Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2013 11:42 - Манипулациите с паметта на Васил Левски и как тъмните илюминати откраднаха част от историята ни Част1
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1501 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.10.2013 12:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какво реално се случва в България в началото на 2013г. или една статия за манипулациите с паметта на Васил Левски и как тъмните илюминати откраднаха част от историята ни 

В памет на Васил Иванов Кунчев и Пламен Горанов

         Пролог: В края на лятото на граничната 2012г. като прикриваща димка за крупните си пладнешки грабежи, управляващите идеолози на ГРОБ ООД пуснаха в медийното пространството на отдавна купените от тях медии темата за преоценка на делото на национални дейци като Левски и Ботев. Този път тези исторически личности бяха осветени в контроверсиален ракурс, провокиращ стандартната, но натрупала прах идеология за непорочното им зачатие, живот и смърт.

 Далече съм от мисълта, че Ботев и Левски са светци – те  подобно на всеки човек едва ли са безгрешни, но поне са доказали вярата си в нашето по-добро бъдеще с действия. В спомена за техните героични дела обаче, бе налята чаша отрова от сбирщината родоотстъпници, обединени от позорния етикет „Комисия за защита от дискриминацията” – тоталитарен политически орган, явяващ се по нашите земи като съвременна форма на хибрид между Светата инквизиция и Народния съд след 1944 г.

Ала преди да тръгнем да оплюваме и кълнем по предварително заложения нисковибрационен шаблон тези „продажници, поругали идеалистичните ни представи за жертвалите се в името на свободата”, нека първо се вгледаме в себе си и си зададем няколко прости въпроса. Какво знаем досега за Левски, Ботев и другите от пантеона? Откъде го знаем? Дали е истина? Как и кога са загинали тези хора? Те наглед изискват все прости отговори, които всички ние сме убедени, че знаем, но дали е така наистина? Ако имате желанието и куража да си отговорите, ви каня на едно кратко алхимично пътешествие в тъмните дебри на новата българска история, забулена от лепкавата мъгла на професионалните крадци на национална памет...

            Ние, българите, живеем с мисълта, че сме много големи тарикати и традиционно обичаме да се подиграваме на циганите колко са зле като народ. Обаче обективният анализ на изследването ни показа, че  ние сме на много ниско ниво в развитието на националната ни памет от тях и за съжаление те имат много повече основания да ни се присмиват, отколкото ние на тях. Това за съжаление важи и за съседните нам народи (изключае македонските ренегати-фантазьори). Защо ли е толкова тежка присъдата ни? Защото за разлика от циганите, които нямат държава (но поне помнят на коя дата се празнува Банго Васил), се оказва, че ние нямаме истинска история и не знаем почти нищо за нашия си Васил...

Повече от столетие са ни пробутвали една илюзия, обслужваща нечии интереси, но не и българските...Излиза наяве, че сме потънали в туземско невежество. Ние не знаем елементарни неща за  Васил Иванов Кунчев. Въобще помните ли кой беше тоя ?

Ето го и отговорът:

          http://www.youtube.com/watch?v=js5ti1vVu6Y

          А сега откъде започна всичко... Получихме изненадващо много добри думи за статията, отразяваща трагедията с израелските туристи, връзката й с Левски  и нейното реално значение за нас и света:

http://alchemicalshots.blogspot.com/2012/07/blog-post_19.html

          Сред тези положителни отзиви обаче, получихме и добросъвестни критики относно лекото разминаване в датите 18 и 19. Въпреки краткия послепис, много читатели все още не ни разбират. 

Времето е в нас и ние сме във времето”- много мъдро НЯКОЙ го е казал, какво обаче означава това? Времето е субективно. Времето на Земята се определя от въртенето на небесните тела в Слънчевата система. Във всяка една точка на Земята времето е различно според въртенето на планетата спрямо собствената й ос и това около Слънцето. Тази система на отчитане позволява за някой на Диомедовите острови да е 19-и, докато за съседа му, живеещ само на 1,5 км западно, още 21 часа ще продължава да бъде 18-и. Сега разбирате ли колко относително нещо е времето?

