2009 г. досега.",

 

заяви на 22 Януари 2013  в Русе председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Цветан Райчинов.

Самият Райчинов също ще заведе дело срещу Дянков, но не в качеството си на шеф на БЛС или лекар, а като обикновен гражданин.

"Като гражданин възнамерявам да съдя финансовия министър Симеон Дянков за това, че е ограбил здравните ми осигуровки",

уточни пак тогава председателят на БЛС пред ruse-news.com.

По думите му, през последните две години от бюджета на Здравната каса са взети близо 2 милиарда лева, които са били насочени към държавния бюджет. Само през миналата година неправомерно взетата сума е била около 90 милиона лева.

"Парите обаче не са отишли за здраве...",

категоричен бе Райчинов.

"За първи път тази година държавата не дава стотинка за инвитро процедури, а всички пари за тях идват от здравните вноски на хората!",

сподели още Цветан Райчинов.

Той изрази възмущението си от това, че ежедневно се втълпява на хората, че се дават много пари, за да имаме най-доброто здравеопазване, а реално средствата са ограничени.

По думите на шефа на БЛС болниците са на ниво 19 век, а се иска от лекарите "да правят чудеса". Той бе категоричен, че не е далеч времето, когато добрите специалисти ще напуснат страната и ще търсят реализация навън.

"Националния рамков договор между лекарите с касата не е подписан и няма да бъде подписан, още повече, че сроковете за това са изтекли."

подчерта д-р Райчинов.

 

Преди 3 дни само:

Искам оставката на управителя на НЗОК Пламен Цеков, заяви от парламентарната трибуна здравният министър Таня Андреева, предаде БГНЕС.

Аз единствено мога да се присъединя към искането на съсловните организации, на пациентските организации и да поискам оставката на Пламен Цеков. Моята позиция не може да бъде по-различна от тази, която защитават всички хора, свързани със сферата на здравеопазването, заяви тя.

Свидетели сме не само на една непрозрачност, свидетели сме на действия на НЗОК в лицето на нейния управител, които бяха оборени в съда. Вчера не получихме отговор на въпроса по коя методика работи в момента НЗОК. Липсва нормален диалог между институциите, между Министерството на здравеопазването и НЗОК, коментира здравният министър.

Министърът на здравеопазването обяви още по време на парламентарния контрол, че е поискала от управителя на НЗОК д-р Пламен Цеков справка с какви средства разполага системата. На 24 юни тя е получила писмо от директора на касата, с което той й е отговорил, че законът не й дава право да получи тази информация. Вчера на заседание на здравната комисия в парламента, тя отново е поискала отговори и късно снощи е получила данни от д-р Цеков.

Според цитираните от Андреева данни тя е била притеснена дали средствата на касата за оказване на медицинска помощ ще стигнат. А вторият въпрос е бил свързан с бюджета на касата за онкомедикаменти и каква част от него до момента е разходван. От цитираните от парламентарните трибуни данни стана ясно, че в Закона за бюджета на НЗОК за 2013 г. са определени средства за здравноосигурителни плащания, за лекарства и диетични храни в размер на 497 млн. лв. В болничната медицинска помощ, лекарствената терапия на злокачествени заболявания е предвидена в размер на 90 млн. лв.

С решение на НС на НЗОК от 16 май 2013 г. средствата за болнична медицинска помощ, за лекарствена терапия е увеличена на 107 млн. лв., а извършените към 31 май 2013 г. плащания са в размер на 67 млн. лв. За болнична медицинска помощ и лекарства на онкоболните на болничните заведения са дадени 61 млн. лв., тоест при първоначално зададени 90 млн. лв. в бюджета, които после са увеличени на 107 млн. лева. Към момента са изразходвани 67 млн. лева. Така преразходът в бюджета е 17 млн. лева.

В закона за НЗОК за болничната помощ са определени средства в размер на 1 189 511 000 лева. След това те са увеличени с решение на НС на НЗОК на 1 206 511 000 лева. С извършените до 31 май плащания, сега размерът на средствата е 648 485 000 лева. Или преразходът е 15 млн. лв. от предварително прогнозирания.

 
 

А днес 2 юли:

Ще подава ли оставка Пламен Цеков като шеф на НЗОК?

image 

Д-р Пламен Цеков отговаря категорично не. И допълва:

„Ако поискат политически моята оставка - да, тя ще бъде факт. Те решиха, че ще тръгнат по линията за несправяне с работата – нещо, което аз не приемам. Беше ми казано в прав текст - ние ще те сменим, няма значение ти дали искаш или не искаш”.

