Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2013 17:53 - Украйнските пилигрими, стадото, кучетата и еврОПейските пастири
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1127 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

През 1251 г. селяни от Пикардия, Бредант, Лорен и Бургундия образуват армия, наброяваща приблизително 60 000 души, с присъединени дребни престъпници, джебчии и проститутки,.и започват т.н. Кръстоносен поход на Пастирите (Croisade des Pastoureaux - на фр.) - един импровизиран поход до Светите земи, но не успяват да достигнат до Палестина, като остават във Франция и нападат духовници, едрата буржоазия, епископски дворци и манастири и избиват духовниците.. "Кръстоносците" са спряни от кралската власт на крал Луи IX.

Това - тогава, а сега, с помощта на тотално контролираните еврейски американски и западни медии се съчиниха приказни истории и се подготви световното обществено мнение за поредния американо-натовски кръстоносен поход.

Поход срещу Сирия...

През февруари 2002 г. бе създаден консорциум от енергийни компании, наречен Nabucco (OMV Gas & Power GmbH (Austria), BOTAŞ (Turkey), MOL, Budapest/Hungary, TRANSGAZ, Medias/Romania, and BULGARGAZ, Sofia/Bulgaria follow) с цел изграждане на нов магистрален газопровод. 

По проект главният доставчик щеше да бъде Ирак, следван от Азербайджан, Туркменистан и Египет. 
Русия, имаше други планове и в отговор изпреварващо купи 80% от всичкия газ произвеждан от Туркменистан за 10 години напред. Следваща пречка за проекта се оказаха Иран, които не се съгласиха газопровода да мине през тяхна територия.

Наложи се трасето да мине през Ирак и Сирия!

Всичко това оскъпи газта и я направи неконкурентно способна спрямо руската. В отговор на това американо- израелското енергийно лоби, реши да ги заобиколят използвайки марионетната им държава Катар.
Всичко изглеждаше розово, до момента в който сирийският президент Асад, също отказва да се включи в проекта. Останалото е кървава история. 
Енергийното лоби използва Катар и Саудитска Арабия и чрез тях организира, финансира и въоръжи наемници и религиозни фанатици с цел сваляне на “непослушното” сирийско правителство, а Асад бе обявен за враг номер едно. 

И отново газ, газта на Русия, газта през Украйна.

И. Поход срещу Украйна...


Но ... Кои са много загрижените за Украйна

image Баронесата на ЕС Кати

Била ли е баронеса Катрин Аштън съветски комунистически агент?

Posted by PlevenOnline Editor
November 26, 2009

image Photo at Downing street No10 in 1982

Аштън е фанатичен симпатизант на британската комунистическа партия

Фамилия: Аштън. Име: Катрин. Длъжност: Европейски комисар по въпросите на търговията и скоро висш представител на Европейския съюз по външна политика и сигурност. Нейната биография е полирана до блясък и затова си има добра причина: едно десетилетие от средата на 1970 до средата на 1980-те, тя еволюира в много затворена среда – сред група от агенти на Съветския съюз в Западна Европа. Била ли е тя самата агент? Това е въпросът.

Коя е тя?

Най-общо казано тя е Госпожа Никоя. Аштън е почти неизвестна във Великобритания и в Европа. Влиза в Камарата на лордовете като представител на лейбъристите благодарение на благородническата си титла, която получава през 1999 г. От тогава тя е известна като баронеса Аштън от Ъпхоланд. От 1983 г. до 1989 г. е директор на организацията “Бизнес в обществото”. От 1998 г. до 2001 г. оглавява здравната служба в Херфордшър, а през 2001 г. Аштън е назначена за помощник-държавен министър в министерството на образованието Тя има много малък дипломатически опит, но по време на мандата си в Брюксел води редица ключови преговори с Китай и Русия. Шокиращо нали? Нито един от постовете и не оправдава избирането и на толкова отговорна длъжност в ЕС … освен ако има нещо, което официалната биография на баронесата се опитва да прикрие, а то е че във втората половина на седемдесетте години на миналия век, Аштън е фанатичен симпатизант на британската комунистическа партия.

Под постоянно наблюдение от MI5

Статия в « Mail on Sunday » от 22 ноември , ни информира, че Катрин Аштън (или Кати както я наричат познати и близки, които не са много защото тя никога не се е представяла на преки избори) е между 1977 и 1979 г., ковчежник на едно агресивно пацифистко движение, чието име днес е забравено. Дори в онези години движението Кампания за Ядрено Разоръжаване - CND (Campaign for Nuclear Disarmament) е слабо познато, но Аштън е много активна в него. Организацията има около 4 000 члена и целта и е едностранно ядрено разоръжаване на Запада.

С други думи, по онова време, организацията CND е била заподозряна от западните разузнавателни служби в съзнателно подкопаване на отбрана на Атлантическия съюз в служба на СССР.

CND е създаден за да изпълнява задачи поставяни му от съветското КГБ. На свой ред, осъзнавайки опасността, която представлява просъветската организация за националната сигурност на Великобритания, MI5 внедрява свои агенти и поставя под постоянно наблюдение ръководните и кадри.

Според някои от докладите на службата(за съжаление малка част от тях са достъпни), може да се проследи и част от активността на Аштън в CND. Възходът и в организацията е забележителен.

На 23 години тя става отговорна за финасите и остава на този пост в продължение на три години. 

Дали е била „полезен идиот” и не си е давала сметка за истинските цели на тези хора и на кого служат те? Възможно, но малко вероятно. Още повече като се знае, че президент на CND, John Cox , е бил член на британската комунистическа партия.

За британското разузнаване е без съмнение, че Катрин Аштън е симпатизантка на комунистите. 

Не е сигурно дали е била член на партията, но тя работи усилено за реализиране на целите на британските комунисти залегнали в програмата им: „… едностранно отказване на Великобритания от ядрено оръжие и закриване на базите на НАТО на британска територия …”

В чий интерес е било това през 1978 година е много лесно да се отговори.

До ден днешен, Катрин Аштън отказва да отговаря на въпроси за характера на дейността си в CND.

Източник:

Daylymail News

Превод: д-р инж. Никола Тодоров, доцент

image Тя току-що е номинирана (20.11.2009 - бел. Н.Т.) за външен министър на ЕС (за първи път в общността) - втория по важност пост в Европа.

image

Целувка с ван Ромпуи, наминираният на 19 ноември 2009 г. за президент на ЕС, също за първи път в общността. С това Херман ван Ромпуй заема вече първия  по важност пост в Европа.

бел. Н.Т. - Тук, пред тази снимка, Европа трябва исторически да ръкопляска и да изпада в особено умиление за историческите цели на Европейския Съюз !


И от 12 декември английската еврейка Катрин Аштън и белгийския евреин Херман ван РомпУи са вече 2 дни в Украйна...
За какво ли?...

Газ, газта на Сирия, газта през Сирия, газта на Русия, газта през Украйна...

И нови кръстоносни походи, но с бунтове на стадото, кучета пазители...и "загри жени пастири", of course!




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. pesho - ЗА всички е ясно че евромасонската ...
13.12.2013 19:20
ЗА всички е ясно че евромасонската ламя ЕС,чрез Украйна иска да уязви Русия.Само че сметката ще им излезе крива.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6493089
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!