Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2013 09:30 - Шупнала и плесенясала от юдаизъм Великобритания нарече България прогнила държава
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 2585 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 16.08.2013 17:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Отвратителното и негативно отношение, което Великобритания демонстрира към България, този път дойде от елитния британски вестник "Индипендънт". Той сравни България  с прогнила държава.

 

Според британски медии корупцията е основен проблем в България...

 

Грозното сравнение твърди, че елитът на България е същия като от преди години и заради това държавата ни в момента е в незавидно икономическо положение, от което де факто не е излизала изобщо.

Според британците докато проблемът с корупцията в страната не бъде разрешен, България винаги ще бъде приемана с резерви от западноевропейските държави.

Но откога и къде се корени корупцията у британците? И завидното  икономическо положение... де факто.

Ето една моя публикация. Лондонско СИТИ и търговията с опиум: Дейвид Камерън и еврейските му корени в контрабандата и корупцията с опиум Дата на публикуване: 22 Май 2013 Общият генезис

"Сити"-то се смята за най-богатата квадратна миля в света и е с площ 2.7 кв. км. в сърцето на английската столица.

То има около 4600 жители и 500 000 работни места.

Правителството на Лондонското СИТИ е КОРОНАТА, която се състои от 13 мъже и крал — ЛОРД МАЙОР.

Тук се намират най-богатите и най-властните икономически институции в Англия, например контролираната от Ротшилд "Английска банка", Lloyds of London, Лондонската борса, бюра на международни търговски концерни като Fleet Street, сърцето на вестникарския и издателския свят и др.

Лондонското сити не принадлежи на Англия. То не е подчинено нито на монархията, нито на правителството, нито на Британския парламент.

"Сити"-то е истинското правителство на Великобритания, защото кралицата, както и английският премиер са подчинени на „Лорд майора“ и зависят от него.

Фасадата на премиер — министъра (текущият е Дейвид Камерън, в случая) и кабинета му уж създават впечатлението, че те дърпат конците, но реално са обикновени марионетки на "Сити"-то.

Когато КРАЛИЦАТА посещава Лондонското СИТИ, бива посрещана от ЛОРД МАЙОРА на Temple Bar, символичната порта на града.

Тя се покланя и моли за разрешение да прекоси неговата суверенна държава. Той разрешава влизането й, след което й предава държавния меч. При подобни държавни посещения ЛОРД МАЙОРЪТ блести в своята роба, украсена с верижка, за разлика от обикновеното "ежедневно облекло“ на кралската свита. След това той придружава кралицата през града, която върви две крачки след него.

Създаването - навремето - на "Английската банка" (Bank of England) това става възможно чрез Уилям Петерсън, който е сити — агент.

"СИТИ"-то се контролира от империята на Ротшилд.

В Англия съществува две действащи империи. Едната е Британската колониална империя под властта на кралската фамилия, а другата империя на Короната.

Всички колонии с бяло население (Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Канада) са подчинени на английското правителство.

Всички останали колонии (Индия, Египет, Бермудите, Малта, Сингапур, Хонконг, Гибралтар и колониите в Централна Америка) са собственост на Короната, т.нар. Коронни колонии.

Това не значи, че двете не работят съвместно. По време на разширяването на английските колонии британската FAST INDIA MERCHANT COMPANY (BAIMC) натрупва колосално богатство от търговия на опиум. BAIMC създава Inland Mission, чиято основна задача е да направи китайските евтино заплатени работници зависими от опиума, за да създаде пазар за своята стока.

Британската кралска фамилия е дотолкова запленена от печалбите, че заработва съвместно с BAIMC. Тя започва да облага с данъци производителите на опиум в Индия. Колосалните количества опиум се разтоварват в China Tea Chppers и около 13% от постъпленията на Индия под управлението на Короната идват от продажбата в Китай на чист бенгалски опиум.

Едва ли кралското семейство иска нейната тъмна страна да излезе наяве. В бизнеса са замесени и английските тайни служби минските. Това са BRITISH MILITARY ITELEGENCE DEPARTAMENT (MI 6) и SECRET INTELLIGENCE SERVICE (SIS).