Представители на управляващото мнозинство, включително и премиерът Пламен Орешарски, многократно коментираха, че НЗОК е в лошо финансово състояние и едва ли не е пред колапс.

Всички нови дейности, които бяха вменени на касата бяха реализирани, като започнем от плащането на лекарствата на ветераните и военноинвалидите, преминем през новите дейности от министерството, които бяха организирани. Всичко, което трябваше да бъде свършено е направено в срок и план, заявява Пламен Цеков. Общият бюджет на НЗОК към настоящия момент остава стабилен. 48,2% е изпълнението на бюджета към 31 май. Имаме тренд на намаляване на разходите. Всичко, регламентирано по закон, е спазено стриктно и в момента няма преразход в глобалната рамка на бюджета, защитава работата си управителят на НЗОК д-р Пламен Цеков. Той уточнява, че в момента балансът на касата е стабилен и не се налага връщане на средствата, които ГЕРБ прехвърли от здравни вноски към фискалния резерв. Това може да стане със санкция на Народното събрание, напомни Цеков. За ролята на институциите - бюджетна комисия, Министерство на финансите – Цеков напомня и в коментар на нуждата от допълнително финансово обезпечаване на някои медицински дейности.

Много странно ми звучи на министъра на здравеопазването първите 15 дни основната цел са е НЗОК. Мисля, че на първо място трябва да се погрижи за министерството си, заяви Пламен Цеков.

За подготвяното уволнение на Цеков ГЕРБ ще сезира Конституционния съд. Според бившата здравна министърка, сега депутат от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова БСП и ДПС подготвят промени в Закона за здравно осигуряване, които да улеснят освобождаването на управителя на НЗОК.

Здравният министър Таня Андреева поиска оставката на директора на Националната здравноосигурителна каса Пламен Цеков, въпреки че касата е независима институция и министърът няма правомощия за намеса в работата й. „С оглед на това, че липсва нормален диалог между институциите – Министерството на здравеопазването, НЗОК, Народно събрание, мога единствено да се присъединя към искането на съсловните организации за оставката на Пламен Цеков”, заяви по време на петъчния парламентарен контрол Андреева. Андреева се оплака, че управителят на НЗОК й е отказал информация за финансовото състояние на институцията, като й е отговорил, че законът не й дава право да получи тази информация.

Това надхвърля правомощията на Андреева, категоричен е Цеков: „Аз написах моя отговор към Министерство на здравеопазването защо не можем да дадем такава информация. Искаха се всички договори, сключени от Национална здравноосигурителна каса през годините, искаха се назначенията и уволненията през последните четири години и редица други неща, които са част от оперативната информация на касата и не би трябвало да представляват интерес на Министерство на здравеопазването. Затова им отговорихме, че те не са ни принципал, и не могат да изискват такава информация”.

По-рано от Българския лекарски съюз също припомниха исканията за оставка на Цеков и обявиха, че няма да участват в преговорите за нов рамков договор, докато той е начело на касата. С рамковия договор между лекарите и здравната каса се определят цените и обемите на медицинската помощ за всяка следваща година, а ако договорка не се постигне, в сила остават старите правила.

Андреева обясни, че предстоят преговори по Националния рамков договор, на които ще присъстват представители на Българския лекарски съюз и други партньорски организации.

Председателя на БЛС д-р Цветан Райчинов напомня, че от гилдията са поискали оставката на управителя на Пламен Цеков още през февруари и няма промяна в позицията им. Мотивите - там се работи непрозрачно и лекарите не одобряват методиката на Цеков, по която НЗОК плаща за медицински изделия, на болниците и по които се отпускат направления. Въпреки че касата ревизира част от тях и върна миналогодишните методики, недоволството на лекарския съюз остава.

Д-р Райчинов допълва:

„В болничната помощ въведеното ежедневно отчитане е недостатъчно добре изпипано според писмата на болниците, което води до редица грешки. Забавените плащания и особено това да има лимит по вид заболяване, някои от тези неща с решение на надзора бяха премахнати, но това не оправдава по никакъв начин тази методика и нейното сътворяване от управителя на НЗОК. Комуникациите с него са почти невъзможни и държа да подчертая, че няма как да бъде упрекван Лекарският съюз в някакви политически заигравки и искания, защото всичките тези неща се случиха по време на предишното управление.“

За да бъде махнат Цеков от поста, в парламента трябва да бъде внесено и гласувано предложение за освобождаването му и на негово място да бъде избран нов управител.

