Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2013 08:51 - Евреи-сефаради (ционистите) срещу евреи-ашкенази (хазарите)
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 6722 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 15.08.2013 13:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Разтърсващи разкрития в ново изследване на ген. Виктор Филатов* за еврейските кланове в диаспората им по света и даващо ужасяваща светлина за ролята на ционистите за т.н. Холокост.

"Если человек думает, что в историческом движении общества имеют место случайности, то он полный идиот." -

Марк Туллий Цицерон.

"Нашата раса е свръхраса. Ние сме мощни богове на тази планета. Ние сме различни от нисшите раси, тъй като те са от насекоми. В действителност, в сравнение с нашата раса, другите раси са зверове и животни, едър рогат добитък в най-добрия. Другите раси се считат за човешки екскременти. Това е нашата съдба - да доминираме над нисшите раси. Нашето земно царство ще бъде контролирано от желязна ръка на нашия лидер. Масите ще лижат краката ни и ще служат на нас като роби."-

Менахем Бегин, министър-председател на Израел, 1977-1983 (http://poiskpravdy.com/aboutjews/)

Автор: Генерал Виктор Филатов *
02.06.2010

«Евреи-сефаради (ционистите) срещу евреи-ашкенази (хазарите)

Още от края на 19 век изследователите съобщават за нееврейския произход на ашкеназите.

Подобно предположение е изразил в Русия и М. Гумплович в есето си "Началото на еврейската вяра в Полша".

След това, същото нещо се опитва да докаже професорът от Университета в Тел Авив, A. Полак, в научния си труд "Хазарите", публикуван през 1951 г. (1. 1-23).

През 1976 г. в Ню Йорк излиза сензационната книга "Тринадесетото коляно" на писателят А. Кьостлер. В тази книга той твърди, че сегашните ашкенази нямат никаква връзка със "синовете на Авраам", а са наследници на хазарите, които са разпръснати в цяла Европа след падането на хаганата през 10 век.

Според Кьостлер, ашкеназите не идват от Йордания, а от Волга, не от Ханаан, а от Кавказ, а това означава, че те са много по-близо до такива народи, като хуните, уйгурите или унгарите.

Хазарите, според учените, се отнасят до бялата раса. Възможно е в Северен Кавказ да са дошли от Иранското плато, най-малко, че все още живеят в Афганистан хазари, които наричат ​​себе си - хазара. Думата "хазарин" вероятно е станала в резултат на сливането на думите "хазари" и "арийци". Най-ранните жители на Иранското плато наричали себе си арийци ".

Шабтай (Саббатай) Бейт Цви, стар руски евреин, който е работил през целия си живот в архивите на Еврейската агенция в Тел Авив, а в пенсионна възраст през 1977 г., самостоятелно публикува  "От автора ", том с дебелина в обем от 500 страници и с неясно заглавие: "Кризата на пост-Угандийския ционизъм в дните на Катастрофите 1938-1945 г.г."

Тази книга остана незабелязана от масовия читател, била е ужасяваща за отваряне относно заключенията за ролята на ционисткото движение в трагедията на ашкеназите и има ефект от бомба, само след шест години.

През декември 1942 г., когато мащаба на унищожаването на европейските евреи (ашкенази) стана ясен, - пише Бейт Цви - бъдещият втори президент на Израел ШАЗАР зададе риторичен въпрос: “Защо ние (ционисткото движение) не знаехме защо нацистите ни изненадаха?”, а другият участник в същато заседание на ционистките лидери, Моше Арам отговори: "Ние бяхме неволни съучастници в убийството!".

Ционистката (сефарадската) организация е успяла да "не знае" за катастрофата до есента на 1942 г., и че това е само, защото не е искала да знае  - заключава Бейт Цви.

По-нататък Бейт Цви определя кога сефардскитe нацисти решават да продължат с унищожаването на ашкенази: очевидно, през лятото на 1941 г., защото първият документ за това е с дата 31 юли 1941 г.

Унищожаването е било секретно, и ако страните противници на Германия са знаели за него, те биха могли да спрат или забававят или да нарушат изпълнението на неписаната заповед на Хитлер.

Но ционисткатата организация не била заинтересувана от разгласяване, дори се проявила безотговорно: още преди избухването на Втората световна война през 1939 г. на XXI конгрес на ционисткото движение в Женева,  главата на ционистите, бъдещият първи президент на Израел Хаим Вайцман, обявява война на Германия от името на цялия еврейски народ.

На 21 август 1939 г. това заявлиние е публикувано, и това дава право на сефардскитe нацисти да заявяват, че "евреите започнаха войната" (ето как войната е обявена от ашкеназите).

Проционистката (просефарадската) преса се подчиняваше на инструкциите на техните лидери, и дори, когато на16 мар 1942 г. се появиха в пресата (въз основа на писмо на Народнят Комисар на Външните Работи на СССР Молотов) първите доказателства за масово унищожение на евреи ашкенази в Бабьом Ярe и на други места, на следващия ден, 17 март 1942 г. в проционистките вестници се публикува официално опровержение: "Разговорите за сто хиляди мъртви ашкенази - фантастика и преувеличение".

Въпреки че Молотов пише за 52 000 евреи ашкенази убити в Киев, ционисткия вестник "Давар" отпечата думите му по следния начин и  данни на вестника - по-голямата част от жертвите в Киев не са евреи.

Бейт Цви цитира десетки ционистки вестници и всички с една идея - няма масово унищожение, не се е провело, всичко това са глупости.

