Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2013 16:21 - Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 2
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 3688 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 23.09.2013 15:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Продължение от Ч. 1...


Демографски и социалнопсихологически факти за първоначалното юдеизиране и хипотезите за циганизирането по настоящем, и последващото доюдеизиране на България

 

Мистър 10%

image Александър Божков - евреин по майка

(Хора с еврейски произход в голямата политика)

По майка Бакиш.


Еврейката Надежда Михайлова


image

В-к "Монитор" повтаря..., че майката на бившия външен министър Надежда Михайлова е еврейка.
Спомнете си изявлението на ... Надежда Михайлова /еврейка по майка/, че трябва да се води борба с национализма.
„Гаражната принцеса” Надежда Михайлова


Ционисткият фанатик


image Син шаман за бой се стяга... и за гладни стачки

Едвин Сугарев (СДС) – евреин, бивш депутат и посланик в Монголия и Индия, поет-дегенерат.
Извратената поезия на дегенерата: Стихове на откачалката
Откачалката пърди и си похапва киселец
Откачалката пикае и си мисли за есента
Откачалката нихилства с тебешир под езика
На 10 юни 1990 г, когато сините унищожители на България разбраха за позорните си изборни резултати, група инициирани от ционизма вандали решиха да насъскат българи срещу българи. В дъното стоеше евреинът Едвин Сугарев... Те провокираха разделение на обществото, накараха честни, но наивни хора да проповядват откровени лъжи в т.нар. "Градове на истината". Целта на враговете на България /евреинът Едвин Сугарев предизвика националния скандал/ бе постигната. Омразата овладя българското общество, омраза, предизвикана от преднамерената провокация, цинична и юдейска, на един небългарин.

 

Президентът

Пешо Катъра - логореята (седерастки унес)

image
Петър Стоянов с кипа (еврейска шапка) като студент
Един вестник отпечата копие от студентската му книжка с еврейска шапчица на главата. Не последва нито опровержение, нито обяснение.
Петър Стоянов празнува Йом Кипур с евреите в Ел Ей

image
Снимка публикувана в масонския сайт http://www.zidari.org/

Еврейска дипломация: пред лицето...

image

...и зад гърба на Дякона...


Той идва от Испания

Мадридският Пришълец - Шимон Кохари

 
image image

Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) - космополит авантюрист, без националност и образование, но затова пък член на три масонски ложи.

По линия на дядо му Фердинант в жилите му тече еврейска кръв на рода Кохари – богата еврейска фамилия, която си купува благороднически титли. Според “Католическата енциклопедия” том XIII, Ню Йорк, 1912 г. и някои по-стари немски книги от XIX и XX век, родоначалника на фамилията Сакс-Кобург и Гота – Ернст Благочестиви бил със саксонска, френска и еврейска кръв. Самият Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) в свое интервю пред израелското списание “Фар” потвърждава своя еврейски произход. Фердинанд и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст (каквото и да означава това).

Саксофонски: Бидейки, мисля, че реално погледнато...без бомбастика

При опит на психиатри да преведат изказванията Му от саксофонски на български, науката се е предала безуспешно.
--- Кукуригу, кукуриГо... Но обра горите на Рила... Само от олимпиадата в Атина спечели от износ на дървесина 2 –Кукуригу, кукуригу... Но обра горите на Рила... Само от олимпиадата в Атина спечели от износ на дървесина 2 млрд. €.

Шимон Кохари Кобург е от стар юдо-хазарски род. Прабаба му графиня Кохари е от най-богатия юдо-хазарски род в Австро-Унгария. Родът на Кобурзите също има еврейска кръв. Самият Шимон е заявил пред израелско списание, че е евреин.

Тайната на сфинкса:
При научен опит, с цел да установят характера на мозъчната дейност в главата на Саксофонски, докторите са успели да запишат характерен звук: "Бзззз-ззз-бррррррр-рррррр". Скенерът е показал траекториите на движение на 14 бръмбара и 2 конски мухи.

image

Малцина знаят, че истинската фамилия на Симеон, която е носена до Фердинанд е Кобург-Кохари. Богата фамилия покатоличени евреи, които са купили благородническата си титла от австроунгарския двор. През 1816 г. дядото на Фердинанд се жени за богатата наследница Мария-Антоанета принцеса Кохари, чиито баща е един от най-богатите хора в Европа и е свързан с клана Ротшилд във Виена.
В свое интервю пред израелското списание "Фар", Симеон Сакскобурготски изтъква своя произход. Същото той прави и пред наши сънародници-емигранти в Мадрид през 90-те години на миналия век. Затова не бива да се учудваме, че в плана за докарване на Симеон в България и безогледното му лансиране във властта се включиха хора като Уилям Монтгомъри, Яков Джераси, Линдел Грей, равин Хаим Асса, Емил Кало и др., както и масоните Гиньо Ганев, Георги Марков, Стоян Денчев, Любен Гоцев, Васил Гоцев, Илия Павлов, Стоян Ганев и др.
Дедо Хазар(т)

 
image Опит за размисъл
ФЕРДИНАНД - "СЪВЕТИ КЪМ СИНА"
И още:
kanatangra.wallst.ru/sydyrjanie.php - Българите - палестинците на Балканите


