Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2013 15:19 - Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част3
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 2267 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 11.11.2013 12:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Продължение от Ч. 2...

 

Демографски и социалнопсихологически факти за първоначалното юдеизиране и хипотезите за циганизирането по настоящем, и последващото доюдеизиране на България


Той идва от Херсон

Сергей Яков

image Гей Яков Станишев  - син на украинска еврейка и български евреин.


Известен хомосексуалист

Сергей Станишев е роден в град Херсон (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев.

Херсон не е просто най-еврейския град в Украйна, а столицата на най-ортодоксалните, фанатични евреи-хазари. Оттам е рода на Яков-Станишев по майка. Майка му, е на служба в Института по български език, при положение че не знае добре български език!

Юдейски маймуни

Старата еврейка със сина си:

image Премиерът Сергей Станишев води майка си Дина Сергеевна Мухина към залата на БАН. Тя бе наградена с Почетен знак на академията за своите научни постижения в Института за български език

Коментари:

- Майка му владее слабо български език. На една нейна лекция преди години помоли да говори на руски, защото й е трудно на български. Е, благодарственото слово все е научила.

- Награждават я, че се е понапънала (за толкоз години?) да понаучи
някоя и друга българска дума тази стара еврейка!

- Я какъв български премиер е отгледала. Без българско граждансво, без да е ходил в казарма, без трудов стаж. Добре, че барем поне той говори български.

Във вестниците дори имаше интервю (дек. 2007) с майка му, която му забраняваше да се ожени за не-еврейка

 

Майката на Станишев ще го жени за еврейка

Сергей  Станишев упорито не сключва брак с Елена Йончева заради майка си Дина! Това съобщава в. "Уикенд", основавайки се на източници от средите на политическия елит на БСП.
"Всички знаем, че Дина е виновницата да няма сватба. И така е от години. По произход тя е еврейка и никога няма да позволи на сина си да вземе за булка жена от друга вяра", разясняват деликатната ситуация близки до премиера. По техни данни г-жа Станишева "не мелела" с проектоснахата си Йончева. Двете дори не се събирали на семейни тържества. "Елена никога няма да я видите на рождения ден на Дина. Това е закон", твърдят посветени във фамилните дела.


"Тя никога няма да позволи на сина си да вземе за булка жена от друга вяра", разясняват деликатната ситуация близки до премиера.

Имаше и откровения.
Откровенията на една еврейка:

Майката на Станишев оплю България

(Виж цитатите от Талмуда, по - долу, както и:
haskovo.co/1370)

image  image

Проф. Дина Станишева  и учителя й проф. Самуил Борисович Бернщейн - идеолог на "македонския език"

Проф. Станишева беше уволнена от Института по български език през 1979 г., като учен, който застъпва коминтерновската антинаучна теза за съществуването на "македонски език, нация и култура".
На 16 януари 2008 г. председателят на БАН академик Иван Юхновски връчи на Дина Станишева Почетния знак на БАН "Марин Дринов" с лента за приноса й в развитието на българската славистика. Това означава ли, че БАН отново приема за ръководни научните фантасмагории на професор Бернщайн (учител на г-жа Станишева) на Блаже Конески, на Белич и други корифеи?

 


Президентът - ШАБЕЦ ГОЙ

Угодничество:

image  image

Георги Първанов почете еврейския празник Ханука

image В коя държава живеем?

Човек може да се обърка:

Президентът пали първата свещ на Ханука

image Чий президент?

Държавният глава по традиция участва в запалването на свещ по повод Ханука в софийската синагога.

image Чия традиция?

image

Угодничеството пред синагогата е характерно за "демократичните управници". Те се изреждат на ритуал да засвидетелстват васалитета си.
 

image Публикувано в сайта на "Шалом"

image


Премиера Бойко Борисов с кипа (религиозна еврейска шапка) в Израел

 

Тоя е служил казарма в Израел, а не в България 

И Бойко го назначи дори за военен министър през 2009.

image

Външният министър Никоилай Младенов изповядва религията си:

image

Настоящият външен и бивш военен министър - евреинът Николай Младенов е карал казарма в Израел, завършил Royal College в Лондон с дипломна работа на тема "Израелски ядрени сили". Това обяснява защо бе нападнат при посещението си при българските войници в Кандахар.

Между 1996 и 1998 г. е програмен директор на фондация “Отворено общество”, София (на унгарския евреин и американски милиардер Дьорд Шорош). 
След това е програмен кординатор в Социалния отдел за България на Световната банка.

Младенов бе гост през май 2010 г.  във Вашингтон на конференция на Лигата срещу поругаването (Anti-Defamation League) - една от най-значимите еврейски организации в САЩ. Той подчерта силните връзки между България и Лигата.
Министър Младенов изрази загриженост от нарастването на антисемитизма в Европа и посочи, че трябва да се следва политика на нулева търпимост към всички форми на антисемитизъм.
Младенов е масон по шотландския ритуал, за което има цяла предаване в "БТВ - репортерите" (може да се види в архива на сайта на БТВ).