MI 6 могат да бъдат проследени назад до кралица Елизабет, когато сър Френсис Уолингтъм става ковчежник на отдел Dirty Tricks на MI 6. След няколко века опит MI 6 се считат за едни от най-добрите световни тайни служби. BAIMC стабилно води състезанието на опиумния пазар в продължение на един век, когато през 1829 г. китайското правителство забранява пушенето на опиум. 

Ян ван Хелсинг във "Властта на тайните общества през XX век
или защо човек не управлява света",

пише:

"От 1791 г. до 1894 г. под контрола на Британската Корона броят на концесираните опиумни плантации се увеличава от 87 на 663. В крайна сметка се стига до т.нар. Опиумна война в Китай.

През 1729 г. BAIMC създава „КОМИТЕТ на 300-те“ (Committee of 300), за да борави международните банкови и комерсиални дела. („Комитетът на 300-те“ днес е една от най-важните тайни организации и също работи за „Единното световно правителство“.) Говорим за т.нар. Сити — елит. Същата организация по-късно разработва тактики, за да надхитри китайския закон срещу наркотиците.

ЛОРД ИНЧКЕЙП създава „Корабоплавателно дружество П & О“ и всъщност той основава „Хонконгската и Шанхайската банка“, която потулва търговията с опиум. Останалите британски банки — участнички са: The British Bank of the Middle East, Midland Bank, National Westminster Bank, Barclays Bank, The Royal Bank of Canada и Baring Brothers Bank.

Всички те са свързани чрез „Комитет на 300-те“ с банките „Ротшилд“

Когато се строи железницата Хариман — от Калифорния до източните американски щати — с кораби са докарани хиляди евтино заплатени китайски работници. Много от тях вече са зависими от опиума и така наркотичният пазар се разширява към САЩ. ХАРИМАН създава своята империя от железници със заемите на N. М. Rothschild & Sons Bank в Лондон.

Има основания да се смята, че китайските зависими от опиума работници са внесени умишлено, за да се разшири наркотичният пазар в САЩ."

А всичко започва оттук.

От Уикипедия четем, че на 31.12.1600 г. английската кралица Елизабет I създава Източноиндийската компания:

"Британската източноиндийска компания (на англ.: East India Company) (наричана понякога Джон Къмпани - "John Company") е основана със законовото ѝ утвърждаване от Елизабет I на 30 декември 1600 г. Компанията получава правото да води търговия с Индия от името на Короната. Първоначално компанията получава правото да монополизира пазара с Изтока. Компанията от първоначално търговско дружество постепенно се превръща във военна и правителствена организация, която администрира британските територии в Индия, до прекратяване на съществуването ѝ през 1858 г."

Лондон щедро обезщетил собствениците на роби

Великобритания е раздала щедри обезщетения на собствениците на роби, след като в страната е отменено робството в първата половина на ХIХ век, писа в. "Индипендънт он сънди", като се позовава на наскоро разсекретени документи.

Сред хората, получили големи обезщетения, били роднини на настоящия премиер Дейвид Камерън, на писателите Греъм Грийн и Джордж Оруел, и др.

Според документите ген. Джеймс Дъф, който е бил син на прапрачичо на Камерън, е получил 4101 лири за притежаваните от него 202 роби. Днес тази сума се равнява на 3 млн. лири. Най-голяма сума за 415-те си роби - 20 511 лири - е получил Джон Остин. Тази сума сега е 17 млн. лири.

Британското правителство е платило 20 млн. лири компенсации на над 3000 семейства, след като робството е отменено през 1833 г. Днес тази сума се равнява на около 16.5 млрд. лири.

Дейвид Камерън и еврейските му корени в контрабандата и банкирането с опиум

image Дейвид Камерън

На 27-ми Май, 2010, Брайън Акира публикува:

"Британският премиер Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите), които тайно управляват Англия и голямата част от света. Той е пример за действащи илюминати от смесените бракове между масонскатите евреи и видни езичници-масони. По време на предизборната кампания, той каза, че ще "даде възможности " нa UK евреите. 
Предците на Дейвид Камерън имат дълга история във финансовата рекет. Неговият пра-пра дядо, Емил
Levita, немски евреин, е бил свързан с немско-еврейското банково семейство Goldsmid и получава британско гражданство през 1871. Той е директор на Chartered банка на Индия, Австралия и Китай. 