          Магията на времето и пророческите слова на Левски, дадени ни за неговото определение, ни тласнаха в едно търсене - да си отговорим къде е Апостола във времето? Въпреки трудностите, които срещнахме, считахме, че му го дължим. Прелюбопитните и шокиращи резултати до които стигнахме, доказаха, че Духът на времето е направлявал алхимичните ни опити в правилната посока. Вижте и се убедете сами в играта на Илюминати на шахмат и числа с паметта на този достоен наш сънародник. Колкото до неговата с тях, той е оставил следващия ход на нас... Дано не го изложим и този път, най-малкото защото шахът с пешката, който ни прилагат толкова векове с неизменен успех, сигурно е омръзнал дори на самите тях. А сега ударът с мокър парцал, който ще ви нанесат фактите:

1) Официално обявените години на смърт на Левски са две 19-ки една до друга – 1837 – 1873г. Нумерологичната стойност на сбора им е следната 1 + 8 + 3 + 7 = 19, за 1873 г.  - пак се получава 19. Вероятно поради тази причинa и неслучайно, почти навсякъде избягват да дават стандартно след името му и годините, а запълват промеждутъка с текст, за да може символиката на цифрите да ви повлияе само подсъзнателно, а не да ви наведе на размисли – случайно съвпадение ли е това. „Е, хайде пак с вашите конспирации за илюминати” - ще рипнат критиците с бетонирани мозъчни гънки. Да, илюминати не са всесилни и не могат да бръкнат в миналото, за да определят кога ще се роди човек, но напълно в тяхната власт е да фабрикуват дата, на която да вярваме, че този човек е умрял...    

Храна за размисъл: По отношение на рождената дата на Левски мъглата е пълна. Когато се отръсквате от фалша, с който са ви програмирали в училище, имайте предвид, че едно време средностатистическите български семейства не са имали нито календари, нито часовници. Годините на дадена личност са се отчитали чрез преживени зими, но датировката с точност до година е била силно пожелателна.

Проверете: И до момента в района на Родопите все още има живи българи, които не знаят с точност годините си.

Когато започнахме едно наглед уж лесно начинание, да установим кога се е родил Левски и в кой автентичен документ (исторически извор) е упоменато това, се сблъскахме с една много силна невидима преграда. Оказа се, че такъв просто няма. Всички автори в изследванията си се опират на други автори, тоест наблюдаваме едно силно клюкопреповтаряне. Най-ранните писмени извори могат да бъдат датирани около десетилетие след Освобождението, като авторите им не се уповават на документи, а на устни разкази на съвременици и роднини на Левски, които са субективни, противоречащи си и де факто е невъзможно да бъде проверено дали думите им не са били погрешно манипулирани или дори фалшифицирани. Не искаме да ви отегчаваме с всичко, което прочетохме по темата, но тъжният факт си е факт - въпреки стотиците милиони, наливани в продължение на век и половина в историческите факултети на българските университети – българската историография не разполага с автентични документи, които да датират с точност рождението на Апостола. Официално обявената дата има окултен и нумерологичен характер, но не и исторически. За по-любознателните от вас предоставяме добре аргументирания труд на един търсач на истината:

http://vidboy.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/02/22/edin-malko-izvesten-spor-godinata-i-datata-na-rajdane-na-vas.691870

(В края на статията ще публикуваме и копие от нея, за всеки случай, ако нещо се случи с блога му.)

2) Годината, в която Григорианският календар влиза в сила в България е 1916 г. Съвсем неподходяща за административни реформи година. Страната е затънала в блатото на Първата световна война и неумолимо върви към втората в новата ни история национална катастрофа. На илюминати и техните слуги в България не им пука обаче и те се водят от свои си съображения - това на ритуалното значение на две 19-ки една до друга, само че при втората деветката е обърната надолу.

Именно тази ненавременна за обикновения човек реформа позволява живота на Апостола (и не само неговия) да се дооформи в изкуствената ритуална рамка, която познаваме и днес. Рождението му се премества с 12 дни напред, каквато е методиката за преизчисляване от Юлиански в Григориански дати преди 1900 г. (забележете пак цифрите 1 и 9, нулите в случая нямат нумерологична стойност, след 1900 стъпката за добавяне е +13) и от 6-ти (обърната 9-ка) става на 18-ти, което нумеролгично е 1 + 8 = 9.

Мистерията с датата на смъртта му е още по-голяма и необяснима.