Еврейското му потекло го свързва със световния лидер Джордж Сорос, твърди се, че двамата са били повече от интимни.
След престоя си във фондацията Ники се залюбва с Филип Димитров – някои медии тогава с половин уста разкриват близки интимни отношения между двамата.

  Източник: http://judassicpark.narod.ru/home.htm...


Юдеизацията е стартирала отдавна, но чак сега започва изкупуването от евреите и на земята ни.

ГЕРБ, Боко и Миро Мършата слагат на тезгяха и земята ни!!!

Но никой от нас не е предполагал какво се задава. А оказа се, очаква ни и разпродажба на българската земя. Буквално!
Към тезгяха се засилват ниви, полета, почва, върху която от векове израстват българи.

Този път лицето за контакт е земеделският министър Мирослав Найденов. Или още както е известен - Миро Мършата, заради нелегалния внос и продажбата на 75 т. заразено 25 годишно дълбоко замразено говеждо от Ирландия в България през 2006 г. Дисциплинарно уволнен, но назначен от пожарникаря в Кметство София-град, а по-сетне и за министър. Очевидно за "особени заслуги".

В първите дни на юни т.г. той бе в Израел и превърна посещението си в борса, където да изложи „стоката”.
Но да се чудим ли?

В средата на май Найденов се видя и с китайска бизнес делегация. След срещата стана ясно, че корпорация от азиатската страна иска да арендува или купи 12 000 във Видинско и около 40 000 декара край Ямбол. Найденов щастливо потриваше ръце.

Според „Fermer.bg” (умишлено цитираме сайта, тъй като фермерската общност добре е запозната с делата на министъра), на сергията са сложени 1 млн. декара. Те са една трета от общия Държавен поземлен фонд. Тях правителството се мъчи да бутне на когото свари.

Няма скрито покрито:

„Израелските компании проявяват интерес към покупката на земеделски земи в България. България разполага с държавни земи, които в кризата държавата не може да управлява добре и възнамерява да продава част от имотите на Държавния поземлен фонд.”,

съобщи най-официално и спокойно пресцентърът на Министерството на земеделието след срещата на Найденов с израелския му колега Шалом Симхон.

Срещу земята, която е не само стопанска, но военна и културна ценност, България очаква да получи 400 000 млн. лв. Те пък са нужни за закърпване на бюджета.

Какво излиза?
Заради некадърността, мафиотското управление и нискочелието на управляващата партия, държавата ще разпродава земята си.

Вместо да затегне изтичането на ДДС, контрабандата, да излови пиявиците, които смучат от народа и хазната, ГЕРБ се ориентира в разпродажба и на немислимото. Утре може и въздуха, а накрая – и хората!

При встъпването си в длъжност Найденов обеща да разследва далаверите с поземления фонд, наследени от тройната коалиция.

Резултатите не са известни.
Обеща и да раздаде земята на нуждаещи се български фермери, т.нар. малки стопанства. Вижда се, че и това няма да стори. Декарите плодородна българска земя, засилени към пазарската сергия, са най-голямото олицетворение на престъпното отношение на държавата към собствените си ресурси.
 
Като си продадем земята, престават да бъдат наши хлябът, плодовете, зеленчуците, а и всичко, върху което index.php?option=com_conteстъпваме и живеем. Чуждият собственик ще си гледа най-вече своя интерес - ще изнася печалби, ще сее и обработва каквото и както поиска, ако желае – бурени ще остави и змии ще отглежда. 

Ако бяхме истинска държава, прокуратурата щеше да разследва намерението да се разпродава поземления фонд, тъй като това е заплаха за националната сигурност.

А иначе Бойко Борисов не спира да разправя, че най-ценното на България е земята й.

image Б.Б. като министър-председател в еврейска синагога с нахлузена на темето му юдейска кипа

 

С нея, според думите му, ще изхранваме света. Но пропуска, че ролята на българите ще е  да бъдат ратаи на чужди чорбаджии и най-вече евреите. 

Защо евреите не продадат поне 1 дка на палестинците?

 

Поземленият  ШАБЕЦ ГОЙ


Предателската роля на ББ пролича когато техния премиер министър Бенямин Нетаняху беше през юли тук и ББ му обещал да не признава Палестина...

image


Миро Мършата е предложил на Израел да закупи 1 млн. дка от държавния поземлен фонд...

Това подтвърждава тезата за далечно планирания отвън таен възход на един пожарникар на върха на държавата!

Да бъде разфасована и разпродадена на чужденци - предимно евреи, руснаци и турци - най-ценното останало на България - земята й.

 

Следва Ч.4 ...

 

 



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6488861
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!