Chartered банката на Индия, Австралия и Китай е основана в Лондон през 1851 г. след предоставянето на кралски декрет от кралица Виктория. Тя открива първите си клонове през 1858 г. в Калкута и Бомбай и след това в Шанхай. Клонът на банката в Шанхай експертно започна работа през август 1858. Първоначално дейността на банката е в голям обем намаления и повторно сконтиране на сметки на опиум и памук. 
Въпреки, че отглеждането на опиум в Китай постепенно се увеличава, опиум вносът се увеличива с повече от 50% между 1863 и 1888. Сделки те в търговията с опиум, генериранат значителни печалби за
Chartered банка, както и на евреите и масоните, които го контролират. 
По-късно експертите на банката също се превръщат в един от основните емитиращи институции за чуждестранни банкноти,
 напр. в Шанхай. През 1862 година, банката е оправомощена да издава банкноти в Хонг Конг, привилегия тя продължава да носи и до днес. През следващите десетилетия тя има отпечатани банкноти в Китай и Малазия. 

С откриването на "Ротшилдовия" Суецки канал през 1869 г. (еврейски министър-председател Бенджамин Дизраели е обвинен в подкопаване конституционната система на Великобритания, поради липсата на съгласие от парламента за придобиване на акции с финансиране от Ротшилдовите евреи),
Chartered банката  е в добра позиция да разшири и развие дрога-доставките и други организирани мошеничества. 

Освен с лихви, емисии, банката също търгува с памук от Бомбай, с индиго и чай от Калкута, с ориз от Бирма, със захар от Ява, с тютюн от Суматра, с коноп от Манила и с коприна от Йокохама. 

През 1912 г. Chartered банка стана първата чуждестранна банка получила лиценз за работа в Ню Йорк. 

През 1927 г. банката, придобива 75% от P&O банка, чиито офиси са в Коломбо, Шанхай, Хонг Конг, Сингапур и Кантон. P & O банката също притежава и Allahabad банка. 

През 1957 г.
Chartered банка придобива Eastern банката, която има мрежа от клонове в Аден, Бахрейн, Бейрут, Ливан, Катар и ОАЕ. Тя също така купи клоновете на Йонийската банка в Кипър. 

Chartered Банката се обедини със Standard банката на Южна Африка през 1969 г., като общата банка стана Standard Chartered банка. Мотото е: "тук за добро", като че ли, навсякъде е зло. 

Директорът на
Chartered банка, Емил Levita се жени за Catherine Plumridge Rйe, дъщеря на  Hermann Philipp Rйe (от един виден датско-еврейски корен). Техните деца са Артър Levita, Сесил Levita и Енид Levita. 

Артър Levita и борсовите посредници на Panmure Gordon, заедно със сър Ewen Камерън (Лондонския управител на Хохгконг и Шанхай банкаите и член на Съвета на външните облигационери и Комитета по китайски облигационери) играе ключова роля в организирането на заеми от синдиката Ротшилд, включително и Яков Шиф, и на японски централни банкери (по-късно министър-председател) Такахаши Korekiyo за финансиране на японската война срещу православната християнска Русия през 1905 година. 

Сесил Levita е бил председател на Съвета на графство Лондон.

Еврейката Енид Levita е женена за сина на Сър Ewen Камерън. 
Enit Levita е бащина баба на Дейвид Камерън. Баща му, Ян Камерън, е успешен борсов посредник, партньор в Panmure Gordon, като баща си и дядо си. 

Свързани:

"Еврейска аристокрация на Англия"... 

За възхода на NWO марионетката  Дейвид Камерън ...  "

(Превод: д-р инж. Никола Тодоров)

Дейвид Камерън - един лъснат образ и предци с вековни нечистоплътни връзки image

Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите)

А BULGARIA-NEWS публикува през май 2012 следния материал:

Стефан Неделчев, Лондон, публикува показателен материал за пошлостта в английската политика:

«ЛЪСНАХА НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ ВРЪЗКИ НА БРИТАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ С МЕДИЙНАТА ИМПЕРИЯ НА РУПЪРТ МЪРДОК

image 

Архив SMS-ите на премиера Камерън с Ребека Брукс завършват с LOL (с много любов). А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.