И хоп… чудо! Специално за смъртта на Левски стъпката (за преизчисляване от Юлиански в Григориански дати преди 1900 г.) се увеличава с 1.

По отношение на изкуственото добавяне на един ден към смъртта на Апостола в публичното пространство е пусната да битува следната абсурдна теза:

http://www.eurochicago.com/2012/02/statiya-v-rabotnitchesko-delo-obarkala-smartta-na-levski-na-19-vmesto-na-18-fevruari/

Помислите върху несъстоятелните доводи за версията с „Работническо дело” и мастития историк (винаги съм си мислел, че това определение идва от корена „мас” с всичките му конотации). Все едно някой по-известен владика във Великденската проповед преди 50 години да е сгрешил, че Христос е възкръснал в понеделник и оттогава всички и навсякъде вкупом да повтарят глупавата му грешка. Още повече поне на хартия комунистическата диктатура е умряла славно преди 23 години, а въпреки това мнозинството българи и държавни институции продължават да празнуват (?) смъртта на 19. Видно е, че тук влияние оказват невидими фактори, неподвластни на номинални преходи и марионетни политически управления.

4) Нумерологията и Левски.

Праволинейните скептици могат с насмешка да отхвърлят твърденията, че тайният елит е намесен пряко и в датите, на които ние честваме рождението и смъртта на Апостола. Всеки буден търсач на истината, който поне отчасти е наясно как се управлява нашия свят, би обърнал внимание на двете цифри 1 и 9, които веднага се набиват в очите при разглеждане на фактите в тяхната дълбочина. Да не забравяме, че илюминатите, чието съществуване повечето хора отричат с присмех, са вманиачени по цифрите, датите и ритуалите, които ги съпътстват. Деветката и единицата (1 и 9) са им особено любими, защото съдържат в себе си платформата на физическата реалност, в която се намираме. Числото 1 символизира първичното творение, произлязло от Божествения източник (0 – нулата), а 9-ката е съвкупността на целия физически свят, над който е само Божественото съзнание. Честванията на смъртта на Левски на 19-и февруари закотвят в нашата материална реалност определена енергия, която въздейства на съдбата ни като народ и на страната ни като цяло.

          5) Още малко неизвестни факти за смъртта и предателите на Левски:

Вуйчото на убития екс-български министър председател  Луканов е един от предателите на Левски, заедно с широко известния поп Кръстьо или без него. Предателската кръв течеше във вените на този човек, оглавил българската държава в началото на т. нар. Преход (криминалното присвояване на активите на българската държава от шепа олигарси). Тъй като се опитваше да служи едновременно (разбирайте вземаше сребърници и с двете ръце) и на двете илюминатски империи, застигна го съдбата на Юда. Кармата, подобно на данъците и гравитацията е навик, от който трудно можеш да се откажеш, както казваше Тери Пратчет.

Когато оценяваме исторически деянията на Лукановия род, да не забравяме, че то идва от латинското име Lucian, с което са наричали Падналия ангел от Библията (да не се бърка със Сатаната-това са две различни същности).

Колкото и да не ви се вярва, фамилията Поплуканов в превод буквално, а и не само, означава Жрец на Луцифер.

От един мой познат турчин от Турция знам, че със сигурност в турски учебници по история пише, че Левски е предаден на османската полиция от агенти на руското  разузнаване. Руските монарси са били ужасени при мисълта, че България може да се освободи сама. Също така, дори при евентуален джойнт венчър (съвместни действия на българска бунтовна организация (ВРО) и руската армия), в имперските интереси на Русия не е влизало в следосвобожденска България да има влиятелни личности като Апостола. Империите от древни времена не обичат независимите национални държави, ръководени от силни лидери. За тях са удобни полувасални разпокъсани държавички, които лесно могат да се манипулират на геополитическо ниво поради заложените етнически мини при механичното определяне на границите им (справка: Берлинският конгрес), а във вътрешнополитичеки план се налага псевдоелит, воден предимно от късогледи котерийни интереси (справка: „Бай Ганьо прави избори” на Алеко, непреходна творба 100% актуална и до днес).