Вилхелм Краус


image От министър директно олигарх
Министър на транспорта в правителството на Иван Костов. Важна фигура, заедно с Александър Божков (също евреин) в престъпната приватизация на БГА Балкан (купувач, също евреин Гад Зееви). Синът му държи всички маршрутни таксита в София. Получил е лиценз по времето, когато баща му е министър.

Олигарсите: Вилхелм Краус - министърът, който стана олигарх
Има много министри от емблематичното правителство Костов, които ""намазаха"" от управлението на синята партия, но един направо ги удари в земята.
Лъвският пай от баницата се пада на синовете на Краус – Антон и Михаил. Те стават крале на маршрутките. Според прогнозите на икономисти печалбата на една линия е 30 000 евро на месец.

 

"Майната му на християнството"

image 

"От Соломон Паси Бог да ни спаси". И с право - предателствата на този мараконски маранос-павиан към България са огромни. Казаното през 2001 - "Майната му на християнството" - е най-малкия му грях.
Иначе:
Соломон Исак Паси - (СДС, НДСВ) – председател на “Атлантическия клуб”, министър на външните работи, член на “Бнай Брит”.


Евреинът Горнооряховски

image Крадливо усмвихнатия

Стефан Софиянски - предишната му фамилия е Горнооряховски (смята се, че е третата по ред сменена), евреин по майка, женен за еврейка - Алиса Софиянска, масон (Ротари клуб). Бивш изпълнителен директор на Пощенска банка, когато е отпускала незаконни кредити на крупния мошеник Соломон Анжел.
Ционистът Стефан Софиянски започна да "кръщава" с еврейски имена улици и площади в столицата.

image

Обикновено антихристиянство

Софиянски планира своето поредно предизвикателство срещу християните в София и в България. Проект с ясното название „Водосветилище”.

Някои от най-ярките проявления на тази политика бяха:
- Статуята на Лъжесветасофия в емблематичния център на българската столица.
- Разрушаване и потулване на базиликата от IV век, която беше намерена при случаен изкоп на жилищна сграда в началото на юбилейната 2000 г.
- Чешма-паметник „Отвличането на Европа”, която беше предвидена да се изгради точно пред главния вход на столичния храм „Св. Седмочисленици”. Благодарение на обществения натиск тя беше преместена другаде.

В центъра на града, който носи името на Христос - Премъдрост Божия, се замисля не просто изграждането на още една псевдоезическа статуя, а издигането на светилище (!?). Самото название на проекта - „Водосветилище” - е неприкрит новоезически манифест. И това не е случайно изтървана фраза от люде с кичозно мислене. В програмата на мероприятието изрично се споменава за „воден олтар с бронзова фигура на Аполон Медикус... и релефи на Асклепий, Хигия, сатири и нимфи, символизиращи култа към водата и здравето”.
При това  идолът е направен така, че когато се навеждате да отпиете глътка минерална вода, да му се покланяте ниско...

Една разходка ви дели от други открития, като например поглед върху стената на сградата на ъгъла с бул. "Мария-Луиза" е достатъчен за да видите, че там има злокобен баралеф, изобразяващ друга, много любима на масоните "богиня" - фалшивата София, демоничният култ към която са донесли гърците по тези земи, която в действителност е  "богинята" Тюхе. 


А тоя идва от Световната банда

image "Интервю с вампир"

Евреин по майка.
Милен Велчев (НДСВ) – евреин, министър на финансите.
(Актуализиран списък на "Оня списък")


Следва Ч.3 ...




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. nikikm - Не мога,
22.09.2013 18:54
да не ти направя комплименти!За много неща.
цитирай
2. fascindoo - Не на мен nikikm,
22.09.2013 19:14
nikikm написа:
да не ти направя комплименти!За много неща.


а не тези, които са го осмислили, преценили като вярно и написали...
цитирай
3. nikikm - Нали знаеш
22.09.2013 20:00
и Паисий не е измислял,позовавал се е,осмислил,преценил като вярно и разпространил...написал!Нали това правим всички ние,кой добре,кой не толкова,но водени от чисти подбуди и не за пари!Това имам в предвид и който го прави е свят и необходим,особено за момента човек,поне за мен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473311
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!