Ребека Брукс, бившата шефка на Нюз Интернешънъл, дясна ръка на магната Рупърт Мърдок в Лондон ,е заплашена от 5 години затвор за умишлено укриване на доказателства за тежки криминални престъпления

               Дни след като излязоха наяве нейните интимни  имейли и sms-и с премиера Камерън ,  Ребека Брукс бе официално обвинена от кралската прокуратура и за умишлено укриване на криминални доказателства подвеждане на следствието.

               Обвинение, за което се предвижда от 5 до 10 години затвор. Атрактивната Брукс, любимка на стария Мърдок, на 31 години става главен редактор на скандалния „Нюз ъф дъ Уърълд”, след това на „Сън”, а през 2009 г. оглавявя  Нюз Интернешънъл, британското подразделение на медийната империя.

               По нейно време и с нейно знание журналисти и специално наети частни агенти са извършвали подслушване на мобилни телефони и гласова поща на „оперативно” интересни персони. Наред  с популярни лица от шоубизнеса и спорта са „хаквани” и политици, както и придворни на кралицата. Скандалните репортажи от Бъкингам, предизвикват през 2007 г. следствие и присъди за частен детектив и за  дворцовия репортер на „Нюз ъф дъ Уърълд”.  Съмнително бързо Скотланд  Ярд претупва и потулва останалите случаи.

               В същото време със санкцията на мениджмънта на Нюз Интернешънъл  са изплатени на  суми от по 200-300 хил. паунда на няколко популярни звезди, за да се избегнат шумни процеси.  Големият скандал избухна в първите месеци на 2011 г. , когато след поредица публикации на вестник „Гардиън”, полицията  поднови следствието и най-после отвори кутията на Пандора. Оказа се, че репортерите и наети от „Нюз ъф дъ Уърълд”, детективи  са подслушвали телефоните на близки на отвлечено и след това убито момиче, на роднините на убити в Афганистан войници, на роднините и лекарите на умиращото от тежка болест дете на премиера Гордън Браун.

               Ужасяващите  разкрития предизвикаха  спирането на вестника, както и вълна от оставки: от върховния шеф на Скотланд Ярд, през говорителя на премиера Камерън Анди Калсън /бивш редактор на вестника/, до изпълнителния директор на Нюз Интернешънъл Ребека Брукс . Именно в дните, когато се подготвя нейната оставка, тя изнася голям брой документи и  нарежда да се прочисти паметта на компютрите от  уличаващи материали. 

               Поведението на управляващите консерватори по време на скандала  е направо трагикомично. Материалите на следствието показват, че през цялото време е продължавала топлата връзка на  Дейвид Камерън с Ребека Брукс. Те са комшии по имения в Бъкингамшиър и са си гостували многократно през последните години.  Камерън и неговата дясна ръка, канцлерът  Джордж Озбърн, са вечеряли, обядвали и купонясвали с Ребека Брукс, с Рупърт Мърдок и с неговия син -Джеймс. Тези контакти не спират и по време на скандала с  „Нюз ъф дъ Уърълд”. Сведения на следствието показват, че тесен кръг около Камерън и хора на Нюз Интернешънъл  са обсъждали стратегия как да потушат скандала с подслушването, за да не навреди на сделката за изкупуване  на  британския медиен и  телекомуникационнен  гигант Скай, за която  Мърдок бе приготвил 8 млрд. паунда.

               Особено старателно за империята Мърдок се оказва, че е лобирал  министърът на културата и спорта Джереми Хънт, назначен не случайно от Дейвид  Камерън, да направи доклад за обществения интерес от тази  концентрация на медии. Почти будоарно прозвучаха имейлите и  sms-те между премиера  и Ребека Брукс,  разкрити тези дни пред следствената комисия на върховния съдия Левисън. Те всичките завършват с LOL /С много любов/. А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.»

Или както пише, през 2010-та, един блогър на същия този вестник "Индипендънт" (същия, който вчера плюеше България като прогнила държава):

«Медиите на Мърдок начело с "Таймс" се потрудиха много за победата на консерваторите през 2010 г. Сега е време Камерън да  върне жеста и да прави компания на клана Мърдок, докато плуват  в  езерото с  отпадни води.»