От разговорите си с моя познат турчина в мен се оформи изводът, че  в турската историография подхождат далеч по-неемоционално при разглеждането на борбите за национално освобождение по българските земи, като оставят настрана късогледите етнически и религиозни възгледи и описват конфликтите през призмата на сблъсъка на две отдавна несъществуващи империи – Османската и Руската, като българските националноосвободителни напъни основно са определяни като маша (функция), чрез която руските монарси са искали да се домогнат до излаз на Средиземно море и Суецкия канал.

6) Сега още един срамен факт: голяма част от тези неща за Левски и аз не ги знаех допреди няколко месеца (а имах самочувствието, че с тази наука съм на ти, включително и премълчаваните факти за ролята на тайните общества), т.е. и аз си пасях чинно на ливадата, заедно с другите овчици.

Познайте кой ми отвори очите? - една еврейка, с която съвсем случайно се запознах във връзка с атентата в Бургас през лятото на 2012г. Явно тайната ръка на Провидението и Законът за привличането ни събраха. При контактите ни, въпреки че прояви уважение, тя не пропусна да отбележи колко лъган и лековерен народ сме ние българите в очите на евреите, като в частност визираше нашата история и тази на Левски. Факт, който по-късно забелязах, че по техния си елегантен начин еврейската общност в България е отбелязала, иронично намеквайки как ни водят за носа сбирщината ни от лицемерни  и профанни историци и политиците, при които са на хранилка: http://www.vagabond.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=1964%3Awho-was-vasil-levski&catid=71%3Avagabond-features&Itemid=31#.UAnjrqA_GID

Това доказателство затвърди убеждението ми, че въпреки че повечето от набедените за конспиративни теоретици (сляпо служещи на елита, толкова колкото и безскрупулните банкери) показно слагат евреите и Илюминати в един кюп, то това е поредният шаблон на мисълта, който цели разделение (ала “divide et impera”), а не ни обогатява с познание.

За да изчистим съзнанието си от блокажи и предразсъдъци, трябва да знаем, че евреите, също като нас са запазили самоидентичността си през вековете отвъд границата, определена за санитарен минимум от Илюминати за тотален  ресет (тотално изтриване) на националната памет и съзнание на народите по света. Поради тази причина са поставени в условия на постоянен геноцид и гонения. И тъй като са малко по-непокорни от нас, тях ги мачкат и физически с перманентно насилие, докато нас българите се задоволяват само икономически и битово да ни малтретират. Не е ли време за тотал рекол (total recall-зов за завръщане)?

На фона на прозрения на еврейската общност в България, контактите ми с техни представители, техния буден дух и свежа ирония, направо ме хвана срам какви профани са  набедените за най-българи от българите – т. нар. български националисти. За да се убедите в тяхната смехотворна национална неграмотност, хвърлете няколко погледа на тази статия:

http://bgns.net/%D0%B1%D0%BD%D1%81%D0%B3%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5-136-%D0%B3-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80/

Пичове, които си бръснат главата до кожа (вероятно за да спестят третирането с перхидрол на буйните си арийски гриви), директно обесват Левски на дата 19, което ме навежда на мисълта, че поне от 20 години не са прочели поне една историческа книга или ново изследване по темата. Тези, които са на около 20 и под години, вероятно нищо не са чели през живота си и само преповтарят като папагали какво са им казали тарторите на футболните агитки, разговорите с които възприемат като директен досег до откровенията на Космическия разум.  

Някой ще каже – „Че какво толкова  - да не сме професори по история?”. Имайте предвид, че все пак това са хора, които парадират, че лягат и стават с националната идея. Искат да влизат във властта и формират политика накъде да тръгне българската армия (в която една от първите им задачи ще е да ви мобилизират насилствено, за да умрете на хиляди километри от родното си място в някой кален окоп или пустиня).

Най-жестоката ирония в случая е, че точно тези, които уж най-много милеят за българщината и искат възраждането на българското величие, всъщност несъзнателно честват мизерията и нищетата, в която сме затънали до гуша и празнуват робията на България и българите. Оставете настрана помията, с която ще ви затрупат политиците и историците от телевизионния екран и се замислете какво честваме всъщност на 18-и февруари (1 + 8 = 9). На тази „светла”, според продажните историци дата, ние всъщност празнуваме обесването на Апостола на свободата.