"Цяла армия от писатели, коментатори, журналисти напомпва читателите с успокояващи описания и фалшиви обяснения.”

На 18 януари 1943 г. новините за гибелта на евреите ашкенази са станали толкова разпространени, че да се крият вече не е било възможно, изисквало е се да бъдат обсъждани.

По време на срещите на ционистките лидери основната позиция е била на Ицхак Гринбойм: да не се дава и копейка за спасението на ашкеназите и да не се дава разрешение за събиране на средства за тяхното спасение.

"Това е опасно за ционизма, ние не можем да дадем пари от ционистките фондове (Керен Га-есод), за спасение на ашкеназите; парите ще бъдат достатъчни, но ние ще пазим парите за нашата борба. Ционизма над всичко друго."

На същото заседание Ицхак Гринбойм беше избран за "министър за спасяване на евреите на Европа"»

...

следва 2 част...


/превод за Плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

* Генерал Виктор Филатов:

From Wikipedia, the free encyclopedia:

Viktor Filatov (Russian: Виктор Филатов) is a Russian politician. In his military career he reached a rank of major-general. He was press-secretary of Vladimir Zhirinovsky and the editor-in-chief of the newspaper LDPR of the nationalist Liberal Democratic Party of Russia. General Filatov hosts an antisemitic web-site "Klitch" (www.klich.ru) which he calls "The call from the Battlegrounds of the Jewish Empire".

 


 



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. kostas - Единственото правелно отношение към т. н. евреи е като към ЛАЙНОТО !
15.08.2013 09:17
Колкото и да се ровят , повече миришат ужасно, нелицеприятни мутри ,долни души, болни мозъци .ЗАРАЗА ЗА ОБЩЕСТВАТА И НАРОДИТЕ! Само най-долната УТАЙКА на обществата се обвързват с тях и по този начин влияят негативно на общественият живот.Всеки нормален човек го ЧУВСТВА !! Необходимо и навременно действие е ИЗРИНВАНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ !!
цитирай
2. grigorsimov - Първо - хазарите са персийски евреи, и второ - холокостът е еврейска измама!
15.08.2013 09:31
Една от многото "божи" заповеди за евреите е: "Хитрост, лукавство, лицемерие"!
Така че, когато четете еврейски материал, задължително бъдете подозрителни!
цитирай
3. fascindoo - До 2. grigorsimov, точно така - подтвърждава се и по ДНК хаплогрупите!
15.08.2013 09:54
Произходът на евреите в Европа е свързан със смесване на родословия, много от които произхождат от кавказки племена, приели юдаизма, сочат резултатите от генетично изследване, цитирани от Франс прес. Генетикът Еран Елхаик от медицинския институт "Джонс Хопкинс" в Балтимор, Мериленд, внимателно анализирал данните, търсейки мутации в ДНК кода, свързани с географския произход на дадена група. За да хвърли светлина върху този въпрос, новото изследване сравнило геномите на 1287 души от осем несвързани помежду си групи еврейско население и на 74 неевреи.

Евреите ашкенази, които са с европейски произход, днес съставляват около 90 на сто от евреите по света.

Според хипотеза, известна като "рейнска", евреите ашкенази произхождат от евреи, които са избягали от Палестина след завладяването й от мюсюлманите през 638 година
Според същата хипотеза те са се установили в Южна Европа, а по-късно, в края на Средновековието, са се преместили от Рейнска област в Германия към Източна Европа.
още по темата

Някои смятат, че тази хипотеза е малко вероятна, тъй като от демографска гледна точка сценарият е невъзможен. Това би предполагало увеличаване на евреите в Източна Европа от 50 000 души през 15 век на около 20 милиона в началото на 20 век.

В такъв случай раждаемостта сред тях ще е 10 пъти по-голяма в сравнение с тази сред местното нееврейско население и въпреки икономическите трудности, болестите, войните и погромите в еврейските общности.

Подобни индикации бяха ползвани в миналото, за да се хвърли светлина върху произхода на баските и на пигмеите в Южна Африка.

Сред евреите в Европа генетикът открил древни индикации, които ясно сочат към Кавказ и в по-малка степен към Близкия изток.

Получените резултати подкрепят друга хипотеза, която е противоположна на "рейнската" и е известна като "хазарска", поясни ученият.

Според втората хипотеза евреите в Източна Европа произхождат от хазарите - племена, установили се в района на Кавказ в първите векове от новата ера.

След като били повлияни от евреи от Палестина, те приели юдаизма през 8 век. Хазарите изградили процъфтяваща държава, като привлекли евреи от Месопотамия и Византийската империя.

Разцветът й бил толкова голям, че в Унгария и Румъния се сформирала тяхна диаспора.

Държавата им обаче се разпаднала през 13 век след нападения на монголски племена и в резултат на епидемии от черна чума. Тогава те избягали на запад и се установили в Полша и Унгария, където компетентността им в областта на финансите, икономиката и политиката била високо ценена.

Според "хазарската" хипотеза, те в края на краищата се разпространили в Централна и Западна Европа.

"Заключихме, че геномът на евреите в Европа е мозайка от древно население, което включва хазари, приели юдаизма, гръко-римски евреи, евреи от Месопотамия и Палестина, отбеляза Елхаик. Тази структура на населението им е сформирана в Кавказ и на брега на р. Волга, а корени на това население се простират до Палестина и брега на р. Йордан".
Резултатите от изследването са публикувани в "Гени, биология и еволюция".

Източник: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5448131
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6493230
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!