Корупция, спекулации, контрабанда, държавна прогнилост и имперска експлоатация на Света от векове!

Rotten British Empire!

/ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. tikoev - Тъй нагло лордът с хладен вид м...
16.08.2013 09:56
Тъй нагло лордът с хладен вид
министерската реч си каза —
и тих, циничен, зверовит,
блъвна си страшната омраза
към нас и лъжейки без стид,
очите на света замаза.

Но, о, афронт! На туй протест
от хиляди места се дава
и после таз гръмовна вест
лъжлив пред цял свят лордът става.
О, Английо, защо ли днес
бездушен жид те управлява?

Иван вазов
цитирай
2. fascindoo - tikoev, благодаря за цитата на Патриарха Вазоз за Дизраели!
16.08.2013 10:57
Но има и съвременни анализи какво е България и какво са те:

«"Европа е ходела права под масата", когато България е била империя (царство) още през X век.»
...
"Около 1265-та година понятия като Англия, Франция, Германия, Испания и много други са доста далеч от днешния им смисъл."


(Проф. Норман Дейвис в неговия труд „Европа. История”, изд. на англ. 1996 и 1998, на бълг. 2005)

вж. още:
http://fascindoo.blog.bg/politika/2013/06/10/bylgariia-i-bylgarite-sa-v-iadroto-na-evropeiskata-civilizac.1118889
цитирай
3. tikoev - "Около 1265-та година п...
16.08.2013 11:29
fascindoo написа:

"Около 1265-та година понятия като Англия, Франция, Германия, Испания и много други са доста далеч от днешния им смисъл."

Точно така. Когато България доказано има всички предпоставки да се нарича държава след като има установени граници. собствено монетосечене и култура> В същото време Испания е мавърска територия...Но въпреки че е притежание на бербери и араби големите градове са канализирани и...улиците осветени от газификация. Англия прави второто едва след седемстотин години. Има ли смисъл да говорим повече за култура, прогрес и колониализъм...
цитирай
4. kostas - Пеньо Пенев -нашият поет също има отношение по въпроса в една поема : Обяснението е ,че движението им е обратно..
16.08.2013 13:20
Достигна до слуха на Чърчил
а той нали е педераст
в любовна мъка се загърчи
гъзът му пламна в дива страст

Ядосан Кънчо напопърджа:
- Английска марка, ех боклук.
Щом дупето ти не издържа,
защо ми се предлагаш тук?

Изхвръкна той като подгонен
при Чърчил се яви завчас:
-Ура, британската корона
от дън душа приветствам аз!

Усмихна му се премиерът
направи му дълбок поклон:
-Здравейте Кънчо Путкодеров
елате в малкия салон.

Съблякоха се в топла баня,
възкликна Чърчил: "Боже мой!"
И кънчовия гвоздей хвана,
главата му целуна той.

-О, балканско чудо! Та тук на запад
такива нийде не растат.
Ще можете ли като тапа
да ми го турите отзад?

Изтръпна Кънчо блед и смаян
и тихо промълви смутен:
- към нас такъв е обичая,
че мъжко дупе не ебем.

Но цял обвзет от ревност тъпа -
удари Чърчил на молба.
И Кънчо няма що, отстъпи:
-Добре де, сър, ще те еба!

Тогава Чърчил си подложи
гъза дебел като тезгях
и малко вазелин му сложи,
че иначе го беше страх.

Напъна Кънча уж полека,
но бързо му го вкара цял.
- Такова дупе - тлъсто, тесно
в животът си не съм ебал.

А Чърчил в поза неприлична
от зор квичи като прасе
и като курва непривично
трепери цял и се тресе.

Накрая рече: - "Браво, браво
от днес съм тъй щастлив и горд.
Дванайсет ордена ти давам
и титлата - Английски лорд.
цитирай
5. fascindoo - точно така 4. kostas !!!
16.08.2013 15:09
от... прочутата поема:
"Кънчо Пу...деров - балканският лъв"!!!

Поздравления, върнахте ме в студентските години!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473656
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!