Очаква се предложение в парламента да постъпи тази седмица. За наследник на д-р Цеков се спряга бившият директор на касата по времето на тройната коалиция Румяна Тодорова.

Цеков е назначение на ГЕРБ и бивш депутат на тогавашните управляващи.

Изказването на Андреева веднага провокира и реакция от страна на ГЕРБ.

Бившият здравен министър, сега депутат от ГЕРБ Десислава Атанасова заяви, че поисканата оставка е „поредната проява на ярка некомпетентност“ от страна на Андреева и че не са налице законови условия за смяната на Цеков, а именно да има влязла в сила присъда за умишлено нарушение от общ характер, да е установен конфликт на интереси, да има системно нарушаване на задълженията му като управител, да има невъзможност да изпълнява задълженията си за срок по-дълъг от три месеца, да е мъртъв или да си подаде оставката.

Паралелно с казуса с д-р Цеков, продължават и протестите в онкологичната болница в столицата. Доктори и сестри от Специализираната болница по онкология в София и днес възразяват срещу кадровите промени в Съвета на директорите. Министърът на здравеопазването нареди проверка в здравното заведение, провокирана от сигнали за нарушения. Директорът доцент Здравка Валерианова заяви, че не се притеснява от проверката.

Всъщност Онкологията е една от осемте болници, в които тръгват проверки и се обявяват конкурси за директори в осем болници в страната.Част от тях са поради изтичане на мандата, а друга заради получени сигнали за финансови нарушения, аргументира се министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева.,

пише CROSS Agency Ltd.

 

Д-Р АНДРЕЕВА: Д-Р ЦЕКОВ ОТКАЗВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕРАЗХОДИТЕ НА СРЕДСТВА ПО РАЗЛИЧНИТЕ ПЕРА

 

Понеделник, 01 Юли 2013 13:08 http://www.blsbg.com/

 

Интервю с Таня Андреева
БНР, „Неделя 150”

Водещ: И здравният министър д-р Таня Андреева по повод на поисканата оставка на управителя на НЗОК д-р Пламен Цеков. Както знаете, от миналия брой на „Неделя 150” говорим по този проблем. Какво се случи в последните дни и какво се случи в петък, и разбира се, каква е колизията, ако можете да определите, д-р Андреева? Може да се включите вече, ако ни чувате. Това ли е най-важното, да бъде освободен управителят на касата? Слушаме ви?
Таня Андреева: Не, тук не става въпрос конкретно за персонални промени, а по-скоро в начина на работа на НЗОК, която всички знаем, че е една обществена институция и би трябвало да работи прозрачно и всеки един от нас, не само здравният министър, но и съсловните организации, пациентите и не на последно място хората, които плащат своите здравни осигуровки, да знаят какво се случва в НЗОК, как се управляват техните пари и как касата се разплаща с договорените си партньори. За съжаление, този диалог не върви нормално, не върви по начина, по който се очаква това да се случи. Миналата седмица на здравна комисия поисках, и комисията поиска отговори от д-р Цеков. За съжаление, те бяха съобщени, без никой от нас да види това черно на бяло. В миналите седмици д-р Цеков отказа отговор на здравния министър по отношение на някои от въпросите, които бяха поставени, а именно има или няма преразход за онкомедикаменти, има ли напрежение поради това, че не са изплатени медицински дейности преди всичко в болничната помощ; за това какъв е очаквано преразходът по пера на НЗОК, и действително съществува ли риск в края на годината касата да не може да се разплаща по основни пера с партньорите, с лечебните заведения, с които работи. Ето това са проблемите и това са нещата, които мен също ме притесняват, тъй като при мен дойдоха представители на съсловни, на пациентски организации. Знаете, че се стигна дотам, че Българският лекарски съюз отказа да преговаря за подписването на нов Рамков договор. Ако това се случи, ще е за втора поредна година. Което показва, че просто няма диалог между тази институция и всички останали, които имат интерес нещата в здравеопазването да се случват в полза на работещите там лекари, медицински сестри и лаборанти и на пациентите, които в крайна сметка са обект на грижите на медицинските екипи.
Водещ: Опитахте ли с добро, както се казва, да построите някакъв диалог, доколкото тази промяна би могла да мине за политическо, за партийно овладяване на касата? Разбира се, че беше по-добре, по-близо до спокойствието, ако можехте да работите заедно.
Таня Андреева: Разбира се, че опитах, преди да се стигне до търсене на отговори и на Здравна комисия. До д-р Цеков бяха изпратени официални писма, в които аз исках отговора на част от тези въпроси, и то бързи отговори, защото всички, които поставиха проблемите си, искаха такива. Но за съжаление, в едно от своите писма той ме уведомява, че по закон аз нямам право да искам такъв тип информация от него, защото той се назначава и освобождава от парламента и само пред парламента може да дава обяснения. Точно поради този факт аз използвах възможността на Здравна комисия да задам някои от своите въпроси. За мен логиката на отношенията между различни институции и звена, които работят в сферата на здравеопазването, е да можем да комуникираме нормално помежду си, без формалности, защото всеки един от нас има определен ангажимент към хората, които работят или които се ползват от услугите в здравеопазването. Така че в този ред на мисли, опитах, но не се получи.
Водещ: С какви стъпки сега вие възнамерявате да овакантите този пост?
Таня Андреева: Аз не мога да предприема стъпки за овакантяване на поста, тъй като, както коректно посочва в своето писмо д-р Цеков, това е изцяло в правомощията на парламента. Но аз ще поканя още следващата седмица и Лекарския съюз, и другите договорни партньори във връзка с Националния рамков договор, да поговоря с тях и да видя дали не могат да бъдат направени отстъпки от всяка от страните, защото е изключително важно такъв договор, с ясно разписани правила, да бъде подписан.
Водещ: Благодаря за вашето участие, г-жо Андреева. Тя направи своето кратко съобщение по повод тази колизия, която се случва в областта на здравеопазването и поисканата оставка на директора на здравната каса.