          Погледнато символично ние тържествено отбелязваме смъртта на свободата на България и нейната преданост към тъмния илюминатски елит. Както ви казахме по-рано в статията, числото 9 олицетворява тоталността. Бременността при хората трае 9 месеца, 360 градуса образуват кръг (3+6+0=9). Това е мистично число. Казано е: „Древните учители по окултизъм са знаели, че във „висшето броене” числото 9 представлява името на Бога, състоящо се от 9 букви.” Кабалистите вярват, че името на Адам (първият човек, представител на цялото човечество) разкрива, че човекът е Бог, проявил се в плътта. Бог е източникът на всичко, точно както числата от 1 до 9 са коренът на всички неща и другите форми без изключение произхождат и се развиват от тях.

          По същия начин гематрията (нумерологията на еврейските букви) на името Адам е 45 (еврейските букви са: алеф= 1, далет = 4, мем = 4; сборът е = 45); събрани, тези две числа също дават 9 (4+5=9). Шестицата, появяваща се в гематрията на името Адам, представлява физическата страна на човека. Деветката символизира неговата висша духовност. Деветката притежава тройната сила на тройката (3Ч3=9). Когато 9 бъде умножено с което и да е едноцифрено число, сумата от цифрите на произведението винаги е равна на 9.

Ритуалите около смъртта на Левски закотвят в нашата действителност безнадежност, разрушение и смърт. Те директно импринтват (отпечатват) в съзнанието ни покорство, смирение и преклонение пред силите, които някога са изпратили в небитието българския Апостол на свободата. Разглеждайки етимологично произхода на прозвището на Васил Иванов Кунчев – Левски, нещата придобиват дори още по-широк смисъл и интересни окраски.

Според официалната историография Апостола получава прозвището Левски заради своята „лъвска” смелост. Ако се поровим по-надълбоко обаче, пред нас ще се разкрият други интересни и малко известни факти. Според някои исторически източници Васил Левски е бил масон. Някои от изследователите сочат, че през 1861 г. Дякона е бил вербуван от формирование, което в същността си е парамасонско – “Дружината на верните приятели”. Друг любопитен факт, който свързва Апостола с масонската ложа, е честата употреба на обръщението “брате”. Еднакви с тези на масоните са били и всички пароли, шифри и символики, които той използва, когато приема нови членове в своята организация. Ако не вярвате, купете си или открийте книгата „Масонската ложа и братството на Левски” на Румен Василев и ще добиете повече яснота за тази непозната част от живота на Апостола. 

Всеки, който поне за момент от живота си се докосвал до темата за конспирации и тъмните кукловоди в човешката история, е разбрал, че повечето тайни общества всъщност са пазители на дадена кръвна генетична линия. Възможно ли е Дякона да е бил наследник на специална кръвна линия, която петте века османско робство не са успели да заличат ? Възможно ли е самият Левски дори да е бил наследник на някой от средновековните ни царски родове и във вените му да е текла царска кръв?

Неслучайно лъвът е символ на България и родните владетелски родове от столетия. Символът, изобразен на пръстена на цар Калоян например е лъв. Вглеждайки се по-внимателно обаче, ще забележите, че това всъщнот е дракон. Според някои изследователи на материята, името на средновековния ни цар всъщност не идва от красив (гр. калос), а от хала. Случайно или не, ноктите на краката на лъва върху пръстена на Калоян са четири, а езикът му сякаш е огън, който той бълва от устата си.

Подобни лъвове-дракони се срещат често в хералдиката и не са нещо случайно. Те символизират обединението на две извънземни кръвни линии, които са дали началото на повечето владетелски родове на планетата ни – тези на Сириус и Орион. За това повече може да прочетете в книгата „Документите Тера”, но ви съветвам да не превръщате книгата във вашата нова ню ейдж библия. Тя ще ви даде един много интересен ъгъл върху вашата действителност, но все пак не забравяйте, че тя е писана по разказите на инопланетянин, който е страна в конфликта между двете основни раси и, както е нормално да предположим, субективното мислене важи дори и за съществата от други планети.

За лъвовете, драконите и тяхната хералдична хибридизация може да се поровите и из книгите и филмите на Дейвид Айк, който също разкрива интересни знания по темата. Типичен пример за герб, на който е изобразен подобен лъв, е този на националния флаг на Уелс. Той дори е наречен Червеният дракон, въпреки че всъщност е лъв. Повече за него може да прочетете тук:

http://en.wikipedia.org/wiki/Welsh_Dragon

Ако приемем тезата, че Левски наистина е бил наследник на средновековните царски кръвни линии, с всяко честване на смъртта му ние всъщност честваме своето собствено покорство и смирение, както и унищожението на българската държава. Самият паметник на Апостола е във формата на обелиск – фалически символ, чиято цел е да канализира енергия, която запраща в Астрала, за да зарежда определени същности, които от своя страна проникват в нашата реалност и я променят.

Какво се случи на честванията на смъртта на Апостола на свободата през тази година? Проля се кръв, а впоследствие, с подаването на оставката на кабинета на мутрата бате Бойко, България остана без премиер, а Земята без супермен, който да я бута да се върти.

 Нека осмислим малко събитията, които последните месеци се развихрят в нашата родина. Страната ни е обхваната от протести, недоволството ескалира всекидневно, а „приятелите” ни от Европейския съюз ни обърнаха гръб в най-трудния за нас момент. В момента се опитват да ни направят участници в тъмен магически ритуал, който иска да прояви и закотви нещо лошо в нашата реалност. Всичко започна миналото лято, когато няколко израелци и един български гражданин загубиха живота си при атентат на бургаското летище „Сарафово”. С това ритуално жертвоприношение бе даден началният тласък на мегаритуала, който цели да предизвика началото на Новия световен ред и Трета световна война.

Серията продължи тази година с цирка около опита за покушение над бившия лидер на ДПС Ахмед Доган от Октай Енимехмедов. Горкото момче, жертва на зомбиране с психотроника, едва ли е знаело, че всъщност е една марионетка, чиято цел е да събуди народното недоволство срещу властта. Младият мъж дори бе сравнен със самия Васил Левски. Точно тук трябва да се замислим и веднага ще видим намесата на тъмния елит. Нашите „приятелчета” обожават да използват символизъм, но за да объркат „противника”, тоест нас, символите обикновено са  използвани по противоречив и взаимноизключващ се начин. Така Октай Енимехмедов, който е етнически турчин, бе възприет като олицетворение на Апостола на свободата, който се е борил именно срещу османската власт.

Малко след това избухнаха масовите протести срещи криминално надписаните сметки за ток и парно, които бързо прераснаха в такива срещу самата система, за да се стигне до деня на честването на смъртта на Левски. Тогава, освен че бе пролята кръв (ах, колко я обичат някои гастрономи в Астрала!), бяха ранени 11 души, а полицията задържа 11 от протестиращите. Това пък се случи на 19 (1/9). На следващия единадесети (11) ден на протестите правителството на Боко Тиквата подаде оставка и остави страната ни без формална власт.

Точно в този ден (какво съвпадение, нали?!) Пламен Горанов от Варна се самозапали и изгоря като факла пред сградата на общината в морската столица. Факт е, че името на младия мъж е Пламен, което означава огън, пламък. Факт е, че той бе на 36 години (9). Факт е, че той се пресели в отвъдното точно в деня, в който България чества своето Освобождение – 3 март. Пламен бе просто една от ритуалните жертви, които трябваше да подсилят ритуала на Илюминати. Освен него се самозапалиха още двама души, а само 18 дни (1+8=9) след самозапалването на Пламен, във Видин като факли изгоряха 3 (три) дечица. Всички тези „инциденти” се случват на фона на масови самоубийства и жестоки убийства, причинени от тъмни кукловоди и психотронните оръжия, с които громят мозъците ни всеки ден, откакто започнаха протестите и недоволството. Според Откровението всичко ще започне от една малка страна. Използва ли в момента тъмният елит българския народ като фитила, който ще доведе до финалната битка – Армагедон? Можем само да гадаем и да се надяваме, че ще излезем с чест от битката...

 Храна за размисъл с многобройни доказателства може да прочете в два материала  на независими автори, отразени съответно в Приложение 1 и Приложение 2.

Извиняваме се авторите, че ги публикуваме без тяхно съгласие, но го приемаме по юридическа презумпция, тъй като не са оповестили публично забрана за копиране, че трудовете им попадат в режима на ограничено ползване Криейтив Комънс. При тяхно несъгласие моля да се свържат с нас на редакционния адрес на ел. пощата ни. 

продължава Част2...




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6483635
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!