 
 

 

Обаче от триъгълника НЗОК-НОИ-Симеон Дянков

липсва Дянков - тук, в САЩ и където ще да е, но липсва.


Сега,

 

Да допуснем, че:

1. Симеон Дянков не е идиот;

2. Американски гражданин е;

3. Minister of United States Department of the Treasury е;

4. Още втория месец от номинацията си като министър ИЗТЕГЛИ без знанието на конгреса 10 млрд. долара от американската здравната каса и ги внесе в БНБ, като закупи с тях някави български книжа;

5. Мълчи пред нацията за тази операция цели 4 г.

 

Какво би се случило:

1. От 1776 до 1864 г. щеше да бъде вързан в чувал и хвърлен в река Потомак, без значение от левия или десния бряг;

2. От 1866 до 1963 г. - гръмнат от някой (предварително и докрай известен) gunman, както Линкълн, Кенеди, и прочее;

3. От 1964 до 1983 г. - треснат също от gunman  като Рейгън, напр.;

4. От 1985 до 2013 г. – при всички случаи и всякакви средства – в отвъдния свят.

Прав е доктора от Българския лекарски съюз за призива: "...всички българи да съдят финансовия министър Симеон Дянков за откраднатите 2 млрд.лв. от здравноосигурителните вноски от 2009 г."

Ето защо трябва:

  1. Да върне мупито на МВФ хартийките SDRs;
  2. Да прибере от американските банки тези 2 млрд.лв. за българското здравеопазване;
  3. Да възстави лихвите и върне неговите комисионни;


4. Да бъде съден!

 

Затова:

Никаква милост към финансовия идиот Симеон Дянков!

С Идиот до дупка – Съд до дупка!

 

Да спрем... скатаването на Симеон Дянков и да кажем истината за Здравната Каса и НОИ!

Да видим дали 42-то НС ще скатае Пламен Цеков, а покрай него и Симеон Дянков?

 

 

/за плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

* MUPPIE - "Middle-aged Urban Professional", от англ. професионалист на средна възраст - б.а.

** SDRs - (Special Drawing Rights) - Специалните права за тираж (СПТ) са международни резервни активи в чуждестранна валута. Разпределени по нации от Международния валутен фонд (МВФ), едни СПТ представляват вземания в чуждестранни валути (!!!), които могат да бъдат обменяни в моменти на нужда. (вж. напр.: http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Drawing_Rights) - б.а.

 

 

 


Тагове:   НЗОК,   НОИ,   Симеон Дянков,


Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6484772
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!